Омагьосай мъжа

Go down

Омагьосай мъжа

Писане by Schatzе on Пет 16 Окт 2009, 23:50


За да омагьосате ума на един мъж, съвсем не е нужно да бъдете с мерки 90/60/90. Необходима ви е само обаятелна усмивка и няколко съвета за техниките на флирта. Накарайте избрания мъж да се залепи към вас, както пчела на мед.

Зрителният контакт
Задръжте погледа си към човека, с когото флиртувате за около 7 секунди, после се усмихнете и отместете поглед. После набързо го стрелнете с очи, и отново се извърнете от него. Направето това нещо два пъти за 10 минути. Вашият обект ще разбере, че флиртувате с него, а зрителният контакт ще подчертае вашия интерес.

Усмихвайте се
Изглежда усмивката е най-разоръжаващото средство в техниката на флирта. Психолозите и специалистите в областта на езика на женското тяло са единодушни, че усмивката е това, което ви прави привлекателни. Усмивката е знак, че се радвате да видите отсрещния. Тя е символ на дружелюбиe навсякъде по света.

Бъдете себе си
Не се преструвайте на някой друг. Обектът на вашето желание ще почувства неестествеността и може да се отдръпне. А освен това, ако вашите отношения се развият благополучно, ще се налага да бъдете с маска през цялото време

Задръжте вниманието му
Ако завържете разговор с него, е важно да задържите вниманието му за по-дълго. За начало – усмихвайте му се и поддържайте непрекъснат зрителен контакт със събуседника си. Слушайте внимателно какво казва той. На човек със сигурност му е приятно околните ад го слушат и възхищават. Покажете му, че го слушате – кимайте с глава. Усмивката и смехът са също толкова важни, запомнете – те са най-лесния и достъпен начин да спечелите някого. Друга печеливша стратегия е леко, уж неволно да го докоснете по ръката.

Положението на главата
Един важен момент от флиртуването е положението на главата. Леко наклонената настрани глава е класика в жанра. И гледайте през рамо. Тази асиметрия ще привлече вниманието му и е чудесен начин да покажете нежната си лебедова шия. Погледът през рамо крие известно сексуално послание, което неизбежно ще бъде доловено

Силата на красотата
Когато жената приглажда косата или дрехите си, изглежда привлекателна. Дисклетното оправяне на грима прави добро впечатление на мъжете. Тръснете глава, отметнете косата с ръката си или я прокарайте през нея.

Нежни устни
Сочните и влажни устни винаги са били символ на здраве и сексуалност. Мъжете винаги са привлечени от лъскави и нежни устни. Използвайте гланца за устни винаги, дори да нямате друг грим по лицето си.

Кръстосайте крака
Това е доста актуално за любителките на високите токчета. Жената с кръстосани крака, изглежда винаги привлекателно и съблазнително, а мъжът подсъзнателно би искал да узнае още.

Мимика
Хората подражават на други хора, ако са увлечени от жестовете и мимиките им. Разгадайте мимиките на вашия избраник. Ако той се облегне назад, направете го и вие. Ако той се почеше по тила, почешете се и вие. Вероятно той ще поучвства, че “сте от една порода

ТЕКСТ И СНИМКА ИНТЕРНЕТ

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
avatar
Schatzе
Администратор
Администратор


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Омагьосай мъжа

Писане by Гост on Съб 17 Окт 2009, 10:37

7 секунди са много!

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Как да го омагьосам?

Писане by Lindzi on Чет 06 Мар 2014, 16:50


Мъжете са безсилни пред женския сексапил, но понякога той не е достатъчен, за да омагьоса силния пол. Тогава идва ред на няколко прословути женски хитрини, а може и няколко изпитани любовни магии.

Как да го омагьосам?

За да се превъплатите в истинска магьосница и да бъдат любовните ви магии успешни, първо намерете ахилесовата пета на мъжете. И тъй като мъжете имат много и все явни слаби места, надали ще ви е трудно да се справите с тази задача.

Дори и да не сте Мис Свят по външност, шансовете ви да оплетете в мрежите си мъжът на мечтите ви да доста големи, ако вземете предвид факта, че мъжете си падат по вкусната храна, предизвикателното облекло, естествената красота (или иначе казано добре поддържан външен вид), чаровната усмивка, палавия поглед, забавленията, сред които, разбира се, и сексът. Но него го оставете за накрая, нека бъде черешката на тортата, след като вече тортата е опитана и вкусовите й качества са високо оценени. В противен случай, ако тръгнете отзад напред, рискувате дегустацията да се върти само около черешката.


Започнете с лек флирт, кокетна усмивка, „хвърляне“ на погледи... И колкото и мъжете да повтарят, че мразят безкрайното говорене на жените, все пак обичат да им чуруликате, но с мярка, така че да можете да ги изслушвате (мъжете обичат да проявявате интерес към техните интереси). И още нещо – бъдете уверени, нежни и грижовни, защото, макара и да не си признават, мъжете обожават такива жени и наистина биват омагьосани от тях.

Ако пък след всичките женски хитрини, които сте изпитали в стремежа си да го омагьосате, не са подействали, е време за нещо по-силно – любовни магии. Според мнозина те са измислица, но други дълбоко вярват в съществуването им, в действието им и се отнасят с особено внимание и страхопочитание към тях.

В най-популярните магии за любов се използват снимки, пръстени от благородни метали, вода, свещи, листчета с послания и редица други артикули.

Източник: rozali.com
avatar
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Как да омагьосате обекта на вашите желания?

Писане by pumpal21 on Пет 07 Мар 2014, 11:57

Обикновено мъжете не могат да устоят на женския сексапил, но има случаи, в които само това не е достатъчно. Ако твърдо сте решили да спечелите обекта на вашите желания, можете да приложите и няколко прословути женски хитринки. За да се проявите като истинска магьосница и да успеете да омагьосате избраника си, първо трябва да откриете кое е слабото му място. Няма да ви бъде особено трудно, тъй като мъжете имат много слаби места, които са известни.

Дори и да не сте със зашеметяваща външност, можете да увеличите шансовете си да хванете „рибката“ като имате предвид няколко факта: мъжете не могат да устоят на вкусната храна и предизвикателното облекло. Харесват естествената красота (добре поддържан външен вид), палавия поглед, чаровната усмивка и забавленията, включително и секса. Него обаче оставете за накрая. Прибързате ли със секса, преди останалите неща, има вероятност мъжът да не забележи и оцени вашите качества и да си останете дама просто за секс.
Като начало започнете с лек флирт. Усмихвайте се и поглеждайте кокетно. Говорете, но не прекалявайте, защото мъжете обичат да им говорят, но обичат и да ги изслушват-един вид да покажете, че проявявате интерес към техните интереси.
В комбинация с това вие трябва да бъдете уверени, нежни и грижовни. Дори и повечето мъже да не си признават, всъщност те обожават такива жени и наистина биват омагьосани от тях.
ИЗТОЧНИК:ТУК

_________________
avatar
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Омагьосай мъжа

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите