ПРАВИЛА ЗА ОБЯВИТЕ

Go down

17032009

Писане 

ПРАВИЛА ЗА ОБЯВИТЕ Empty ПРАВИЛА ЗА ОБЯВИТЕ

 1. Секцията за обяви е изключително и само за частни обяви на лични вещи.
 2. Заглавията и текста на обявите се изписват задължително на български (кирилица). Допуска се изписването на други езици при условие, че е налично описание и на български.
 3. Забранено е публикуването на една и съща обява повече от един път, в няколко раздела - изключение правят обявите, които се заменят- те мога да бъдат пускани в Секция Продавам и Заменям едновременно.
 4. Обявите трябва да бъдат публикувани в най-подходящата категория. Обяви неотговарящи на съответната категория ще бъдат премествани  по преценка на модератор/администратор.
 5. Заглавието трябва точно и ясно да описва предлагания от вас артикул.
 6. Забранено е публикуването на снимки с откровено порнографско съдържание. Такива обяви ще бъдат премахвани без предупреждение.
 7. Забранено е публикуването на обяви на телефони с добавена стойност (импулсни) без това да е изрично уточнено в текста, както и тарифата им на таксуване.
 8. Обявите трябва подробно да описват предлагания артикул. Забранено е публикуването на лъжлива и/или подвеждаща информация, и снимки.
 9. Забранено е копирането на снимки и текстове от обяви на други потребители. Използвайте собственоръчно направени от Вас снимки, а не такива от интернет. Снимките да са без логота на други сайтове за продажба. Такива обяви ще бъдат премахвани.
 10. Администраторите на сайта имат правото по собствена преценка да премахват или преместват обяви, без предупреждение, да изтриват снимки когато те са в разрез с правилата или е постъпило основателно оплакване срещу тях, както и да предприемат мерки срещу подателите им.
 11. Примерна обява можете да видите  - ТУК - тя не е в никакъв раздел, защото е примерна. Вие сами можете да си изработите свой шаблон за обявите, които ще пускате - не е задължително да ползвате посоченият по- горе, но прочетете темата, ще Ви бъде полезна. Прочетете и следната тема:

  Как да пусна обява?

 12. Настоящите правила могат да бъдат променяни по всяко време от екипа на форума, с оглед повишаване качеството на предоставяните услуги като и с въвеждането на нови такива. Промените могат да произтичат и от изменения в българското законодателство.
 13. Няма лимит за обявите, качени от един потребител.
 14. Забранява се поставянето на линкове към сайтове за продажба - важи за целият форум.
 15. Не обсъждайте чужди обяви освен ако нямате интерес за закупуване на предлаганата вещ.В профила на всеки потребител има графа За мен- Обяви, където да сложите линк към тема с представянето си за обявите.
Сложете линк, към вашето представяне за обяви и го заградете в таговете
Код:
[url=линка тук]За мен-обяви[/url]


Можете да видите моят профил като пример. Раздела, в който се пускат темите е
Информация За мен

ето я и примерната тема -
mamazavinagi - информация за обявите

По този начин, други потребители ще имат възможност да Ви следват. Това си е лично ваша тема, в която имате право да пишете, че имате нови обяви, че обявявате някакви намаления или правите подаръци при покупки на повече от вашите артикули или каквото сметнете за нужно, че желаете, за да уведомите своите последователи, за своите намерения и действия свързани с вашият профил.
ВАЖНО!!!!! КОГАТО ПУСКАТЕ ТЕМА ЗА НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ - ПРОДАВАЧ ИЛИ КУПУВАЧ, ИЗПИСВАЙТЕ САМО ПЪРВОТО МУ ИМЕ, ПРЕЗИМЕТО И ФАМИЛИЯТА ДА БЪДАТ С ИНИЦИАЛИ, ГРАД ПОЩЕНСКИ КОД И УЛИЦА БЕЗ НОМЕР, МОЖЕ ОФИС НА ЕКОНТ, ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА БЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ЦИФРИ.

ПРИМЕР:
Ник във форума - proba
Ивайла М. Р.
адрес: гр. Преслав, ул. Незабравка или офис на еконт ....
телефон - 0888478...


Желаем Ви само успешни сделки!
mamazavinagi
mamazavinagi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите