Хора и месеци

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Хора и месеци Empty Хора и месеци

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 07:52

Какви хора сме според месеците в които сме родени.

Януари
Януарските хора са търпеливи и сдържани. Всички неприятности понасят стоически, трудно споделят съкровеното дори с най-близките. Януарските жени са с твърд, мъжки характер, потайни и самостоятелни. Горди са и високо ценят независимостта си. Семейният живот с тях не е лесен заради постоянния им стремеж към лидерство, то те са предани съпруги и винаги са готови да подкрепят съпруга си. При това жените са добри кулинари, но не обичат да се занимават с почистване, правят го по необходимост. Януарските мъже са мъжествени и справедливи хора, на тях може да се разчита в труден момент. Те са решителни в постъпките си, често се държат без да се съобразяват с околните, склонни са към неоправдан риск. Снизходителни са към по-слабите, към жените се отнасят с уважение, способни са да простят всичко. Много са горди, притежават силна воля. Прекрасни съпрузи са. Януарските деца е добре да носят имена с меко звучене, за да неутрализират излишната твърдост на характера си и да смекчат гордостта си. За момченцата са подходящи имена като: Григор, Петър, Даниел, Игнат, Евгени, Виктор, Владимир, Васил, а за момиченцата - Анастасия, Ася, Людмила, Лилия, Зоя, Ирина.


Февруари
Февруарските хора са упорити, настойчиви и твърде неуравновесени, макар че за разлика от декемврийските са способни да се контролират. Характерът им е сложен, непредсказуем, подложени са на нервни сривове. Много са смели, не се боят от трудностите. Решения вземат бързо, наистина понякога те са неправилни. За разлика от януарските хора те трудно прощават обидите, някои са злопаметни и отмъстителни. Не са склонни да си играят на благородство и великодушие, презират слабите. Прекалено са праволинейни и егоистични. По природа са кариеристи, способни са на не особено благовидни постъпки, за да постигнат целите си, умеят да манипулират хората. Присъщо за тях е, че се хвърлят от едната крайност в другата. Обичат децата, в семействата им често има повече деца. Ще им подхождат имена като: Георги, Иван, Александър, Валентин, Ана, Жана, Светлана, Вера, Алиса, Ася, Милена, Ема. Нежелателно е да се назовават с имена като: Валери, Йосиф, Наум, Екатерина, Вероника, Тамара, Маргарита.Март
Мартенските хора са много чувствителни и впечатлителни. Трудно понасят неуспеха и затова бавно се изкачват по служебната стълба. Макар и да проявяват инат и настойчивост, това често пъти е в тяхна вреда. Те са малодушни, нерешителни, лекораними. Смятат, че не им върви в живота. Ненапразно сред мартенските хора има много неудачници и завистници. През целия си живот те се стремят към успеха, но така и си остават непризнати. Ако все пак се изкачат на върха на славата, то това обикновено не е за дълго, и падането от там означава за тях крах на всичките им надежди. Такива пролетни уж хора са самолюбиви и амбициозни. Те са раздразнителни, язвителни, приемат чуждите успехи като собствено поражение. Мудни са и затрупват близките си с безкрайните си оплаквания от съдбата. Мнителни са, вярват в предразсъдъци, нерядко се обръщат към гадателки. Мъжете са мърморковци, трудно е да им се угоди, излишно гнусливи са. Жените губят много време за тоалета си, отделят голямо внимание на своя външен вид, с часове се въртят пред огледалото, преди да излязат от къщи. На такива деца е добре да се дават имена с твърдо звучене, за да придадат на характера им повече решителност, твърдост, за да се почувства детето по-уверено в себе си. За тях са подходящи имената: Даниел, Петър, Павел, Богдан, Филип, Григор; Антонина, Евдокия, Стела, Станислава, София. Не е желателно да ги наричат с имената: Михаил, Виктор, Васил, Татяна, Елена, Екатерина.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 07:53

Април
Априлските хора притежават по-твърд характер, отколкото мартенските. Те настойчиво преследват целите си, смели и решителни са, независимо от това, че не винаги успяват да се реализират пълноценно. Те са практични и здравомислещи. Най-много ги вълнува материалната страна на живота. Леко се издигат в работата си, знаят какво искат. Късмет имат достатъчно, но са излишно амбициозни. В брака си повече разчитат на разума, отколкото на чувствата. Трудно се отказват от обикновения си начин на живот. За мъжете най-важното е стабилността и материалното благополучие. Той по-скоро ще се съгласи да търпи нелюбима жена и да живее в семейство, отколкото да разруши брака си, заменяйки материалните блага с любов. Жената, родена през април обаче, има по-различно отношение към семейния живот. Тя цени добрите отношения със съпруга си, материалната страна за нея остава на заден план. Априлските жени са жизнерадостни, остроумни, във всяка дреболия могат да открият причина за веселие. На родените през април е добре да се дават имена като: Кирил, Константин, Александра, Мария, Лидия, Дарина.

Май
Майските хора са принципни и безкомпромисни, властни и претенциозни. Могат мигновено да скъсат връзката си, лесно се развеждат, макар че след това съжаляват за това. С жените, родени през месец май, е трудно да се създаде здраво семейство, те се стремят към лидерски позиции, не търпят възражения. Интересуват се най-вече от материалното благополучие, а при недобри взаимоотношения със съпруга, те лесно намират развлечения извън семейството. Мъжете, родени през май, са добри съпрузи, съумяват да осигурят семейството си и да си извоюват да бъдат зачитани. Макар и с твърд характер, в семейството си те са по-отстъпчиви, отколкото извън него. Много се влияят от женските сълзи, оплаквания, неуспехи. Винаги са готови да помогнат на слабия пол и затова често попадат в неудобно положение. Хората, родени през май, следва да носят имена като: Анатоли, Давид, Кирил, Евдокия, Юлия, Александра, Ирина.

Юни
Юнските хора са много раними, мнителни. В постъпките си са предпазливи, понякога се презастраховат. Добри и съпричастни са, но твърде малодушни, за да се борят с когото и да било. По природа притежават много таланти, практични и предприемчиви са. Към тях често се обръщат за съвет и морална подкрепа. С близките си доста сдържано проявяват чувствата си, но с по-малко познати хора могат да бъдат и по-открити. Избягват конфликтите, при това юнските мъже са малко страхливи и безхарактерни, когато става дума за лични проблеми. Затова пък са късметлии в професионално отношение, щастливи са в любовта, в интерес на истината често пъти извън семейството. Влюбчиви натури са, увличат се, но не за дълго. Не търпят нравоучения и самите те не обичат да поучават. Много са чистоплътни, някои от тях до гнусливост. Жените умеят да създадат в дома си уют, а мъжете правят всичко, за да не изпитва семейството материални затруднения. Най-подходящи са имена като: Константин, Димитър, Валери, Роман, Мария, Елена, Станислава, Симона, Тамара.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 07:55

Юли
Неустойчива нервна система, нетърпение, егоизъм, раздразнителност - ето характерните черти на юлските хора. Те са твърде горди и независими. Егоисти. Безхарактерни, не могат да откажат нищо на приятелите си, лесно стават пияници (това се отнася най-вече за мъжете). Жените се стремят към лидерство, опитват се да командват съпруга си, често се оплакват на близките си от съдбата си, откровено разказват за неуредиците в семейството си. Трудно е да им се угоди, те винаги от нещо са недоволни. Мъжете са доста добродушни, безгрижни, често допускат грешки. По отношение на жените са доверчиви и наивни. Ако се излъжат веднъж в чувствата си, стават закоравели ергени. Мълчаливо понасят всички неприятности, не обичат да се оплакват от съдбата си. Единствено на майка си те могат да излеят душата си, тъй като по душа майката им е най-близка от всички. За родените през юли подхождат имена като: Анатоли, Георги, Игнат, Андрей, Антонина, Александра, Елисавета, Валерия.

Август
Твърде емоционални, енергични, упорити. Целеустремени в действията си, но непредпазливи. Не търпят бавните хора, те ги дразнят. Августовските жени са уверени в силите си, не са злопаметни, но са мнителни. В семейството си са лидери. Те са добри домакини, но не обичат много да готвят. Мъжете по природа са чувствителни, в семейните си отношения са отстъпчиви. Рядко са щастливи в първия си брак. Не търпят натиск и критика, раздразнителни са и чакат само похвали и всеобщо признание. Много са ревниви, макар че те самите рядко са верни съпрузи. Раними са и като децата изискват от околните повишено внимание към себе си. На родените през август подхождат имена като: Юлиян, Захари, Александър, Николай, Ана, Мария, Юлия, Маргарита, Татяна.

Септември
Избухливи, емоционални, целеустремени хора. Обичат да правят подаръци, но в други отношения не са твърде щедри, не биха похарчили напразни и една стотинка. Стараят се да изглеждат в очите на околните като широкопръстни, но рядко го правят без да се съобразяват с личните си интереси. Пресметливи са. Самолюбиви. Жените се безпокоят повече за себе си, отколкото за съпруга си, мъжете не умеят да осигурят семейството си, но себе си никога няма да обидят. Не им е жалко да загубят голяма сума, но ако съпругата им без тяхно знание си купи скъпа дреха, те непременно ще я упрекнат, че харчи прекалено много. Септемврийските хора обичат приятелските компании, но никога няма да изпуснат личната си полза, дори ако това е в ущърб на най-близките им приятели. Трудно връщат дълговете си, често просто забравят за тях. Не търпят сцени на ревност, в такива случаи правят напук. Самите те са много ревниви. Жените са нетърпеливи, много независими. Сутрин обичат да спят до късно, често закъсняват за работа, превръщайки това в нещо нормално. Иначе са прекрасни домакини, у дома им всичко блести. Обичат и умеят да готвят вкусно. Мъжете са твърде влюбчиви, но предпазливи, когато работата опре до встъпване в брак. За тези хора са подходящи имена като: Денис, Захари, Павел, Анатоли, Иван, Роман, Ана, Вера, Надежда, София, Любов, Елисавета.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 07:56

Октомври
Стриктни са, но само в случай че това се отнася до работата им. С приятелите си смятат, че не е задължително винаги да са такива. Обичат да послъгват, остроумни са. Предприемчиви. Безкористни в приятелските отношения, но практични и внимателни във финансовите операции. Великодушни са. Не бързат да правят изводи, не вземат необмислени решения, стараят се да изслушат колкото се може повече мнения, на чиято основа строят своята гледна точка. Винаги постъпват по свое усмотрение, за тях авторитет са само няколко много близки хора. Жените са принципни и обективни. Имат добра памет, лесно градят кариерата си. Не прощават измяната и предателството. Стараят се с всички сили да запазят семейството си, където са лидери и рядко се опират на съпруга си. Мъжете са практични, трезвомислещи, малко са скръндзи. Не търпят критика, в семейството си са доста добри домакини. Подходящи за тях са имена като: Александър, Михаил, Владислав, Сергей, Васил, Владимир, Кирил, Филип; Златина, Зоя, Олга, София, Веселина, Александра.

Ноември
Ноемврийските хора са доста пресметливи, заради лична изгода са готови на неблаговидни постъпки. Користни и завистливи са. Тези хора са стиснати за всички, дори за най-близките си хора. За себе си обаче не се скъпят. С последните пари могат да заминат на почивка, макар че след това семейството дълго време ще трябва да отгладува тази сума. Жените са самовлюбени, разхвърляни, егоистични. В семейството си те са лидерите, не се съобразяват с мнението на съпруга си, често му изневеряват и дори не се стараят да скрият това. Похотливи са и не подбират твърде партньорите си. Избират си безхарактерни мъже, на които им се налага да търпят много неща от съпругата си. Мъжете, родени през ноември, често изпадат в депресия, преживяват нервни кризи. Имената им трябва да се избират много внимателно. Не е желателно да им се дават имена като: Анатоли, Димитър, Никалай, Маргарита, Екатерина, Марина, които ще задълбочат негативните черти на характера им. Само имена като изброените по-долу могат да подобрят характера на ноемврийските хора: Максим, Богдан, Константин, Валери, Виктор, Валентин, Григор, Филип, Лазар, Михаил, Елена, Евгения, Мария, Елисавета, Ирина, Вера.

Декември
Декемврийските хора се отличават с повишена емоционалност, известна неуравновесеност и избухливост по повод на дреболии. Те се владеят трудно, когато са раздразнени. И макар че прекрасно виждат тези свои недостатъци, разбират мотивите за отрицателното понякога отношение на околните към тях, не могат да се сдържат. Животът им се подрежда сложно, те често попадат в неприятни ситуации, не могат и не умеят да живеят спокойно. Остро се нуждаят от честа смяна на обстановката, кръга на общуване, не търпят монотонен начин на живот. Подложени са на емоционални сривове и депресии. Децата, родени през декември, е добре да бъдат наречени с имена като: Михаил, Андрей, Алексей, Вера, Ирина. Най-малко от всичко им подхождат имена като: Николай, Димитър, Анатоли, Станислав, Татяна, Елена.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by Dani on Сря 18 Юни 2008, 13:09

ЯНУАРИ
Мисля,че е доста вярно,като изключим търпението-хич не съм търпелива.

_________________
Хора и месеци Doddds10
Хора и месеци __1117486800_49462_5_1_1_3_2_2_1
Dani
Dani
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by деси on Сря 18 Юни 2008, 15:53

ЮЛИ
Доста верни неща има Срам ме е
деси
деси
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by teqnstal on Нед 22 Юни 2008, 10:07

Аз съм Ноемрви но нищо вярно не прочетох за мен.
teqnstal
teqnstal
форум-фен
форум-фен


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by pipi on Вто 24 Юни 2008, 12:18

аз пък съм през март... и със склонна да не вярвам на майка ми че ме е родила, точно тогава.... Плаче ми се
pipi
pipi
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by bambolina on Вто 24 Юни 2008, 14:25

аз съм Юли ... ама изключения винаги има от общата съвкупност Усмивка (има някои верни нещица)
bambolina
bambolina
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by Гост on Пет 27 Юни 2008, 06:21

Аз съм на 17 октомври и почти нищо вярно няма...а съм си Везни и роден в годината на Тигъра по китайския хороскоп - 1974
avatar
Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by sweethoney on Сря 02 Юли 2008, 23:58

Аз съм декември по принцип са верни нещата но какво от това че се казвам елена защо ли не е подходящо Чеша се по главата Аз много си го харесвам Срам ме е
sweethoney
sweethoney
любител
любител


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by vilijov on Вто 12 Авг 2008, 01:08

@teqnstal написа:Аз съм Ноемрви но нищо вярно не прочетох за мен.
Чеша се по главата и аз така
vilijov
vilijov
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by флоресита on Вто 12 Авг 2008, 07:23

Абе юли,бая ни наколадиха! Голяма усмивка Голяма усмивка Голяма усмивка
флоресита
флоресита
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by Ani76 on Чет 30 Юли 2009, 16:12

ФЕВРУАРИ

Точно така е !!!
Ani76
Ani76
упорит
упорит


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by Lindzi on Чет 30 Юли 2009, 16:33

Май - не съм съгласна.
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by malkata_v87 on Пон 10 Авг 2009, 00:39

Септември много неща са верни.А за това че домът блести не е много верно аз все не мога да доизчистя.
malkata_v87
malkata_v87
упорит
упорит


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by styyni on Пон 10 Авг 2009, 07:22

Септември-има някой верни неща Намигане
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by mimi281977 on Вто 15 Сеп 2009, 13:31

Март-категорично не Хора и месеци 145255
mimi281977
mimi281977
форум-фен
форум-фен


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by natali 29 on Вто 15 Сеп 2009, 13:42

ДЕКЕМВРИ от части е вярно
natali 29
natali 29
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by zornica.gencheva on Вто 15 Сеп 2009, 14:52

ЮНИ-ПОЧТИ СИ Е ВЯРНО С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ
zornica.gencheva
zornica.gencheva
форум-фен
форум-фен


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by poli on Вто 15 Сеп 2009, 17:06

Май месец - вярно за мен, чудесна зодия сме Хора и месеци 25291
poli
poli
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by DoDenCe on Вто 29 Сеп 2009, 15:05

Аз съм януарче и по-голямятя част от нещата са точно така,но за септемврийчетата не намерих нищо вярно-брат ми,мъжът ми и детето ми са родени през този месец...
DoDenCe
DoDenCe
любител
любител


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by petia_18 on Вто 03 Ное 2009, 17:17

Февруари- по-голямата част от нещата не са точни.
petia_18
petia_18
упорит
упорит


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by g-gimova on Пет 08 Яну 2010, 17:12

август ,има някой верни неща Усмивка
g-gimova
g-gimova
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by pumpal21 on Пет 18 Юни 2010, 21:02

Септември
за мене мисля,4е вси4ко е вярно с изключение на това,4е закъснявам за работа.даже отивам по-рано Хора и месеци 95933
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

Хора и месеци Empty Re: Хора и месеци

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите