2010 година на ТИГЪРА

Go down

2010 година на ТИГЪРА Empty 2010 година на ТИГЪРА

Писане by maggi on Вто 25 Май 2010, 19:06

Тигри са хора родени през :1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

2010 година на ТИГЪРА Moz-screenshot2010 година на ТИГЪРА 1293_tigerr

"Роден лидер" е ключовата дума за личности родени в годината на ТИГЪРА. Те са винаги на ръководни длъжности, обичат да са първооткриватели. Благородни и безстрашни, тигрите са уважаване заради тяхната смелост от всички, дори и тези които са работят срещу тях.

Тигрите са смели бойци, те са в състояние на постоянство до краен предел за това което смятат, че е правилно. Въпреки че те могат да бъдат егоистично от време на време в малките неща, те също така са в състояние да отдадат голяма щедрост. Тигрите са непредсказуеми, винаги напрегната. Те винаги искат и винаги бързат!

Тигър личности е трудно да им се противопостави, защото те са магнетични по своему. Тигрите са много уверени, може би понякога прекалено доверчиви. Въпреки, че те обичат
приключения, и са пристрастени към вълнението е по-добре да не се оспори с доверието на тигъра. Те не обича да бъде подчиняван.

Тъй като тигри са неотложни хора и винаги бързат да направят нещо, първи, те обикновено избират да работят самостоятелно. Тигри искат да работят, те са работливи и динамични. Ако зададете задача на Тигър, ще я предприемат и осъществяват с ентусиазъм и ефективност. Тигри могат да правят пари, но те не са пряко заинтересовани в финикийските знаци.

Тигрите са чувствителни, емоционални. Те са в състояние на голяма любов, но те също така бързо се привързват. Те също така придобиват собственическо чувство върху човека до себе си. Като любовници, тигрите са страстни и романтични. Истинското предизвикателство за Тигър е да се разбере истинското значение на умереността.

ТИГЪР е живият символ на сила и власт, обикновено вдъхва страх и уважение. Интензивна дейност, независимост и любопитство за другите ги прави не устоими, заедно с техния чар; тигрите привличат последователи и почитатели.

Тигрите са безстрашни същества толкова, колкото те самите са слепи за опасностите. Прями в лицето на несправедливостта, техните силни инстинкти не могат да бъдат подведени, ако те виждат несправедливостта извършена върху друг.

Тигрите са склонни да се откажат от традиционните роли които ги ограничават, предпочитат
по-свободен живот. С широки ум, те могат да приемат всякакви препятствия по пътя на кариерата им.

Китайски казват, че животът на Тигър роден през нощта, ще бъде по-малък от този на забързаните тигри, родени след разсъмване и преди всичко тези, родени около обяд. Той ще има бурен живот пълен с опасности, но Тигър никога няма да скучаете. Нито нощ, нито ден.

Щастливците Тигри представляват най-голяма сила на земята, и е емблема на защита на човешкия живот.
2010 година на ТИГЪРА Tiger11_100
Символът на тигър в къщата минимизира ТРИ големи риска - крадци, огън, и злите духове. Ако има два тигъра в къщата е недопустимо, единия от тях трябва да си отиде!

Източник!

_________________
2010 година на ТИГЪРА 1268739959
maggi
maggi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите