Хотел на дървото

Go down

Хотел на дървото Empty Хотел на дървото

Писане by Lindzi on Пет 07 Авг 2009, 14:56

Хотел на дървото Treerestaourant_fr
Повечето от нас, като малки, сме се опитвали да направим своя къща на някое дърво или поне сме се катерили на някое и сме го пригаждали, за да изглежда като наша крепост, но времето за това отдавна отмина. Отминало, но не и за създателите на този прекрасен ресторант. Рекламната кампания на Yellow е била с основна амбиция да се построи такъв ресторант, по думите на маркетинговата директорка на Yellow, Kellie Nathan: Искахме да покажем, че всяка задача е постижима с услугите на Yellow, било то книгата, онлайн или мобилният вариант.
Хотел на дървото Treerestaourant_01
Хотел на дървото Treerestaourant_02
Архитекта, изпълнил проекта, е Peter Eising от Pacific Environment Architects, който казва: От детството си не съм правил къщи по дърветата, още повече ресторанти. Бях удивен от интереса на медиите и колегите архитекти отвъд океана и, след завършването на проекта, съм доволен от резултата.
Хотел на дървото Treerestaourant_03
Хотел на дървото Treerestaourant_04
Хотел на дървото Treerestaourant_05
Хотел на дървото Treerestaourant_06
Хотел на дървото Treerestaourant_07
Резервации за ресторанта са направени до края на този сезон, за това ако имате път към Нова Зеландия и искате да го посетите трябва да си направите плановете от много по-рано на страницата на ресторанта www.yellowtreehouse.co.nz.
Хотел на дървото Treerestaourant_08
http://archzine.com
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите