ЦВЕТЯ И ЗОДИИ...

Go down

ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Empty ЦВЕТЯ И ЗОДИИ...

Писане by Schatzе on Сря 19 Май 2010, 11:24Цветя и зодии ......


ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 313Древните
скандинавци са разпределяли характерите на хората
като си ги
оприличавали на цветя.
Те разделят хората на 36 зодии в техния цветен
зодиак.ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1910Перуника

1-10 януари
Това са упорити и педантични хора. Изключителни професионалисти,Вие умеете да използвате в своя полза дори недостатъците и пропуските си.
Вие излъчвате сигурност и печелите доверието на всички. Имате много приятели, които с радост Ви помагат. В любовта подходящ партньор за Вас ще е нежната Теменужка
и грижовното Лале. За партньори в бизнеса си изберете представители на
Белия имел, които Ви стимулират.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 610Амарилис

11-20 януари
Вие сте трезвомислещи и интелигентни.Практични, но и пресметливи. Преценявате разумно рисковете,които може да се поемат. Вие имате строг характер и това отблъсква много хора,но Вие сте сроги към себе си, което Ви прави търсени специалисти.Чудесни любовници сте за Теменужката,Момината сълза и Глухарчето. Шипката и Жасминът
са отлични бизнес-партньори за Вас.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Promo_gallery_smallpromo_items_30_210Гербер

21-31 януари
Вие сте много практично настроени хора. В професията си имате много високи изисквания,но пък сте и непостоянни.
Въпреки това, винаги постигате целите си. Имате неустоим чар,който ще Ви отваря врати навсякъде.Щедри сте до крайност,което позволява да Ви използват.
Вашите добри приятели са Орхидеята и Паричката.Слънчогледът ви е отличен
бизнес-партньор,а стабилно семейство с неукротима страст ще имате с Азалията.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 3310Глухарче.

1-10 февруари
Вие сте много непостоянен човек. Затова в живота ви до вас на всяка цена трябва да има някой, който да ви подкрепя. Служебните си изпълнения ще можете да изпълнявате успешно, само с помоща на солидни приятелства.
Чудесни приятели за вас са Карамфила и Гладиолата. Бизнес-партньор може да ви бъде Еделвайса и рационалния Амарилис.
Вашата истинска любов търсите сред представителите на зодия Лилия.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 213Паричка

11-19 февруари
Вечно в добро настроение, вие сте отлични творци.Вашият оптимизъм е заразителен и се пренася на околните.Затова всеки търси компанията ви.
Лошото ви е,че сте прекалено суеверно хора и това понякога ви пречи.
Стъписвате се лесно пред трудностите.Имате нужда от малък тласък,за да се справите.Ваши верни приятели са Герберът и Лотосът.Истинската ви любов е орхидеята.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1510Лале

20-29 февруари
Силната ви интуиция граничи с телепатия.Тя никога няма да ви подведе и вие винаги се доверявате на усета си.Любовта ви е трудна и на приливи и отливи. Всичко зависи от настроенията ви и е трудно да задържите до себе си постоянен партньор.В бизнеса си се пазете от зодия Шипка, те могат да ви подведат. Единствено Перуниката може да задържи любовта ви завинаги при себе си,тъй като с нея никога няма да ви е скучно.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2910Мимоза

1-10 март
Вашата изключително силна фантазия ви подтиква към непрекъснати промени. Непостоянни сте и в работата си,в интересите и в любовта си. Това е така,защото сте много чувствителни и лесно нараними.Пазете се от Орхидеята,защото тя е прекалено жестока за вас.Семейство бихте могли да създадете с Нарцис,Камелия и Перуника- те ще ви създадат всички условия да се чувствате щастливи и доволни.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 115Теменужка

11-20 март
Лековерни,скромни и тихи хора,вие сте търсени приятели. Всеки би искал да е във вашата компания,защото от вас се излъчва спокойствие и уравновесеност.Вие сте
отлични творци, но това ви е по-скоро хоби.Предпочитате работата,която ще ви обезпечи материално.
Добре е да имате колега Нарцис,на когото ще можете винаги да се доверите.Интимнити си партньори търсете сред представителите на
Жасмин и Маргарита.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2010Лютиче

21-31 март
Вие сте изключителен финансист.Вие сте много амбициозен и талантлив човек и често се издигате до върховете в професията ви.В любовта търсите сигурност и постоянство, спокойствие и покой. Тези претенции ще ви направят непостоянен партньор,но това ще е докато откриете своята идеална половина.Чудесни приятели са ви Гарденията и Карамфилът.Вашата голяма любов ще откриете при страстния Слънчоглед или красивата Гергина.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1810Хортензия

1-10 април
Вие сте хора,които лесно постигат успех в живота.Сръчни, пресметливи и консервативни, вие сте труден партньор в живота.
Справяте се с всеки проблем пред вас.Талантливи сте, но настроението ви се променя през броени минути.
В любовта си търсите страст и покорство.Гладиолата ще ви даде страст, но е много агресивна и това няма да ви допадне. Потърсете партньор сред Слънчогледа или Цинията.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 511Люляк

11-20 април
Вие сте заредени с изключителна енергия.Вие сте възпитани,великодушни,винаги готови да помогнете на хората,които имат нужда от това.Завладявате всичко около себе си с невероятния си чар и обаяние.Вие сте контактни и лесно успявате в живота.Щастието ще ви съпътства.Ще успявате в професии,в които е нужен контакт с хората.
Вие сте добри политици.Вашите най-подходящи партньори са Водната лилия и Гладиолата.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2410Камелия

21-30 април
Вие имате властен характер.Издържате на всякакви изпитания и имате много приятели.Вие имате склонност към творчеството, но по-добре се изявявате в обществения
сектор. В любовта си търсите постоянство и спокойствие.
Никога не подценявате развлеченята и обичате да се забавлявате.
Идеалните ви партньори са чувствените и нежни представители на зодиите
Мимоза,Теменужка и Маргарита.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1210Божур

1-10 май
Вие сте решителни хора изпълнени с енергия и идеи.Вашите мнения и решения са най-рационалните и много от близките ви хора често искат съвет от вас.Колегите ви уважават,защото стриктни и изпълнителни.Приспособявате се лесно към всякакви условия.
В любовста си сте много щастливи,но най-големия минус е болезнената ви ревност.Шипка,Маргарита,Здравец и Лотос ще ви донесат щастлив брак.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1710Момина сълза

11-21 май
Вие сте много честни и открити хора.Имате големи амбиции и достатъчно сили,за да ги осъществите. Тези ви качества ви правят отличен работник и можете да успеете във всяка област от живота.
Водната лилия и Фрезията ще запалят у вас буйна страст. Те са подходящи за брак,защото са романтични и нежни.
Бихте изневерили с Гергината,защото ви привлича властната й натура.
Това може да бъде само кратко увлечение.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1410Роза

21-31 май
Това са талантливи и чаровни хора,посветени на изкуството и ценящи всичко изискано и възвишено.Красивото е най-ценното за вас.Въпреки това вие притежавате невероятна упоритост в работата си.Открити сте и това ви създава добри връзки в обществото,които винаги успявате да използвате.
Щастлив брак може да имате с Цинията и Гладиолата,а интелигентността на Лалето ви дава чудесен приятел.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1010Азалия

1-10 юни
Вие сте конфликтни хора,защото винаги на преден план изтъквате собственото си \"Аз\". Това ви печели много врагове, но не винаги се забелязва,защото компенсирате с чар и обаяние.Всички ви смятат за интересни компаньони.Сланчогледът,Зюмбюлът и Герберът ви обещават щастлив брак.Към останалите зодии не поглеждайте,
защото ще се изкушите да ги използвате,без да ги обичате.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2810
Лилия

11-20 юни
Това са постоянни,упорити и амбициозни хора,които посвещават живота си на науката и непознатото.Тяхната чувствителна душа често изпада в кризи и отчаяние пред непреодолимите трудности,но силният им характер бързо преодолява това.Азалията може да ви бъде предан помощник,с когото да
споделяте научните си виждания.Чувствената еротика ще ви донесе Глухарчето.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 3210Шипка

21-30 юни
Вие често давате съвети на околните.Напътствате ги като демонстрирате мъдрост и разбиране.Не можете само да помогнете на себе си.Вие сте нерешителни.Страхувате се
да не допуснете грешка и сте неуверени.Обичате красотата и изяществото.Имате много приятели.Привличат ви странните хора и сте склонни да сключите брак с Жасмин или Лале. Това ще ви удовлетвори.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1310Жасмин

1-10 юли
Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване.Спохождат ви
бляскави идеи и вие разполагате с нужния капацитет,за да ги осъществите.Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм,че увличате всичко със себе си.Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават.Отличен приятел ви е Теменужката,с която можете да споделите всичко.Истинската любов идва, когато срещнете Шипка.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Margarita-150Маргарита

11-20 юли
Вие много лесно се приспособявате към всички ситуации.Контактни и открити хора сте и лесно създавате трайни приятелства.Привличат ви професиите,за които е нужнда сръчност в ръцете.Много високи успехи ще имате и във финансовата област.Лесно постигате целите си и се откроявате над другите.Камелията и Теменужката ви даряват със страст и разбиране,а с Белия имел и Мимозата създавате краткотрайни връзки
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2210Карамфил

21-31 юли

Вие сте решителни и постоянни хора.Добре се чувствате, само когато работите с много хора около себе си.Не обичате да ви обръщат много внимание.Отличен ваш колега би могло да бъде Лютичето.Влиятелни приятели,които да ви помогнат да се издигнете в йерархията са Гергина и Здравец.Нежност и разнообразие в любовта ви дарява Глухарчето,а вие търсите точно това.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 910Слънчоглед

1-10 август

Честността и чарът ви привличат хора около вас.Вие имате голям успех в обществото. Умеете да избирате за приятели, само хора, които могат да ви бъдат полезни.Вие сте практични и много талантливи.Никоя трудност не може да ви сломи и да ви спре.Може да имате флиртове с Хортензия и Гербер,но истинската любов ще ви донесе единствено Азалията.Само тя може да ви разпали.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 01Циния

11-20 август

В професионално отношение вие притежавате изключително голяма амбиция и силна воля за реализация.Звездите ви дават и изключителен шанс, от който да се възползвате. Вие сте чудесни лидери.В любовта също искате да властвате и затова най-подходящи за вас са хора,които ще се оставят да ги покорите и водите на драго сърце. Орхидеята,Маргаритата и Розата ше направят живота Ви щастлив.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 413Гардения

21-31 август

Вие сте изцяло отдадени на стремежа си към интелектуалните връзки и занимания.Винаги ще се притичате на помощ и ще направите всичко възможно да подкпрепите приятелите си.Мразите колективните занимания,защото вие държите да бъдете забелязани и да сте
единствени.Обичате да ви хвалят.Орхидеята,Лютичето и Фрезията ви дават
силна страст и високо интелектуално съдържание на връзката ви.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2710Водна лилия

1-10 септември

Печелите доверие и имате трайни приятелства.Вие сте практични хора,но и разчитате много на интуицията си.Това дава много голямо внимание върху работата ви.Обичате творческата работа.Отлично ще сътрудничите с Туберозата и Люляка.В любовта си имате щастливи мигове и разочарования.Цинията,Момината Сълза и Теменужката са вашия щастлив шанс.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1610Здравец

11-20 септември

Мъдри и много амбициозни вие непрекъснато търсите ново поле за изява.В работата сте посветени изцяло на проблемите и задачите за решаване,но свободното си време
посвещавате единствено на себе си. Вие сте прекалено доверчиви и
лесно може да ви излъжат.Вярност и преданост ще ви даде Амаралисът,а
страстни нощи и тайни чувства ви свързват с Карамфил или Божур.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2610Еделвайс

21-30 септември

Вие сте непостоянен,но много чаровен човек.Завладявате всички хора около себе си.Затова приятелствата ви са нетрайни, но пък много.Много добре знаете цената си и винаги постигате успех,като използвате предимствата си.В контраста си с Нарциса вие успявате да създадете единствено трайното приятелство.В любовта търсите романтика,развелчения и веселие,които могат да дадат Глухарчето и Перуниката.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2110Гергина

1-10 октомври

Вие сте красиви, но и много потайни хора.Никой не знае какво мислите и какво чувствате.Чудесно се реализирте в областта на модата,където ви помага вашата изтънченост и вкус.Не предприемайте рискови начинания,защото може да пострадате.Изключително горди хора сте, което е пречка в контактите ви с останалите.Идеалните партньори в живота ви са Лотос и Азалия.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 3510Зюмбюл

11-20 октомври

Капризни и непостоянни,но оригинални и практични.Вие сте много горди и с желание
да се наложите над другите.Това често пречи в контактите ви с колегите.Много силно ви привлича Мимозата,но тя също е непостоянна и връзката ви ще бъде нетрайна.Чудесни приятели са ви Еделвайс и Лотос.Няма да устоите на силния чар на Фрезията и ще създадете една отлична любовна връзка.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2310Фрезия

21-30 октомври

Много често вие сте непоследователни хора.Заемате се ту с едно, ту с друго.Трудно ще намерите областта, в която да се установите трайно.Сдържани сте и никога не показвате чувствата си.Имате силен характер и обичате да властвате.В любовта търсите спокойствието и тишината.Отстъпчивата Маргарита може да ви приласкае и да укроти
характера ви.Нетрайни ще са връзките ви с Гардения и Момина сълза.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 3110Тубероза

1-10 ноември

Много остър ум и много силна амбиция - това са качествата,които ви извеждат към върха. С каквото и да се захванете,вие влагате цялото си усърдие и постигате целта,която сте набелязали.Може да ви попречи единствено прекомерната ви гордост.Ще трябва да положите много усилия, ако искате да я преодолеете.В любовта търсите приятелство и доверие, това може да ви предложи Водната лилия.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2510Нарцис

11-20 ноември

Вие сте ръбат камък- агресивен,със силна воля и инат.Когато пред вас е поставена задача,вие мобилизирате тези си качества и изпълнявате стриктно всичко.Постигате успех,въпреки че по пътя си може да премажете някое по-нежно цвете.В любовта търсите нежност и страст.Можете да ги получите от Теменужката.Мимозата ще се опита да ви подчини и връзката ви ще е нетрайна.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 710Орхидея

21-30 ноември

Вие сте умни, но до болка прями хора.Не умеете да увъртате и да бъдете дипломатични. Това ви осигурява колкото приятели, толкова и врагове.Няма проблем,който да не можете да решите.Вие сте ловки търговци.Склонни сте към изневери и множество любовни приключения.Тези ви качества ще могат да изтърпят Слънчогледа и Гарденията.При една връзка с чувствителната Паричка рискувате да я нараните.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 810Гладиола

1-10 декември

Вие сте смели,твърди и амбициозни.Много издръжливи и упорити.Никога не се предавате. Нито едно поражение в живота не може да ви спре.Вашите организационни способности могат да спечелят хората.Вие ще отстоявате идеите си и ще постигате целите си.Отлични ваши съратници ще са Цинията и Жасминът.Вашият твърд характер ще се стопи в прегръдките на Гарденията.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 3010Лотос

11-20 декември

Мечтаете за пътешествия,промени,новости. Мами ви неизвестното и невидяното. Неразкритите тайни са вашето хоби.Пътуванията за развлечения са най-голямото удоволствие в живота ви.Искате да изживеете всичко пълноценно.Животът с вас е един безкраен празник.Чудесен партньор за вас ще бъде веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да позволите.
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1110Бял имел

21-31 декември

Търпеливи, кротки и упорити хора сте.С помоща на тези качества осъществявате всичките си мечти.Мекия ви нрав привлича много приятели и около вас винаги има хора,които искат да ви помогнат.В любовта не знаете какво искате.Привлича ви нежната Маргарита,но искате да имате и смелата Перуника.Пазете се от Шипката,защото тя ще внесе само разочарования в живота ви.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Empty Re: ЦВЕТЯ И ЗОДИИ...

Писане by kiss on Сря 26 Май 2010, 00:25

Гергина

1-10 октомври
Вие сте красиви, но и много потайни хора.Никой не знае какво мислите и какво чувствате.Чудесно се реализирте в областта на модата,където ви помага вашата изтънченост и вкус.Не предприемайте рискови начинания,защото може да пострадате.Изключително горди хора сте, което е пречка в контактите ви с останалите.Идеалните партньори в живота ви са Лотос и Азалия.
kiss
kiss
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Empty Re: ЦВЕТЯ И ЗОДИИ...

Писане by pumpal21 on Чет 24 Юни 2010, 23:16

Еделвайс

21-30 септември
Вие сте непостоянен,но много чаровен човек.Завладявате всички хора около себе си.Затова приятелствата ви са нетрайни, но пък много.Много добре знаете цената си и винаги постигате успех,като използвате предимствата си.В контраста си с Нарциса вие успявате да създадете единствено трайното приятелство.В любовта търсите романтика,развелчения и веселие,които могат да дадат Глухарчето и Перуниката.

_________________
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Empty Re: ЦВЕТЯ И ЗОДИИ...

Писане by Sherbatsky on Пон 31 Окт 2011, 17:18

Това са талантливи и чаровни хора,посветени на изкуството и ценящи всичко изискано и възвишено.Красивото е най-ценното
за вас.Въпреки това вие притежавате невероятна упоритост в работата
си.Открити сте и това ви създава добри връзки в обществото,които винаги
успявате да използвате.

Щастлив брак може да имате с Цинията и Гладиолата,а интелигентността на Лалето ви дава чудесен приятел. ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 84556
Sherbatsky
Sherbatsky
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Empty Как щяха да изглеждат зодиите, ако бяха бабички?

Писане by Schatzе on Нед 06 Апр 2014, 22:06

Художничката Олга Громова от Русия дава най-точния отговор на въпроса как биха изглеждали зодиакалните знаци, ако бяха изобразени като баби. Разбира се, зодиите са толкова различни, колкото и различни типажи възрастни дами съществуват на този свят. 
ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2ltsnk3  ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2d2asec ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 52yqti ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 24euqnc ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2hpn8fs ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Fnfn8y ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... F0nkwo ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2dj5ti ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 10f9lzl ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 2dborki ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 33424v7 ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... 211mqkg

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

ЦВЕТЯ И ЗОДИИ... Empty Re: ЦВЕТЯ И ЗОДИИ...

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите