За лицето!!!

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Черните точки – враг №1 на красивата кожа

Писане by styyni on Чет 07 Окт 2010, 19:17За лицето!!! - Page 2 194514b2366900dece69825a2d5375aceb30b2
Малцина са благословените с чиста и привлекателна кожа. Останалите още от младежките си години започват да се борят с неприятните следи, които растежът оставя върху кожата на лицето. Един от най-честите белези са комедоните, които на разговорен език наричаме черни точки.

Черните точки по кожата на лицето се появяват в резултат на натрупване в епидермиса на мастен секрет, който си взаимодейства с прах и мръсотия от околната среда. Образуването на черни точки може да доведе до затваряне на каналите на мастните жлези, разположени на лицето, като често в следствие на това се появяват акне или други кожни проблеми. Именно поради това е важно към появата на комедони да се подходи с нужното внимание и да се положат необходимите усилия за тяхното своевременно отстраняване.

Първото условие за успешното отстраняване на черните точки е лицето да се измива редовно. Посредством измиването прахта и замърсяванията се отстраняват, а заедно с тях се премахват и мъртвите епидермални клетки.

Важно е внимание да се обърне и на използваната козметика. В някои случаи черните точки се появяват и в следствие на използването на конкретни козметични продукти, както и на злоупотребата с фондьотен и пудра, които затрудняват „дишането” на кожата на лицето.

Когато се пристъпи към премахване на черните точки, важно е това да стане внимателно, без да се нарани кожата и да се раздразни епидермисът, и в същото време ефикасно.

Най-честно премахването на черни точки става посредством изтискването им с пръсти. Добре е обаче преди да се приложи този метод, да се направи компрес или парна или водна баня, което ще направи кожата на лицето поддатлива на подобна манипулация.
Пръстите на ръцете също трябва да са предварително подготвени. Става дума за това да бъдат почистени със спиртен разтвор.

След като черните точки са изтискани, препоръчително е да се постави успокояваща маска върху лицето, която да спомогне за по-бързото възстановяване на кожата след процедурата.

Не бива и да се прекалява с изстискването. Добре е не по-често от три пъти месечно да почиствате лицето си от появилите се комедони.


Източник!
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Луничките - как да се справим с тях през лятото?

Писане by styyni on Нед 24 Окт 2010, 22:05

За лицето!!! - Page 2 300x300_511

Слънчевите месеци са идеално време за почивка и възстановяване, но това не трябва да става за сметка на кожата. Затова на дерматолозите непрекъснато им се налага да разясняват общо известни истини - като тази, че кожата е отсъществено значение за доброто здраве и нормалното функциониране на целия организъм. Тя е най-големият орган в човешкото тяло -представлява около 16-18% от общото тегло и заема приблизително 2 кв. м(при възрастен човек). Близо 11% от водата в организма се съдържат вкожата, която изпълнява над 10 функции. Ето защо е толкова важно хоратада знаят какво и как може да я увреди и да се погрижат това да не сеслучва.
Луничките представляват естествена защитна реакция на организма срещу ултравиолетовите лъчи. Често те са наследствени и се срещатнай-вече при хората с рижави и руси коси, чиято кожа съдържа малко количество от защитния пигмент меланин. Техният брой и интензивността на окраската са различни при всеки индивид.
Различно е и отношението към тях. Някои ги приемат като елемент отсвоя чар, неразделна част от своя имидж, нещо, което ги правипривлекателни, оригинални и неповторими. За други те са истинсконаказание, което изисква постоянно използване на продукти с високастeпен на защита, специален грим и процедури в козметичен салон. Наредсъс средствата за премахването или прикриването им, някои известникозметични марки предлагат и моливи за рисуване на лунички, така че нее зле тези, които искат веднъж завинаги да се отърват от малкитеслънчеви петънца, добре да си помислят преди да вземат решение.
Луничките се появяват обикновено в началото на пролетта във възрастта между 4 и 6 години, а също и по-късно – между 16 и 18 години.С течение на времето техният брой се увеличава, а според медицинската статистика, оцветяването им, което е от светложълто до тъмнокафяво, е най-интензивно в периода между 20 и 25-годишна възраст. Когатовъзрастта надхвърли 25-30 години, те започват да избледняват, а с напредване на годините съвсем изчезват. Луничките съществуват постоянно, през есента и зимата обаче те стават по-бледи и незабележими, а през пролетно-летния период отново се открояват.
Луничките са резултат от нарушен пигментен обмен. Те са струпване назрънцата на тъмнооцветяващия пигмент меланин, който се образува подвъздействието на ултравиолетовите лъчи от тирозина – аминокиселина,влизаща в състава на болшинството белтъци. Тези малки петънца садалечни родственици на загара, който се характеризира с равномерноразпределение на тирозина в клетките на кожата. За разлика от загара,те са островчета тирозин, самопроизволно превърнат в меланин.Разположението им обикновено е несиметрично, а понякога те се събират вгрупи на различни участъци от тялото.
За да се предпазите от появата на лунички, трябва да вземете меркиоще през ранната пролет. На тези, които са склонни към засиленапигментация, се препоръчва колкото може по-малко да се излагат наслънце, да се защитават от действието му с очила, чадъри или шапки сширока периферия. Преди излизане навън на лицето трябва да се нанесекрем със защитен фактор не по-малък от 15. Важно е да се знае, чедействието на тези кремове започва едва 10-15 минути след нанасянетоим. При необходимост ръцете също се покриват с тънък слой защитен креми се напудрят.
Препоръчва се също така в менюто да се включат продукти, богати навитамин С – кисело зеле, ябълки, лимони, портокали, киви, касис, отвараот шипка и т.н. Ако витамините, които се получават с хранителнитепродукти, не са в достатъчно количество, може да се приемат във вид натаблетки в продължение на две-три седмици. Дозировката на витамин С небива да надхвърля повече от 0.5 g, а на витамин РР – 0.01 g три пъти наден след ядене. Добре е да се направят общо два-три курса, като следвсеки от тях се прави едноседмична почивка.
Днес широко използвани са фотозащитните кремове, съдържащи екстрактот кафе или какаово масло – вещества, които имат защитно действиеспрямо ултравиолетовите лъчи. Неотдавна се появиха и кремове с титановдиоксид, който отразява част от слънчевите лъчи. Въздействието налъчите върху кожата може да бъде намалено също и чрез използването накозметична пудра.
Третирането на луничките и пигментните петна трябва да започне сизясняване на причините за тяхната поява. Те обаче невинаги могат да сеустановят. Процедурите не трябва да се отлагат до времето, когатолицето вече е обсипано с лунички или петна. Най-добър резултат сепостига, когато те започнат още преди слънчевите лъчи да са станалимного активни и когато луничките току-що са започнали да се появяват.
С помощта на различни козметични средства пигментът на кожата можеда се обезцвети или чрез излющване се ускорява смяната на клетките отроговия слой, който е богат на меланин. Специалните препарати действати на двата принципа – повечето обезцветяващи средства имат и излющващодействие. Но честото използване на избелващи продукти изтощава кожата,така че човек трябва да е внимателен. Лечението е ефективно само присигурна защита от ултравиолетовите лъчи.
Съставката Dioic Acid (диоeва киселина), каято се съдържа в едни отпродуктите на марката Eucerin, води до намаляване на производството наключовия ензим в синтезата на меланин - тирозиназа. Освен тованаличието на тази субстанция в козметичния продукт потискапрехвърлянето на вече образувания меланин в околните кераноцитниклетки. Така в продължение на 30-40 дни най-горният слой, в който вече има натрупан пигмент, отпада заедно с мъртвите клетки. Редовното и правилно използване на крем с диоева киселина изравнява тена на кожата.
По-бързи резултати се постигат в козметичните кабинети с прилаганетона течен азот, салицилова киселина, метода на химическия пилинг. Презпървите две седмици се появява зачервяване и забележимо белене. Изисквасе специална грижа за кожата в домашни условия и ограничено използванена козметика. Този метод не е подходящ за суха или чувствителна кожа ипри голямо количество лунички. Най-добре е процедурата да се направи през есенно-зимния период.
Нито един от изброените методи обаче не гарантира, че няма отново дасе появи пигментация. Постоянно използване на депигментиращи средства,различни химически пилинги или лазерна обработка – кое е най-подходящо за вас, може да реши само дерматолог.

Източник!
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty 4 начина да имаш по-дълги мигли

Писане by Lindzi on Вто 16 Ное 2010, 11:00

Вече никак не е трудно да се сдобиеш с перфектните пърхащи, махащи, изящни и гъсти мигли.

Нужни са ти или малко по-сръчни ръце, или малко повечко парички, или стабилен опит в света на декоративната козметика.

Ние можем да предложим 4 метода за удължаване на мигли, но си признаваме, че само два от тях сме изпробвали лично.

1. Професионално „вграждане” на мигли

Можете да се подложите на безболезнена процедура, в която в основата накле*** се залепват малки снопчета с косъмчета. Лепилото, използвано откачествените козметични клиники и салони, не предизвиква алергии ииздържа между 30-90 дни. За лицето!!! - Page 2 Eyelash-extension-salons-2

2. Изкуствени мигли

Поставянето на изкуствени мигли изглежда сложно, но всъщност е една отнай-лесните техники в грима като цяло. Нужни са ви само малко съвети ипрактика. За лицето!!! - Page 2 Fake-eyelashes-3

3. Удължаване и уплътняване с „химикали”

Магически спирали и други мазилца, които обещават бърз разтеж и гъстотана естествените ви мигли можете да намерите в специализирани козметичнивериги или да закупите онлайн. Но не бихме ви препоръчали да прибягватедо този метод... Кой знае каква „безобидна” козметика ще ви продадат. За лицето!!! - Page 2 Chemical-eyelash-extension-products-4

4. Качествена спирала

Колкото повече спирали сте изпробвали, толкова по-добре можете да сеориентирате коя е най-подходяща и резултатна за вашите мигли. А средизбора, който имаме, смеем да твърдим, че сме попадали на достакачествени продукти. За лицето!!! - Page 2 8bdf12c2439794d6623f7c855159
Източник
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Какаова маска за коса

Писане by Lindzi on Вто 16 Ное 2010, 11:02

В днешно време, за да изглежда добре косата, на преденплан излизат здравето й и правилната грижа за нея. Днес ще випредставим една маска за коса, която със сигурност ще направи вашатакоса по-жива и по-красива.
С изключение на нормалния тип коса, всяка коса се нуждае отспециални грижи, за да изглежда добре особено сухите и изтощени коси.
Нужните съставки за маската:

Една шепа ръжени трици или парче ръжен хляб без корите
светла бира
1 ч. л. мляно кафе
1 чаена лъжичка какао на прах,
1 супена лъжица мед
1 щипка суха горчица

Бирата и триците се смесват до получаването на гъста паста. Оставетесместа да се надуе. След това добавете мед, кафе, какао, горчица ибъркайте като добавите към сместа и бира. Готовата маска нанесете на чиста и влажна коса, увийте с полиетиленов плик. След 20 минути изплакнете обилно с вода. За лицето!!! - Page 2 38594
Маската се прави 1-2 пъти в седмицата в продължение на един месец.

Източник
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Почистване на лицето

Писане by pumpal21 on Съб 27 Ное 2010, 17:38

Най-важната част от нашия външен вид е лицето - то може да изглежда сухо, мазно, отпуснато, но може да изглежда и по начина, който го направите - светещо и лъчезарно

Започнете като си отделяте по 15 минути сутрин и 15 минути преди лягане.

Съвет 1:
Вземете 1 супена лъжица несварено мляко, натопете малък тампон памук в него и втрийте нежно върху лицето. Използвайте кръгови движения, използвайте вертикални движения по областта на врата. Оставете за 15 минути. Изплакнете с хладка вода.

Съвет 2:
Вземете дебело парче от краставица. Не го белете. Разтривайте чрез кръгови движения по цялата област на лицето и врата. Изплакнете след 15 минути

Съвет 3:
Разполовете домат. Нежно разтривайте лицето и врата. Изплакнете след 15 минути

Съвет 4:
Вземете половината от обелката на лимон, от която е изтискан сока. Втрийте я добре по лицето и врата. Правете го веднъж на 3-4 дни.

След изплакването на млякото или соковете - вземете супена лъжица трици от овес или брашно. Направете паста с няколко капки вода и разтривайте нежно с нея лицето и врата. Това премахва мъртвите клетки и кара лицето да свети. Не използвайте сапун, просто измийте с хладка вода, която ще действа като астрингент ( мед. лекарство ) и ще затвори порите.

Съвет 5:
Използвайте брашно от ориз, смесено с масло.

За мазна кожа:
Ако лицето е мазно след баня, като остнова за грим използвайте разреден лимонов сок. Потупвайки го нанесете преди на нанесете грима.

Съвет 6:
С леки потупвания нанесете омаслено мляко върху лицето за 15 минути. След това избършете с влажен памук и приложете грима

Съвет 7:
Разтривайте лицето добре с ледено кубче.

Съвет 8:
Нарежете ябълка на тънки парченца. Поставете ги на лицето и ги оставете за 15 минути. Те поглъщат допълнително мазнината и помага да затвори порите.

_________________
За лицето!!! - Page 2 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Всекидневното почистване на лицето е задължително

Писане by styyni on Нед 28 Ное 2010, 17:38

За да възвърнете блясъка и чистотата на лицето си, за да имате по-нежна и гладка кожа, за да усетите комфорт и самочувствие, ежедневно почиствайте лицето си.
Не сте ли забелязали, че и на най-перфектната естествена красота и липсва сияние, когато не е обгрижена порядъчно. Ако от нас зависеше, всекидневните грижи за външния вид щяха да бъдат наложени със закон като задължителни за жените.
Дори да не използвате грим, ежедневното почистване на лицето е задължително. Прахът и потта се наслояват върху кожата като тънък пласт. И той трябва да бъде отстранен, иначе и най-скъпата козметика няма да ви свърши работа.
Доказано е, че половината от всички големи неприятности - включително пъпките и разширените пори, са последица от непочиствана или грешно почиствана кожа.
Тревожен е резултатът от едно допитване, според което около 20% от жените бързат да си легнат, без да са махнали грима от лицето си. Всички сенки по клепачите и тушът от миглите трябва да бъдат свалени.
Чрез обикновено измиване могат да се отстранят само водоразтворимите замърсявания - например солите, но не и гримът, който съдържа мазнини. Ако не почистите както трябва миглите си, те ще станат чупливи.
Идеални за целта са двуфазовите продукти.

Тяхната съдържаща мазнина смеска е обогатена допълнително с хидратираща хиалуронова киселина. Така нежната кожа около очите ви ще бъде не само почистена, но и освежена.
Трябва обаче да спазвате следното правило: винаги прекарвайте памучето отгоре надолу по затворените клепачи.
Много практични за чувствителна кожа са навлажнените кърпички, които не се нищят. Соята и пшеничените екстракти запазват гъвкавостта на клепачите и намаляват усещането за прекалено опъната кожа.
Ако носите контактни лещи, трябва да използвате само обезмаслени почистващи лосиони. А за гримиране се препоръчват специални продукти, които се отстраняват лесно само с топла вода.
Днес пазарът предлага много козметични продукти, които ще ви помогнат при всекидневното почистване и поддържане на лицето. Трябва само правилно да ги подберете, като се съобразите с особеностите на вашата кожа.
Тоалетно мляко идеално за суха и чуствителна кожа.
Независимо дали използвате тоалетно мляко или крем, крайният резултат е един и същ. Тези продукти са за суха кожа.
Втривайте ги нежно около една минута, за да смесите добре в обща маса почистващите вещества и мръсотията. После избършете всичко с влажна кърпа или памуче. Най-накрая изплакнете лицето си с хладка вода.
Идеално за суха и чувствителна кожа е тоалетното мляко. То остава във вид на тънък защитен слой и кожата не се опъва.
Но не е подходящо за мазна кожа, защото още повече я омазнява. Така само ще си навлечете нещо като обрив от ситни пъпчици.
Почистващи гелове и лосиони.
Те се състоят от 90% вода и други овлажняващи вещества.
Геловете постигат допълнителен освежаващ и охлаждаш ефект.
Идеални са за кожа, която не понасян много мазнини и се нуждае от по-силно хидратиране.
Геловете и лосионите често съдържат и антибактериални елементи, които имат отлично противовъзпалително въздействие.
Не са подходящи за суха кожа, която изсъхва и се опъва още повече след прилагането им, а може да се стигне и да и до неприятни червени петна.
Никога не търкайте силно с памучето, когато почиствате лицето, защото ще възпалите кожата допълнително.
Нанесете го с лек масаж: нежни хоризонтални масажни движения от средата на лицето към челото, после слезте от бузите и носа към шията.
Кожата ви ще се отблагодари с ускорена естествена регенерация. Второ - завършете почистването с тоник, като го втривате в кожата с леки кръгови движения. Ще разчитате на повече свежест, ако „нащипете" лицето си, като започнете от носа, после бузите - от средата навън, и наблегнете на челюстната кост.
Тоалетна вода не е подходяща за чувствителна кожа.
След като отстраните грима и изплакнете лицето си с топла вода, вие получавате усещане за чиста кожа. Ала тя все още не е съвсем чиста. Упоритите частици мръсотия и остатъците от почистващото средство трябва непременно да бъдат отстранени с тоалетна вода.
Идеални са прозрачните, благоуханни води. Те са и по-практични, ако ви се налага да побързате или сте на път, а наоколо няма чешма. По такъв начин ще свалите наведнъж и грима, и мръсотията. И няма да имате никакви проблеми, ако кожата ви е нормална или мазна.
Не е подходящо обаче да използвате тоалетна вода, ако кожата ви е чувствителна, защото би могла да се възпали – твърде много влага се отнема от нея. По-добри са естествените продукти от цветни венчелистчета без консерванти.
Маски за по-бързо „светване" на лицето.
Почистващите маски подобряват състоянието на кожата за рекордно кратко време, като отстраняват мръсотията, мазнините и токсините. Но запомнете, че мазните кожи се нуждаят от този вид маски два пъти седмично, докато при сухите не бива да прекалявате - една маска седмично е напълно достатъчна.
Внимание! За да не изложите кожата си на опасността от преопъване, поддържайте маската влажна. За целта не я нанасяйте директно на лицето, а върху мокра марля. Така после по-лесно и ще я свалите.
Пилинг – 1-2 пъти седмично.

Премахването на мъртвите клетки и замърсяванията дава възможност на кожата да диша и да се обогатява с кислород. Тя става блестяща, мека и отразява светлината. Има два типа продукти за пилинг: кремове или почистващи пенливи препарати. Първите са най-добре приложими при деликатен епидермис и суха кожа. Разстилат се върху цялото лице /без околоочния контур/, шията и деколтето. Изчаква се известно време, после се масажира с цялата дължина на пръстите, с леки поглаждащи движения, подобно на милувка, в посока от носа към ушите. Кожата не бива да се разтяга.
Пените за пилинг съдържат гранули и са по-подходящи за смесена и мазна кожа. Тя трябва да бъде навлажнена като пилингът се извършва с кръгови движения на целите пръсти без да се натиска и трие.
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Съвети за отстраняване на черните точки

Писане by styyni on Нед 16 Яну 2011, 16:53

За лицето!!! - Page 2 Showimg.php?filename=dx300_12575
Какво представляват черните точки?
Черните точки са повтарящи се неприятности, които причиняват пъпки и болка. Те
се появяват, когато естествената мазнина на кожата наречена себум, се
събира в порите. Мазнината запушва порите и заедно с токсините се опитва
да излезе от кожата. Комбинирането на токсини и мазнина създава лепкава
субстанция във вашите пори. Тази субстанция се крие под черният
оксидиран връх, който се вижда и се подава навън от повърхността на
кожата. Този черен връх е известен като черни точки. Ако имате мазна или
комбинирана кожа, имате предразположение да се наложи да влезете в
битка с черните точки.
Натурални разтвори срещу черни точки:
Има много натурални разтвори, които премахват черните точки от лицето ви. Използвайте тези разтвори върху проблемните области.
Замбун
Експертите по натурална козметика се кълнат, че това е една от най-силните билки
срещу черни точки. Направете паста от вода и прясно начупени листа от
замбун. Сложете тази паста върху лицето си за 10-15 минути и после го
измийте с топла вода. Повтаряйте тази процедура всяка вечер преди да си
легнете, докато изчистите лицето си от черни точки.
Мед
Затоплете малко мед и го сложете на проблемните области за 10-15 минути. Измийте.
Медът е добре познат и ефективен метод за почистване на черни точки.
Сода за хляб и вода
Смесете 3 супени лъжици сода с 3 супени лъжици вода. Търкайте кожата си с този
разтвор няколко минути и после го отстранете с топла вода, за да
премахнете черните точки.
Сок от лимон
Натърквайте директно от лимона областите с черни точки, за да се напоят с лимонов
сок, два или три пъти дневно. Сокът ще помогне на порите ви да се
стегнат и ще направи повърхността на лицето ви по-малко податлива към
черни точки.
Маска от рози и овесено брашно
Този метод е много добър да се отървете от черните точки, които вече имате и
да предотвратите новото им появяване. Смесете пудра от овесено брашно с
розова вода, за да направите паста. Намажете пастата върху лицето си с
пръсти и я оставете там 15 минути. Фокусирайте се върху проблемните зони
като брадичката. Изплакнете със студена вода. Студената вода затваря
порите и така предотвратява появата на нови черни точки.
Картофи
Настъърганите сурови картофи могат да се използват за третиране на всякакви проблеми с
кожата включително пъпки, бръчки, бели петна и черни точки. Сложете
картофите директно върху проблемната област, за да изтеглят черните
точки.
Семена от ряпа
Паста направена от
семена от земна ряпа и вода се слага върху областите с черни точки на
лицето и ефективно ги премахва. Оставете пастата за 15 минути преди да я
измиете.

Източник!
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Перфектният молив за очи

Писане by Lindzi on Вто 17 Яну 2012, 11:19

Как да изберем перфектния молив за очи? Как да го използваме за прецизно очертани очи? Какви са тънкостите в грима на очите? Все въпроси, на които знаем отговорите.
За лицето!!! - Page 2 17397_0
Перфектният молив за очи не се размазва, прави изящна линия, която подчертава окото, има наситен цвят и е лесен за нанасяне. Преди да ви дадем няколко предложения от перфектни моливи за очи, ето няколко съвета за използването им:

За придаване дълбочина на погледа, преди да се сложат сенките за очи, трябва да се очертаят контурите на окото (възможно най-близо до миглите) с черен или тъмнокафяв молив. После контурът се разнася леко с плоска четка.
За лицето!!! - Page 2 17397_01
Има два основни начина за използване на молива за очи: във вътрешния ръб на окото – за предпочитане е при големи очи, но може да се използва и при светлите очи за подсилване на цвета им, или върху горния и долния клепач, до самите мигли.

Ако очертаете със светъл молив вътрешния ъгъл на очите, ще ги направите още по-изразителни. Или пък поставете малка точка от бяла сянка във вътрешния ъгъл на всяко око – така ще изглеждат по-раздалечени.

За да удължите кръглите очи, нанесете на върха на клепачите много тънка линия с молив и в долната му част тъмни матови сенки, а в горната по-светли.

При изпъкнали очи използвайте молив за очи и тъмни сенки. Моливът се нанася в гънката на кле*** и после се разпределя по цялата долна половина.

Ето ги и обещаните предложения от перфектни моливи за очи:
За лицето!!! - Page 2 17397_1
Молив за очи MAC Daphne Guinness
В два цвята: Engraved – черен и Grey Utility - сив.
За лицето!!! - Page 2 17397_1-2
Водоустойчив молив за очи Stylo Yeux Waterproof от Chanel
Очертани очи с прецизна, дълготрайна линия – от сутрин до вечер. Мек, удобен писец: комбинация от смоли и филмиращи съставки. Водоустойчив, дълготраен, не се размазва и не се разтича: силиконови смоли. Лесен за нанасяне: летливи силикони.
За лицето!!! - Page 2 17397_2
Очна линия Diorshow Waterproof Liner
Сгъваемият молив представя свръх-мека формула, която се плъзга изключително лесно за нанасяне, изключителна дълготрайност и несравнима прецизност. В Carbon или Navy цвят Diorshow Waterproof Liner добавя стил за опушения грим и създава силен женствен контраст дори и клепач без грим.
За лицето!!! - Page 2 17397_3
Дълготраен молив за очи Clinique Quicksilver For Eyes Intense
В 5 цвята: Intense Black, Intense Plum, Intense Chocolate, Intense Charcoal, Intense Ivy et Intense Midnight. Очаквайте през февруари!
За лицето!!! - Page 2 17397_4
Молив за очи Expression Kajal от Maybelline NY
Наличен в шест нюанса – черен, бял, кафяв, металическо синьо, сребристо сиво и зелено. Уникалната мека водоустойчива формула осигурява лесното и фино нанасяне на молива, за устойчив грим през целия ден. Expression Kajal се отличава с мекота и е подходящ дори и за най-вътрешната част на кле***.
За лицето!!! - Page 2 17397_4-1
Молив за очи True Eyes от Pupa
За лицето!!! - Page 2 17397_5
Молив за опушен грим Smoky Effect Eye Pencil от Golden Rose
Уникалният молив за опушен грим на Golden Rose е всичко, от което се нуждаете, за да постигнете магнетичен поглед. Наситено черният мек графит използвайте за очертаване и цвят, а с меката гумичка размажете, за секси опушен грим. Дълготраен, функционален и лесен за употреба, Smoky Effect Eye Pencil е вашият верен съюзник за ефектна визия.
За лицето!!! - Page 2 17397_6
Молив за очи Avon Diamonds Eye Liner – 3,90 лв
Автоматичен, самопострящ се молив с кремообразна формула, за прецизно и удобно оформяне контурите на окото.
Молив за очи Avon Kajalstick – 2,70 лв
Нова колекция моливи за очи Kajalstick, вдъхновени от романтичния Париж.
За лицето!!! - Page 2 17397_7
Очна линия Studio Lash от Miss Sporty
Подчертава очите само с едно ефирно движение. Със своя изключително прецизен, тънък и лесен за използване апликатор, тя е единствената очна линия, която предлага такъв комфорт при нанасяне. Studio Lash притежава специална формула за наситено оцветяване, предлагаща магнетична визия – за очи, готови да съблазняват.
Източник
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Безопасен природен екстракт срещу бръчки

Писане by styyni on Съб 22 Мар 2014, 08:13

За лицето!!! - Page 2 Wrinkles-extract

Ако искате кожата ви да изглежда по-млада, не е необходимо да похарчите цял куп пари …

Немски учени изучават въздействието на естествен екстракт върху кожата на 20 жени. В началото на изследването те взимат проби от кожата на жените. Проверяват гените, отговорни за здравето на тъканите и за формирането на колагена.

Жените след това пият по 75 мг от екстракт в продължение на 12 седмици. По време на цялото изследване учените измерват хидратацията, еластичността и умората на кожата на жените.

Учените взимат отново проба в края на изследването. И резултатите са направо невероятни.


Еластичността на кожата на жените е подобрена с 25 процента. А влажността е подобрена с осем процента.


Уникалната част от изследването е че екстрактът повишава нивата на хиалуроновата киселина (HA) с 44 процента. Хиалуроновата киселина е пихтиестоподобна субстанция в телесните тъкани, която спомага за стягането на отпуснатата кожа. Тя предоставя непрекъсната влага.

Екстрактът намалява бръчките с три процента. А гладкостта на кожата се повишава с шест процента.

Жените, които в началото имат суха кожа извличат най-големи ползи.

И кое е това вещество в Майката природа, което стяга кожата и премахва бръчките?

Екстрактът от кора на бор. Наричан също пикногенол.

И се продава в магазините за здравословни храни.

„Към днешна дата пикногенолът е едиснтвената хранителна добавка, която стимулира производството на хиалуроновата киселина в човешката кожа”, казва водещият изследовател д-р Жан Крутман.

Да си го кажем. Никой не иска бръчки или състарена кожа. Но при излагането на UV лъчите, пушенето, гримасите, храната и дехидратирането, за да споменем само някои причини, няма начин да ги избегнем.

Кремовете против бръчки са скъпи. И което е още по-лошо, те почти винаги са токсични. Канадски изследователи съобщават в списанието British Journal of Dermatology, че много кремове за лице съдържат DMAE (2-диметиламиноетанол). От една страна, DMAE спомага за изглаждането на бръчките. От друга, учените откриха, че той нарушава живота на клетките в цялото тяло.

Онова което се случва е—като при толкова много други мазила за кожата—че кремът бива абсорбиран от кожата, влиза в кръвотока и след това бива обработен от черния дроб. Но след това бъбреците изобщо не могат да се освободят от химикалите. Това води до натрупване, което става токсично.

DMAE не е единственият токсичен химикал, съдържащ се в козметичните продукти. Кремовете за лице често съдържат DEA (диетаноламин), TEA (триетаноламин) и MEA (моноетаноламин). Изследванията показват, че и трите вещества формират четвърти химакал, който е канцерогенен.

Разбира се, вие няма защо да се притеснявате за това при кората от бор. Естественият екстракт съдържа биофлаваноиди, които се откриват в плодовете и зеленчуците. Те предлагат множество ползи за здравето. Кората от бор снижава възпалението и свободните радикали, които и двете могат да причинят хаос в кожата ви.

Ако искате кожата ви да има по-младежки вид, опитайте предлаганото от майката природа вещество или ектракт от кора на бор. То е безопасно и ефикасно. Кожата ви ще стане по-стегната и мека само след 12 седмици.

Източник!
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Премахване на черни точки

Писане by mamazavinagi on Нед 30 Мар 2014, 15:41

Какво трябва да направите?

Сложете 4 капки пчелен мед върху дебел резен лимон, който е току-що разрязан. След това разтрийте с него цялото си лице и наблегнете на частите, които са проблемни. Стойте 15 минути и изплакнете лицето си с хладка вода.

Сигурни сме, че веднага ще усетите невероятния резултат – кожата ви мигновено ще стане по-мека, по-гладка и по-чиста.

http://www.prekrasna.bg
mamazavinagi
mamazavinagi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

За лицето!!! - Page 2 Empty Re: За лицето!!!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите