Защо жените харесват лошите момчета?

Go down

Защо жените харесват лошите момчета? Empty Защо жените харесват лошите момчета?

Писане by sa6ito on Сря 30 Сеп 2009, 13:30

Защо жените харесват лошите момчета? Jenite%20loshi%20momcheta_glavna
Един от вечните въпроси, които тормозят добрите момчета е защо мацките си падат по лошите момчета. Лошите момчета, за които майките предупреждават дъщерите си да бягат далеч.

„Просто сякаш има нещо в лошите момчета, което те дърпа неудържимо към тях, дори и да знаеш, че разума казва ‘бягай! – това са думи на жена, която е брачен консултант! Най-интересното е, че се случва и с млади и със стари, възрастта няма значение.

Според проучване на американски университет близо 25% от жените над 35 години по-скоро биха изневерили или просто излязли на среща с ‘лошо момче’, отколкото с някой по-улегнал и уравновесен тип. 31% от младите жени (на 18 и нагоре), винаги избират „лошия“ за да им е „по-интересно“.

По-странното е обаче, че ако попиташ някоя жена, какво точно търси в мъжете, тя най-вероятно няма да спомене нито една черта присъща на типичното лошо момче, като арогантност, прекалена увереност, „мачовщина“. Но какво всъщност е това привличане? Не е задължително те да са по-силни физически, или по-умни, или пък по-успешни в кариерата си от ‘добрите’, даже те имат много по-малко от тези качества. И все пак жените трудно могат да им устоят. Според един от редакторите на известно мъжко списание, „лошото момче“ демонстрира наопитомена мъжественост, самостоятелност, увереност в себе си и нахаканост и именно тези черти действали на жените като афродизиак.

Защо жените харесват лошите момчета? Jenite%20loshi%20momcheta
Но защо?

• „Доминиращите“ личности миришат по-добре.
Или поне така мислят жените, когато са в овулация. В едно проучване 65 жени били помолени да оценят миризмата на 48 мъже, като им подушат тениски. Всяка жена трябвало да оцени миризмата на 10 тениски като секси или просто мъжествена. Жените, които били в овулация, сметнали миризмата на доминиращите мъже за най-секси, за разлика от тези, които не били в овулация. Така се оказва, че има физиологичен механизъм, който насочва жените към мъже с по-добри гени, или както те ги наричат: качествени мъже. Изводът е че жените буквално подушват мъжете, но само когато са в овулация.
• Желанието да усетят вкуса на риска, тръпката от това, че правят нещо нередно са друга причина, която е плюс на лошите момчета. Единствената хубава страна на цялата работа е, че те само искат да опитат, да изживеят това усещане, но не и да го правят цял живот. Защо някои жени са влюбени в престъпници, например? Обяснението е че престъпниците следват въображението си. Човешките същества винаги се интересуват от тези, който живеят екстремно, просто защото обикновените хора не са способни на такива екстремни действия.
• Когато една жена е с лошо момче, тя се чувства горда, че е опитомила дивото.
Жените не по-малко от нас си падат по гонитбата и адски се кефят, когато успеят да оплетат някой известен със свободата си „гадняр“.

В крайна сметка, наистина ли добрите момчета остават назад в класацията? - Не, точно. Когато става дума за сериозно обвързване, жените търсят лоялност, доверие и сигурност в техния бъдещ мъж, а лошите момчета рядко притежават тези черти. Така че, която и роля да играеш, има ли жени около теб, пак си на далавера.
sa6ito
sa6ito
упорит
упорит


Върнете се в началото Go down

Защо жените харесват лошите момчета? Empty С какво лошите момчета привличат жените

Писане by Lindzi on Чет 06 Мар 2014, 17:23

Защо жените харесват лошите момчета? 13bb520f621601e0f2d6dbfd4b99cc97

Чудили ли сте се защо типажът „лошо момче“ винаги постига зашеметяващ успех сред жените? Подобен сюжет се развива не само във филмите, но и в реалността. Истината е, че много жени загърбват логиката и избират да бъдат с бунтаря и непокорния, вместо с доброто и мило момче.

Какво обаче привлича жените толкова силно към неподходящите мъже? Образът на лошото момче е комбинация от самонадеяност, прибързаност, секси визия (в повечето случаи) и неспазване на нормите. Лошото момче живее на ръба, държи се грубо и не му пука за никого. Въпреки това на много жени им пука за него. На какво се дължи този парадокс?

1. Лошото момче е уверено в себе си.
Точно така. Лошото момче е достатъчно уверено, за да си позволява да се държи по начина, по който го прави. Този тип мъже не се чувстват уверени само около приятелите си – те се държат на положение, докато си поръчват в бара, докато пазаруват или пък разговарят с красива жена. Няма две мнения – дамите наистина си падат по увереността в един мъж, бил той и лошо момче.

2. Лошото момче е безразлично.
На него просто не му пука. Те могат да бъдат с жената или да я оставят. Това е една от причините, поради които се справят добре с нежния пол. Ако една жена каже „не“, лошото момче няма да се впечатли, нито пък натъжи. Този тип мъже ще преминат към следващия обект и ще го направят със същия ентусиазъм и желание.

3. Лошото момче е вълнуващо и приключенски настроено.
Задайте си въпроса: „Кога за последно направих нещо диво?“. Ако се опитвате да откриете случка, подходяща за отговор, значи определено не сте от лошите момчета/момичета. Вълнуващите мъже са тези, които правят луди работи, които изненадват жените с неочаквани неща – това се харесва на дамите. Тръпката от неизвестното провокира интереса на нежния пол.

4. Лошото момче е предизвикателно и загадъчно. Жените не си падат по мъже, които са им в кърпа вързани. Противно на очакванията и на логиката, дивото у дамите ги кара да предпочитат загадката пред сигурността. Именно „стоенето на тръни“ кара жените да са привлечени толкова силно от предизвикателното лошо момче.

5. Лошото момче е много мъжествено. Мъжествеността му не се изразява само в добра физика, а в излъчване и поведение – увереност, безразличие и контрол. Това не означава, че лошото момче контролира жените, по-скоро те се поддават на неговото влияние. Този тип мъже просто много добре знаят как да получат това, което искат. Те говорят ясно и уверено, гледат в очите, страстни са и знаят как да се държат с жената.

6. Лошото момче дава на жените чувство за сила. Илюзията за контрол често е по-силна от самия контрол. Самият факт, че една жена е с лошо момче, чиито характеристики са много внушаващи, я карат да се чувства така, сякаш и тя самата има тази всемогъща сила.

7. Лошото момче знае как да се държи с жените. Ако този тип мъже не бяха уверени, те нямаше да са като магнит за нежния пол. Те не се стесняват и не смятат, че дадена цел (женски обект) е прекалено висока цел. Колко от другите „нормални“ мъже са се отказвали от определена жена, смятайки че по някакъв начин не я заслужават? Лошото момче не се интересува от подобен тип стереотипи. То посреща предизвикателството, живее далече от консервативното и има много магнетичен език. Лошото момче знае да използва комплиментите така, че жената да се почувства сякаш е единствената в света.

Източник
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Защо жените харесват лошите момчета? Empty Re: Защо жените харесват лошите момчета?

Писане by postradal on Сря 13 Авг 2014, 15:48

Г-н Нежен, ако искаш момичетата да те харесват, прибави малко "лошо момче" към съставките си. Не е тайна, че жените са привличани от лоши момчета. Баламите, момчетата, които са много добри и са под чехъл остават с пръст в уста. Ако си един от тези, няма съмнение, че вече си се сблъсквал с момиче, което те интересува, но то пък е искало да отпраши към залеза с някое лошо момче.

Не е хлапак. Момичетата не харесват бъзльовци. Една от най-важните черти на едно лошо момче е "не признавай никакви глупости". Лошите момчета представят нещо като алфа-мъжкарите във вълчите глутници. Имат присъствие, което крещи "як пич". Това много възбужда момичетата и е една от причините да харесват лоши момчета.

Защитава я. Това се припокрива с идеята за лошите момчета, които не са страхливци. Ако лошо момче ще срита задника на някого, защото не го уважава, помисли си какво е готов да направи, за да запази честта на дамата си. Така мисли и тя. Вярва, че щом си "хване" лошо момче, той ще бъде нейния рицар в бляскави доспехи.

Вълнуващо е. Мисли по този начин: Ако беше момиче, щеше ли да се качиш на колелото за едно кръгче или щеше да прекараш още една скучна вечер в къщи с момче, което става повече за духовен приятел, отколкото за любовник? Именно. Лошите момчета са вълнуващи, защото никога не знаеш какво ще направят. Надзъртането в непознатото може да е достатъчно съблазнително, за да накара една жена да "тича" след момче.

Той е различен. Повечето момичета са със средностатистически момчета. Той ще бъде мил с нея, ще й казва, че е красива, може дори да й подари кораб, пълен с цветя. Ще се отнася с нея като с принцеса и тя го знае. Скука. Причината, поради която толкова много се радват на лошите момчета, е защото с тях всеки ден е различен. Няма как да знае дали ще се появи днес или не. В един момент ще се отнася с нея чудесно, а в следващия няма да има време за нея. Ще бъде като нейна, собствен сапунен сериал.

Тя се бунтува. Момиче, което е водило скучен живот крещи за нещо различно. Помисли малко. Всяко съседско момиче, което познаваш, понякога си виждал с лошо момче, въпреки скучния й и контролиран живот. Лошото момче може да е портал към свят, какъвто жените виждат само по телевизията.

Предизвикателство е. Обикновено, лошите момчета не обичат да са "вързани" за някое момиче. От друга страна, добрите момчета търсят онова единствено момиче, с което да бъдат… Да си хване добро момче е лесно, докато за лошото трябва да се потруди. За нея именно това е предизвикателство. Иска да види дали притежава нужните женски качества, за да го омае.

Увеличава егото й. Представи си колко ще е щастлива, ако тя е тази, която го е "уловила". Да сграбчиш лошо момче не е лесно. Те не са от типа, които искат да се установяват. В даден момент всяко момиче иска лошо момче и иска тя да е тази, която го е "уловила".

Обратна психология. Като изключим всички останали причини, причината, поради която момичетата харесват лоши момчета е, защото лошите момчета са разбрали правилата на играта. Те са били като теб. Правили са същите неща: купували са цветя, канили са я на срещи и им е било отказвано. Някъде в този процес, обаче, лошото момче е разбрало, че най-добрият начин да си "хванеш" момиче е като се отнасяш с нея така, както тя към момчетата… като почти не й пука. Накарай я да върви след теб, без ти да се интересуваш от нея. Накарай я да се чуди, без да задаваш въпроси. Не си губи времето да се тревожиш за нея. Нека тя се тревожи за теб. Обратна психология.
postradal
postradal
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Защо жените харесват лошите момчета? Empty Re: Защо жените харесват лошите момчета?

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите