Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Страница 5 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by styyni on Съб 17 Окт 2009, 13:43

Заповядай Бени,съвсем лесно става и много вкусноRazz
Рибата трябва да е бяла,вземам фикс на''Маги''.
Разреждам фикса с вода(на опаковна е описано колко) и добавям течна сметана за готвене ,нареждам рибата в тавичка и поливам със сместа,пека на умеренa фурна Усмивка
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by mavi on Съб 17 Окт 2009, 18:01

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Dscn1946

Дребни сладки:



  • 1 ч.ч.кисело мляко + 1 ч.л. хлябна сода
  • 1 ч.ч. захар
  • 2 1/2 - 3 ч.ч. брашно
  • 5 с.л. олио
  • 1 ванилия
Всичко се омесва добре. С лъжица се правят топчета,
които се овалват в счукани орехи.

_________________
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 23578
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 23579
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Line
mavi
mavi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Lindzi on Нед 18 Окт 2009, 16:16

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 98163 Благодаря ви, а топчетата може да направя за рождения ден на Лазар. Може и още идеи да ми дадете за празника на детето. баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 287564
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Dani on Пет 30 Окт 2009, 13:55

Бени,давам рецептата,но всичко е ориентировачно,защото почти не готвя с мерки и грамажи-правя го "на око" Срам ме е
Всъщност може доста да се експериментира и пълнежа може да се направи от какво ли не.Въпрос на вкус.
Пълнени котлети
(за 5 порции)
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 M_pict35

Продукти:
5бр св.котлети(по-дебели)
5-6 бр печурки
2-3 с.л царевица
1 морков
50гр кашкавал
50гр пушен бекон
сол,брашно,чер.пипер,течна сметана,олио,масло,бира.

Нарязваме зеленчуците и бекона на ситно(освен царевицата Усмивка ).
Задушаваме ги докато омекнат.Прибавя се малко течна сметана(3-4с.л),оставяме докато сметаната се посгъсти,и сваляме от котлона.
Взимат се котлетите и внимателно се правят джобчета по дължина.
Преди да започнат да се пълнят,джобчетата се овкусяват с чер.пипер и сол(ако сложите солта в плънката не се налага да се посолява отвътре).
Като се сложи от плънката,се мушка по малко парченце кашкавал(колкото място позволява джобчето).
За да не изтича плънката от котлетите,може да се прихване с клечки за зъби или дървени шишове.
След като котлетите вече са напълнени и затворени,се овалват в брашно и се запържват до златисто.
Нареждат се в тавичка и отгоре се слагат няколко парченца масло и заливаме с бирата(за да няма твърде натрапчив вкус от бирата,може да се поразреди с вода).
Аз ги пека на 250 градуса с фолио до почти пълна готовност,след което махам фолиото и оставям течността да се поизпари и да придобие запечена коричка.
Някой път като ми остане плънка,пълня печурки и ги нареждам около котлетите.

_________________
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Doddds10
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 __1117486800_49462_5_1_1_3_2_2_1
Dani
Dani
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by styyni on Чет 26 Ное 2009, 18:40

Стъни, може ли рецептата за кашкавалките? Изглеждат страхотно!

Заповядай! Маги Голяма усмивка
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by maggi on Съб 28 Ное 2009, 00:41

Мерси Стъни Усмивка Усмивка Усмивка

Ето рецептата за тортата, която ми даде моята приятелка Анелия:
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 D64852d83bc9
Продукти:
* 300г обикновенни бисквити Закуска
* 150г какови бисквити Закуска
* 200-250мл течна сладкарска сметана
* 150г ягодово плодово мляко
* Разтворено степче
* Ягодов топинг
* 3 банана

Обикновенните бисквити се нареждат една до друга на дъното на тава и се напръскват със степчето. Намазват се с крем, приготвен от разбитата сметана и плодовото мляко. Отгоре се нареждат кръгчета банани и се полива с топинга. После се нареждат какаовите бисквити и се процедира по същия начин. Накрая се нареждат обикновенни бисквити, сиропират се и се намазва с останалият крем. За украса може да се наръсят натрошени какови бисквити или шоколадови пръчици, и малко от топинга. Престоява 24 часа в хладилник.
Аз я приготвих в тава с размери 30х20см, но може и във форма за торта с подвижно дъно.

_________________
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 1268739959
maggi
maggi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Tiny on Сря 02 Дек 2009, 19:27

По молба на Бени, рецептата за Пиле с броколи, гъби и топено сирене
Едно пилешко филе/цялата пеперуда/ се нарязва на тънки ивички и се овалва в нишесте/обикновено ,неподсладено/ изсипва се в гевгир и се изтръсва излишното нишесте. В дълбок тиган се наливат 3 сл зехтин, загрява се и се поставят пилешките късчета. Добре се разбъркват за да се отлепят едно от друго . Пържат се не повече от 4-5 мин, добавят се гъбите нарязани на ивици, заедно се пържат още 2-3 мин, добавят се 1 пакет броколи/ако са Бондюел, нямат нужда от варене /, малко / около 1 чаша/ пилешки бульон и 1 сл топено сирене/от това в кутийките, аз използвам Хелиос/.Разбърква се добре. Само да заври и веднага се сваля от огъня и се подправя с черен пипер.
Ето крайния резултат
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 1196319D
Според мен би могло да стане добре и с брюкселско зеле.
Tiny
Tiny
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by silvenaiv on Чет 03 Дек 2009, 19:05

styyni ето и рецептата за баклавичките:

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Bakl
пакет кори за баница,
орехи-смлени по-на едро,
канела
Смесвам орехите с канелата,вземам по две кори и слагам от плънкана в единият край, навивам на стегната руло.Така всичките кори.Нарязвам ги с остър нож на малки парченца и ги заливам със запържено масло или олио. Пече се при 200-220 градуса до златисто кафяво.Предварително сварявам захарен сироп от 2 1/2 или 3 чаени чаши захар с 1 1/2 чаши вода. В сиропа слагам и ванилия.Заливам горещата баклава със студен сироп.Изчаква се баклавата да се охлади и....Приятен апетит!!!! баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 704135
silvenaiv
silvenaiv
VIP- персона
VIP- персона


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by silvenaiv on Нед 06 Дек 2009, 14:13

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 5555b

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 44444q
Ето и рецептата на тортата:
за блатовете:
7 яйца
7с.л. захар
7с.л. брашно
1 бакпулвер
1с.л. какао
Разбивам по -отделно белтъците и жълтъците със захарта.Смесвам сухите съставки и накрая с дървена лъжица ги смесвам към яйчената смес, като бъркам само в една посока за да не спаднат белтъците. Готовата смес печа на 200-220 градуса в предварително загрята фурна.След като се опече и охлади разрезвам блата на 3 части.
Вземам готова сладкарска сметана и я разбивам с миксер.
За сиропиране използвам компот от праскови или кайсии, а може и захарен сироп.
За аранжиране приготвям крокан от орехи, като за целта карамелизирам захар и в нея поставям ореховите ядки.Изсипвам карамелените ядки в чиния намазана с масло за да не залепнат и като изстинат ги счуквам или меля по на едро.
Редя тортата като слагам блат,заливам със захарен сироп,сметана и ръся обилно от смляният крокон.И така ...... трите блата, като най -отгоре замазвам със сметана.От страни ръся тортата с крокан , а от горе заливам с бял шоколад-разтопен на водна баня с малко масло и сметана.На тънка струйка поливам с черен шоколад като правя украсата на Бялата Неделя.....Оставя се в хладилника за да се стегне тортата и се пробва .... баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 704135
silvenaiv
silvenaiv
VIP- персона
VIP- персона


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by styyni on Нед 06 Дек 2009, 15:05

Благодаря ти Силве,всичко изглежда фантастично баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 465484
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by silvenaiv on Нед 13 Дек 2009, 16:18

Рецептата я взех от форума мисля, че беше от Lindzi:
Шарен кекс
5 белтъка
5 жълтъка
2 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио
1/2 бакпулвер
1 ч.ч.хладка вода
около 2 ч.ч. брашно
1 ванилия
пудра захар
1 ч.л. какао



В купа се разбиват белтъците заедно с 1 ч.ч. захар до побеляване, след което се слага по-малко от чаша брашно. Отново се разбива. В другата купа се разбиват жълтъците заедно с останалата чаша захар, олиото, водата, бакпулвера, ванилията и брашното. След което се намазва формата за кекс с олио и се изсипва 1/2 от бялата смес и се поръсва с какао обилно. Отгоре се полива с жълтата смес. Отново се поръсва с какао и се завършва с жълтата смес. Пече се на слаба фурна при 150 градуса.

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Kekslбаба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Keks1
получи се много сполучлив
silvenaiv
silvenaiv
VIP- персона
VIP- персона


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by maggi on Сря 16 Дек 2009, 15:09

Бени, заповядай Усмивка

Сладки с бисквити Закуска

* 330 г бисквити Закуска
* 1 ч.ч. захар
* 3 с.л. какао
* 250 г мармалад от шипки или ягоди
* 400 г смлени орехи

Смесват се една чаена чаша вода, какаото и захарта. Слага се на котлона да заври. Като се охлади малко, в тази смес се потапя всяка бисквита, след което се реже на 2 по диагонал. Двете половинки се слепват с мармалад и се овалват обилно в смлените орехи. Готовите сладки се покриват с найлон, за да се отпуснат. На следващия ден са много меки и приятни за ядене.

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 E3f6cf8e360f
Източник: ТУК

_________________
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 1268739959
maggi
maggi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Lindzi on Сря 16 Дек 2009, 15:20

Благодаря, може да ги спретна, че са лесни, стига да останат до другият ден. баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 84556
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by styyni on Сря 16 Дек 2009, 22:36

Маги,съвсем лесни и бързи Голяма усмивка Както по рекламата Намигане
Запечени макарони със сос Болонезе баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 704135
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 244caf816b7e
Половин пакет сурови макарони -сложих ги в йенска тенджерка,отделно запържих каймата и добавих фикса на "Маги",долях съвсем малко водичка и пека на 200 градуса,отвреме навреме поразбърках и преди готовност настъргах кашкавала Наздраве
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by silvenaiv on Пет 18 Дек 2009, 20:22

Заповядайте тортичката
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 36397139баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Picture475k

Направих блатове от -
7 яйца
7с.л. захар
7с.л. брашно
1 бакпулвер
1с.л. какао
Разбивам по -отделно белтъците и жълтъците със захарта.Смесвам сухите съставки и накрая с дървена лъжица ги смесвам към яйчената смес, като бъркам само в една посока за да не спаднат белтъците. Готовата смес печа на 200-220 градуса в предварително загрята фурна.След като се опече и охлади разрезвам блата на 3 части.
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 77777
Сиропирах с компот от дюли.
Приготвих дом. крем от-
10 с.л. захар
5 с.л. брашно
1л.пр. мляко
4 яйца
2 ванилии
Сиропирам блатовете и ги слепвам с домашен крем.
Отстрани и отгоре замазвам тортата със сладкарска сметана.
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 94983329

Най отгоре я залях с шоколад и поръсих с орехи. Орехи поръсих и отстрани на тортата.
За декорация направих рози от марципан Варна.
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 59185466
silvenaiv
silvenaiv
VIP- персона
VIP- персона


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Славянски гювеч

Писане by styyni on Вто 12 Яну 2010, 17:01

Бени,гювеча баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 84556
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 D889701811a7

Продукти:
500гр.св.месо(телешко,агнешко)
2-3 гл.лук
500 гр.гъби
3-4 чушки
2-3 бр.домата
3/4 ч.ч.мазнина
100гр.ориз
1ч.л.червен пипер
1/2 ч.ч.вино
1 вр.магданоз,сол и черен пипер

Приготовление:
Месето се нарязвана парчета и се запържва леко в 2-3 с.л мазнина,след което се изважда.В същата мазнина се запържва леко ситно нарязания лук и се прибавят червените домати и червения пипер.Връща се месото,посолява се,залива се с гореща вода и виното и се оставя да заври.Тогава се прибавят гъбите,а след 10мин.чушките,нарязани на ивички.
Като омекнат месото и гъбите се прибавят останалата мазнина и оризът.Ястието се прехвърля в гювеч и се пече .10-сетина мин.преди изваждането му от фурната се прибавят останалите домати,нарязани на едро(става и без).Готовият гювеч се поръсва с черен пипер и магданоз.
Добър апетит! баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 508344
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by maggi on Вто 12 Яну 2010, 22:32

Бени, заповядай!

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Cf4d470c05ce
Мафлуса
* 2 бр. тиквички
* 1 ч.ч. кисело мляко
* 1-2 с.л. майонеза
* 1/3 връзка копър
* 3-4 скилидки чесън
* сол
Двете тиквички се измиват, обелват и нарязват на 3-4 парчета. Варят се в подсолена вода, след завирането около 10 минути. Изцеждат се добре. В купа се поставят тиквичките, чесънът и се пасират до получаването на пюре. Добавят се киселото мляко, по желание майонезата, сол и копър.
Източник: Баба Ценка, аз-жената

_________________
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 1268739959
maggi
maggi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Lindzi on Сря 13 Яну 2010, 10:40

Благодаря ви момичета, вече са в тефтера ми тези две рецептички. баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 65084
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by vilijov on Пет 22 Яну 2010, 18:45

Ето Бебо! Заповядай!
КЕКСОВА ТОРТА ''ВИЛИ''

4 яйца
2 ч.ч. захар
3 ч.ч. брашно
1 ч.ч. лимонада
1 ванилия
1 бакпулвер
какао (може и кафе)
орехи (ядки)
нишесте
ябълки
кокосови стърготини
настърган шоколад

Приготвяне на кекса - Яйцата и захарта се бият много добре.Прибавя се лимонадата,брашното,в което са сложени бакпулвера,ванилията и орехите.Разбиват се добре и половината смес се изсипва в леко намаслена тавичка. В останалата смес се слага 2-3 супени лъжици какао и доразбиваме сместа.Изсипваме върху другата смес. Печем на 200-250 градуса,за 35-40 минути,според фурната. Щом е готов кекса го оставяме да изстине. После го разрязваме на две половини с помоща на конец или с ножа.
Приготвяме си нишестето според описанието на опаковката. Оставяме го да поизстине,за да може да се маже.
Слагаме долната половина на кекса в съда в който ще сервираме.Отгоре мажем хубаво с нишесте.Нареждаме нарязаните на тънки филийки ябълки,хубаво да се покрие всичко.Върху ябълките можем да настържем малко шоколад. Намазваме с малко нишесте и слагаме горната част от кекса. Обилно мажем цялата торта с нишесте. Отгоре ръсим с кокосови стърготини и настърган шоколад.
Ако разполагате с коняк или ром,или компот,мляко,може да поръсите леко блатовете,преди да започнете да редите тортата.
Може да използвате всякакви плодове. Както и да украсите с каквото имате под ръка.
баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 20674425986610505161262339150BxHUQuAnOqrbqst5ku28_mбаба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 209789821911684690151262339164At1S7kkJnJXaTJ96FPiD_m
Тук е с бананбаба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 429769080151863477412641091698XFrS1ajHFCqNENC5fKK_m баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 175570500113561406061264109175q8UWl56OULbPl483lQpw_m
vilijov
vilijov
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Tiny on Вто 26 Яну 2010, 21:09

Силвенче, обясни как я правиш тая салата от ряпа, морков и ябълка - с каква ябълка, с какъв дресинг я заливаш?
Tiny
Tiny
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by silvenaiv on Вто 26 Яну 2010, 21:27

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 7ea7874aaa10
Тини, най обикновенна ябълка.
Настъргвам ряпа(бяла),морков и ябълка. Вчера правих без ябълка но беше леко лютивичко.Днес определено с ябълка е по-добре, по-леко.
А дресинга ми е най-обикновен...олио,оцет и сол баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 101311 Е със зехтин и лимонов сок ще е по-вкусно, но нищо й и така.
silvenaiv
silvenaiv
VIP- персона
VIP- персона


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Tiny on Вто 26 Яну 2010, 22:39

Благодаря Силве, непременно ще пробвам с ябълка.
Tiny
Tiny
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Tiny on Пет 29 Яну 2010, 21:45

Силвенче, би ли поделила с какво мажеш формичките за мъфини че така добре са ти се отлепили. Питам защото гледам не си използвала хартиени кошнички.
Tiny
Tiny
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by silvenaiv on Нед 31 Яну 2010, 08:53

Отговарям веднага Тини, баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 58058 Не не използвам хартиени....мажа ги с масло, и ги слагам за мъничко в хладилника да стегне масълцето. И после се отлепват много,много лесно. Даже няма никакви следи по формичките, може и да не се мият баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 101311 баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 101311 баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 101311
silvenaiv
silvenaiv
VIP- персона
VIP- персона


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Tiny on Нед 31 Яну 2010, 08:58

Благодаря ти Силвенче, и аз така ще направя, че съм обещала на мойта и на щерката на Мисиската да им правя солени мъфини.
Tiny
Tiny
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

баба - Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши! - Page 5 Empty Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 5 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите