Пожелания за сватба.

Go down

Пожелания за сватба. Empty Пожелания за сватба.

Писане by деси on Пон 02 Фев 2009, 12:42

Предлагам Ви няколко идеи за сватбени пожелания. Можете да ги използвате както са, или да ги използвате като идея за собствени сватбени поздравления, за да не се получат повторения с другите пожелаващи.

1. В спорта се казва "старт".
В литературата - "увод".
В операта - "увертюра".
А в живота, може би "начало".
И така - УСПЕШНО НАЧАЛО!
2.Мили младоженци, бъдете здрави и щастливи и по-често да си казвате "Горчиво!" Нека този месец меден, бъде месeц вечен, не-последен! Щастлив да ви е бракът сто години и скоро щъркел да ви кацне на комина!
3. С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно.
И халките, които ви свързват, и клетвите пред бог, и пред нас живота ви в един да обвържат обичайте се до сетния час.
4.Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли... Но там, където любовта цари, убождането не боли!
5. Сега щастливи сте - личи си и радост в очите ви прелива. Няма капчица тъга - пожелавам ви да сте все така. Пожелавам ви любов голяма и само слънце да огрява, живота ви на двама. Бъдете силни, умни и добри и нека любовта ви води по път нелек, но осеян със звезди.
6.В младостта щастието има дъх на напъпили рози, в зрелостта - аромата на опияняващото червено вино, в старостта - тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам ви да помните тази сватба! Заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза. Пожелавам ви любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа! Ако има нещо по-ценно от любовта, по-скъпо от щастието и по-важно от здравето,
то нека бъде ваше! Сътворете вашата приказка!!!
7.Желаем ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!
8.Мило младо семейство, днес е най-хубавият ден в живота ви! Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов! Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!
9.Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!! На добър път отсега нататък, заедно!!!
10.На този хубав сватбен ден приветствам Ви от все сърце и нека тази вълшебна любов, която Ви свързва, да е вечна!
11.Никой не може да Ви обещае безоблачни дни. Никой не може да Ви обещае, че няма да заплачете поне веднъж, нито че няма да познаете тъгата, ...но можем да Ви обещаем, че ако запазите любовта си силна и пламенна, ако сте мъдри и търпеливи, ако сте заедно и се поддържате, ще преодолеете всеки един тежък момент, пред който Ви изправи животът!
12. Ние Ви обещаваме слънчеви дни, но и спокойствието на нощта! Пожелаваме Ви приливи, но и отливи, за да можете да насочите кораба си към нови посоки! Пожелаваме Ви много щастие, но и мъничко тъга, за да може да се наслаждавате на живота! Пожелаваме Ви лек път, но с леки неравности, за да оцените това, което Ви е дадено и това, което сте постигнали сами! Пожелаваме Ви сила, мъдрост, вяра и любов! Бъдете честити!
13.Какво е бракът? Това е магия, която слива две безцелни същества и им открива смисъла на живота. Бракът удвоява силата на човека да се справи с всякакви неволи и дава отговор на повечето вечни въпроси. Бъдете смели, отдайте се един на друг и ще постигнете много! Но не изгубвайте себе, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, не е капан за душите! Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си! Бъдете два океана, но свързани с твърда земя! Бъдете влюбени и като струните на китарата бъдете способни да свирите заедно в хармонична мелодия, без да се заглушава уникалния тон струната на всеки! Бъдете честити!
14.Мило семейство, Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ!
15.Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. Само така през годините трудни ще покорите света. Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра. Изживейте заедно всички минути тревожни до мига, когато ще сте с посребрена коса. Нека очите Ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца. Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта!
деси
деси
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by Lindzi on Пон 02 Фев 2009, 14:20

Пожелания за сватба. 579527DПожелания за сватба. 579528j
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by Lindzi on Пон 02 Фев 2009, 14:21

Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища защото любовта е, която дарява живот! Любовта не е само миг от вечността, тя е безгранична и вечна. Когато пътищата се преплитат, когато искате да задържите мига завинаги подарете си семейство създадено с Любов

*****
Наздраве за вашата любов! Наздраве и за следващите ви 100 години на взаимно щастие!

*****

Пожелаваме ви любов, за да е пълноценен животът ви!
Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни!
Много приятни изненади, за да се запази тръпката!
Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа!


*****

В младостта щастието има дъх на напъпили рози, в зрелостта - аромата на опияняващото червено вино,
в старостта - тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето!
Пожелаваме ви заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза!

*****

Казват, че щастието не е последна спирка, а само начин на пътуване, на Вас и Вашето семейство пожелаваме Приятен път!

*****

Нека рози пътят ви да кичат, ивейте в прегръдките на любовта, нека всяка ваша мисъл бъде сбъдната мечта!

*****

Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите!
Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални, обаятелни, най-неповторимите!
Бъдете и добри, и строги, и слаби и силни!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Пазете винаги Вярата, Надеждата и нея, Мъдростта!

*****

Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота,
"въоръжени" с любов и разбирателство, в които да се разбива всяко цунами!

*****
По вода да ви върви,
а корабът на живота ви да се товари
с любов, пари и късмет!

*****

Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви
да ви съпътства през целия живот!
Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях!
Бъдете заедно и се обичайте!

*****

Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща.
Само така през годините трудни ще покорите света.
Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра.
Изживейте заедно всички минути тревожни до мига,когато ще сте с посребрена коса.
Нека очите Ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца.
Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта!

*****
Пожелаваме Ви къща поне на два ката,
двор със златни ябълки и много детски гласове,
които да радват дните Ви през следващите сто години!

*****

На този хубав ден приветствам ви от все сърце и нека тази вълшебна любов, която ви свързва, да е вечна!

*****

Вече сте две сърца в едно, две съдби в една - бъдете мъдри, отговорни и честити! Наздраве!

*****

Пожелаваме ви къща поне на два ката, двор със златни ябълки и много детски гласове, които да радват дните ви през следващите сто години!

*****

Пожелаваме ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: "Днес е по-хубаво от вчера!"

*****

Свързахте сърцата и съдбите си и така направихте поклон пред живота! Пожелавам ви животът да ви се отблагори като дари с много щастие всеки ваш ден оттук насетне!

*****

Всеки ден в дома ви нека има светлина, нека огънят не гасне, нека смеят се деца,
и всяка дума, поглед, жест - да носят благослов запазете във сърцата своята любов

*****

Бракът е единствената хазартна игра, одобрена от църквата! Късмет
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by Lindzi on Пон 02 Фев 2009, 14:21

Не можем да ви обещаем безоблачни дни. Не можем да ви обещаем, че няма да заплачете поне веднъж, нито че няма да познаете тъгата, ...но можем да ви обещаем, че ако запазите любовта си силна и пламенна, ако сте мъдри и търпеливи, ако сте заедно и се поддържате, ще преодолеете всеки един тежък момент, пред който ви изправи животът!

*****

Букет от нежни пожелания, дарила бих ви с две ръце, щастие и радост желая ви от все сърце!
Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ви до старини!

*****

Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана!
Живейте така, че всеки ден да си казвате: Беше по-хубаво от вчера

*****

Пожелавам Ви да сте преди всичко живи и здрави, да откриете истинското щастие заедно, да може винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги
Не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.
Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!

*****

Любовта е чудно нещо, идва без да пита, чувстваш става ти горещо и сърцето се оплита.
В този ден тъй свят, тържествен, всички ний ликуваме повод имаме божествен, сватба да празнуваме!
Влюбени един във друг, "аз съм с теб" изричайте, вярвайте един във друг и много се обичайте!
Желаем ние от сърце много здраве, младост ... скоро с бебе на ръце и безкрай семейна радост

*****

Никой не може да живее живота си в обратна посока. Гледайте напред - това е посоката на вашето бъдеще!
Пожелаваме ви прекрасен,страстен и изпълнен с радост живот


*****

Рамо до рамо, ръце в ръце, сърце до сърце
нека винаги да е така до края на света!
С руйно вино и със звън на чаши Ви пожелаваме радост и младост,
здраве и щастие, любов и деца!

*****

Ако мислите, че до сега сте били щастливи,
то от тук нататък бъдете истински щастливи
сто пъти повече!
Ако до сега сте се чувствали обичани, то от тук нататък бъдете обожавани,
чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени!
Ако до сега сте мислили, че сте опознали любовта,
то пожелавам Ви от тук нататък да я видите в целият и блясък

*****

Какво е бракът? Това е магия, която слива две безцелни същества и им открива смисъла на живота.
Бракът удвоява силата на човека да се справи с всякакви неволи
и дава отговор на повечето вечни въпроси. Бъдете смели, отдайте се един на друг
и ще постигнете много! Но не изгубвайте себе си, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, не е капан за душите! Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си!
Бъдете два океана, но свързани с твърда земя! Бъдете влюбени и като струните на китарата
бъдете способни да свирите заедно в хармонична мелдия,
без да се заглушава уникалния тон на всяка струна!
Бъдете честити!

*****

Никой не може да Ви обещае безоблачни дни.
Никой не може да Ви обещае,
че няма да заплачете поне веднъж,
нито че няма да познаете тъгата...
Но можем да Ви обещаем,
че ако запазите любовта си силна и пламенна,
ако сте мъдри и търпеливи,
ако сте заедно и се поддържате,
ще преодолеете всеки един тежък момент,
пред който Ви изправи животът

*****

Пожелаваме Ви приливи, но и отливи, за да можете да насочите кораба си към нови посоки!
Пожелаваме Ви много щастие, но и мъничко тъга, за да може да се наслаждавате на живота!
Пожелаваме Ви лек път, но с леки неравности, за да оцените това, което Ви е дадено и това,
което сте постигнали сами!
Пожелаваме Ви сила, мъдрост, вяра и любов!

*****

Днес е най-хубавият ден в живота ви!
Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати,
в хармония и любов!
Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!

*****

Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите!
Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални, обаятелни, най-неповторимите!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
На добър път отсега нататък, заедно!

*****

Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи!
Помнете истината стара, че бракът е като отвара,
която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е знайте само рози и мечти, защото има и бодли...
Но там, където любовта цари, убождането не боли!

*****

С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте!
Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае, приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно.
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by Lindzi on Пон 02 Фев 2009, 14:29

* Нека всички ние бъдем поканени на вашата златна сватба!
* Любовта и животът са една приказка
с общо начало и преплетени пътища -
защото любовта е, която дарява живот!
Любовта не е само миг от вечността,
тя е безгранична и вечна.
Когато пътищата се преплитат,
когато искате да задържите мига завинаги -
подарете си семейство създадено с Любов!
* Всеки ден в дома ви нека има светлина,
нека огънят не гасне, нека смеят се деца,
и всяка дума, поглед, жест - да носят благослов
запазете във сърцата своята любов!
* Букет от нежни пожелания,
дарила бих ви с две ръце,
щастие и радост
желая ви от все сърце!
Живот и здраве,
любов и дълги дни
и нека с рози е окичен
живота ви до старини!
* Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората,
по-необятно от небето, по-дълбоко от океана!
Живейте така, че всеки ден да си казвате:
Беше по-хубаво от вчера!
* Пожелавам Ви да сте преди всичко живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.
Не позволявайте семейният ви живот
да се превърне в бреме или навик.
Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!
* Любовта е чудно нещо, идва без да пита,
чувстваш става ти горещо и сърцето се оплита.
В този ден тъй свят, тържествен, всички ний ликуваме
повод имаме божествен, сватба да празнуваме!
Влюбени един във друг, "аз съм с теб" изричайте,
вярвайте един във друг и много се обичайте!
Желаем ние от сърце много здраве, младост ...
скоро с бебе на ръце и безкрай семейна радост!
* Никой не може да живее
живота си в обратна посока.
Гледайте напред -
това е посоката на вашето бъдеще!
Пожелаваме ви прекрасен,страстен
и изпълнен с радост живот!
* Бракът е единствената хазартна игра,
одобрена от църквата!
Късмет!
* Рамо до рамо, ръце в ръце, сърце до сърце -
нека винаги да е така до края на света!
С руйно вино и със звън на чаши
Ви пожелаваме радост и младост,
здраве и щастие, любов и деца!
* Ако мислите, че до сега сте били щастливи,
то от тук нататък бъдете истински щастливи
сто пъти повече!
Ако до сега сте се чувствали обичани,
то от тук нататък бъдете обожавани,
чувствайте се и бъдете желани,
неповторими и единствени!
Ако до сега сте мислили,
че сте опознали любовта,
то пожелавам Ви от тук нататък
да я видите в целият и блясък!
* Какво е бракът? Това е магия,
която слива две безцелни същества
и им открива смисъла на живота.
Бракът удвоява силата на човека
да се справи с всякакви неволи
и дава отговор на повечето вечни въпроси.
Бъдете смели, отдайте се един на друг
и ще постигнете много!
Но не изгубвайте себе си,
защото бракът не е любов с окови,
не е затвор за личната свобода,
не е капан за душите!
Бъдете два бряга,
но стройте мостове помежду си!
Бъдете два океана,
но свързани с твърда земя!
Бъдете влюбени и като струните на китарата
бъдете способни да свирите заедно
в хармонична мелодия,
без да се заглушава
уникалния тон на всяка струна!
Бъдете честити!
* Никой не може да Ви обещае безоблачни дни.
Никой не може да Ви обещае,
че няма да заплачете поне веднъж,
нито че няма да познаете тъгата...
Но можем да Ви обещаем,
че ако запазите любовта си силна и пламенна,
ако сте мъдри и търпеливи,
ако сте заедно и се поддържате,
ще преодолеете всеки един тежък момент,
пред който Ви изправи животът!
* С любов и нежност пътя извървете,
чак до златната си сватба в съгласие живейте!
Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне
и в радост да растат деца,
дома ви да напълнят с щастие!
Близостта до края запазете,
да няма между вас прегради,
съюзът свят с годините да стане по-силен, п
о-крепък от стомана.
Безкрайна радост пътя да чертае,
приятелите верни да са с вас до края
и болката да бяга надалече,
а щастието да ви съпътства вечно.
* Пожелаваме ви любов,
за да е пълноценен животът ви!
Достатъчно изпитания,
за да ви поддържат силни!
Много приятни изненади,
за да се запази тръпката!
Достатъчно добри приятели,
за да Ви дават спокойствие и подкрепа!
* В младостта щастието има дъх на напъпили рози,
в зрелостта - аромата на опияняващото червено вино,
в старостта - тъгата и очарованието
на кървавия залез на слънцето!
Пожелаваме ви заедно да усетите аромата на розите,
да отпиете от виното и да изживеете залеза!
* Казват, че щастието не е последна спирка,
а само начин на пътуване,
на Вас и Вашето семейство пожелаваме Приятен път!
* Нека рози пътят ви да кичат,
живейте в прегръдките на любовта,
и нека всяка ваша мисъл
бъде сбъдната мечта!
* Бъдете най-веселите, най-щастливите,
добри и нежни, най-красивите!
Бъдете най-внимателните, най-любимите,
реални, обаятелни, най-неповторимите!
Бъдете и добри, и строги,
и слаби и силни!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Пазете винаги Вярата, Надеждата и нея, Мъдростта!
* Да сте живи и здрави, много щастливи
и да плавате славно по бурното море на живота,
"въоръжени" с любов и разбирателство,
в които да се разбива всяко цунами!
* По вода да ви върви,
а корабът на живота ви да се товари
с любов, пари и късмет!
* Желаем ви звънът на чашите с вино
и блясъкът в очите ви
да ви съпътства през целия живот!
Вярвайте в чудеса,
но не разчитайте на тях!
Бъдете заедно и се обичайте!
* Бъдете си за всичко необходими,
дори в житейските прости неща.
Само така през годините трудни
ще покорите света.
Не искайте един от друг неща невъзможни,
достатъчна е и една дума добра.
Изживейте заедно всички минути тревожни
до мига,когато ще сте с посребрена коса.
Нека очите Ви в една посока да гледат,
а ръцете да милват послушни деца.
Нозете Ви една пътека да следват -
пътеката на радостта!
* Пожелаваме Ви къща поне на два ката,
двор със златни ябълки и много детски гласове,
които да радват дните Ви през следващите сто години!
* Свързахте сърцата и съдбите си
и така направихте поклон пред живота!
Пожелавам Ви животът да Ви се отблагодари
като дари с много щастие всеки Ваш ден оттук нататък!
* Желаем ви достатъчно слънце,
за да запазите мирогледа си светъл!
Желаем ви да получите достатъчно,
за да задоволите желанията си!
Желаем ви да оцените това, което имате,
за да бъдете истински щастливи!
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by Lindzi on Пон 02 Фев 2009, 14:36

Скъпи младоженци,
Нека в семейния живот да не свършва виното и дръзките мечти и скоро щъркел да ви кацне на комина!
Бъдете заедно и във трудности и във веселие и ще откриете, че семейния живот е песен, когато летите на крилете на любовта.
Пожелаваме ви всеки следващ ден от семейния ви живот да е по-хубав от предишния!
Горчиво!!!

Пожелания за сватба. Z58

На вас семейство мило, желая светли дни,
желая ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти!
Животът ви да бъде пълен с радост, да бъде свидна вашата мечта,
желая ви прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!

Пожелания за сватба. Z58

Животът нека не ви плаши,
мечтите да са ви другар,
а щастието с вас да крачи,
като ваш приятел стар!!!

Пожелания за сватба. Z58

Днес, на сватбения ден,
ви приветствам умилен,
и ви желая гръмогласно,
в живота всичко най-прекрасно!!!

Пожелания за сватба. Z58

Бъдете си за всичко необходими,
дори в житейските прости неща,
само така през годините трудни ще покорите света.
Не искайте един от друг неща невъзможни,
достатъчно е дума добра.
Иживейте заедно всички минути тревожни до мига когато ще сте с посребрена коса.
Нека очите ви в една посока да гледат,
а ръцете да милват послушни деца.
Една пътека да ви води-пътеката на радоста.

Пожелания за сватба. Z58

Навън вали, а във сърцето
напира радостно вълнение.
И сякаш е със нас небето -
ще ни върви - какво знамение!
Нали за него толкова мечтахме
и хванати от любовта във плен
към залата на кметството вървяхме -
да изживеем сватбения ден.
За да си кажем “ДА” един на друг
и да покажеме на всеки,
че обичта довела ни до тук
ще гори във нас навеки!
Звънът на чаши се разля
и пръстените разменихме!
Целувка устните ни сля!
Сърцата си във брак сплотихме!
И всичко бе като на сън,
и бях щастлива от това,
че като твоята съпруга
ще посрещна утринта!

Пожелания за сватба. Z58

От името на щастието и на любовта
ви пожелавам всичката радост на света.
Пътя си дълъг заедно изминете
и всичките мечти усмихнати сбъднете.
Поглеждайте към себе си и виждайте ваш собствен рай.
Пожелавам любовта ви да не среща край.
Един за друг вие сте си дар от Бога.
Понмете това, и няма да срещате тревога.

Пожелания за сватба. Z58

Мило семейство,
Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно
изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се
запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие
и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви
живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи! И да ви е много
ГОРЧИВО тази нощ!

Пожелания за сватба. Z58
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by lusien on Пон 13 Апр 2009, 17:12

Ето, нещичко и от мен и дано не се повторя:

След звана на кристала,
и след роклята бяла,
всяка утрин се събуждайте сити!
Пълни с жажда и зов
и с дъх на любов
да се нижат завинаги дните!!!
lusien
lusien
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by cardbg on Чет 24 Юни 2010, 20:55

1.6 Спама няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици).
Това
включва и предлагането на хостинг (платен и безплатен), платен превод
на филми и т.н., инсталации/услуги срещу заплащане и др- с една дума РЕКЛАМА.
Потребители които спамват ще бъдат предупреждавани, а техните постове ще бъдат изтривани.


Последната промяна е направена от Dani на Вто 23 Ное 2010, 22:49; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : неспазване на правилата!)
cardbg
cardbg
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by pumpal21 on Сря 30 Юни 2010, 18:27


 • Скъпи влюбени, Днешният ден е само увода на книгата, която започвате да пишете заедно. Нека тя бъде любовен роман, но като всеки такъв в него ще има и драматизъм и комедия и всички жанрове, които оцветяват живота. Никога не се плашете! Пишете своята история винаги ръка за ръка! Нека още в Първа глава се чуе детски смях, а художникът Живот нарисува към нея картината на вашия нов дом - такъв за какъвто сте мечтали! Бъдете щастливи!
 • В спорта се казва "старт".
  В литературата - "увод".
  В операта - "увертюра".
  А в живота, може би "начало".
  И така - УСПЕШНО НАЧАЛО!

 • Мили младоженци, бъдете здрави и щастливи и по-често да си казвате "Горчиво!" Нека този месец меден, бъде месeц вечен, не-последен! Щастлив да ви е бракът сто години и скоро щъркел да ви кацне на комина!
 • С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно.
  И халките, които ви свързват, и клетвите пред бог, и пред нас живота ви в един да обвържат обичайте се до сетния час.

 • Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли... Но там, където любовта цари, убождането не боли!
 • Сега щастливи сте - личи си и радост в очите ви прелива. Няма капчица тъга - пожелавам ви да сте все така. Пожелавам ви любов голяма и само слънце да огрява, живота ви на двама. Бъдете силни, умни и добри и нека любовта ви води по път нелек, но осеян със звезди.
 • В младостта щастието има дъх на напъпили рози, в зрелостта - аромата на опияняващото червено вино, в старостта - тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам ви да помните тази сватба! Заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза. Пожелавам ви любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа! Ако има нещо по-ценно от любовта, по-скъпо от щастието и по-важно от здравето,
  то нека бъде ваше! Сътворете вашата приказка!!!

 • Желаем ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!
 • Мило младо семейство, днес е най-хубавият ден в живота ви! Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов! Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!
 • Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
  Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!! На добър път отсега нататък, заедно!!!

 • На този хубав сватбен ден приветствам Ви от все сърце и нека тази вълшебна любов, която Ви свързва, да е вечна!
 • Свързахте сърцата и съдбите си и така направихте поклон пред живота! Пожелавам Ви животът да Ви се отблагодари като дари с много щастие всеки Ваш ден оттук нататък!
 • Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Беше по-хубаво от вчера!”
 • Наздраве за Вашата любов! Наздраве и за следващите Ви 100 години на взаимно щастие!
 • Вече сте две сърца в едно, две съдби в една – бъдете мъдри, отговорни и честити! Наздраве!
 • Никой не може да Ви обещае безоблачни дни. Никой не може да Ви обещае, че няма да заплачете поне веднъж, нито че няма да познаете тъгата, ...но можем да Ви обещаем, че ако запазите любовта си силна и пламенна, ако сте мъдри и търпеливи, ако сте заедно и се поддържате, ще преодолеете всеки един тежък момент, пред който Ви изправи животът!
 • Пожелаваме Ви къща поне на два ката, двор със златни ябълки и много детски гласове, които да радват дните Ви през следващите сто години!
 • Ние Ви обещаваме слънчеви дни, но и спокойствието на нощта! Пожелаваме Ви приливи, но и отливи, за да можете да насочите кораба си към нови посоки! Пожелаваме Ви много щастие, но и мъничко тъга, за да може да се наслаждавате на живота! Пожелаваме Ви лек път, но с леки неравности, за да оцените това, което Ви е дадено и това, което сте постигнали сами! Пожелаваме Ви сила, мъдрост, вяра и любов! Бъдете честити!
 • Какво е бракът? Това е магия, която слива две безцелни същества и им открива смисъла на живота. Бракът удвоява силата на човека да се справи с всякакви неволи и дава отговор на повечето вечни въпроси. Бъдете смели, отдайте се един на друг и ще постигнете много! Но не изгубвайте себе, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, не е капан за душите! Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си! Бъдете два океана, но свързани с твърда земя! Бъдете влюбени и като струните на китарата бъдете способни да свирите заедно в хармонична мелодия, без да се заглушава уникалния тон струната на всеки! Бъдете честити!
 • Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави! Всичко останало зависи от Вас самите! Наздраве!
 • На вас приятели любими желая светли дни, желая ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти! Животът ви да бъде пълен с радост, да бъде свидна вашата мечта, желая ви прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!
 • Животът нека не ви плаши, мечтите да са ви другар, а щастието с вас да крачи, като ваш приятел стар!
 • Мило семейство, Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ!
 • Ако мислите, че до сега сте били щастливи, то от тук нататък бъдете истински щастливи сто пъти повече! Ако до сега сте се чувствали обичани, то от тук нататък бъдете обожавани, чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени! Ако до сега сте мислили, че сте опознали любовта, то пожелавам Ви от тук нататък я видите в целият и блясък!
 • Очите ви от щастие да греят, в сърцето ви любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес е вашият ден.
 • Букет от нежни пожелания, дарила бих ви с две ръце, щастие и радост желая ви от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ви до старини!
 • Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 • Току-що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие. Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.
 • Нека само обич топли вашите очи, нека слънцето огрява дните ви с лъчи, здравето да ви е спътник всеки божи ден и 100 години да празнувате годишнина от този ден.
 • Нека животът ви с рози осеян е, и нека камбани звънят, че в този ден клитви изричате, и един на друг се обричате, че ще е чиста и свята ЛЮБОВТА!
 • Рамо до рамо, ръце в ръце, сърце до сърце - нека винаги да е така до края на света!
  С руйно вино и със звън на чаши Ви пожелаваме радост и младост, здраве и щастие, любов и деца!

 • И все така, ако ви липсва вяра, да стигнете до този пристан, назад не вдигайте платната,
  че любовта изключва всяка изневяра, и няма щастие наистина без изпитанията на съдбата.

 • Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални, обаятелни, най-неповторимите!
  Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега! Запазете завинаги Вярата, Надеждата, Любовта!

 • Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища - защото
  любовта е, която дарява живот! Любовта не е само миг от вечността, тя е безгранична и вечна. Когато пътищата се преплитат, когато искате да задържите мига завинаги - подарете си семейство създадено с Любов!

 • Мили младоженци, да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, "въоръжени" с любов и разбирателство, в които да се разбива всяко цунами!
 • Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. Само така през годините трудни ще покорите света. Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра. Изживейте заедно всички минути тревожни до мига, когато ще сте с посребрена коса. Нека очите Ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца. Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта!

_________________
Пожелания за сватба. 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by Lindzi on Сря 30 Юни 2010, 19:29

Пожелания за сватба. Heart Вземете една Моцартова симфония,
прибавете
към нея цветовете на дъгата,
залейте ги със слънчева светлина
и
поставете всичко това в море от шампанско!
Нека Вашето семейно щастие
бъде
най-красивия бял параход
в това море!Горчиво и бъдете ръка за ръка,
рамо
до рамо и добри приятели до края на живота си!!! Пожелания за сватба. Heart
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by silence on Нед 20 Мар 2011, 22:44

чудите се какво пожелание да сложите на картичката е не се чудете а вземете пожелания от сайта за Пожелания

Пожелания за сватба
silence
silence
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Пожелания за сватба. Empty Re: Пожелания за сватба.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите