Майкрософт пусна Windows Server 2008 Foundation

Go down

Майкрософт пусна Windows Server 2008 Foundation Empty Майкрософт пусна Windows Server 2008 Foundation

Писане by bambolina on Съб 04 Апр 2009, 01:14

Майкрософт пусна Windows Server 2008 Foundation 8768-39
Майкрософт обогати семейството си от сървърни операционни системи с нов продукт - Windows Server 2008 Foundation, който е предназначен за малки компании - до 15 и по-малко компютъра. Те могат да го използват като платформа за своите приложения и бази данни, за основни сървърни услуги, като споделяне на файлове, принтиране и отдалечен достъп до ресурси, както и за хостване на уеб приложения.

Windows Server 2008 Foundation предлага сигурността, надеждността и лесното управление на Windows Server платформата на по-ниска цена. С разработването му Майкрософт предоставя на малките компании в световен мащаб технологията и ресурсите, от които се нуждаят, за да работят по-ефективно, да създават иновации и да получават по-голяма възвръщаемост от своите инвестиции. Windows Server 2008 Foundation ще намали разходите им и ще повиши конкурентоспособността им - основна цел и ключово предимство в условия на криза.

Целта на Майкрософт е да предложи Windows Server базирано решение за всеки клиент - отговарящо на неговите нужди, размер на компанията и бюджет. Ако бизнеса на клиента се разрасне той много лесно може да премине към други решения от Windows Server портфолиото без да губи направената вече инвестиция.

Като начало, Майкрософт ще предлага Windows Server 2008 Foundation в 40 страни и на няколко езика – започвайки с английски, китайски, японски, бразилски, испански и турски. Очакват още локлизирани версии през следващата година. На българския пазар Windows Server 2008 Foundations ще се предлага в последното тримесечие на 2009 г.

Заедно с пускането на продукта, Майкрософт обяви, че ще предостави приходите от продажбата на Windows Server 2008 Foundation реализирани в периода от 1-ви април до 30-ти септември 2009 г. на TechSoup.org и Telecentre.org - организации с идеална цел, които подпомагат внедряването и използването на новите технологии в неправителствени организации в цял свят.

www.pcworld.bg
bambolina
bambolina
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите