Излизат две нови офис мултифункционалки от Canon

Go down

Излизат две нови офис мултифункционалки от Canon Empty Излизат две нови офис мултифункционалки от Canon

Писане by bambolina on Чет 19 Мар 2009, 14:11

Компанията представя два нови модела мастилено-струйни мултифункционални устройства PIXMA, проектирани за потребителите в “домашни офиси”, които търсят и достъпна цена.

Устройствата PIXMA MX320 (на горната снимка) и PIXMA MX330 са с привлекателен съвременен дизайн и притежават разнообразни функции за отпечатване, копиране, сканиране, факс и ADF функционалност на достъпна цена за начинаещи потребители и клиенти с ограничен бюджет, информират от Canon България.
Продуктите са с усъвършенстван дизайн, при който автоматичното подаващо устройство за документи и контролният панел са "еволюирали до напълно интегриран модул в горния капак на машините, осигурявайки лесен и бърз достъп до всички функции.

И двата модела могат да бъдат използвани в комбинация с приложения за сканиране и копиране с максимална резолюция от 1200 dpi. За документи с множество страници могат да бъдат използвани функциите за копиране с колиране, копиране 2-в-1 и 4-в-1, за да се пести хартия и време. Потребителите могат също да създават преносими цифрови версии на документи или снимки, като сканират директно към USB памет.
И двете МФУ имат също и функция за високоскоростен Super G3 факс.

Излизат две нови офис мултифункционалки от Canon 8688-PIXMA_MX320_FSL_w_CARTRIDGE

Разбира се, както обикновено от Canon гарантират високо качество и скорост на печат, включително на снимки. Това са отличителни черти на системата FINE. Например 10x15 cm снимка без бели полета с качество на фотолаборатория може да бъде отпечатана само за 45 s, a фабричните скорости на отпечатване на документи, базирани на стандарта ISO/IEC 24734 ESAT , са 7,5 ipm (монохромно) и 4,5 ipm (цветно), твърдят от Canon.
Системата от 4 цвята мастило на Canon позволява резолюция на отпечатване до 4800x1200 dpi, а размерът от 2 pl на капките с мастило осигурява разпечатки с ярки цветове без видима зърнистост. Разпечатките са и защитени от често срещаните фактори, причиняващи избледняване, чрез системата ChromaLife100+, която осигурява дълготрайни, запазващи качеството си над 300 години., според компанията. Устройствата са и лесни за използване и, както обикновено, те могат лесно да бъдат свързани директно към цифров фотоапарат чрез PictBridge порта в предната страна на устройствата.
Излизат две нови офис мултифункционалки от Canon 8688-PIXMA_MX330_FSL_w_ADF

В комплекта и на двете машини е включен софтуерът „MP Navigator EX" на Canon за организиране на сканираните изображения и документи чрез функции за конвертиране в PDF формат, преподреждане на страници, парола за сигурност на PDF, търсене на думи и OCR (оптично разпознаване на символи) на над 15 езика. На разположение е и инструментът „Easy-PhotoPrint EX" на Canon, който позволява потребителите да отпечатват по-лесно висококачествени снимки с функции като автоматичната корекция на ефекта „червени очи" и „Auto Photo Fix".

Моделите PIXMA MX320 и PIXMA MX330 на Canon са съвместими с платформите Windows Vista, XP, 2000 и Mac OS X 10.3.9 до 10.5.
Според Canon България тези два нови модела се очакват у нас по някое време през април, когато ще станат ясни и цените, на които ще се предлагат

pcworld.bg
bambolina
bambolina
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите