Магии

Go down

Магии Empty Магии

Писане by Lindzi on Пон 07 Юни 2010, 16:41

Магии Magiq-4
Някои хора приемат, че магии са различни видове ритуали, обреди и заклинания, чрез които се прави опит да се използват свръхестествени сили, за да се влияе върху живи същества и дори природни явления. В преносен смисъл е вид сила, въздействие. Бяла магия се прави чрез добри, чисти, божествени сили, а за черна магия се използват лоши, дяволски сили. Самото наименование има персийски произход и се основава на думи означаващи голям мъдрец, жрец. Съществуват и още деления, споменава се и сива, зелена, а според използваните средства: висша и нисша; разновидност на бялата е магия за любов, за подмладяване, за пари, семейно щастие, здраве и т.н. Според някои теории това е особен вид дейност, дори изкуство, което чрез целенасочени действия постига промени в съзнанието и контролиране на определени действия и събития. Запазен и до днес е интереса на различни видове учени – историци, физици, психолози и други към тази дейност, а дори и обикновени хора, което е разбираемо от гледна точка на това, че всеки мечтае да има възможности за контролиране на определени събития. Ако се чудите дали имате способности и кое как се прави вижте: любовна магия, бяла и черна магии.

Източник
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Бяла магия, Черна магия

Писане by Lindzi on Пон 07 Юни 2010, 16:42

Бяла магия, Черна магия

Приема се, че делението на бяла и черна магия е основно и оттук тръгват всички останали подвидове. В теорията отдавна се спори как точно трябва да се дефинират и разграничават тези понятия. Най-точно е обаче определянето на бялата магия като съвкупност от дейности, свързани с естествените, чистите природни сили и закономерности, а черната се свързва с нечисти помисли и намерения или опити да се навреди някому. Тук ще кажем как да направите някои видове бели магии, а за черната само ще обясним как да бъде премахната, как да се предпазите. Каквото и да правите обаче имайте в предвид, че всичко може да се върне към вас с обратна сила или иначе казано преди да започнете нещо помислете за ефекта на бумеранга.

За здраве


Вземете от съответния човек косъм и някакъв предмет, който да потъва във вода, най-добре украшение-пръстен, гривна и т.н. и ги поставете в купа. Сипете вода и оставете да престоят така един час, след което изхвърлете на открито водата и косъма, а предмета върнете на собственика му.

За семейно щастие


Ако сте семейни вземете по една стара дреха, носени от вас и от партньора ви. Отрежете по едно малко парче плат и ги зашийте с червен конец. Заровете ги в близост до вашия дом.
Разваляне на магии

Казано е, че действието на заклинанието следва човека и се движи заедно с него и неговата душа. Ако знаете, че има извършени някакви заклинания срещу вас можете да пристъпите към разваляне на магии: станете рано в събота и излезте навън. Отидете някъде където като ходите остава видим отпечатък (мека пръст или пясък). Забийте пирон или предварително подострена клечка в някой от отпечатъците, оставени от левия ви крак. Ако намерите предмет, който е използват при ритуал срещу вас непременно го изгорете и разпилейте пепелта.

Източник
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Магия за любов

Писане by Lindzi on Пон 07 Юни 2010, 16:44

Магии CUPID1

Ето как да направите магия за любов по стара българска технология. Използва се ябълка – плодът символ на любовта. Ако сте влюбени в човек, който не споделя вашите чувства откъснете зелена ябълка, разрежете я на две еднакви парчета, отстранете вътрешността (семките). На лист напишете името на човека, обект на вашите чувства, след което сгънете листчето и го поставете в средата на ябълката в дупката, образувана при отстраняването на семките. Вземете голяма игла, нанижете червен конец, след което пришийте двете половини (листчето остава вътре). Оставете ябълката да престои така поне една нощ, след което отрежете малко парче от нея и натрийте ръцете си с него. Направете всичко възможно след това да се ръкувате или да докоснете човекът, обект на чувствата ви. Вижте и един друг популярен вариант:

Любовна магия

Вземете дюля, отидете до дома на човека, който обичате и я скрийте, така че да престои в близост до дома една нощ без да я намери някой. На следващия ден я вземете, срежете я на две части, отстранете вътрешното и го завържете в бяло парче плат. Двете половини на дюлята намажете с мед, изяжте ги и кажете: „Така както се наслаждавам на този плод, да се насладя и на любовта”. Вързопчето с вътрешността на плода хвърлете в течаща вода, за да ви върви като по вода.

Източник
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Re: Магии

Писане by djmarti13 on Вто 22 Юни 2010, 19:41

Магията-често може да чуем „не ми върви-имам черна магия“ или „постоянно
се повтаря нещо в живота ми-сигурно имам магия“.С магията оправдаваме
нашите слабости,инертност и нежеланието си да признаем,че за провалите
си сме виновни ние.Все пак е по-лесно да обвиниш магията отколкото да
видиш че си мързелив,пилееш живота си с неподходящ партньор,не умееш да
потърсиш работа или поставяш абсурдни изисквания на близките си хора. По
този начин в съзнанието на хората магията е символ на някаква странна
зла сила която обърква живота им,пречи на любовта им или отблъсква
късмета им.Друга част от лошата слава на магията идва от самозваните
„врачки“,“гадателки “ или направо самопровъзгласили се за магове-по
правило това са предимно жени с явни хормонални проблеми,много
наднормено тегло,мрачно излъчване и ниска обща култура.Мъжката част от
това съсловие е предимно от мъже с налудничав поглед и нереализирани
амбиции.Всички тези хора и суеверия ни карат да се подиграваме с
магията.Всъщност истинската магия е способноста и знанието как с помощта
на природата и волята си да привлечем в живота си добрите неща.Звучи
лесно ,нали?

ето ви повеЧе инфо. за магията http://www.avenue-charmyrose.com/2010/04/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/
Магии Late_Hour_Studies_by_Silaynne
djmarti13
djmarti13
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Re: Магии

Писане by pumpal21 on Сря 23 Юни 2010, 01:07

Магиите, тяхното значение и изцеление


Сайта е с образователна цел и разследва древна културно-религиозна практика в светлината на съвременната наука.
ВЯРАТА КАТО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА СТРЕСА


Вярата и стресът са две противоположни състояния на мисълта, които се направляват, чрез внушения. Положителните емоции на вярата се подсилват и направляват чрез молитви, които служат за щитове пред злите сили. Тази практика е общоприета във всички религии. Атеистите и сатанинските също ползват позитивността на вярата и силата на словото, но без религиозни призиви и ритуали. В борбата си срещу стреса първите поставят духовното пред материалното, а вторите трупат по всевъзможен път материални блага.Всеки един от тях ползва доброжелания или прокълнавания. Според анкета на Нюзуик 72% от американците признават ефикасността на молитвата и твърдят, че тя улеснява процеса на оздравяване, дори когато научните методи са безсилни. Проучване проведено във Великобритания и САЩ също достига до изводът, че молитвата намалява оплакванията на пациентите и ускорява процеса на възстановяване. Тя е средство за борба с пагубните последици от страха и отчянието и служи за положително емоционално самозахранване. Укрепвайки по този начин духовното здраве на човека сърдечната и настойчива молитва въздейства положително на имунната система и цялото тяло.
ОБЛЪЧВАЩИТЕ НИ ПРОКЪЛНАТИ ВЕЩИ


Отрицателната енергия се предава непосредствено от очи в очи, от растояние чрез мисловни образи и вълни, а също и чрез прокълнати и омагьосани вещи. Има хора, предимно жени, които наистина са способни да заредят с отрицателна енергия до болестно ниво вещи и предмети. Така те тайно облъчват нашето подсъзнание с негативни послания и чрез тях влияят на биополето и здравословното ни състояние. Съгласно вселенските закони – всяко действие има и равно на него противодействие. Дали вярваме в тези факти или не, скептицизмът не ни пази от реалността на магическото облъчване.

МАГИЧЕСКИТЕ СИМПТОМИ НА ПСИХОАТАКИТЕ


Всяко състояние има своята характеристика и симптоми. Това са основните белези по които може да се отличи, както една болест от друга, така и магическото от естественото. Не са ви нужни гадателски способности, за да се уверите в състоянието си. Всяко на пръв поглед безпричинно боледуване и беда е плод на психоатака т.е. на това външно вмешателство от магически ритуали и негативно въздействие. Анализирайте проблемите! Провокирани ли са от основателен стрес на екстремни ситуации, в който да сте попаднали, като опит за убийство, изнасилване, и пр.? Или от аномалии чрез физически увреждания, мозъчни травми и всякакви външни физически фактори? Ако няма такива основателни подбуди, бъдете сигурни, че проблемите ви са провокирани от магия. Ето някой от тях:

  • Неоснователна и постоянна тревога, паника, напрежение, притеснение, усещане, сякаш всичко е извън контрол;
  • Неустановени медицински диагнози и не ефикасността на лекарските медикаменти;
  • Неоснователни проблеми със зачеването и износването на деца, безплодие, стерилитет, трудно износване на плода, склонност към спонтанни аборти, раждане на мъртви деца;
  • Неоснователни сложни семейни взаимоотношения, внезапна липса на влечение един към друг, неоснователни чести дразнения, ожесточени кавги;
  • Неоснователно и системно предчувствие, че ще се случи злополука, нещастие, неуспех, раздяла, болест, провал, чувство на страх, което предизвиква очакваното;
  • Системни неудачи и злополуки.

НЕЗАМЕНИМОТО МОЛИТВЕНО БАЯНЕ


Древните шамани са използвали хипнозата за самозащита пред магически и всякакви други коварни психологични влияния. Баянето на молитви и мантри с необходимата вяра ни зарежда с мощен положителен заряд в пълно съзнание и непринуденост. Али Шуган ползва силно словесни арабски молитви за изцеление на подсъзнанието, което контролира всички жизненоважни функции на човешкия организъм от нервната система до кръвообращението. Той е запознат с най-ефикасната употреба на молитвите и има богат опит в това направление. Винаги когато спазва необходимите принципи в тази насока естественото в нас възтържествува, резултатите са невероятни, промените са очевидни. Отрицателната енергия впила се в организма отреагирва веднага след сеанса, а много често и по негово време. Това е сигурен сигнал за въздействие, който самия потърпевш усеща преди напълно да се е изцелил. Методът е ползван от древни цивилизации и авторитетни религии и има своето научно обяснение, като достоверността и ефикасността му могат да бъдат потвърдени чрез експерименти и положени усилия.
МАСКАТА НА ШАРЛАТАНСТВОТО


Проблемът с шарлатанството е напълно ясен. Шарлатаните са измамници и мошеници. Не защото търсят разумни възнаграждения за положените усилия и резултати, а защото твърдят, че притежават знания, умения и способности, които в действителност нямат. По плодовете им ще ги познаете!
Шарлатаните не са само сред лечителите. Много са хората, които безцеремонно използват наивността на тежко болните и се облагодетелстват от това. Напоследък зачестяват злоупотребите както с развалянето на магии, така с науката и техниката, на които ние безусловно се доверяваме. 40% от хората с редки заболявания са получили грешна диагноза, преди лекарите да разберат наистина какво е заболяването им. Заради това 16% са били оперирани ненужно, а 33% са били лекувани неправилно. 47% пък изобщо не получават нужната подкрепа и лечение. Това съобщи генералния секретар на Европейската организация за защита на пациентите с редки болести EURORDIS Кристел Нурисие.
По голямата част от гадатели и ясновидци въз основа на неоснователни предчувствия настройват брат срещу сестра, майка срещу дъщеря, приятел срещу приятел. По някога две враждуващи страни без да подозират посещават една и съща гадателка, но за едните – вторите,тя става незаменима познавачка!! Такива дори знаят точното място на заровени или поставени магии, защото по техни инструкции са поставени!! Голяма част от тях възползвайки се от доверието на свойте посетители ги въвличат в конфликти, а същевременно им предлагат магически методи за възмездие, които за разлика от некомерсиалните гадания вече струват много пари. Освирепения човек не жали пари за възмездие, но много често заради правосъдието на гадатели страдат невинни хора.
Някой хора баят против магии както баят против уроки, други с един замах на пръчка залъгват хората, че отстраняват магии. Трети слагат дъвки или безсмислени и незначими чертежи в амулети (муски). Четвърти ползват неподходящи билки за целта, а да не говорим за безгранично обещаващите, които не са малко. Тези действия не предизвикват отреагирване на отрицателната енергия и нейните поражения в организма, а да не говорим за крайния резултат.
Има само едно, оборващо шарлатанството условие и то се състои в системните положителни и очевидни резултати от положените усилия. Те са гарантиращото свидетелство за надеждността и ефикасността, към които се стреми всеки един от нас.

_________________
Магии 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

Магии Empty В света на магията.... Често задавани въпроси

Писане by styyni on Нед 12 Сеп 2010, 11:38

Магии Magic-tree-clock
Робърт Йовчевич е първият официално признат екстрасенс в Източна Европа.Владее всички видове дистанционно въздействие върху жива и неживаматерия. Твърди, че пръв е измислил и осъществил телевизионни сеанси,занимавал се е с разработването и производството на касети забио-информационно въздействие. Има документ, че е доктор по черна ибяла магия.

Робърт, какво представляват магическите ритуали?


Магическият ритуал има за цел да настрои човека-магьосник. Използвайки20-30 аксесоари, магът събира в себе си чувство, на базата на коетоизпада в псевдоекстаз. За професионалиста на практика не е необходимнито един предмет - от тях се нуждаят аматьорите, които трябва да седоведат до необходимата им емоция. Чудото го прави човекът - тойизлъчва правилното информационно задание, организира материята иенергията във вида, който иска да постигне.

Може ли всеки да направи магия?

Всеки е в състояние да направи магия. По-точно казано, хоратанепрекъснато правят това, което наричат магия. Да вземем за примермагията за дъжд. Има на небето облаче и в него положителните иотрицателните заряди са в равновесие. Ние можем да го поляризираме съсзнак плюс - тогава облакът първо ще набъбне, после ще се разпръсне, щеизчезне. Обратно - когато поляризираме облака със знак минус и знакплюс едновременно, причиняваме появата на нещо като два смерча, коитосе въртят в противоположни посоки и събират положителните иотрицателните частици. Именно тогава започва гръмотевична буря.

За такъв тип въздействие при селска магия не е достатъчен обаче единчовек. Трябва да се създаде особен вид магическа верига от положителнии отрицателни елементи, което няма нищо общо с характера на хората. Акотова се прави през деня, е нужно равно количество мъже и жени, които севъртят в два кръга. Бабата с метлата, която тича между тях, е магическиинструмент, който настройва тълпата, предизвиква особен видконцентрация.

Заразна ли е магията?

Да, действието на магията може да се разпростре върху близки иприятели. Ако на някого е направена магия за късмет, то той ще споходии най-близките му кръвни роднини и приятелите му. Ако е магия сотрицателен знак, нещастие ще сполети пак неговите сродници от същияпол.

Каква е разликата между черната и бялата магия?


По принцип няма черна и бяла магия - делението е съвсем условно. Всичкозависи от това в каква сфера насочваш магията. Кинетичната магия е видмагия за смърт. Магьосникът създава едно кълбо, което ще се върти наоколо метър от теб наляво. Свързва го с чакрата върху гърдите наомагьосания. Така този вихър изпомпва, образно казано, всичко отчовека, убива го. Ако вихърът обаче се върти по посока на часовниковатастрелка, той ще стимулира омагьосания, ще всмуква енергия отвън и ще я"влива" в човека.

Използването на различни предмети в правенето на магията са елемент отшоуто, белег за непрофесионализъм. Предметите имат точно определеноенергийно-информационно излъчване. Комбинацията между тях дава формулаза определен тип магия. За смърт ако е - ще има мъртва вода, пирони отковчег и т.н. Всички те действат на био-информационния двойник, какватое да речем снимката на човека. Друг е въпросът, че професионалистът безвсичките тези аксесоари може да постигне същия и то тотално неотвратимефект за много по-кратко време.

По същия начин се правят и любовните магии - приготвя се еликсир отбилки - 106 или 121 съставки - в точно определени пропорции, събираниот точно определени места в точно определено време. Отварата не се пие,а се накапва в лявата обувка на обекта на омагьосването.Енергийно-информационното въздействие върху него настройва честотата нанеговите трептения към честотата на мечтаещия за неговата любов доабсолютно изравняване. И ако обувките не бъдат сменени до 10 дни,ефектът е необратим.


Как се разваля магия?

Всяка магия се разваля по различен начин, с конкретен подход. Ноотмагьосването при всички случаи става от професионалисти. От собственгорчив опит знам, че магията е нещо много опасно. Най-малкатаразконцентрация при правенето или развалянето й води до обратен ударвърху този, който се занимава с това. Простичко казано -информационният модел, който вкарваш у някого, се връща при теб собратен знак.

Имате ли обяснение за енергийния вампиризъм?

Енергийният вампиризъм е неумишлен при 99,9 % от хората. Насочен отжена към мъж е полезен, ако е за кратко време, защото разтоварва мъжаот отрицателните потенциали. Но ако е задълго, води до негативнипоследици. Особено опасни са скоро родилите жени, които не са успели дакомпенсират пробивите в своята аура, причинени от раждането. Да речемаз съм мъж с характерния мъжки поляритет и изпитвам известендискомфорт.

Едно рязко докосване на родилка до мен ще изсмуче моя енергиен отпадък,който за нея е полезен, запълва пробивите в аурата й. Аз ще сепочувствам добре, дори велик за малко. Ако връзката ни продължи, щезапочна да се усещам изтощен, защото жената ще е преминала през моетополе и засмуква от енергията ми. През моето тяло тя прекарвапотенциалите, от които има нужда, но които са вредни за мен.

Има ли нещо магическо в привличането между мъж и жена?

Привличането между мъж и жена, а и между хората изобщо, се дължи наприблизителната честотна съвпадаемост. Всяко тяло трепти с точноопределена честота. Ако моята е 1000 в условни единици, а твоята 700,то ние сме тотално несъвместими. Феромоните са прекрасно допълнение ведно привличане, но в основата му е честотата на трептенията.Привличането е за цял живот, ако трептенията се изравнят. Случва се присъпрузи след 20-30 години брак, ако се обичат. Тогава те започват да сиприличат дори физически, мислят по един и същи начин, болестите им дориса еднакви. Това се дължи на идеалния информационен обмен.

Как се усеща честотната съвместимост или несъвместимост?

Буквално със сърцето - чакрата е много близо до него. При съвместимостсе усеща приятна топлина в слънчевия сплит. При тотална несъвместимости дори опасност се усеща натиск до болка пак там. В съвременнитеусловия на живот човек рядко обръща внимание на тези усещания.Понякога, привлечени от сексапила на представител на противоположнияпол, не обръщаме внимание на тези сигнали. Така един от двамата започвада се топи, оставайки верен на навика или на шоуто да бъде заедно сименно този партньор. Такава връзка оставя белези за цял живот.

Магии 01

Какво е твоето обяснение за урочасването?


Урочасването е резултат от спонтанно изразяване на чувствата,независимо какви са те - любов, омраза, радост…При това се предаваположителен или отрицателен заряд най-вече на деца, които нямат никакъвзащитен механизъм. Затова от старо време се знае, че бебета до 40 днине се извеждат сред хора.

През деня мъжете носят енергиен потенциал със знак плюс, а жените - сминус. Да речем, че ние сме съученици и не сме се виждали години наред.Изведнъж се срещаме и се познаваме. В първите 40 минути от срещата тиабсорбираш моята енергия със знак плюс и всичко е о'кей. После обачеградусът на ентусиазма спада. Ти започваш да чувстваш дискомфорт,разговорът се запъва, охладняваме.

Същото става, когато жена спонтанно се зарадва на малко момченце. Тя напрактика му обръща поляритета, вкарвайки му голямо количество от свояенергиен потенциал със знак минус. Ако до 40 минути детето не бъдеизкъпано с течаща вода, то започва да боледува, да линее. Обърнатиятполяритет смазва имунитета. Ако детето е момиченце, спонтаннотохаресване от жена няма значение. Същият ефект има, ако мъж се зарадвана момченце.

Как да предпазим децата от уроки?

Със синьо мънисто. Това е цветът на аурата на здравия човек - тукнавлизаме в теорията на цветовите въздействия. Всеки цвят имаопределено вълново излъчване и влияе върху човешкия организъм.Запомнете, че най-опасни са хората, които предпочитат сиви дрехи. Намомиченце не трябва да се слагат златни, а сребърни обици. Златото потеорията на металите е неутрален метал, а най-активни са среброто имедта. Добре е да се носи сребърна гривна на лявата ръка, сребърнаобица на лявото ухо. Не случайно и часовниците се носят на лявата ръка- така се поляризира енергията, която влиза в тебе.

Има ли хора, които не ги лови магия?


При баенето има такъв израз: "С девет вериги омотан, с девет катинаразаключен". Това на практика означава, че човек е обвит в защитнаобвивка. Тя представлява нещо като яйцевидна енергийна капсула, коятопрепятства био-информационния обмен. Има положителен ефект до 14 дни.След това енергийният ресурс вътре в нея свършва, настъпва депресия,влошаване на жизнените функции. Затова, ако си чувала, такава защита сее правела навремето, когато някой отива някъде исе връща бързо, до двеседмици - на бой, на път, на среща…
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Re: Магии

Писане by Lindzi on Пон 22 Ное 2010, 12:36

Горещо с Венета Райкова - съботното предаване беше чудесно, имаше репортаж за това как може да се предпазим от магиите.
Гледайте го и кажете какво мислите!
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Истинските Вещици и Принципите на Магията

Писане by djmarti13 on Пет 07 Яну 2011, 17:56

Магии 844
Трудно е да се обединят на едно място и с едно наименование толкова
векове традиция,знания,умения и едновременно с това неразбиране,гонения
и смърт.
Какво е Wicca, Witchcraft , Neo Pagan , Stregha ,New Age ? Всичко
това са разновидности на стари традиции просъществували в Европа и
света въпреки гоненията на църквата и неразбирането на тези принципи.
Още в началото ще отбележа,че тази статия не е за черна магия
.Така наречената “Черна магия” преобръща принципите на старите традиции
и ги раздалечава от Уика толкова колкото в християнството са отдалечени
Рая и Ада.
Статията визира само истинската магия –съхранените през
вековете символи и знания за силата на природата,елементите,усещането за
хармония с вселената и вярата,че сме едно цяло със света,убеждението,че
нашата сила и воля могат да променят съдбата и ежедневието ни . Няма
култура в света която да не е имала своите магьосници – шаманите в
Америка, последователите на Сантерия и Вуду в Куба ,inyanga в Южна Африка , и
ако се вгледаме в собственото си минало всички билкарки,врачки и
баячки. Всички тези стари традиции са основа за създаването на Уика или
New Age – с тези имена днес се асоциират хора практикуващи природна
медицина ,алтернативни методи на лечение , различни терапии за баланс и
хармония ,както и различните видове магия за подобряването на собствения
живот и обкръжение. С това какво е Уика ще ви занимавам дълго в други
статии,защото това е една огромна тема.Сега ще се спра на това какво не
са истинските вещици...

Източник!
djmarti13
djmarti13
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Магии Empty СТРЕСЪТ И МАГИЯТА - ЧУМАТА НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО И СЪВРЕМИЕТО

Писане by Hari on Сря 30 Ное 2011, 01:43

ЧУМА ЗАПЛАШВА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
МАСОВАТА ПСИХОЗА И СТРЕСЪТ УБИЛИ 25 МИЛ.ДУШИ В ЕВРОПА

(В-к. "Врачка", бр.45, 18-24 ноември 2011 г., стр.16)


Али Шуган - автор на няколко книги и множество публикации. Последната му книга е „Чумата на 21 век“, в която 33 годишният автор посочва стреса и магията като пандемия, застрашаваща сигурността и оцеляването на човечеството. Роден в гр. Якоруда и живеещ в с.Копринка, община Казанлък.

- Г-н. Шуган! Последните години вие станахте доста популярна личност с алтернативния си метод на въздействие, какво представлява той?

- Ползвал силата на словото и силата на психиката, на енергийния заряд. Комбинацията от двете в рамките на половин час и повече, прави т.нар. специализирано баене. Повтарям и натрапвам словестни шаблони, молитви, арабски мантри с необходимите положителни емоции. Концентрирам се и предавам добри мисли. Всяка дума от това, което говоря, е позитивна и подбужда към здраве, щастие, успех, късмет. Това, разбира се, не е бабиното баене, което е краткотрайно. Така в зависимост от силата и давността на състоянието на човек, повтарям процедурата два, три, по някога стигам до осем - девет пъти, а в редки случай повече. Това е психоневрологичен метод на въздействие.

- И какво точно се случва през това време?

- Докато стои човек пред мен в стаята ми, аз му оказвам енергоинформационно влияние. Така му помагам да се отърве от негативните натрапчиви мисли, чувства, емоции, които съсипват неговите отношения с околните и здравословното му състояние.
ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДОКАТО ИЗЧИСТВАМЕ ПОДСЪЗНАНИЕТО, ЗАЛОЖЕНИЯТ В НЕГО НЕГАТИВИЗЪМ СЕ ВЪЗБУЖДА И ПРЕДИЗВИКВА ОБОСТРЯНЕ НА СИМПТОМИТЕ, Т.Е. НАПРЕЖЕНИЕ, ТЪГА, АПАТИЯ, КАКТО И ТЕХНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Аномалиите на психическа, т.е. на стресова, емоционална и нервна основа, дори когато имат физическо изражение винаги се нормализират.

- Как може един психологически метод да влияе на физическите неразположения и болежки?

- Има много голяма връзка между психика и тяло. Сълзите са изражение на прекомерната тъга или радост в душата. Изчервяването е отражение на срамежливостта или вината. Безсънието е следствие на безпокойствието, а яростта - на гнева. Голяма част от информацията в ДНК клетката е копие на информацията, кодирана в подсъзнанието. Всички жизненоважни функции на човешкия организъм от дишането, храносмилането, кръвообращението до имунитета, са подвластни и контролируеми до голяма степен от позитивното или негативното състояние на подсъзнанието. Неудачите и злополуките са психологични програми на подсъзнанието ни. Ракът като заболяване също е психологична програма, но за самоунищожение на клетките. Като цяло тялото е огледало на душата. Народната мъдрост "Здрав дух - здраво тяло!" се изпитва ежедневно от всяко живо човешко същество. Това обяснява, защо специализираното баене има широк обхват на влияние върху нас.

- Казват, че бича на съвремието е стреса. От него се зараждат всички тежки заболявания, пред които стандартната медицина се затруднява. Това означава, че можете да лекувате първопричината на много тежки заболявания.

- Така е, особено ако е по-навреме, докато в напреднал стадий става все по-трудно.

РАКЪТ, ТУМОРЪТ, МИОМАТА, ГУШАТА (БЕЗЕДОВАТА БОЛЕСТ), КИСТИТЕ, БРАДАВИЦИТЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ СЕ ЗАХРАНВАТ ОТ БЕЗПОКОЙСТВОТО И НЕГАТИВНИТЕ ЕМОЦИИ, А ОТ СПОКОЙСТВИЕТО И ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ЕМОЦИИ БУКВАЛНО СЕ ТОПЯТ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и това го потвърждават резултатите от баенето, което внушава спокойствие. Имам много случай на ракови заболявания и хората след като преминат съответните реакции остават много доволни. Имал съм случай на начален стадий на инсулт, също се повлияват добре. Много от оплакванията са: непоносими болежки в крака, кръст, гръб, стомах, глава, дори сковаване, лекарите го отдават на нервна почва, но лекарствата не им променят състоянието. Има оплаквания от чисто психологични изражения като шизофрения, паническо разстройство (страхова невроза), нервна депресия, и други психози, при които лекарите блуждаят за произхода и в повечето случай не могат да ги свържат с някакво конкретно преживяване и/или психотравма. След няколко сеанса от баене изцяло се нормализират и не изпитват нужда от поддържащите медикаменти.
Не са малко и случаите като безплодие, импотентност и фригидност на чисто психологична основа, повлияни добре от метода.
Непоносимост и силна омраза между много близки, страх и непоносимост в определен обект, без основателни обективни причини, зачестени неудачи и злополуки - ние виждаме себе си и света около нас според текущата програма, с която подсъзнанието работи.

- Какви са според вас факторите на стрес?

- Стрес и напрежение ни се внушават, от някои филми, от заплахи за тероризъм и биотероризъм, от заплахи за икономическа безизходност и геноцид, от шокиращи слухове на черната новинарска хроника. Този убиец - стреса, ни преследва и чрез косвени средства, които са много по-коварни. Това са психо-неврологичните методи на магьосничеството. Днес те са много разпространени и се ползват за саморазправа и материални изгоди, а ясновидството в повечето случаи е прикритие към подобни подбуди на саморазправа.

- Тези външни вмешателства - магиите, не са ли в действителност
неоснователни самовнушения?


- Повечето оплаквания на хората нямат обективни основателни причини да изпадат в стресови състояния, а от там да имат съответните заболявания. Живота им не е толкова черен, колкото те сами го виждат в съзнанието си. Често се говори за „симптоми без диагноза“.

СРЕЩАТ СЕ МНОГО ОПАСНИ НАТРАПЧИВИ ПСИХОЛОГИЧНИ СЪСТОЯНИЯ, КОИТО СА В ОСНОВАТА НА РАЗНООБРАЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
а ние най-често ги определяме като „самовнушения". Трябва да отбележим, че самовнушението е невероятно изкуство, при което има самоконтрол. Ако човек умее да си внушава ужасни послания, тогава би могъл и противоположното, с лекота да ги подмени. След като не е способен на това съдим, че има външно вмешателство т.е. психоатака, отключваща подобни състояния. Още повече съществуват прикрити атакуващи психологични методи за създаване на тотален провал от неудачи, изнудваща любов и раздяла, конкретни болести и смърт.

- Как можем да се предпазим, за да бъдем здрави и щастливи?

- Предпазването от стреса е трудна, но не е невъзможна задача. Тези два фактора на стрес ни връщат в миналото, когато опустошителната епидемия, преминала през по-голямата част от Европа между 1347 и 1351 г., отнела живота на поне 1/4 от население на стария континент т.е. около 25 мин. души. Според хората, тогава виновник за пандемията и високата смъртност е била бубонната чума, пренасяна от плъхове. А в действителност е била масовата страхова психоза и хроничният стрес.
Предлагат се много методи за борба с бича на съвремието. Най-известните са: медикаментозни предпазни мерки, билкови отвари, лечебни хранителни добавки, интензивни упражнения на вдишване и издишване, медитации, методи на самовнушение, духовно самоусъвършенстване.
Мисля, че след като става въпрос за психика трябва да се ползват най-вече психологични методи. Ако ние не се грижим за себе си, за психиката и съзнанието си, не прилагаме подходящи психологични методи за самоусъвършенстване и психозащита, тогава фармацевтичните компании и здравните учреждения няма да успеят да се справят с огромната вълна от болни. За сега пред задаващата се пандемия и истинска чума – стресът, ние бездействаме. Всеки от нас е отговорен за това, с какво захранва съзнанието си и как се грижи за него. И запомнете - преди организма, боледува съзнанието.
Hari
Hari
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Re: Магии

Писане by Analitic on Сря 14 Дек 2011, 14:49

Не се лъжете, няма "бяла" магия. Всяко удоволствие се заплаща, нова на-вече. С валута, неподвластна на времето и пространството!
Analitic
Analitic
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Re: Магии

Писане by Lindzi on Сря 14 Дек 2011, 16:00

Има или няма магии?
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Магии Empty Re: Магии

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите