Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки

Go down

Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Empty Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки

Писане by maggi on Сря 24 Мар 2010, 10:58

От древни времена японската гейша е символ на харизма и талант. В превод думата гейша означава артистична личност (gei - изкуство и sha - личност), "обучен в изкуствата" танци, пеене, музика, етикет и др.
Майко е ученичка-гейша. В превод майко означава "танцуващо дете/момиче" (mai - танц и ko - дете). Обучението на майко отнема 5 години, през което време тя учи традиционни японски изкуства и етикет.
Гейшата (Гейко) професионално забавлява гостите по време на банкети и в чайните, където традиционно мъжете отпочиват и правят своите бизнес срещи. Тя е ликът и гаранцията за престижа. Задачата ѝ е отговорна - да създаде атмосфера на спокойствие и уют, за да се отпуснат гостите и да се забавляват. Погрешно е твърдението, че гейшата е ***. Основното умение на гейко е, че знае колко мъжът обича жената да властва над сетивата му с нежна сила, която е по-мощна от секса. Докато мъжът се храни, гейшата стои на колене до него, за да му сервира саке с деликатеси и упражнява брилянтното изкуство на разговора.

Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки GEISHAЯпонската Гейша - Факти и Красиви Рисунки 77086399Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки 14905203Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки 78751023Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки 96198592Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки 45380588Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки AigeishaЯпонската Гейша - Факти и Красиви Рисунки ThegeishaЯпонската Гейша - Факти и Красиви Рисунки AlbinogeishaЯпонската Гейша - Факти и Красиви Рисунки AsianladyЯпонската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Geisha2bЯпонската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Geisha4Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Geisha5Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Geisha6Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Geisha7Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Geishaa


Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки MemoirsЯпонската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Ninjageisha


Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки Springgeisha

Източник

_________________
Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки 1268739959
maggi
maggi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите