Недостатъците в моя живот...

Go down

Недостатъците в моя живот... Empty Недостатъците в моя живот...

Писане by Дени :) on Пон 02 Мар 2009, 08:35

Недостатъците в моя живот... FatherВсички родители искат да са по-близки с децата си и да знаят всичките им тайни. Но това е малко трудно във възрастта от 11 години нагоре. За да няма караници и наказания децата и родителите им трябва да си имат доверие. Но аз мисля така-как аз да имам доверие на наще, след като те ми нямат?! Да, така е, ако родителите ти ти имат доверие и ти ще им имаш.
Между тийновете днес има много различия. Да започна с децата на моята възраст. Имам приятелка, която ще наречем А, майка й и баща й живеят в Осеново и тя има сестра на 24 години. А учи в Аксаково и живее при маминка си, когато се събираме винаги тя няма вечерен час(до осем разбира се трябва да си е у тях) и винаги на нея и е най-забавно! Друга пък, която ще наречем Б живее с родителите си, и тя като А до 8 трябва да си е в къщи. Трета приятелка-В, трябва да си у тях до 5часа, друга пък изобщо не излиза... Мен например винаги ме карат да се прибирам по точно определен час, макар и да съм на пет крачки от нас, което доста гадно. Незнам за някой, но аз мисля, че ако родителите имат доверие на децата си биха им вярвали и може би всички щяхме да излизаме по едно и също време и да се прибираме заедно и нямаше да имаме проблеми. Сега вие ще кажете-"Да ама и ние се притесняваме за вас!" Това е вярно и аз съм с две ръце за вечерния час! Но какво пречи като си изляза 6часа от вкъщи и съм на две пресечки от нас да се прибера в 8...Какво като е тъмно, та аз съм с толкова много хора, а и мисля че мога да преценявам сама. Всички казват-"Ама ти си още малка, не знаеш какво ти готви живота!!". И както вие възрастните казвате-"Едно време беше друго". Ами да, едно време си е едно време. Сега всичко е различно и няма да се промени! Просто това трябва да го разберете. Даже аз бих се снимала и с камера че да ме видят къде съм, за да ми повярват. Нашите попринцип ми вярват, но незнам...Мисля, че няма лошо да си науча и да изляза за около два часа. Още нещо, което страшно много ме дразни е това, когато родителите налагат своите мечти и желания на децата си!!! Или когато те съдят как се обличаш и с какъв спорт се занимаваш...И повечето родители винаги правят така:
Да речем че майката на Гошко го кара да си сложи шапката, но той не иска и тя му казва: Виж и Десито и Васко са със шапки...И Гошко си я слага, но когато да речем Гошко кара майка си тя да го пусне на някакъв рожден ден, а тя не иска, той й казва:Ами виж и Десито и Васко ги пускат. Но майака му казва, те са други хора, чуждите деца не ме интересува...Дали е така?! Хммм Ядосан съм
Оф цял роман изписах.... Хихихи Имам още много да пиша тази тема ще ми е нужна Срам ме е Винаги искам да споделя нещо такова и ето най-после!!! Някой ако се е обидил не ми е такава целта, а просто да споделя нещото, което ме дразни в хората... Намигане
А и още нещо, за цигарите, говоря за тийновете:
Хора, ако мислите, че сте големи гъзари кат ми гъчите Marbolo и нещо от сорта ми не не сте... И к'во ние дет не пушим к'ви сме най-забилите хора тъй ли... Ми мога да ви кажа, че и ние сме кат вас, просто вие не можете да се приемете такива, каквито сте!!!
Оф аз вече да взема да си затварям устата... Хихихи Хихихи Хихихи

_________________
MumForever!!.. Недостатъците в моя живот... Balloony .. COM..
--------------
Моля, не забравяйте да прочетете ПРАВИЛАТА и  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Дени :)
Дени :)
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите