Идеи за ограничен бюджет,за вашата сватба.

Go down

Идеи за ограничен бюджет,за вашата сватба. Empty Идеи за ограничен бюджет,за вашата сватба.

Писане by деси on Пон 02 Фев 2009, 12:54

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства или прости искате да спестите или се лишите от някои детайли:
Да се ожениш извън натоварения сватбен сезон
Ако решите вашата сватба да бъде през есента или зимата, ще имате възможност да изберете по-свободно датата и часа за сватба както за гражданския, така и за църковния брак и ресторанта. Пътуването за медения месец извън натоварения летен сезон също ще бъде по-евтино.
Коктейл вместо банкет
Ако разполагате с ограничен бюджет, една формула, която все повече се прилага в България е коктейлът. С по-малко средства вашите гости ще бъдат почерпени и доволни.
Да празнувате сватбата си на открито в селска къща
Ако някой от вашите роднини или приятели разполага със селска къща в близост до природата, можете спокойно да осъдите организирането на сватбеното тържество там. Но имайте в предвид, че този тип празнуване предполага поръчването отделно на всички услуги и предвижване до мястото.
По-евтини украси с цветя
Добра идея е да използвате и изкуствени цветя за украсата в ресторанта, а за украсата в църквата може да поделите разходите с други двойки, които ще сключват брак в същия ден.
Сватбено облекло под наем
Никой няма да познае дали сватбеното ви облекло е купено или взето под наем. На нашия пазар има все по-голям избор от фирми, които предлагат този тип услуга.
Да вземете на заем колата за сватбата
Винаги има някой роднина, който разполага с красива кола и за този ден ще я отстъпи на младоженците. И така, остава ви само да я украсите по подходящия начин.
Помолете някой приятел да направи сватбените ви снимки
Добра алтернатива е да спестите пари. Трябва обаче да сте готови и за не толкова добър резултат за снимките.
Да проучите предложенията за ресторантите и хотелите
Някои от тях правят подарък на младоженците като първа брачна нощ или пътуване, украси с цветя, декорация на масите и салона или безплатна вечеря за първата годишнина.

Едва ли бих те се възползвали от ефтиният вариянт.Човек се жени един път все пак,но все пак да знаете че може и по ефтино да минем под венчилото.
деси
деси
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите