Гадаене на сънищата

Go down

Гадаене на сънищата Empty Гадаене на сънищата

Писане by rumelina61 on Вто 06 Юли 2010, 11:50

Гадаене на сънища с буква "А"

Гадаене на сънищата Dreams


Автомобил ако сънуваш - важна новина ще чуеш. Ще пътуваш с него и ще сполушиш.

Агне ако заколиш в съня си - жестокосърдечен човек си.

Адвокат - имаш ли работа с него - справедливостта за теб ще победи; ако не говориш с него - чакай призовка.

Ад /пъкъл/ ако ти се привиди в съня - ще попаднеш между лоши хора; ако се отървеш от ада - ще се срешнеш с човек, който ще ти помогне.

Ангели
- ще се отървеш от болест; хвърчат ли по небето - щастлив ще си до
дълбока старост; ако си под крилото на ангела - добър покровител ще си
намериш; видиш ли ги в небето - голямо щастие чакай; ако ти самият сънуваш себе си като ангел - ще имаш здраве и голяма чест.

Акушерка - ще чуеш тайна, която ще ти донесе добро.

Америка - ако за там си се запътил, ще избегнеш неприятности.

Аптека - влезеш ли вътре - дългове те чакат.

Арест - наклеветен си.

Арка - минеш ли под нея - неприятна изненада те чака.
rumelina61
rumelina61
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Гадаене : Сънищата

Писане by Lindzi on Сря 11 Авг 2010, 21:50

* Всяка нощ очната ябълка на всеки човек изведнъж започва да се движи бързо-бързо, сякаш разглежда нещо със страхотно темпо - това означава, че той е попаднал в загадъчния свят на сънищата.
* Учените са изчислили, че 30% от живота си ние прекарваме в сън, в който около 25% процента от времето сънуваме.
* Щом природата ни е дала толкова много време за сънища, значи те не са малоценни за нас.

Веднъж специалистите решили да си изяснят има ли изобщо някаква полза от сънищата. Намерили доброволец, включили към главата му уред, който му позволявал да спи, но да не сънува. Щом уредът фиксирал, че е настъпила бързата фаза на съня, по време на която възникват сънищата, го събуждали. И какво станало? Още след няколко дни мислите на нещастния подопитен се объркали, той започнал да говори неразбрано и неясно. Сега си представете какво става с човека, който не само че не вижда никакви сънища, но и не може да заспи!

Вероятно на всеки се е случвало поне веднъж да не може да заспи. Значи знаете какво е това - цяла нощ да броиш овце и когато 10001-вата ти се усмихва, да осъзнаеш, че тази нощ сънят няма да дойде. Не звучи утешително, но хората, страдащи от безсъние на земята са около 40 процента. И разсеяният поглед, и раздразнителността са цвете пред всички останали последствия. Според статистиката огромен брой катастрофи стават по вина на недоспали шофьори. Недостигът на сън може да стане причина за провали в паметта, мозъкът вече не може да работи в нормален режим и като следствие страда нашето здраве. Затова е толкова важно сериозното отношение към съня и всичко, което е свързано с него - режима, удобния матрак. Нали понякога сънят може да ни разкаже нещо за околния свят, което сме пропуснали, да ни предупреди за опасност.

Сомнолозите, както наричат специалистите, изследващи съня, твърдят, че ако разшифроваме правилно сънищата си, можем да получим отговор на много от измъчващите ни въпроси, да избегнем доста грешки в живота си и дори да развием в себе си велики таланти. Но преди да се опитваме да разтълкуваме сънищата си, трябва да си изясним какво точно сме видели в съня си. Защото има сънища с дълбок смисъл, но има и сънища "празни", незначителни.

Сънища - "боклукчии"

Вие няколко дни вече се опитвате да се подготвите за преговори. А през нощта сънувате, че раждате мъчително или че премитате двора вкъщи. Не се ровете в съновниците. Това са сънищата - чистачи, които изчистват от главата ви натрупания през деня боклук или шлаки, както искате го наречете, излишните мисли, разговори, тревоги. Такива сънища са ценни и с това, че не дават на мозъка ни да се превърне в сметище за излишна информация.

Сънища - предупреждения

Сънували сте буря, студено ви е, при това усещанията ви са съвсем реални. Най-вероятно това е сън-предупреждение. От отворения през нощта прозорец влиза студен въздух, който в съня ви се превръща в ураган, а "капките" от разваления кран - в истинска буря. Такива сънища нямат особено значение за самопознанието, те имат други функции - изпращат ни предупреждения във вид на занимателни сюжети. Така например, ако се вслушаме в предупреждението на бурята, може да се събудим точно навреме и да затворим крана, като така предотвратим наводнението у дома. Или да не се простудим от отворения прозорец, завивайки се по-плътно с одеялото.

Сънища - предсказания

Сънувате например, че съобщават номера на печелившия лотариен билет и това е вашият билет! А след известно време сте страшно изненадани, когато всичко се сбъдва точно. Навярно всеки от нас е имал такъв предсказващ сън, който помни.

Откъде идват тези сънища-предсказания?

Един от първите, които се опитвали да ги обяснят научно е Карл Густав Юнг: той даже измислил название на това явление - "синхронност", или съвпадение на събитията. Случвало ви се е сигурно - само да си помислите за някоя своя позната и тя вече звъни на вратата или в главата ви се въртят думите на популярна песен, пускате радиото и ... ето го продължението? Приблизително по същия начин работи и предвиждането. Подсъзнанието улавя от околната действителност някакви дребни детайли, думи, намеци, които се изплъзват от съзнанието ни и по тях съставя картинката-предчувствие.

Тези сънища идват във втората половина на съня, когато тялото и съзнанието вече са си отпочинали. Някои съвременни учени смятат, че такива сънища идват при нас от някакво информационно поле на земята, където се пазят знания за всичко на света. Дали е така или не - не ни е известно, но вярно е, че само на малцина е дадено да сънуват такива сънища, а пък да ги предизвикват по собствено желание умеят още по-малко на брой хора.

Специалистите твърдят, че е абсолютно реално да придобием ясновидски способности насън, ако добре запомняме сънищата си, ако ги виждаме цветни и притежаваме ярко въображение. Може би именно затова сред жените като доста по-емоционални, много по-често се срещат ясновидки, отколкото сред логичните и трезвомислещи мъже.

Сънища - пратеници на подсъзнанието

В подобни сънища обичат да се ровят психоаналитиците. Защо е така е ясно - в подсъзнанието на човека се пази цялата информация за неговия характер, сексуална ориентация, страховете и тайните му желания. Всичко това се показва в съня, разбира се, във вид на символични образи. Можете да се опитате да ги тълкувате творчески, но без да забравяте че трактовката е според индивидуалните ви качества. При различните хора тълкуванията могат да не си приличат. Подобно внимание към собствените ни сънища рано или късно се възнаграждава. Подсъзнанието ще ви изпрати подсказване.

- Менделеев е сънувал периодическата таблица.
- Пушкин е признавал, че най-добрите му стихове са идвали в съня му.
- А своя Франкенщайн Мери Шели е видяла в среднощен кошмар.
- Има нещо общо, интересна подробност при всички тези хора - доста дълго време те са носили в главата си конкретната тема.

Подсъзнанието подобно на компютър, отначало анализира и систематизира наличната информация и чак после дава отговора.

Кога си лягате да спите?

Ако си мислите, че времето, в което обикновено си лягате да спите, не влияе върху характера ви, грешите. Американските социолози са формулирали зависимост между характера на човека и времето, когато отива да спи. Джеки Боулс, eдна от тези социолози, твърди, че:

Този, който ляга да спи всеки път в различно време, по-добре от околните се справя с работата. На него може да се довери всякаква отговорна работа без страх, че тя ще бъде провалена поради хронично недоспиване или множество грешки. Такива хора са в състояние да се наспят дори за 4 часа и да бъдат в добра форма. Може само да се завижда на тяхната решителност и енергичност.

Оптимистите също си лягат да спят винаги в различно време. Те просто не обръщат внимание на това. Това са хора импулсивни и хазартни, които не са свикнали да се разстройват за глупости.

Този, който ляга да спи винаги в едно и също време, е много дисциплиниран, отговорен, на този човек може да се разчита, той не дава празни обещания, но щом нещо вече е обещал, задължително ще се постарае да го изпълни. Такива хора са свикнали да изискват от околните максимума, с тях не винаги е лесно да се общува.

Емоционалните, а също така и лесно ранимите хора, като правило си лягат рано - около 22 часа. Те най-много ценят благополучието в дома си, малко са наивни и по детски мили.

Онези, които заспиват между 22 и 23 часа, се отличават с организираност, стегнати са и умеят да контролират своите постъпки. Като правило такива хора са спец във финансовите въпроси.

Хората, които тръгват към спалнята след 23 часа, но преди полунощ, са много емоционални, суеверни, романтиката не им е чужда, склонни са да приемат всичко близко до сърцето. Такъв човек, ако обича някого, е готов на всичко за другия, последната риза от гърба си ще свали за своя партньор.

Хората, склонни към самота, не си лягат преди един след полунощ. Те са независими в разсъжденията си, не обичат да молят за помощ, всичко в живота си постигат самостоятелно, имат развит ум и изострена наблюдателност.

Насън всичко е възможно!

Реалността в съня не е ограничена от текущото време на делничния живот. В съня можем лесно да се пътуваме в миналото и в бъдещето, в други измерения. Може да се окажем в тялото на друг човек или животно, да наблюдаваме какво става извън някакво тяло или форма. Работейки със сънищата, можем да получаваме отговори на своите въпроси , да лекуваме себе си и другите, да видим бъдещето и да променяме начина си на живот и дори да предотвратим нежелани събития. Така че, нека се отнасяме към своите сънища с уважение и внимание. И тогава те ще ни възнаградят със своите дарове - добро здраве и отговори на много важни въпроси в живота ни.

mistichno.com
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Сънищата са зависими от дните на седмицата

Писане by pumpal21 on Чет 12 Авг 2010, 17:39

Сънищата са зависими от дните на седмицата


Гадаене на сънищата Beauty_sleep8


Някои специалисти наричат съня по-малкия брат на смъртта. Най-вече защото щом затворим очи се пренасяме сякаш в света на отвъдното, където не знаем какво ни очаква и какво ще ни се случи. Сънят често ни поразява с хаотични видения: пътуваме, летим, плачем и се смеем, срещаме се с живи и мъртви...и винаги полунасериозно-полунашега, търсим, сутрин в умората си от преживените приключения някакво обяснение.
Оказва се, че един определен сън, който ни се явява нощем, може да е зависим от деня, в който се сформира в съзнанието ни. С други думи тълкуванието на определн предмет, станал обект на нашите съновидения може да е различно в понеделник, вторник, петък и т.н. От определящо значение е срещу кой ден от седмицата сме сънували. Ето няколко примера за значението на определени неща, спрямо това кога са станали обект на съня ни:
Ако насън обичате някого, прегръщате някого или целувате някого
Понеделник: Влюбен си.
Вторник:Ти го/я обичаш, той/тя теб не.
Сряда: Ще се карате.
Четвъртък: Обича те от корист.
Петък: Ще ходите заедно на гости.
Събота: Незаслужено ще ти се карат.
Неделя: Сънят ще се сбъдне наяве.
Ако сънувате животни и птици
Понеделник: Ще се стреснеш и притесниш от нещо.
Вторник: Ще ти бъде весело, но и скръб ще те споходи.
Сряда: Ще се сдобиеш с богатство.Гадаене на сънищата Dreaming_outside_on_sofa


Четвъртък: Нищо ново.
Петък: Ще научиш новини за приятели или близки.
Събота: Сънят е без значение.
Неделя: Ще чуеш добри думи и похвали от много хора.
Ако сънувате река, блато, море, риби, воденица, параход и всичко, което е свързано с вода
Понеделник: Нищо лошо не ти предстои.
Вторник: Нищо няма да се промени в ежедневието
Сряда:Чакат те разправии, лоши приказки по твой адрес.
Четвъртък: У вас ще има веселба.
Петък: Болест и смърт дебнат наоколо.
Събота: На добро е.
Неделя: Ще ти се наложи да взимаш пари назаем.

Източник

_________________
Гадаене на сънищата 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Разтълкувайте сънищата си....

Писане by styyni on Вто 28 Сеп 2010, 09:50

Забележителен факт е, че повечето хора имат повтарящи се сънища за сходни неща. Учудващо е, че хора с най-различно минало и разнообразен опит споделят еднакви или подобни сънища.
Човешкият мозък
е в състояние да произвежда огромен брой образи и да обработва неограничени количества информация, и все пак имаме идентични сънища. Този факт ни напомня достатъчно, че в края на краищата не сме толкова различни един от друг.

Гадаене на сънищата Forest_sleep150
Изправяме се пред едни и същи страхове и грижи, преживяваме сходни конфликти и същите видове надежда. Някои психолози дори твърдят, че сънищата обединяват човешките същества.

Голи на публично място


Вървейки по улицата или чакайки автобус, изведнъж осъзнавате, че сте напълно голи – това е един от най-честите сънища. Голотата може да показва различни неща в зависимост от положението на човека в момента.

Такъв сън не внушава, че някой ден наистина ще забравите да се облечете преди да напуснете дома си, но може да отразява несигурност, страх от показване на части от вашата личност или интимен живот, или страх да признаете неудобен факт. Той би могъл да бъде указание, че се страхувате да не изглеждате прозрачни за другите хора, или че някаква скрита ваша тайна ще излезе наяве.

Голотата също така е символ на липса на подготвеност за някакво ново състояние на нещата, за нова ситуация. Ако влизате голи във вашата канцелария, би могло да означава, че не сте готови за някаква задача. Ако сънувате, че се разхождате голи, незабелязани от никого, може би изпитвате някакви страхове в живота, които са неоснователни. Или да бъдете голи на публично място и да не се чувствате смутени, би могло да бъде знак за вашето самочувствие и сигурност.
Падане


Сънят с падането показва отсъствие на емоционално равновесие или самоконтрол. Това може да отразява вашата несигурност, липса на самочувствие, страх от неуспех или неспособност за справяне със ситуация.

Падането в безкрайна пустота би могло да означава, че сте изгубили контрол върху нещата в реалния живот, или да показва вашето безсилие пред безуспешните ви усилия, било в личния ви живот или в работата.

Фройд твърди, че сънуването на пропадане означава неудовлетворени сексуални желания.
Зъби


Да сънувате, че зъбите ви падат е ужасяващо и повечето пъти това потъва дълбоко в паметта ни.

Една от многото теории е, че този сън е отражение на вашите страхове относно външния ви вид и загриженост за това, как другите ви виждат. Живеем в свят, който поставя огромно ударение върху външния вид, а зъбите играят голяма роля. Използваме зъбите (усмивка) за флиртуване и за изразяване на множество емоции. Външният ни вид е важна част от личността ни и е много важно да се отделя време, за да постигнем желания вид.

Сънуването на зъби може да сочи, че се страхувате да бъдете поставени в неудобно положение в дадена ситуация, или че сте твърде много заети с тревоги за това, как другите възприемат външния ви вид. Използваме зъбите си за хапане, дъвчене, късане и пр., и в тази светлина сънуването на зъби би могло да означава, че се чувствате безпомощни в определена ситуация, фрустрирани или незабелязани. Може би се чувствате второстепенни или неравностойни в дадена ситуация.

Сън за зъби би могъл да бъде знак, че се нуждаете да отстоявате себе си и да бъдете по-открити и да изразявате мненията си по по-уверен начин. Древните гърци са вярвали, че сънуването на зъби означава смърт на член от семейството, а китайската традиция смята, че ще загубиш зъбите си, ако лъжете.
Летене


Сънят, че летите спада към категорията на сънищата, в които осъзнаваме че само летим. Сънят че летим без усилие, наблюдавайки всичко от високо, означава, че се справяте със житейското си положение много добре, че контролирате нещата и че вероятно сте постигнали по-високо ниво било в личното израстване или в служебната кариера.

Ако можете да контролирате вашия полет, това показва висока степен на самоуважение и сигурност. Ако имате затруднение при летенето, опитвайки се с труд да се задържите във въздуха, показва че не контролирате личния си живот.

Дървета, планини, къщи и пр., които ви затрудняват да продължите полета си, представляват пречки във вашия живот или човек, който ви тегли назад. Трябва да откриете какво или кой ви пречи да се движите напред, да израствате или се развивате. Ако ви е страх от летенето, или летенето на високо, това може да означава, че се страхувате от нови изживявания или предизвикателства.Любов

Да сънувате любов, или да сте влюбени, показва силните чувства, които имате към своя партньор в реалния живот. В момента сте много щастливи с положението си. От друга страна, това би могло да показва липсата на любов в живота ви, или безсилие в настоящата ви връзка. Сън за любовна двойка показва голям успех в близкото бъдеще.
Матрак


Ако сънувате матрак или легло, може би ще се наложи да се изправите пред нови отговорности в близко бъдеще, задължения които ще налагат пълното ви внимание за момента. Сънят, че спите на нови матрак показва, че сте доволни и щастливи за начина по който нещата се развиват за вас.
Телефонен номер


Телефонен номер в съня ви показва потребността ви от контактуване или помощ. Ако не можете да намерите или да си спомните номера на някого, това би могло да означава, че трябва да станете по-независими, отговорни или надеждни хора.
Змия


Обикновено змията показва неприятности или някакви скрити страхове. Сънуването на змии би могло да означава проблеми, които ви все още не осъзнавате напълно, или змията би могла да означава подъл човек, нечестен, на когото не трябва да се вярва. Също така змията би могла да бъде положителен символ на промяна, познание и мъдрост.
Дявол

Дявол би могъл да представлява вашата тъмна страна, вашето чувство на вина за нещо, което сте направили. Също така той символизира интелигентност, лукавство и потайност. Ако се биете с дявол и побеждавате, означава че ще превъзмогнете препятствията пред вас, или ще разбиете хората стоящи на пътя ви. Разговор с дявол показва че ще имате трудност да устоите на изкушение, което представлява неприятности. Сънищата за дявол могат да означават, че търсите отговори на някои въпроси свързани с етиката, или търсите решения изправени пред изкушения.

Източник!
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Re: Гадаене на сънищата

Писане by pumpal21 on Чет 21 Окт 2010, 18:21

Как да разтълкуваме собствените сънища

Често в нашето ежедневие се срещаме с хора, чиито лица ни се струват познати. Друг път попадаме в ситуация, която сякаш вече сме преживели, озоваваме се на места, които като че ли вече сме виждали. Специалистите биха нарекли тези ситуации „deja vu“, но е възможен и друг отговор - всичките тези хора, места и събития сме ги сънували.
Много духовни практики утвърждават, че съществува някакво нематериално ниво, което предшества нашата материална реалност. Това е нивото на сънищата. Мястото, където се съхраняват замислите-сюжети на човешките съдби. Там, като на кинолента, са записани всички събития, които по-късно „ще се проявят” в реалния свят и ще придобият материална форма. Ние наричаме това явлание сънища, които се сбъдват.
Древните народи са се отнасяли много сериозни към информацията, постъпваща от сънищата. Финикийците и египтяните са се съветвали с гадатели на сънищата. В Спарта са съществували особени храмове, където „специални” хора са заспивали по определен ритуал за да получат насън указания за решаването на трудни политически въпроси.
Всеки сън съдържа информация и послание за бъдещето. Но те се различават по степента на тяхната значимост и мащаби.
Сбъдващи се сънища
Има сънища, които буквално се сбъдват. Те, както и пророческите се сънуват много рядко. Но всеки от нас поне веднъж в живота си сънува такъв сън. Тези сънища са предвестници както на лоши, така и на добри събития. Психиката на човека обаче е устроена така, че лошото се запомня по-лесно, отколкото хубавото. Особено, ако това се отнася до здравето и живота на близките.
Всекидневни битови сънища
Голяма част от сънищата засягат всекидневието на човека – битовите и жизнени неуредици, всекидневните радости и скърби. Тези сънища постоянно присъстват в нашия живот. При наличието на определени навици, ние също можем да извличаме от тях полезна информация.
Пророчески сънища
Сънищата, в които става дума за съдбата на държави и народи, се наричат пророчески. Именно такива сънища е разгадавал библийският Йосиф на фараона. Управникът на Египет е сънувал 7 слаби крави, които излизат от Нил и изяждат 7 дебели крави. Изслушвайки разказа, Йосиф е предрекъл на Египет 7 години разцвет и 7 години страшен глад. Той е посъветвал фараона са събере излишъка през богатите години и да го използва през гладните. Фараонът послушал съвета и така спасил народа си.
Пророческите сънища са много редки и не се присънват на всеки. В тези сънища събитията са представени по зашифрован начин. Символите трябва да се разгадават много внимателно.
В древната история има случаи, когато, поради неправилно разгадаване на информацията от сънищата, са били вземани пагубни за държавата решения.
Как да работим със сънищата?
1. Сънищата за тълкувание трябва да се отсяват. Как да разберем колко значим е сънят? Най-лесен ориентир може да ви бъде нивото на емоционална окраска. Ако сънят се е врязал в паметта ви и не ви дава спокойствие, бъдете сигурни, че той се опитва да ви донесе някаква важна информация.
2. Ако сте се събудили от страшен сън, не бързайте да го определяте като пророчески. Опитайте се да разберете дали той не е просто нощен кошмар, предизвикан от късната и доста обилна вечеря. Истинските пророчески сънища имат особена емоционална украска – тя трудно се описва с думи, но се усеща.
3. Не бързайте да четете съновник а или да търсите с приятелката си отговор на някои от сънищата си. Първо си припомнете и почувствайте обстоятелствата около съня. Пространството, в което се извършва действието е не по-малко важно, отколкото конкретните детайли. Особено внимателни трябва да бъдете и към своите усещания по време на сън. За разлика от всичко останало чувствата в сънищата никога не са зашифровани – на тях може да им се вярва.
Тягостното чувство, чувството за мъка или някаква загуба, усещането за лекота и безметежност ще ви помогнат да определите какъв знак ви носи съня – положителен или отрицателен.
4. Вкусът, миризмите и тактилните усещания в сънищата са крайно редки. Тяхната поява е признак за особената важност на събитие.
Приятната или неприятна миризма, начинът на докосване (студено, топло, лепкаво и т.н.) почти винаги посочват характера на бъдещото събитие.
5. В помощ за разгадаването на сънищата е воденето на дневник на сънищата. Ако започнете редовно да си записвате и припомняте сънищата, те постепенно ще станат повече. Вашата памет ще съхранява повече детайли и подробности.
Какво да направим, ако сънуваме лош сън?
Много народи отдавна практикуват елементарни, но ефективни начини за „прогонване” на лошите сънища.
Сутрин, след ставане, можете да изговорите съня срещу вятъра.
Или да го предадете на водата. Тя трябва да бъде чиста и прозрачна – най-добре е да бъде ручей или река. В условията на града използвайте водата от чешмата. Поставете ръцете си под течащата вода, наблюдавайте как водата изтича през тях и се представяйте как тя отмива вашия лош сън. След подобна процедура страхът, предизвикан от лошия сън, изчезва.
Ако това не ви помогне, вслушайте се в съвета на един мъдър старец: "Ако не вярвате в лошите сънища, те няма да се сбъднат"

_________________
Гадаене на сънищата 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Тълкуване на сънищата – бабини деветинини или път към себепознанието

Писане by styyni on Пон 15 Ное 2010, 20:08


Гадаене на сънищата 1386.m300

В древността се смятало, че сънищата са послания от боговете, изпълнени с пророчества и предупреждения
– не само за личната съдба, но и за масови бедствия. Затова тълкуването
им било от голяма важност и се поверявало на оракулите, жреците...и
държавниците. Така например в Римската империя най-знаковите сънища на
гражданите били изпращани за обсъждане в Сената.
Днес вярата, че сънищата ни вещаят бъдещето, спада към бабините
деветинини – неща, в които уж никой не вярва, но които се радват на
голяма популярност – хороскопи, нумерология, гледане на карти и
всякакви суеверия. И макар, че съвременната психология отдавна е
разкрила, че в сънищата наистина са закодирани важни послания, само че не идващи от свръхестественото, а от собственото ни несъзнавано, все така предпочитаме да ровим в съновниците, вместо да се опитаме да надникнем в самите себе си.
Каква е ролята на сънищата
В действителност ние малко се познаваме, тъй като по-голямата част от
нашите желания, страсти и страхове, са изтласкани дълбоко в
несъзнаваното. Парадоксът е, че колкото по-малко предполагаме за
съществуването им, толкова по-силно диктуват поведението ни. В това се състои и ролята на сънищата – те изкарват образи от подсъзнанието ни на повърхността и така ни освобождават от тях.
Например мъчителни, съпроводени с тягостно усещане сънища съвсем не
вещаят нещастие или смърт, а са отдушник на страховете, тревогите,
претенциите и враждебността ни. Други ни помагат да решим проблем,
които смътно ни мъчи и ни е трудно да определим, а трети освобождават
творческата ни енергия от оковите на съзнанието.
Можем ли сами да тълкуваме сънищата си
Днес тълкуването на сънищата е един от най-успешните методи в
психоанализата. Въпросът е дали можем да анализираме сънищата си сами.
В някаква степен да, но за това се изисква добра подготовка. На първо място никога не приемайте сънищата буквално – те са изградени от символи, които образуват истински ребус.
В разгадаването им едва ли ще ви помогне някой съновник, които ви
предрича смърт и нещастия, ако сънувате това или онова. По-добре си
набавете речник на символите или специализирана, но написана на
достъпен език литература, като например „Тълкуване на сънищата” на Пиер
Дако или „Човекът и неговите символи на Карл Юнг.
Как да запомним сънищата си
Въпреки, че сънищата се появяват през последната пета фаза на съня
(REM), успяваме да запомним само една много малка част от тях.
Причината – продължим ли да спим след края на съня, всяка минута е
фатална. Само след пет минути не помним и половината от съня, а след 10
мин. 90% от информацията е загубена. Сигурно сте забелязали, че
най-ярки спомени от сънищата си имате тогава, когато някой внезапно ви
събуди. Приложете същата тактика – навийте
будилникът си за четвърт час по-рано от обичайното. Когато се събудите
не бързайте да се приготвяте за работа, а мислено си припомнете съня и
го запишете. Така по-късно спокойно можете да се опитате да анализирате символите и образите от вашия сън.
Гениалните идеи по време на сън
Факт е, че много произведения на изкуството и научни теории са се
родили по време на сън. Примерите са многобройни – Пол Макартни
признава, че мелодията на „Yesterday“ му хрумва по време на сън, Мери Шели сънува знаменитото си чудовище, докато нощува в замъка Франкенщайн невероятните изобретения на Леонардо Да Винчи също са плод на съновиденията му. По време на сън са направени и едни от най-големите пробиви в науката – например переодичната таблица на химичните елементи
се присънва на Дмитрий Менделеев след дълги години на научни търсения.
Във всичко това няма нищо свръхестествено – премахването на всички
условности и стереотипи по време на сън, дава свобода на гениалните
идеи. Може би и във вас дреме неподозиран потенциал, а пътят към
осъществяването му са сънищата.

Източник!
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Цветен съновник!

Писане by styyni on Пон 15 Ное 2010, 22:06

Любимите ни растения често се появяват в нашите сънища.
Понякога обаче те идват не за да направят съня ни по-приятен, а за да ни подскажат нещо важно, което ни очаквапрез деня.

АЛОЕ – ще имаш добро здраве.Ако ти дадат алое, ще отрезнееш от заблудите си.
БЕГОНИЯ – ако купуваш, садиш или късаш насън, означава, че някой е спотаил черни мисли към теб
БИЛКИ– имаш таен помощник на своя страна. Себе си ако сънуваш като билкар,скришом ще помагаш някому. Билки ако купуваш, береш, сушиш или вариш,ще използваш чужди постижения, придобивки или съвети в своята работа.БОДИЛ– ако гледаш насън, значи ти предстои неприятно запознанство. Ако сеубодеш и пусне кръв, ще претърпиш някаква загуба. Ако сънуваш, че чупишбодлите на някое растение, ще ти се наложи да помиряваш или даукротяваш роднините си.
БОЖУР – ако видиш в съня си, е добър знак: за болния – здраве, за здравите божур-а значи – любов и много успехи.БОНСАЙ– че отглеждаш, ако сънуваш, значи някой твой близък или приятел сенуждае от повече внимание или от помощта ти, но не смее да ги поиска.
БОСИЛЕК– ако миришеш насън, ще срещнеш приятел. Ако някой ти даде босилек всъня ти, приятел ще те измами. Ако садиш босилек, близък човек ще серазболее. Ако береш или късаш босилек, ще се ядосваш за дребни неща.
БРЪШЛЯН – ако видиш, садиш или береш насън, значи ще загубиш добър приятел.
БУКЕТ– ако ти го дават, ти предстои любовна среща. Ако е от разнообразницветя, предвещава, че в живота ти често ще се сменят радост и мъка. Акое от теменуги – предстои ти взаимна любов. Ако държиш букет от рози –ще се ожениш. Ако береш букет, ще се радваш на собствените си успехи.Ако стъпчеш букет в съня си, чакай мъмрене от важна особа.
БУРЕНИ– издават трудности и пречки за изпълнение на някаква работа и страх,че неприятели могат да се намесят и да осуетят плановете ти.
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Re: Гадаене на сънищата

Писане by styyni on Пон 15 Ное 2010, 23:27

Понеделник: сънят се сбъдва на тези, които са родени на този ден
Вторник: сънят може да се сбъдне и след 7-10 години.
Сряда: сънят предвещава.
Четвъртък: сънищата не се сбъдват.
Петък: сънят предвещава.
Събота: сънят се сбъдва, но не винаги.
Неделя: сънят се сбъдва или до оябд или след година.
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Re: Гадаене на сънищата

Писане by styyni on Пон 15 Ное 2010, 23:29

Гадаене на сънищата 97ec82a658ee9be7399130c974b1dd19
Автомобил, ако сънуваш значи важна новина ще чуеш.
Агне ако храниш, галиш или обичащ насън, значи ще имаш почит и обич от жена си.
Агънце ако сънуваш, че намериш, показва ти че ще имаш честна жена.
Ад ако сънуваш, че си в него и се освободиш, значи ще маш среща с някого, които ще ти окаже някаква помощ.
Ада ако сънуваш, значи опасност; ще попаднеш между лоши и развалени хора.
Адска врата ако видиш насън, значи грижи и смущение.
Адрес свои ако насън даваш някому, значи от него новини.
Азбука ако четеш насън, значи благополучие.
Акула ако сънуваш, значи проблеми.
Акции ако купуваш насън, значи неприятности.
Акции ако продаваш насън, значи надежда.
Акушерка ако сънуваш, за семеен значи радост, за несемеен - обида.
Акушерка ако сънуваш, значи дълга болест.
Албум ако сънуваш, значи неочаквана среща.
Ангел ако сънува здрав човек, показва чест и радост; ако болен сънува показва здраве.
Ангел ако сънуваш, значи успех в начинанията.
Антерия ако сънуваш, показва женско постоянство.
Аптека ако гледаш насън, показва болест.
Арапин ако видиш насън, значи радост.
Арестант ако гледаш насън, показва ти радост, веселба.
Артилерия ако сънуваш, голяма новина ще чуеш.
Арфа ако сънуваш, значи неприятност

Гадаене на сънищата 8025557647838167c884c7864f88165d
Баба си и дядо си, ако чуеш насън, че говорят, значи ще имаш печалба, която ще се използва от другиго.
Баба си и дядо си заедно ако сънуваш, значи ти предстои непредвидена радост.
Бадем ако сънуваш, значи препятствие.
Бал ако сънуваш, значи неприятна изненада.
Балкон ако сънуваш и че си на него, значи ще съумееш да запазиш службата си или положението, което заемаш.
Балсам, ако сънуваш, че пиеш, значи неприятност.
Баница ако сънуваш, значи благополучие.
Баня ако сънуваш и се къпеш в нея, показва ти веселба и радост.
Баня, че си в нея насън, предвещава ти добро здраве.
Барабан ако сънуваш, значи клевета, клюки.
Баща си ако видиш насън, предвещава ти добро здраве.
Баща си умрял, ако видиш насън предвещава ти срам.
Бездна ако сънуваш, предвещава ти разорение.
Белег ако сънуваш, че имаш на тялото си, значи загуба.
Бели зверове ако сънуваш, значи ще се веселиш с приятели.
Бели птици ако сънуваш, значи ще чуеш радостни гласове.
Белило ако сънуваш, значи богатство.
Белосваш ли насън къщата си, значи забогатяване.
Белосваш ли се насън, значи срам.
Бесилка ако сънуваш, значи бързо богатство.
Биеш ли насън жена си, значи неина изневяра.
Биеш ли насън, значи пътуване.
Биеш ли насън подчинените си, значи ще ти се подчиняват.
Биеш ли насън умрял човек, значи не ти е угодено и няма да ти се угоди.
Биеш ли насън чужди, значи ще изпиташ от чужденци лошо.
Биеш ли се сам насън, значи се каеш за някоя не по характера ти работа и ще пътуваш да я поправиш.
Бира ако наливаш насън, значи ще имаш добър приход.
Бира мътна ако пиеш насън, значи ти предстои болест и загуба.
Бира прозрачна ако пиеш насън, значи ще получиш писмо.
Бисери ако сънуваш, значи сълзи.
Блато ако сънуваш, значи гнусота; предстои ти премеждие.
Блато ако сънуваш, че влизаш в него и не можеш да излезеш, значи ти предстои отегчителна работа без всякакъв успех.
Блато ако сънуваш, че излезеш от него, значи ще се отървеш от едно премеждие.
Бледо собственото си лице ако сънуваш, значи сполуки в работата ти.
Близнаци ако видиш насън, значи надеждите ти, вън от твоите очаквания ще се осъществят.
Блокада ако сънуваш, значи съд.
Боб ако береш или лющиш насън, значи ще надделееш на всичките си препятствия.
Боб ако ядеш насън, значи кавга и съжаление.
Бог ако видиш насън, значи много голяма радост и веселие ти предстои.
Бог ако славословиш насън, значи ще избегнеш една болест.
Богатство ако сънуваш с принуда събрано и му се наслаждаваш, значи ще имаш принуда с нечестни хора.
Богат че си, ако сънуваш, и се молиш на бога насън, значи ще придобиеш нещо.
Богат, че си, ако сънуваш, показва че вечерта си се разстроил и ще се разболееш.
Богаташчеси, ако сънуваш, значи не харчи само за непотребни работи парите си,носи приготви "бели пари за черни дни". Бои ако сънуваш или биенесплесници, значи добро щастие и обръщане болест на здраве.
Боклук ако сънуваш, значи неприятност.
Болен ако излизаш на поле, значи ще оздравееш.
Болен ако сънуваш, че пазиш, утешаваш и посещаваш, значи радост, веселие и щастие ти предстои.
Болен насън да си, значи свършване на работите; гордост; не се предаваи толкова на грижи, защото ще се поболееш.
Болни ако гледаш или и им помагаш насън, значи радост и напредък.
Болни че биеш или изпитваш насън, значи радост.
Бонбони ако ядеш насън, пази се от измама.
Боришлисе насън с крадец, значи успех; с болен- благодат, с жена - здраве;съсзли духове - разкаяние, ако надвиеш-добро, ако не надвиеш-лошо.
Бос ако сънуваш, че бягаш, значи скъпотия и сиромашия.
Бос ако ходиш насън, значи ще имаш голямо уважение.
Босилек ако садиш или късаш насън, значи негодувание.
Ботуши нови ако сънуваш, че имаш, ще приемеш от някого подарък, ако ли са вехти - беда.
Брада във вода ако сънуваш, значи дълъг живот.
Брада гъста да сънуваш, значи печалба.
Брада дълга ако сънуваш, значи ще имаш прибавка на честта и силата.
Брада остригана ако видиш насън, показва благополучие, радост, добра печалба и чест.
Брада съединена, ако сънуваш че имаш, показва прибавка на голяма чест.
Брада черна и хубава ако сънуваш, значи много разноски ще направиш.
Брадата си побеляла ако сънуваш, значи ще послужиш за прицелна точка на зли хора.
Брадата си рядка ако сънуваш, значи ще те похулят.
Брадата ти, че пада, ако сънуваш, значи ще се наскърбиш.
Брадавици ако сънуваш, значи оскърбление и пакост от незнаини хора.
Брадавици че имаш, ако сънуваш, значи зломислени хора ти готвят неприятности.
Брат си ако сънуваш, значи ти предстои мир и спокоиствие в къщи.
Брат си ако сънуваш, че го водиш, ще имаш радост.
Брат си ако сънуваш, че го топиш във вода, значи много ще живее.
Брат си ако сънуваш, че е умрял, значи ще спечелиш и забогатееш.
Брат си ако сънуваш, че умира, значи те чака бурно бъдеще.
Брат си и сестра си заедно ако сънуваш, значи чака те семеен празник.
Брашно ако сънуваш, че изсипваш или разпиляваш по земята, значи ще преживееш смъртен случаи.
Брашно ако сънуваш, че купуваш, значи не забравяи, че трябва да бъдеш по икономичен.
Брашно в чували ако сънуваш, значи ще спечелиш много пари.
Брашно че имаш ако сънуваш, значи ти предстои семеино щастие.
Бременна ако сънуваш, значи пречка.
Брод в река да сънуваш, значи неприятност.
Бродираш ли насън, значи ще изпратиш близък.
Броеница ако сънуваш, значи веселие.
Броиш ли насън, значи надежда.
Бръснач ако сънуваш, значи ти предстои опасност.
Бръснеш ли се насън, значи неприятност.
Бръчки по лицето си ако имаш насън, значи ще доживееш до старост.
Бряг ако сънуваш, значи спокоен живот.
Буби или червеи ако сънуваш, значи ще умножиш имането си.
Будилник че звъни ако сънуваш, значи ще те насилят да извършиш нещо.
Букви стари ако сънуваш, значи стара любов.
Букет от разни цветя ако получиш насън, значи ще имаш непостоянна радост.
Букет от рози ако държиш насън, значи ще се ожениш.
Букет от теменуги ако ти даде някои насън, значи ти предстои взаимна любов.
Булка ако сънуваш собствената си жена, значи измяна.
Буря ако сънуваш, значи напаст, беда и клевета.
Бутилка ако счупиш, значи ще доидеш в конфликт с първите си възгледи и идеи.
Бутилка ако сънуваш, значи новина.
Бутилка празна ако имаш насън, значи не ще те залюби никои.
Бутилка пълна ако сънуваш, значи предпазваи се от разпуснат живот.
Бухал ако сънуваш, значи неприятност.

Бълхи ако сънуваш, че ловиш, ще ти доиде до главата някаква мъчителна досада; ще получиш пари.
Бъчва с вино да изтече ако сънуваш, жена ти ще роди.
Бягаш ли насън, значи голяма радост.
Бял орел ако сънуваш, значи спогодба с враг.
Бяла на четири кьошета шапка, ако сънуваш че имаш на главата си, значи чест и достоинство.
Баба си и дядо си, ако чуеш насън, че говорят, значи ще имаш печалба

Гадаене на сънищата 10302cbe7de5990d5e153284cfff4e97
ВАГОН ако сънуваш значи болест
ВАГОНИ ако сънуваш значи ще пътуваш по някоя работа
ВАРЕНО месо ако сънуваш значи загуба
ВЕЖДА ако те сърби на сън значи смърт
ВЕЛИКАН ано сънуваш значи ще имаш добри успехи в работите си
ВЕЛИКДЕН че празнуваш ако сънуваш значи ще надминеш конкурентите си
ВЕНЕЦ от метал ако сънуваш че имаш на главата си значи натоварване
ВЕНЕЦ от рози или други цветя ако носиш на главата си насън и ако го задържиш да не падне значи щастие
ВЕНЕЦ от тръни ако носиш на главата си насън значи опасност в начинанията и в домашните работи
ВЕНЕЦ от цветя ако сънуваш че падне значи нещастие
ВЕРИЖКА ако купуваш насън нещастие
ВЕСТНИК ако четеш насън -късмет
ВЕСТНИЦИ ако сънуваш значи неуредици
ВИЛИЦА ако сънуваш и ядеш с нея значи ще чуеш неприятни новини
ВИНО ако пиеш насън значи ще прекараш безгрижни времена
ВИНО ако сънуваш значи радост
ВИНО мътно ако сънуваш показва скръб
ВИНО че изливаш ако сънуваш значи придобиване и веселие
ВИНОче пиеш с малко шише ако сънуваш показва слабост ако пиеш с голямо шишепоказва добив, а ако е по-голямо кило добив и щастие
ВИНО че пиеш с мяра ако сънуваш значи добро благополучие
ВИНО черно ако пиеш насън значи скръб
ВИШНА ако сънуваш значи сълзи
ВИШНИ ако береш насън значи оскърбление
ВИШНИ ако сънуваш показва щастие
ВИШНИ ако сънуваш че ядеш показва ти старост или че няма да придобиеш обещаното а понякога грижи или нещастие
ВИШНИ ако ядеш насън значи грижа
ВЛАДИКА ако сънуваш значи дявол
ВЛАК ако сънуваш значи явяване на желание и достигането му
ВОДА ако носиш на сън значи опасност от пожар
ВОДА ако пиеш насън значи ще получиш помощ при опасност
ВОДА ако сънуваш значи сполука в работата
ВОДА бистра ако сънуваш значи те чака благополучие и радост
ВОДА вряла ако сънуваш значи ще имаш вражда
ВОДА мътна ако сънуваш значи болест; ще имаш загуба
ВОДА студена ако газиш насън значи спънка в работата
ВОДА студена ако сънуваш значи ще имаш щастие
ВОДА течаща ако сънуваш значи път
ВОДА топла ако пиеш насън значи скръб
ВОДА топла ако сънуваш значи болест
ВОДА че блика във вид на шадраван ако сънуваш значи ще имаш неочаквана радост
ВОДЕНИЦА вятърна ако сънуваш значи препятствие
ВОДЕНИЦА на вода ако сънуваш, че имаш но на добра река значи добив
ВОДЕНИЦА че мели ако сънуваш значи живот и смущение
ВОИНИЦИ ако сънуваш значи радост и веселие
ВОИНИЦИ ако сънуваш и се разговаряш с тях по патриотиеъм и победи значи радост и веселие
ВОИСКА ако сънуваш значи пожар
ВОЛ ако сънуваш че те чушка значи ще те мъмри богат човек
ВОЛ ако те ритне на сън значи ще имаш раззпра с някои богат човек, но ще победиш като справедлив
ВОДОПАД ако сънуваш и се любуваш на него значи ще се измамиш в надеждите си
ВОСЪК ако дъвчеш насън значи богатство
ВОСЪК ако продаваш насън значи щастие
ВОСЪК ако сънуваш значи радост ако ли го лееш ще получиш пари
ВРАБЧЕ ако сънуваш значи запознанство
ВРАБЧЕ ако храниш насън значи сватба
ВРАБЧЕ че цвърчи ако сънуваш значи ще се изпълни онова което желаеш
ВРАБЧЕТА ако сънуваш че ловиш значи любов с някоя особа
ВРАБЧЕТА ако цвърчат насън значи ще имаш кавги и ядове
ВРАНА ако сънуваш значи скръб
ВРАТАТА ако е заключена на сън значи ще изгубиш службата или печалбата си
ВРАТАТА на къщата си ако сънуваш че не намираш значи препятствие на работите ти
ВРАТАТА на къщата си ако сънуваш че гори значи смърт
ВРАТОВРЪЗКА ако сънуваш че си слагаш значи ще добиеш почит и уважение
ВРЪХ планински ако видиш на сън значи ти предстои голямо щастие
ВУЛКАН че изригва ако сънуваш ще ти се случи особенно приключение
ВЪДИЦА ако сънуваш значи напразно си губиш времето
ВЪЗГЛАВНИЦА ако сънуваш значи семеино щастие
ВЪЗКАЧИШ ли се на сън на небето значи ще имаш досаждане
ВЪЗКРЪСНЕШ ли из мъртви на сън значи нови работи
ВЪЛК ако видиш на сън значи враг или неприятел
ВЪЛК ако си победил или умъртвил на сън значи ще победиш неприятеля си
ВЪЛК ако сънуваш значи враг
ВЪЛЦИ ако сънуваш и им попречиш да се доближат и се пазиш значи ще се освободиш от злоба щета и напаст
ВЪЛЦИ ако сънуваш и с тях се бориш показва каране
ВЪЛЦИ ако сънуваш че вият значи някои ще те обиди
ВЪЛЦИ ако сънуваш че те гонят значи да се пазиш от лоши съседи да не ти напакостят
ВЪЛЦИ много ако сънуваш и се намираш близо до тях значи щета
ВЪЛЦИ на глутница ако видиш насън и те последват значи щета
ВЪЛЧЕ месо ако сънуваш че ядеш показва че ще надвиеш неприятеля си
ВЪЛНА ако видиш насън значи неприятел
ВЪЛНА ако влачиш насън значи подарък
ВЪЛНА че работиш насън значи благополучие и дар
ВЪЛНА черна ако сънуваш значи тежка отговорност
ВЪЛНИ ако сънуваш значи неочакван път
ВЪЛНИ бели ако видиш насън значи ще получиш нещо
ВЪРБА ако сънуваш че сечеш или събираш дърва от нея значи почест и благополучие
ВЪРБА в ръката си че имаш ако сънуваш значи почест
ВЪШКИ ако сънуваш значи пари
ВЪШКИ много ако сънуваш че имаш значи ще придобиеш пари или ще се избавиш от напаст
ВЯТЪР ако сънуваш ззначи любов
ВЯТЪР силен ако сънуваш значи някакъв злодеи
ВЯТЪР тих ако сънуваш значи ще имаш верни приятели
ВЯТЪР че вие ако сънуваш значи ще получиш празни обещания

Гадаене на сънищата Fcb79378dda98128a58b59960277a596
ГАРВАН ако ловиш насън значи скръб от уличен човек
ГАРВАН ако сънуваш значи хаидутин или голям прелюбодеец
ГАРВАН ако сънуваш че грачи ще видиш умрял човек
ГАРВАН ако сънуваш че хвърчи над теб значи опасност
ГАРВАН че грачи ако сънуваш и е насочен към теб значи ще има смърт в рода ти, а ако е насочен настрана-смърт на близки приятели
ГАРВАНОВО месо ако сънуваш че ядеш показва че ще спечелиш и ще те залюбят
ГАЩИ ако шиеш насън значи подарък
ГИМНАСТИКА ако сънуваш че прави някои значи ще надвиеш някое голямо препядствие
ГЛАВА бее тяло ако сънуваш значи ще те измамят
ГЛАВА голяма ако сънуваш че имаш значи чест и богаство
ГЛАВА малка ако сънуваш значи сиромашия и малко надежда
ГЛАВА овча ако сънуваш че ядеш значи придобиване
ГЛАВА от животно ако сънуваш значи ще те постигне беда
ГЛАВА отсечена ако гледаш насън значи смърт на родителите ти и загуба на имането ти
ГЛАВА с косми и малко побеляла ако сънуваш значи скръб
ГЛАВА стригана ако сънуваш значи загуба
ГЛАВА с хубава коса ако сънуваш значи щастие
ГЛАВА че сечеш на някого значи победа на враговете ти
ГЛАВА човешка ако сънуваш значи ти предвещава щастие
ГЛАВАТА си ако миеш насън значи си махаш грижите
ГЛАВИ две ако сънуваш значи благополучие
ГЛАВИ много ако имаш насън значи ущърб в работите ти
ГЛАВНЯ запалена ако носиш насън ще достигнеш чест и богатство
ГЛАС голям ако чуеш насън значи увеличаване на имането ти
ГЛАС дрезгав и нисък ако чуеш насън значи загуба
ГЛАС на домашни птици ако чуеш насън значи вест с радост или скръб
ГЛАС нераебираем ако чуеш насън значи загуба и щета
ГЛАС от гъска ако сънуваш значи празни думи ще чуеш
ГЛАС от петел ако чуеш насън значи нова вест
ГЛАС силен и неприятен ако чуеш насън значи ще ти стане неприятно ако умножиш имането си
ГЛАС угоден и сладък ако сънуваш значи добра вест
ГЛУХ себе си ако сънуваш значи болест
ГЛУХ че си ако сънуваш значи не трябва да се оставяш да те мамят
ГЛУХОНЯМ че си ако сънуваш значи твоето мнение ще бъде оценено
ГНЕЕДА ако сънуваш значи женитба
ГНЕЗДО птиче ако сънуваш че си намерил значи благополучие и радост
ГНИДИ в главата си ако сънуваш значи грижи
ГОВОР нависоко и чисто ако чуеш насън значи придобивка и веселие в рода ти
ГОВОРЕНЕ чисто ако чуеш насън насън значи придобивка на имането ти
ГОВОРИШ ли насън за вземане-даване значи ще ликвидираш някоя забравена сметка
ГОВОРИШ ли насън за желязо показва че ще се получи болест в дома ти
ГОВОРИШ ли с дъщеря си насън значе ще получиш добър съвет
ГОЛ ако се видиш насън значи здраве ще доживееш до дълбока старост
ГОЛ ако се видиш насън съблечен от стари и скъсани дрехи значи избавление от робство и сиромашия
ГОЛ мъж ако сънуваш значи жена му ще умре
ГОЛА жена ако сънуваш значи успех
ГОРА ако сънуваш значи чужбина
ГОРА гъста и тъмна ако сънуваш значи ти предстои грижа и скръб
ГОРА раззелена ако сънуваш значи ще живееш приятен и дълъг живот
ГОРА хубава ако сънуваш значе те очаква непредвидено богатство
ГОРА че гори ако сънуваш значи ще преживееш весело приключение
ГОРЕЩО нещо ако сънуваш че ядеш значи скръб и загуба
ГОРЧИВИ овощия насън значи приятна среща
ГОСТИ ако сънуваш значи пътешествие, път
ГРАД голям и красив ако сънуваш значи търговията или работата ти ще потръгнат на добре
ГРАД малък ако сънуваш значи и в притеснено положение да се намираш ще се чувстваш добре
ГРАДИНА раззеленена и разцъфтяла ако сънуваш значи радост
ГРАДУШКА ако сънуваш че пада значи ще ти се случат големи пакости
ГРАХ ако сънуваш че ядеш значи добив от жени
ГРЕБЕН ако сънуваш значи път
ГРЕБЕН ако сънуваш че купуваш значи ти предстоят неприятности
ГРИВНА ако си сложиш насън значи ти предстои тиха и спокоина любов
ГРИВНА ако сънуваш значи срам
ГРИВНА ако ти подарят насън значи ще се сгодиш
ГРИВНА златна ако носиш насън значи приятелството ти ще бъде траино
ГРОБ ако сънуваш значи забрава
ГРОБ ако сънуваш че си легнал вътре значи ти предстои скорошна женитба по любов
ГРОБ ако сънуваш че паднеш в него значи да се пазиш от лукави хора
ГРОБ ако сънуваш че правят значи ще умре твои познат
ГРОБ ако сънуваш че слизаш в него значи ще те преследват и наклеветят фалшиви приятели
ГРОБ покрит ако сънуваш значи ще получиш откраднатите си вещи
ГРОБ че прескачаш ако сънуваш значи ще постигнеш целта си
ГРОБИЩА ако сънуваш значи писмо от далече
ГРОЗД ако береш насън значи твоята невнимателност ще ти навреди
ГРОЗДЕ ако режеш от лозето насън значи ти предстои неочаквана раздяла
ГРОЗДЕ ако сънуваш значи обвинение.
ГРОЗДЕ ако сънуваш че ядеш значи препятствие на работите ти и скръб, а понякога-дъжд
ГРОЗДЕ бяло ако ядеш насън значи ще имаш рожба;ще се радваш
ГРОЗДЕ черно ако ядеш насън значи грижа
ГРОЗДЕ неузряло ако ядеш насън значи ще те повтресе малко
ГРОЗДЕ сухо ако ядеш насън значи те чакат страдания и скръб
ГРОЗДЕ червено ако ядеш насън значи скръб
ГРЪБНАКА си ако счупиш насън значи загуба на пари и приятели или смърт на роднина
ГРЪМ слаб без трескавица ако сънуваш значи добра вест и щастие без препятствие
ГЪБИ ако сънуваш значи печалба
ГЪБИ ако сънуваш значи плодородие
ГЪБИ отровни ако намериш насън значи фалшът ще ти докара голяма загуба
ГЪБИ намериш ли насън значе ще се отличиш в нещо или ще получиш орден
ГЪДЕЛ ако сънуваш че имаш значи плач
ГЪЛЪБ ако сънуваш че ловиш значи ще се ожениш; добър приятел;
ГЪЛЪБ или гълъбица ако сънуваш че изпуснеш значи отдалечение на жена
ГЪЛЪБ че си уловил насън и го пуснеш да лети без твои контрол значи ще отбегнеш от любов и скорошно задомяване
ГЪЛЪБ че убиваш ако сънуваш значи ще се предадеш на удоволствия
ГЪЛЪБ че храниш на двора си насън значи ще ти доидат гости
ГЪЛЪБИ ако ловиш насън значи ще извършиш неправда
ГЪЛЪБИ ако сънуваш значи живот с късмет
ГЪЛЪБИ ако сънуваш че вадиш от някое гнездо значи ще те викне някои приятел на гости
ГЪЛЪБИ че са кацнали на стряхата на къщата ти ако сънуваш значи ще чуеш приятни новини
ГЪЛЪБИ че хвърчат ако сънуваш значи ще направиш добро познанство
ГЪЛЪБИ ако сънуваш че имаш значи ще ти доидат гости
ГЪРБАВ че си насън или ако сънуваш значи ще имаш голяма печалба
ГЪРБАВ човек ако сънуваш значи неприятно недоразумение
ГЪРДИ яки ако сънуваш че имаш значи те очаква сиромашия
ГЪРДИТЕ си малки ако сънуваш значи си безимотен
ГЪРДИТЕ ти с косми ако са обрасли насън значи ще имаш щастие в любовта си или много деца
ГЪРДИТЕ ти че са ранени ако сънуваш значи за старите лошо а за младите-добро
ГЪРЛОТО ако те боли насън значи скръб
ГЪРЛО ако чешеш насън значи плач
ГЪРНЕ ако сънуваш на сърцето си значи повреждане на здравето ти
ГЪСКА ако сънуваш значи чест
ГЪСКА ако сънуваш че си изгубил-загуба
ГЪСКА печена в тава с кисело зеле ако сънуваш значи това е охота и веселие и ще ги постигнеш
ГЪСКИ ако сънуваш значи любов
ГЪСКИ ако сънуваш че ловиш значи щастие и придобивки
ГЪСКИ ако сънуваш че храниш значи щастие и придобив
ГЪСКИ ако сънуваш че ядеш значи увеличаване на богатството
ГУЩЕР ако видиш насън значи голяма промяна в работите ти предстои

Гадаене на сънищата Cdfa56ccdeb3e5091e771597b645acb7
ДАВИШ ли се насън в плитка вода значи благополучие
ДАВИШ ли се насън значи гибел
ДАНЪК че плащаш ако сънуваш значи голяма разправия
ДВОИКА любовна ако сънуваш значи ще откриеш таина
ДВОР разхвърлян ако сънуваш значи тревога чист - радост
ДЕБЕЛ си ако сънуваш значи ще се сбъднат надеждите ти
ДЕТЕ в ръцете на маика си ако сънуваш значи ще ти се роди момиче
ДЕТЕ ако подаваш насън значи те очаква радост
ДЕТЕ ако сънуваш че носиш на ръце значи ще чуеш нещо приятно
ДЕТЕ в ръцете на мъж ако сънуваш значи ще ти се роди момче
ДЕЦА ако сънуваш значи успех в начинанията
ДЕЦА големи ако сънуваш значи помощ и надежда
ДЕЦА малки ако сънуваш значи грижа и тегота
ДЕЦА чужди ако сънуваш значи добро и приятно време
ДЖУДЖЕ ако сънуваш значи ще забогатееш от наследство
ДИАМАНТ ако сънуваш че си намерил значи богатство и задомение
ДИАМАНТ че носиш ако сънуваш значи щастие ти предстои
ДИАМАНТ ако сънуваш че си изгубил от пръста си значи загуба на работите ти
ДИВО животно ако видиш насън значи ще взимаш пари
ДИВО магаре ако сънуваш че опитомяваш значи ще спечелиш в търговията
ДИВИ животни ако видиш че пият вода значи големи мисли
ДИВИ животни млекопитаещти ако сънуваш че бозаят значи ще се чудиш страшно
ДИМ ако сънуваш значи скръбна вест неуспех
ДИМ гъст че гледаш насън значи ще изпаднеш във фалшиво подозрение
ДИМ от килима ако сънуваш че излиза значи ще изпаднеш във фалшиво подозрение
ДИМ от огън ако сънуваш значи ти предстои изменчиво щастие
ДИМ от цигара ако сънуваш значи ще си създадеш таен неприятел
ДИНИ ако видиш насън значи спънка


Гадаене на сънищата F58e07ff40683080e9368258f902d738
EВАНГЕЛИЕ ако сънуваш че имаш и четеш значи дар милосърдие и сит дух ще имаш
ЕВРЕИакосънуваш и имаш с тях някоя работа значи измама и несправедливоимане илиако сънуваш, че биеш значи безчестие или пътуване из чуждаземя
ЕВРЕИН ако сънуваш че се бои от теб и те почита значи напредък и щастие
ЕВРЕИН ако сънуваш че те заплашва и се кара с теб значи ще те победи врага
ЕВТИНИЯ ако е насън значи напредък
ЕЗДА ако сънуваш значи голям успех
ЕЗЕРО ако сънуваш значи покои
ЕЗЕРЦЕ с риба ако сънуваш значи печалба
ЕЗИК агнешки ако сънуваш значи удоволствие
ЕЗИК говежди наготвен добре ако сънуваш че ядеш значи ще отидеш в град
ЕЗИК къс ако сънуваш значи добив
ЕЗИК оттекъл ако сънуваш значи болест
ЕЗИКА си много червен ако сънуваш значи здраве
ЕЗИКА си побелял ако сънуваш значи ще добиеш лек
ЕЛЕГАНТЕН, че си ако сънуваш значи умно ще говориш, но глупаво ще съдиш
ЕЛЕН ако сънуваш, че храниш и милваш значи милосърдие и щастие
ЕЛХА ако сънуваш значи чужбина
ЕСЕН ако сънуваш значи ядове
ЕСНАФ, че се е събрал на тържество ако сънуваш и ти между тях значи почит и признателство
ЕФЕНДИ ако сънуваш, че гледаш на стол да седи значи със съдия ще имаш работа
ЕХО ако сънуваш значи писмо от далеко
ЕЧЕМИК ако сънуваш че жънеш или сееш значи радост

Гадаене на сънищата 1f0722aa01d490fefc68f734ad44f538
Жаба - ако сънуваш, значи коварство
Жаби - ако сънуваш, че изпъждаш из къщи или изпъдени, значи ще ти се каже нещо.
Жаби - или костенурки ако сънуваш, значи огорчение
Жаби - много ако сънуваш и се мъчиш да ги унищожиш, значи ще срещнеш това, което мразиш
Жаби - ако сънуваш, значи ще те преследват
Жаби ако сънуваш - че крякат, значи ще прекараш приятни дни
Жаби - ако сънуваш, че ловиш или биеш, значи ще ти се откаже каприз
Жаден - че си, ако сънуваш и пиеш вода от стомна с цицка, значи ще напреднеш в работата си, но не дотам, ако пиеш от чешма.
Жаден че си, ако сънуваш и пиеш, ще напреднеш в работите си.
Жар - ако бъркаш насън, значи ще получиш пари
Желязо - ако сънуваш, значи неочакван подарък
Желязо - студено ако сънуваш, значи неуспех; закалено - готова работа.
Жена - ако целунеш насън, значи ще спечелиш от лотарията
Жена - блондинка ако сънуваш, значи ще имаш сладострастна любов
Жена - брюнетка ако сънуваш, значи ти предстои искрена и постоянна любов
Жена - гневна ако сънуваш, значи подарък
Жена - гола ако сънуваш, значи ще вършиш търговия
Жена - гола ако сънуваш, значи ще чуеш една опасна лъжа
Жена - забрадена ако сънуваш, значи грижа
Жена - красива ако сънуваш, значи ще се влюбиш; ще добиеш щастие, здраве и богатство
Жена - непозната ако сънуваш, значи ще се запознаеш с жена
Жена - по бяла риза ако сънуваш, значи нещастие и гнусота
Жена - позната, натруфена, ако сънуваш, значи ще забременее
Жена - разкошна ако сънуваш, значи напаст
Жена - с брада ако сънуваш, значи изненада
Жена - с кестенява коса ако сънуваш, значи ще страдаш от ревност
Жена - с рошави коси ако сънуваш, значи болест
Жена - с червено-оранжева коса ако сънуваш, значи ти предстои непостоянна любов
Жена - със скръстени ръце ако сънуваш значи ще умре мъж
Жена - че умира ако сънуваш, значи ще се разделиш с приятел
Жена - чужденка ако сънуваш, че доиде на гости, значи болест
Жени - много ако сънуваш, значи измяна от мома
Жениш ли се насън, за неженените значи добро, а за женените-зло.
Женят ли те насън - значи смърт, загуба или смърт.
Женски дрехи ако сънуваш, че обличаш, показва ти срам и загуба.
Жерави - ако сънуваш, значи ще чуеш стар забравен приятел или приятелка, значи и успех в работа.
Жив човек ако сънуваш, че умре, значи ще подновиш дълг
Живееш ли без пари насън, значи си в трудно положение и отчаяние.
Живееш ли в замък насън, значи ще получиш наследство или ти предстои богата женитба.
Животни диви ако сънуваш, значи да се пазиш от коварни хора.
Животни на стада ако сънуваш, значи ще се препитаваш с труд
Жито ако чистиш насън, значи укор
Жито, че отсяваш и товариш насън, значи ще постигнеш желаното.
Жици телеграфни, телефонни ако сънуваш, че обтягаш и строиш, значи висота на работите ти.
Жълтици ако сънуваш, че си намерил, значи укор, напаст, премеждие.
Жълтици приемаш ли насън, значи ще те укоряват.
Жътва ако сънуваш и че жънеш насън, значи щастие, почит и добър ред в работата.

Гадаене на сънищата 2666fdf3257098f704fa663d76f9d73a
Завещание ако правиш насън, значи голяма неприятност.
Заек ако сънуваш, значи загуба
Заек ако сънуваш, че бяга, значи имотност
Заек ако сънуваш, че имаш, значи болест
Заек ако сънуваш, че храниш, значи женитба
Заек ако сънуваш, че ядеш, значи с жена си ще имаш таен разговор
Заек, само да видиш насън значи уплаха
Заек, че гониш, ако сънуваш, значи болест и нещастие
Заици диви ако ловиш насън, значи ще спечелиш от лотария
Закон ако сънуваш, значи ще те обвинят лошо
Залък ако сънуваш, значи радост
Замък ако сънуваш, значи ще ти тръгне надобре
Зарзават зелен ако сънуваш, значи ядове; червени - късмет
Зарзали зелени ако сънуваш, значи измама; червени - сила
Заспал ако се сънуваш, значи истина
Затвор ако сънуваш значи болест; ще получиш сигурно място
Затворник че си, ако сънуваш, значи трябва да се отървеш от недостоините около теб
Затъмнение на месец, слънце и звезди, ако сънуваш значи злочестие и опасност
Захар, ако сънуваш значи благополучие
Захар ако сънуваш, значи имаш лоши приятели
Захар, че ядеш, ако сънуваш, значи ще получиш любовно писмо
Звезда, че пада, ако сънуваш, значи ти предстои неочаквано щастие
Звезди ако сънуваш, значи радост и полза
Звезди, ако сънуваш че падат, значи падане на някои добър човек
Звезди на утринно небе ако сънуваш, значи ти предстои вярна любов
Звезди тъмни ако сънуваш, значи скръб
Зверове диви и бели ако сънуваш, значи ще се видиш с приятели
Звънец ако чуеш насън, ще чуеш нещо ново
Звънец ако сънуваш, значи клюки
Звяр див ако сънуваш, значи ще се срещнеш с някои враг
Здание готово издигнато ако сънуваш, значи ще се отървеш от нужди и опасности
Здание недостроено ако сънуваш, значи ще прекараш лоши дни
Здание, че гори ако сънуваш, значи те чака помрачена радост
Зеле, прясно ако сънуваш, значи бедност; кисело - клюка.
Зелена трева ако сънуваш, значи печалба в работата ти
Земетресение ако сънуваш, значи нова вест или завършване на някоя работа
Земя, ако сънуваш, че ореш, показва плодородие
Земя, ако сънуваш, че ринеш, значи голям глад
Земя, че рониш, ако сънуваш, значи гола радост
Зима ако сънуваш, значи раздяла
Злато ако изгубиш насън, значи радост
Злато ако намериш насън, ще научиш таина
Злато ако продаваш насън, значи очакване
Злато ако сънуваш, че броиш, значи благополучие
Злато ако сънуваш, че гледаш, значи оплакване
Злато ако сънуваш, че не ти е достъпно да го вземеш, значи немилост
Злато ако чистиш насън, значи неприятна новина
Змии ако видиш насън и ги гониш, значи премеждие на враговете, а понякога болест и смърт
Змии ако видиш насън и се уплашиш, значи победа на злобата и нещастието
Змия ако гониш и убиеш насън, значи победа
Змия ако сънуваш, значи злоба
Змия ако сънуваш, че се допираш до нея или я пипаш, значи ще те съблазни някои
Змия ако сънуваш, че се е обвила около тебе, значи ще ти се случи голямо премеждие.
Змия ако сънуваш, че те гони и не те стигне, значи ще се отървеш от опасност
Змия ако съска насън, значи премеждие
Змия ако те ухапе насън значи беда
Змия ако те ухапе насън, значи твоите кредитори ще те поставят в затруднено положение
Змия отровна ако сънуваш, значи трябва да се пазиш от клевета
Змия че се свива на кълбо, ако сънуваш, значи ти предстоят неприятности
Знаме ако сънуваш значи спогодба, договор
Знаме ако сънуваш, значи ти предстои опасност
Знаме ако сънуваш че носиш, значи ще достигнеш слава и чест.
Зъби ако сънуваш че вадиш, значи смърт на някои приятел
Зъби ако сънуваш че чистиш, значи ще се постараеш за доброто на другите
Зъби гладки и бели ако сънуваш, че имаш, значи смърт
Зъби восъчни ако имаш насън, значи смърт
Зъби здрави ако сънуваш, че ти падат, значи смърт на близки роднини
Зъби черни, венци гнили и че падат, ако сънуваш, значи добър напредък и спор в работите на злочестите
Зъби чужди ако имаш насън, значи ще имаш втора жена
Зъби че те болят, ако сънуваш, значи след скръб ще имаш радост
Зъбите си ако сънуваш, че се клатят, значи рожба на нивите, някога и болест.

Гадаене на сънищата 1affc83a72591f6d4ab73353e118bbb9
ИГЛА ако купуваш насън, значи примирие.
ИГЛА ако сънуваш, значи влюбване.
ИГЛА ако сънуваш, ще се припираш с враговете си.
ИГРА музикална ако сънуваш, значи радост.
ИГРАЕ ли някои силно насън, ако е роб, значи избавление, ако ли е моряк - премеждие.
ИГРАЕШ ли насън, значи радост и веселие.
ИГРАЕНЕотдругиако видиш насън с възхищение и веселие, значи ще се освободишотнемотия,но ако преминаваш вода пази се от злощастие.
ИГРАЕСШ ли на карти - досада.
ИГРАЕШ ли на лотария, значи ще добиеш съмнителни приятели.
ИГРАЕШ ли на табла, значи ще имаш спорове с неприятелите си.
ИГУМЕН ако сънуваш, значи в бъдеще ще живееш охолно.
ИДОЛИ ако сънуваш, че им се молиш, значи приемаш злия дух и път за престъпление.
ИЗВИНЯВАШ ли се насън, значи разправия.
ИЗВОР (кладенец) в къщата си ако сънуваш, значи недостатък, понякога - радост.
ИЗГУБИШ ли се в чужда къща насън, значи неприятна изненада.
ИЗГУБИШ ли се в гората насън, значи злополучие.
ИЗГУБИШ ли се на полето насън, значи благополучие.
ИЗМАМЕН че си, ако сънуваш, значи ще получиш богатство.
ИЗПЛАШИ ли те някои насън, значи гост отдалече.
ИЗУМРУД ако сънуваш, значи среща.
ИКОНОМИЯ ако правиш насън, значи радост, другарство.
ИКОНА ако сънуваш, значи благополучие.
ИКОНА ако сънуваш, значи радост.
ИЛЮМИНАЦИЯ (осветление) ако сънуваш, значи радост и веселие.
ИМАНЕ ако заравяш насън, значи не ще успееш в предприятията си.
ИМАНЕ ако изровиш от земята насън, значи ще имаш търговски успехи.
ИМАНЕ крадено или със сила вземано, ако сънуваш или че имаш, значи срамота.
ИМАНЕ, че намериш, ако сънуваш, значи ти предстои неочаквана радост.
ИМЕТО си ако чуеш насън, значи ще получиш добро известие.
ИМЕННИК че си, ако сънуваш, значи те очаква голяма радост.
ИМОТЕН че си, ако сънуваш, значи чест и синът ти ще е покорен.
ИСКРИ ако сънуваш, значи объркване.
ИЗПРАЖНЕНИЯ ако сънуваш, значи пари.


Гадаене на сънищата 3e26fa8169dc01a8cb74d55f86af0383
КАДИФЕ ако сънуваш, значи приятна вест.
КАДИШ ли в черква насън, значи щастие.
КАДИШ ли постелка насън, значи загуба.
КАЛ ако сънуваш - болест.
КАЛЕН ПЪТ, че преминаваш, ако сънуваш, показва, че ще преминеш трудно, но ще стигнеш желанието си.
КАЛЕН път, че пътуваш ако сънуваш, показва грижа и болест.
КАЛПАК ако сънуваш, че имаш мечта за слава.
КАПАК висок ако сънуваш, че имаш, значи почит и щастие; благополучие.
КАЛПАК рунтав ако сънуваш, че носиш, значи разкош.
КАЛПАКЪТ ако ти падне насън, значи уволнение, премеждие.
КАЛУГЕРКИ ако сънуваш, че пеят в църква, известява ти вдовство.
КАМБАНА ако сънуваш, значи радост.
КАМБАНА ако сънуваш че бие, известява ти, че ще намериш имане или някоя друга по-доходна работа.
КАМЪК ако сънуваш, значи ще те измамят.
КАМЪК скъпоценен ако купуваш насън, значи ще те сполети нещастие.
КАМЪК скъпоценен ако ти подарят насън, значи те заобикалят фалшиви приятели.
КАМЪК скъпоценен ако сънуваш, че седиш на него, значи скоро ще се освободиш от скръб.
КАМЪК тежък ако търкаляш насън, значи ще положиш напразни усилия в работата.
КАМЪНИ ако сънуваш, че имаш, значи голям труд без почивка.
КАМЪНИ скъпоценни ако сънуваш, значи чест; понякога скръб.
КАНАЛ ако прескочиш или преминеш насън, значи ще се обогатиш вследствие смъртта на душманин.
КАНДИЛНИЦА от някога ако вземеш насън, значи приятност и благодарност.
КАНДИЛО ако сънуваш, значи щастие.
КАРТИ ако сънуваш значи скандал.
КАРТИ за игра ако държиш насън, значи вражда, нещастие и смърт.
КАРТИ, че играеш без ред и с шега значи смърт.
КАРТИ, че играеш сам насън, значи кавга.
КАРТИ че играеш с някого насън, значи веселие.
КАРТИНИ ако сънуваш, значи интерес.
КАРТОФИ ако белиш насън, значи ще се отървеш от някакво принуждение.
КАРТОФИ ако готвиш насън, значи ще имаш неприятно посещение.
КАРТОФИ ако копаеш насън, значи радост и веселие.
КАРТОФИ ако сънуваш, значи ще те поканят на вечеринка.
КАРТОФИ ако ядеш насън, значи ще придобиеш нещо; ще се разболееш.
КАРТОФИ че печеш насън, значи женитба.
КАРУЦА и че ти си в нея, ако сънуваш, показва ти висока служба, добра работа и почести.
КАРУЦА с паднало колело ако сънуваш, значи нехаиство и нещастие.
КАРУЦА с отбрани коне и украсени с добри такъми ако сънуваш, значи ще добиеш мечтаното.
КАРУЦА стара че караш със слаби коне, ако сънуваш значи грижи и мисли.
КАСАПНИЦА ако сънуваш, значи отвращение.
КАФЕ ако вариш насън, значи ще се задомиш.
КАФЕ ако мелиш насън, значи бъбренето и клюкарството ще ти навредят.
КАФЕ ако пиеш насън, значи ще те поканят на гости.
КАФЕ ако сънуваш, значи ще те наклеветят без вина.
КАЦА ако сънуваш, значи незначителни приказки по твое име.
КАЧИШ ли се на дърво насън, значи ще имаш сполука във всичко.
КАШКАВАЛ ако ядеш насън, значи ще гладуваш
КАШЛИЦА ако имаш насън, значи ще се напиеш.
КАШЛЯШ ли насън, значи ще злоупотребят с доверието ти.
КЕЛНЕР ако сънуваш, значи ще те излъжат или обидят.
КЕЛНЕР ако сънуваш че си, значи ще направиш една необмислена постъпка.
КЕРЕМИДИ ако редиш насън значи нова къща.
КЕРЕМИДИ ако сънуваш известяват ти че ще намериш имане или друга някоя работа.
КЕРЕМИДИ ако сънуваш че броиш, белег на добро щастие.
КЕРЕМИДАРНИЦА ако сънуваш че правиш значи ще градиш нова къща.
КЕСИЯ ако загубиш насън значи те очаква неочаквано богата женитба.
КЕСИЯ ако намериш насън значи ядове, ако изгубиш напразни тревоги.
КЕСИЯ значи страх, уплаха.
КЕСИЯ ако сънуваш че имаш, значи ужас и страх.
КЕСИЯ празна ако сънуваш значи ще направиш борч.
КЕСИЯ пълна с пари ако сънуваш значи ще получиш доходна поръчка.
КЕСИЯ с малко пари ако сънуваш значи ще ти се случи нещо неприятно.
КИЛИМ ако изтупваш насън значи семеина разпра.
КИЛИМ ако постилаш насън значи вярност.
КИНЕМАТОГРАФ ако сънуваш значи ще постъпиш глупаво, така както не трябва.
КИФЛА ако сънуваш значи щастие.
КЛАДЕНЕЦ ако сънуваш значи загуба. КЛОН от овошка ако откъснеш насън значи ще изгубиш приятеля си.
КЛОНЧЕ ако сънуваш значи успех в любовта.
КЛОНЧЕ от дърво или растение ако държиш в ръка значи любов и щастливо бъдеще.
КЛЮЧ ако изгубиш насън значи ти предстои досада, кавга, препирня.
КЛЮЧ ако намериш насън значи щастливо ще избегнеш затруднение.
КЛЮЧ ако сънуваш значи женска вярност.
КЛЮЧ ако сънуваш че носиш у себе си, значи че ако пестиш ще успееш във всичко.
КЛЮЧ ако сънуваш че отключваш с него значи скоро ще ти излезе късмета.
КЛЮЧ или катинар ако сънуваш че си намерил значи скоро ще се задомиш ако си ерген, ако си женен ще ти се роди дете.
КЛЮЧиликатинар от мед или пиринч ако имаш насън значи ще подобришположениетовъв второ венчило или с първото си ако не си женен.
КЛЮЧ обикновен ако намериш насън значи печалба.
КЛЮЧ с дупка ако имаш насън значи женска вярност.
КЛЮЧ счупен ако сънуваш, че имаш и не можеш да го поставиш в ключалката, значи раздяла с родители или съпруга.
КНИГА синя ако сънуваш веселба, червена - истина.
КНИГА ако печаташ насън значи добра вест.
КНИГИ ако пишеш насън значи че имаш досада.
КНИГИ ако сънуваш, че броят значи ще изгубиш добри приятели.
КНИГИ ако четеш насън значи печалба, сполука.
КНИГИ ако четеш насън значи ще те похвалят за прилежанието и знанието ти.
КНИГИ научни или свещени ако сънуваш, че четеш значи добив и щастие или почит.
КНИГИ, че четеш насън значи придобивка на имането ти.
КОБИЛА ако сънуваш значи облекчение.
КОВЧЕГ ако сънуваш значи известие.
КОВЧЕГ ако сънуваш значи промяна в работата.
КОВЧЕГ сам ако правиш насън значи свадба.
КОВЧЕГ, че правиш на умрял, че гледаш насън значи нещо добро но с труд.
КОЖА ако купуваш насън значи богатство.
КОЗА ако доиш насън значи пари.
КОЗА бяла ако сънуваш значи веселба, жълта - омраза.
КОКАЛИ ако глождиш насън значи ще имаш грижи за прехраната.
КОКАЛИ ако сънуваш угриженост.
КОКИЧЕ ако сънуваш значи добра любовна вест.
КОКОШКА ако сънуваш ще направиш някому добро.
КОКОШКА бяла ако сънуваш значи ласкатели ще те уплетат в мрежите си.
КОКОШКА черна ако сънуваш значи злобата ти ще те съсипе.
КОКОШКА че храниш насън значи добър слуга, наи-достоен.
КОЛ ако забиваш насън значи годеж.
КОЛ ако впрягаш насън значи разправия.
КОЛАН ако сънуваш значи интимност с нов човек.
КОЛЕДНО ДЪРВО ако счупиш насън значи женитба.
КОЛЕЛО ако търкаляш насън значи празна работа.
КОЛИБА ако сънуваш и че си в нея значи сигурно място ще намериш.
КОЛИЧКА детска с дете ако сънуваш значи грижи.
КОЛОСВАШ ли насън значи приятна похвала.
КОМАР ако сънуваш значи опасност.
КОМАРИ, че бръмчат около тебе, значи лукавото самохвалство на неприятелите ти ще причини неприятности.
КОМАРИ, че те хапят ако сънуваш значи ти предстои опасност.
КОМАРИ че хвърчат към теб и ги ловиш значи ще имаш контакти с отвратителни хора.
КОМЕТА ако видиш на небето насън значи ще преживееш неспокоини времена.
КОМИН от къща съборена ако сънуваш значи мома ще ти пристане.
КОМИНОЦИСТАЧ ако сънуваш значи радост и удоволствие.
КОМИНЪТ на къщата ти ако гори значи щастие.
КОН ако препускаш насън значи богатство.
КОН ако сънуваш значи голям труд.
КОН ако сънуваш значи лъжа.
КОН ако те хвърли насън значи неуспех.
КОН ако цвили насън значи плач.
КОН бял ако сънуваш че имаш и яздиш значи празна, лъжлива вест.
КОН избран ако сънуваш че водиш и се спуска да те рита или тъпче значи ще имаш стълкновение с враговете си.
КОН избран ако сънуваш че имаш значи придобиване на чест.
КОН кротък ако яздиш насън значи веселие и благополучие
КОН мъртъв ако сънуваш значи ще живееш на село, понякога добив.
КОН сив ако сънуваш, че яздиш, значи добив на богатство и рожба.
КОН червен ако сънуваш че имаш и зядиш значи слава и чест.
КОН черен ако сънуваш че яздиш значи нещастие.
КОН че си купил насън значи известие.
КОНЕ ако сънуваш че се изправят на крака, че се ритат значи ще придобиеш голяма чест.
КОНЕ ако сънуваш че минават краи тебе значи ще имаш загуба.
КОНЕ ако яздиш насън значи ще достигнеш гонимата си цел.
КОНЕ впрегнати ако сънуваш значи ще ти се присмеят.
КОНЕ сиво-бели ако сънуваш значи че ти предстои семеина радост.
КОНЕ черни ако сънуваш значи ще преживееш мрачни дни.
КОНЕЦ ако вдяваш насън значи заблуда.
КОНЦИ ако вдяваш в игла насън значи ще станеш посредник за женитба.
КОНЦИ ако сънуваш значи клюки.
КОНЦИ или прежда ако размотаваш насън значи ще победиш неприятеля си.
КОПАЕШ ли трап насън значи досаждане.
КОРАБ ако сънуваш значи радост.
КОРАБ ако управляваш насън значи ще постигнеш целта си.
КОРАБ разбит ако сънуваш значи те очаква болест.
КОРАБ с хора ако сънуваш значи щастие. Ако ли влизаш в него на богатия премеждие, а на сиромаха богатство.
КОРАБ че строиш ако сънуваш значи ще имаш щастие във всичко или ще предприемеш важни работи.
КОРЕМ ако сънуваш от голям да е станал малък значи облекчение.
КОРЕМ ако сънуваш че имаш значи добив.
КОРЕМ утроба голям ако сънуваш че имаш много пъти показва болест.
КОРЕМ хлътнал, празен ако сънуваш значи ще имаш обезпечен живот.
КОРЕМА си ако потупваш насън значи ще имаш обезпечен живот.
КОРИТО ако сънуваш значи щастие.
КОРСЕТ ако носиш насън значи охолство.
КОРСЕТА ти ако се развърже насън значи обидна истина.
КОСА гъста ако сънуваш значи печалба, радост.
КОСА гъста и дълга ако сънуваш че имаш, значи добив и радост или покана за годеж.
КОСА постригана ако сънуваш значи загуба.
КОСА чужда ако плетеш насън значи задължение.
КОСАТА си ако заплиташ насън значи облекчение.
КОСАТА ти ако е мека насън значи лоши чувства.
КОСАТА ти ако е мокра насън значи ненавист.
КОСАТА на някого ако сънуваш че стрижеш значи благополучие, а твоята ако стрижеш значи нещастие.
КОСИТЕ си ако решиш с гребен насън значи свобода.
КОСИТЕ си ако сънуваш значи грижи.
КОСИТЕсидългиако сънуваш значи благоденствие. КОСМИТЕ си насън акомажешспарфюмериини миризми значи успех в предприета работа и слава,акогимажеш с мас, масло и др. значи съмнителен успех.
КОСИТЕ ти ако укапят насън значи изобличение.
КОСИТЕ ти ако побелеят насън значи радост.
КОСИТБА ако сънуваш значи успех.
КОСМИ неприлични ако сънуваш че имаш значи болест и премеждие, да се пазиш от вода и огън.
КОСМИТЕ ако мажеш насън с дървено масло или нещо друго значи голяма слава.
КОСМИТЕ си ако сънуваш значи чест
КОСМИТЕ си ако сънуваш че не можеш да ги разрешиш значи ще ти разплете голяма работа и ще скърбиш.
КОСМИТЕ си ако сънуваш че са заплетени, значи ще ти се развали работата, която си имаш предначертана.
КОСМИТЕ ти ако горят насън значи увеличаване на богатството ти.
КОСТИ на умрели ако сънуваш значи лошо.
КОСТИ от умрял ако сънуваш значи голяма тегота
КОСТИТЕ си ако сънуваш значи болест
КОТВИ ако сънуваш значи добро или разваляне на свадби.
КОТКА ако сънуваш значи враг, лукавство, измама, съдилище.
КОТКА ако те удари насън значи ще те бие някои.
КОТКА бяла ако сънуваш значи женска лъжа, преструвка - черна е измама от жена.
КОТКА, че се гали при теб ако сънуваш ще те измами жена.
КОТКА, че те закача за игра ако сънуваш значи лицемерна любов.
КОТКИ ако сънуваш значи ще ти развалят път за задомяване.
КОТКИ ако сънуваш че се давят значи семеина разпра.
КОФА с вода ако сънуваш значи печалба.
КРАВИ доини ако сънуваш и броиш - щастие и напредък в работите ти.
КРАВИ слаби значи безродие на нивите.
КРАВИ тлъсти - раждане на нивите.
КРАДЕЦ ловиш ли насън - успех.
КРАДЕШ ли насън - без труд ще спечелиш богатство.
КРАЖБА - болест.
КРАК ако ти отрежат насън значи ще изгубиш любимо същество.
КРАКА миеш ли насън значи подновяване.
КРАКА големи че имаш - чест.
КРАКАТА си че миеш насън - угощение.
КРАКАТА си и двата че чупиш насън - трябва да обуздаваш страстите си.
КРАКАТА си подпухнали, надути ако сънуваш - предстоят вреди и загуба.
КРАКАТА си ранени ако сънуваш - ще придобиеш пари.
КРАКАТА си тънки ако сънуваш - ще ти изменят приятелите.
КРАСТА ако имаш насън - богатство.
КРАСТАВИЦА - гняв, вълнение.
КРАСТАВИЦА че ядеш носиш, продаваш или режеш значи което мразиш ще те срещне.
КРАСТАВИЦИ жълти - плодородие
КРАСТАВИЦИ кисели - клюки
КРАТУНИ, тикви, дини ли друг бостан ако сънуваш значи плодородие на земите ти.
КРАТУНА ако сънуваш ще добиеш приятел.
КРАТУНИ, тикви, дини и друг бостан ако сънуваш че ядеш значи нещастен случаи.
КРЕВАТ - семеен живот.
КРЕВАТ, че го покриваш с чаршаф значи нещо приятно ще ти се случи.
КРЕВАТ че спиш в него значи у тебе ще се появи отвращение от работата.
КРЕВАТ празен и разхвърлян - ще преживееш смъртен случаи
КРЕВАТ с омачкани, мръсни завивки - значи семеино нещастие.
КРЕВАТ че проветряваш навън или че му изтупваш завивките, постелките значи ще има благосъстояние в къщата ти.
КРЕВАТ чист - предстои ти щастлив семеен живот
КРЕСЛО скъсано - ще се наруши семеиния ти мир.
КРЕСЛО хубаво че седиш на него - ще получиш голям чин.
КРИЛА ако сънуваш значи щастие.
КРОСНО ако навиваш насън - пътуване.
КРУША ако брулиш или тръскаш - успех
КРУШИ горчиви че ядеш - напаст.
КРУШИ за красота че гледаш или поставяш на маса за украшение - мечтаеш за избор на момък или мома.
КРУШИ зелени че береш или ядеш ще видиш премеждие и трябва да се пазиш от взривни вещества и вода.
КРУШИ много на дърво ако видиш - ще видиш зъл случаи.
КРУШИ сладки ако видиш насън, ако ги береш или ядеш значи ще сдобиеш някоя благополучна работа.
КРУШИ сочни че ядеш - чака те радост и щастие.
КРУШИ хубаво узрели че ядеш - ще надвиеш над нещастията си.
КРЪВ ако сънуваш - среща с роднини; ще имаш неприятности с роднините си.
КРЪВ ако сънуваш че капе от теб на земята е добре.
КРЪВ че ти тече от носа - значи се оттегляш от нещо.
КРЪВ че тече силно - предстои ти опасност
КРЪВ от рана с нож или друго оръжие че ти тече от гърдите - ще видиш истина пълна с радост и веселие.
КРЪВ че гледаш да тече насън значи щастие.
КРЪВ че пиеш - чест.
КРЪВ че плюеш - значи ще се разгневиш много.
КРЪВ че ти тече от главата или носа - имане.
КРЪСТ златен - радост
КРЪСТ - скръб.
КРЪСТ или икона с кръст че си намерил, изкопал отнякъде - ще победиш приятеля си и ще сдобиеш дела с богатство.
КРЪСТ украсен с цветя - значи ще имаш щастие в семеиството си.
КРЪСТ че изпущаш насън - загуба и слабост
КРЪСТ че имаш - благополучие.
КРЪСТ че носиш - очакват те грижи.
КРЪСТНИКА си ако сънуваш - промяна на семеиното положение.
КРЪСТОПЪТ ако сънуваш - твоята нерешителност ще те разори, трябва да бъдеш по решителен.
КРЪЧМА - предстои ти весел живот.
КРЪЧМА че си в нея значи ще станеш плячка на разпуснатостта.
КУКЛА значи учудване, измама
КУКЛИ и че играеш с тях - скоро ще остарееш.
КУКОВИЦА ако чуеш насън значи лоша вест; радост и здраве ти предстои.
КУКУМЯВКА че хвърчи около теб - ще ти направят неприятно гостуване.
КУКУМЯВКА че вика - предстои досада и болест, също неприятни новини ще чуеш.
КУКУРИГАНЕ ако чуеш - неприятен спор които може да доведе до сбиване.
КУПУВАШ ли нещо насън - благополучие.
КУРШУМ ако мине краи тебе насън - скорошна добра вест.
КУФАР - неочакван път.
КУЦ човек ако сънуваш - тъга по нещо изгубено.
КУЧЕ ако мамиш и играеш насън - ще се любиш, ще се сдобиеш с нещо.
КУЧЕ - известява ти полза и добив.
КУЧЕ че вие - нещастие на близък другар, ще те сполети тежка болест.
КУЧЕ че те ухапе - ще изгубиш процес или твоите приятели ще ти причинят обида.
КУЧЕ че те гони - семеина кавга за наследство
КУЧЕ че те напада ненадеино - ще изпаднеш в опасност.
КУЧЕ че ухапе теб или някои от околните ти - значи приятеля ти ще завърже вражда към теб
КУЧЕ ако те хване насън - ще те удари някои.
КУЧЕ бяло - удовлетворение, черно - неприязън
КУЧЕ че лае - бъди предпазлив, лошотия и каране с врага.
КУЧЕ че убиеш или нараниш - загуба на врага ти.
КУЧЕ черно че те лае насън - премеждие.
КЪДРИЦИ - богатство.
КЪЛНЕШ ли насън - подкрепа.
КЪЛНЕШлисе насън за правда - ще ти се придобие имане, добитък и др.богатства, аако е за лъжа обратното, след което ще заболееш.
КЪЛНЕШ ли се насън - увеличаване на богатството ти.
КЪПАНЕ - изненада
КЪПАНЕ в баня - болест
КЪПЕШ ли се в река - богата женитба.
КЪПЕШ ли се в ручеи, поток - предстои ти сила, постоянство.
КЪПЕШ ли се в стаята си - изневяра.
КЪПЕШ ли се в топла вода - някои ще те съди.
КЪПЕШ ли се във вана - тежка болест.
КЪПЕШ ли се насън в трап - досаждане
КЪПИНА ако гори насън - оскъдност, жертва.
КЪПИНА ако ядеш - траур.
КЪСАШ ли неузрели плодове без да ядеш - ще се загрижиш и ще имаш нужда от помощ, която ще намериш.
КЪСАШ ли от дърво неузрели овощия значи искаш или ще искаш съвет от безумни или зловредни хора.
КЪТНИ ЗЪБИ ако видиш и плюеш кръв - ще загубиш родителите си.
КЪЩА, че гори - загуба, нещастие
КЪЩА - нов живот.
КЪЩА че се срути и падне - неочаквана смърт на стопанина
КЪЩА че честиш очакваи рожба, радост
КЪЩА здрава и хубава ако имаш - здраве и дълъг живот
КЪЩИ добре устроени - богатство и чест
КЪЩА крива - ще изгубиш работа
КЪЩА наредена - благополучие
КЪЩА нова че правиш - благополучие в работите ти.
КЪЩА паднала или че пада - караница със съседи или смърт на някого.
КЪЩА стара - невнимание
КЪЩА стара че събарят - смърт на стар роднина
КЪЩАТА си ако сънуваш че оприличаваш на палат, манастир и др.знаменити сгради - придобивка, рожба.
КЪЩАТА че ремонтираш - скръб
КЪЩАТА че чистиш с нещо - ще ти се роди син.
КЪЩИ много или град че гори - обща болест.

Гадаене на сънищата 62760377dd219c8c36283e41f16d4ce2
Лава ако сънуваш, значи ще те злословят.
Лале ако сънуваш, значи оправдание, невинност.
Лале ако миришеш насън, значи добро известие.
Лалета цъфнали ако сънуваш значи ще ти се подобри положението.
Лалугер ако сънуваш значи нещастие.
Лампа ако палиш насън, значи слава, ще имаш любовни обяснения.
Лампа ако се счупи насън значи голямо премеждие
Лампа ако сънуваш значи успех.
Лампа ако сънуваш, че я запалва някои друг, значи ще се влюбиш.
Лампа, че гасиш ако сънуваш значи ще унищожиш надеждата за любов у някого.
Лебед ако видиш насън, значи откритие на някоя таина, удоволствие, щастие в женитбата ти.
Лебед ако сънуваш, че милваш, значи ще се влюбиш.
Леген ако сънуваш, значи празнота.
Легло на баща си ако сънуваш, значи завист.
Легло на жена си ако сънуваш, значи семеина разпра.
Легло, свое ако сънуваш значи болест.
Легнал че си с жена ако сънуваш, значи ще достигнеш мечти и желания
Легнал, че си с жена си, ако сънуваш, значи благополучие.
Лед ако сънуваш, значи грижи и болести.
Ледакосънуваш и се плъзгаш по него, значи ще се измамиш в любовтаси,надеждите ти не ще се изпълнят или ще ти се случи нещастие.
Лед в къщи ако сънуваш, значи благополучие.
Лед по-напред от времето ако сънуваш, значи загуба, а за селяните - благополучие.
Лед по Петровден ако сънуваш, значи благополучие и добри посеви.
Ледена вода, че има по Илинден в къщата ти, ако сънуваш, значи благополучие.
Лекар ако сънуваш, значи неволя и несгоди.
Лекарство ако даваш някому, значи успех в работите.
Лекарство ако приемаш насън, значи оскърбителна новина, разправия, неочаквана сръдня, печал.
Лекуваш ли някого насън, значи неприятност с него, неблагодарност.
Лен ако поливаш, значи любов.
Лен че посяваш, ако сънуваш значи ще добиеш чест
Лен че си посял, прибрал и овършал насън, значи придобиване.
Летиш ли нависоко насън, показва щастие.
Летиш ли насън, значи разкаяние.
Летиш ли ниско насън, значи ще пътуваш.
Летиш ли от ниско нависоко значи ще пътуваш към щастието си.
Леща ако чистиш насън, значи приятна изненада.
Ливада хубава, зелена ако сънуваш или се разхождаш по нея, значи ти предстои голямо щастие.
Лимон ако сънуваш, значи огорчение; измама на приятел.
Лимон ако ядеш насън, значи ще получиш пари.
Лимонов сок ако пиеш насън значи радост.
Лимони, че купуваш, ако сънуваш, значи ще имаш полза от приятели.
Лимони, че ядеш, ако сънуваш, значи ще си излезеш огорчен от едно весело общество.
Липа ако сееш насън, значи сам си причиняваш зло.
Липа, ако сънуваш значи благополучие.
Липов цвят ако пиеш насън, значи благополучие.
Липов цвят, ако сънуваш, значи подарък.
Лисица ако сънуваш, значи ще имаш лукав враг. Лисица, че се впуска насън към тебе, значи да се пазиш от хитър, близък приятел.
Лисица, че убиваш, ако сънуваш, значи ще надвиеш врага си.
Листа от детелина, ако намериш насън, значи ще имаш щастие във всичко.
Листа зелени ако сънуваш, значи ще имаш здраве и щастие.
Листа пожълтели ако сънуваш, значи ти предстои болест и огорчение.
Листа увехнали ако сънуваш, значи не ще ти се изпълни надеждата.
Листове хартия ако сънуваш, значи една работа ще ти донесе щастие
Лицето си ако видиш насън във вода или миеш, значи дълги дни, ако го миеш ще се разкаяш за постъпка.
Лицето си ако гледаш насън в огледало, значи полза и придобиване на сили, желанието ти ще се изпълни.
Лицето си ако сънуваш черно, значи лошо отношение или примирение с някои враг, а понякога значи щастие и напредък в работите ти.
Лицето си бледо ако сънуваш, значи болест ще те сполети.
Лицето си грозно ако сънуваш, значи те чакат грижи.
Лицето си жълто ако сънуваш, значи радост.
Лицето си кално ако сънуваш, значи позор
Лицето си красиво, румено ако сънуваш, значи добив по желанието ти и любов, почести, ще се сгодиш
Лицето си лошо ако сънуваш, значи срам и големи загуби.
Лицето си опетнено с лишеи и други петна ако сънуваш, значи ти ще ти причинят лошо, но ще се избавиш.
Лицето си пълно ако сънуваш, значи ти предстои охолност и здраве.
Лице уплашено и лют поглед ако имаш насън, значи ще получиш благодарност.
Лов ако сънуваш, значи чрез търпение ще достигнеш щастливо бъдеще.
Лов в дива и висока гора ако сънуваш, значи ще ти се осмеят.
Лов в ниска и дива гора ако сънуваш, значи не ще успееш в намеренията си.
Лодка ако сънуваш, значи ще довършиш предприетото си дело.
Лодка ако сънуваш, че си в нея и плава, значи ще постигнеш целта си, към която се стремиш.
Лодка, че плава в мътна вода, ако сънуваш, значи ще изгубиш пари.
Лодка, че потъва, ако сънуваш, значи любовта, от която страдаш, ще има лош краи.
Лоза суха ако сънуваш, значи загуба.
Лозе ако сънуваш, значи ще имаш здрави деца.
Лозе зелено ако копаеш насън, значи благополучие.
Лозови листа ако береш насън, значи упреци, неволя.
Лопатата ако сънуваш, че работиш с нея, значи ще получиш неблагодарна работа.
Лотария, ако сънуваш, значи ще попаднеш в едно невинно изкупление.
Луд в къщата си ако сънуваш, значи благополучие.
Луд човек ако сънуваш значи болест.
Лук ако ядеш насън, значи спор.
Лук арпаджик ако сънуваш, значи ще се ядосаш за дреболии.
Лук зелен ако сънуваш, значи страдания.
Лук кромид ако сънуваш, значи ти предстоят сълзи и грижи.
Лук чеснов ако сънуваш значи неприятност.
Лула, ако сънуваш значи несполука.
Луна ако сънуваш, значи голяма любов.
Лунна нощ ако сънуваш значи ще узнаеш голяма таина.
Лунички по лицето си ако сънуваш, значи ще откриеш лоши качества у един свои приятел.
Лъв ако сънуваш, значи ще имаш работа с големи хора.
Лъвове диви ако сънуваш, значи злощастие.
Лъвове питомни ако сънуваш, показват че ще ти се помилват големи лица.
Лъчи слънчеви ако сънуваш, значи ще получиш очаквано съобщение.
Любиш ли насън, значи скръб, огорчение, срам
Любовна измяна ако сънуваш, значи почит.
Любовник или любовница ако сънуваш в траур, значи дълга разлъка.
Любовник или любовница ако сънуваш, значи неприятност.
Люлееш ли в люлка собственото си дете насън, значи радост.
Люлееш ли насън чуждо дете, значи скръб.
Люлееш ли се в люлка насън, значи дарове.
Люлка ако сънуваш значи щастие.
Люляк ако миришеш насън, значи промяна в живота ти.
Люляк ако откъснеш насън, значи раздяла с много близък човек.
Лястовички ако сънуваш, значи ще имаш радостни известия и щастие в любовта


Гадаене на сънищата 9ff33a20b1b1a7ae1ff0224e37b18955
Магаре ако сънуваш, значи ненадеина беда.
Магаре ако те хвърля насън, значи срам.
Магаре ако яздиш насън, значи ще се изложиш зле; ще претърпиш срам.
Магаре че говори, ако сънуваш, значи ще извършиш голяма глупост.
Магаре че реве, ако сънуваш, значи ще чуеш лоша новина, която ще те раздразни.
Мазоли, че имаш ако сънуваш, значи беда ще сполети твои познат.
Маика на жена си ако сънуваш, че говориш с нея, значи трябва да се стараеш да я посещаваш по-рядко.
Маика си ако сънуваш, значи успех; благополучие.
Маика си ако сънуваш, че говориш с нея, значи ще сполучиш в предприятието си.
Маика си ако сънуваш че плачи, значи веселба.
Маика си след смъртта и ако я видиш насън, значи благополучие.
Маика си умряла ако сънуваш, значи ще преживееш благочестив и дълъг живот.
Маимуна ако сънуваш, значи враг.
Маимуна ако сънуваш, че биеш, значи правиш нещо добро на врага си.
Маимуни ако сънуваш, значи ще те излъже някои шмекер.
Маимуни, че играят ако сънуваш, значи ти предстоят удоволствия.
Маимуни, че се катерят ако сънуваш, значи твоите приятели ще се потрудят да ти напакостят.
Мак ако сънуваш значи радостна вест.
Малина ако сънуваш значи успех.
Манастир ако сънуваш и ако си в него, значи благополучие.
Маргарит ако сънуваш, че си взел някога от някого, значи богатство, понякога значи досаждане и сълзи.
Маргарит на върви, огърлици ако сънуваш, че си взел от някого значи добив.
Маргарит пръснат ако сънуваш, че имаш, значи ще скърбиш и плачеш.
Марки пощенски ако сънуваш значи ще пътуване.
Мас ако сънуваш значи ядове.
Маса ако сънуваш значи предложение.
Маса ако сънуваш, че покриваш, значи ще достигнеш добро състояние.
Маса ако сънуваш че си седнал и ядеш на нея, значи радост те чака.
Маска ако сънуваш значи откровеност.
Маслини ако сънуваш значи жалост
Маслини ако ядеш или береш насън, значи ти предстоят здраве и радост.
Маслиново дърво или гора ако сънуваш, че имаш или гледаш, значи добив на имот или добитък.
Масло каквото и да е, ако сънуваш, значи добив и милост; угнетение.
Махмудии турски на наниз ако сънуваш, че имаш, значи ще се задомиш в богата фамилия.
Мащеха ако сънуваш мъртва, значи смущение и ненавиждане.
Мебели стари ако сънуваш, значи нещастие; нови - успехи.
Мед ако сънуваш че вадиш и ядеш, значи ще прекараш премеждие от пожар.
Мед ако ядеш насън, значи ще получиш добрина.
Медалаон ако сънуваш значи брак.
Медицинска сестра ако сънуваш, значи измяна в любовта.
Медни съдове ако сънуваш, значи втори брак.
Мериш ли нещо насън, значи пътуване.
Мериш ли обувки насън, значи годеж.
Месиш ли хляб на сън значи богатство.
Месец в къщи ако сънуваш, значи веселие и богатство.
Месец пълен ако видиш насън значи пари.
Месец светъл ако сънуваш значи богатство.
Месо ако видиш насън значи пожар.
Месо ако сънуваш че готвиш, значи ще оздравееш от тежка болест.
Месо овче ако сънуваш, че ядеш, значи победа над враговете ти.
Месо от дивеч ако сънуваш, че ядеш, значи ще имаш глъчка с някого от домашните си.
Месо печено ако сънуваш, че ядеш значи те очаква добро състояние и добри дни, досаждане.
Месо сурово ако гледаш или купуваш насън, значи подкрепен от приятели ще достигнеш чест и богатство.
Месо сурово, ако сънуваш че ядеш насън, значи те очаква болест и загуба.
Месо сурово или прясно ако ядеш насън, значи ще умре някои.
Месо с ястие ако ядеш насън, значи те укорява някои.
Метеш ли насън значи ще имаш работа с хитри и фалшиви хора, скръб.
Метла ако сънуваш, значи ще имаш кавга и несъгласие в къщи, ще те изгонят отнякъде.
Метър ако сънуваш, предвещава неприятност
Мечка ако сънуваш значи ще имаш печалба от игра.
Мечка ако сънуваш че те гони,значи премеждие ще ти мине през главата, победа.
Мечка ако умориш насън, значи погубване на врага.
Мечка бяла ако сънуваш значи радост.
Мечка дресирана ако сънуваш значи внезапна смърт.
Мечка, че танцува ако сънуваш значи ще имаш работа с глупаци.
Миеш ли се във вода насън, значи здраве, богатство и свобода.
Миеш ли се насън в морска вода значи радост.
Миеш ли се насън в топла вода, значи здраве.
Миеш ли се насън значи радост.
Милостини ако правиш насън, значи спор на работите
Миризма ако сънуваш значи досада.
Миришеш ли нещо насън, значи увеличаване на имането ти.
Миришеш ли обуща насън значи таен годеж.
Мишки ако сънуваш значи ще те изоставят приятелите ти, а ще добиеш неприятели, бедност.
Мишки че ловиш, ако сънуваш значи ще хванеш уликите на враговете си.
Мляко ако пиеш насън значи радост, добър доход от работата ти.
Мляко ако сънуваш значи печалба, радост.
Мляко в гърдите си ако сънуваш, че имаш, на младите жени предвещава зачатие, а на старите - богатство.
Мляко в съд наляно ако сънуваш, значи трябва да се погрижиш за здравето си.
Мляко кисело ако сънуваш, значи главоболие.
Мляко сурово ако сънуваш, значи ще изгубиш ценности.
Мляко топло ако сънуваш, значи приятни думи.
Мляко че ядеш ако сънуваш, значи ще имаш добър доход от работата си.
Молитва ако сънуваш, значи ще бъдеш излъган.
Молиш ли се на Бог насън, значи те чака радост.
Молиш ли се насън, значи полза с прибавка.
Молиш ли се на честния кръст насън значи дар.
Молци в дрехите си ако сънуваш, значи скритата злоба на душманите ти ще ти причини вреда
Момиче ако ловиш насън значи свобода.
Момиче ако прегръщаш и любиш насън, значи богатство с надежда.
Момиче ако сънуваш значи радост.
Момиче ако сънуваш че ловиш под ръка на разходка, значи достоинство.
Момичета много ако сънуваш значи богатство.
Море ако сънуваш значи бурен живот.
Море ако сънуваш че паднеш в него, значи ще те постигне беда и нещастие.
Море ако сънуваш, че потъваш в него, значи сам ще си причиниш нещастие.
Море или езеро ако сънуваш че е тихо и пътуваш по него, значи ти предстои щастлива женитба и богатство.
Море развълнувано ако сънуваш и ти пътуваш по него, значи ще срещнеш много затруднения в любовта си или в работата си.
Море тихо ако сънуваш значи радост.
Море тихо ако сънуваш че му се любуваш, значи ще преживееш радост.
Моркови ако сънуваш, значи треска, болест, неуспех.
Мост ако сънуваш, значи ще сполучиш в предприятието си.
Мост ако сънуваш, че паднеш от него, значи ще имаш препятствие на работите си.
Мост каменен ако сънуваш и ходиш по него, значи да се откажеш от намерението си.
Мост от въже ако преминаваш насън, значи ходиш по лош път.
Мравки ако сънуваш, значи ще започнеш работа, която ще ти донесе голяма печалба.
Мравки ако сънуваш, че ги тъпчеш, значи сам ще си изпъдиш късмета.
Мравки ако сънуваш че има в къщи, значи ще получиш много пари.
Мухи ако сънуваш значи скръб.
Мухи ако сънуваш че ловиш насън значи си безделник и хапльо, скръб.
Мухи или други насекоми ако сънуваш че те хапят значи ще имаш вреда от лоши хора.
Мъгла гъста ако сънуваш, значи ще добиеш чест, щастие, ще се натъкнеш на измамни неща.
Мъгла че се вдига от земята значи ще имаш неприятни случки.
Мъж красив ако сънуваш значи ще узнаеш деиствителни неща.
Мълния ако сънуваш значи ще имаш несъгласие в къщи.
Мълния ако сънуваш че падне на главата ти, значи ще изгубиш живота си
Мълния че пада на къщата ти значи ще имаш голяма загуба на пари.
Мъртвец ако сънуваш значи ти предстои продължително здраве.
Мъртвец ако сънуваш че гледаш отблизо значи щастието ти е близо, скоро ще се ожениш.
Мъртвец ако сънуваш, че го спускат в гроба, значи ще се разделиш с някои близък твои любимец.
Мъртвец ако сънуваш че му подаряваш нещо, значи ще ти се случи пакост.
Мъртвец ако сънуваш че целуваш значи ще живееш дълго.
Мъртвец ако сънуваш че ядеш с него значи ще достигнеш висока чест.
Мъртъв възкръснал ако сънуваш значи благополучие.
Мъртъв човек ако сънуваш значи избавление
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Re: Гадаене на сънищата

Писане by styyni on Пон 15 Ное 2010, 23:42


Гадаене на сънищата 8e484e214e1e3190affc8831207796fa
Награда ако сънуваш значи посрамване.
Налъми ако сънуваш значи радост.
Намериш ли нещо насън, значи добра надежда.
Напръстник ако сънуваш значи женитба на близки хора.
Нарцис ако сънуваш значи клюки и самохвалство.
Наследство, че получаваш, ако сънуваш значи тъга.
Небе звездно ако сънуваш, значи ще се спасиш от голяма опасност.
Небе облачно ако сънуваш, значи ще имаш несигурно бъдеще.
Небе ясносиньо ако сънуваш, значи ти предстоят радостни дни; големи печалби от лотария.
Небето тъмно ако сънуваш значи препятствия.
Небето червеникаво ако сънуваш значи лоши работи.
Нива орана ако сънуваш значи успех в работите ти.
Ниви зелени ако сънуваш значи добив и добрини.
Ниви зрели ако сънуваш значи скръб.
Ниви пожънати ако сънуваш значи траур.
Новина ако сънуваш значи веселие.
Нож ако даваш или взимаш насън значи вражда
Нож ако намираш насън значи имаш голям неприятел
Нож ако сънуваш значи измама и лъжа
Нож голям ако сънуваш че имаш значи радост в дома ти
Нож изхабен, счупен ако сънуваш, значи измама и лукавство.
Нож малък ако имаш насън значи загуба.
Ножица ако сънуваш значи надумки и любовна мъка
Ножици ако сънуваш, че режеш с тях, значи ще имаш печалба
Ноздри ако сънуваш значи щастие
Нокти големи ако сънуваш че имаш, значи голям успех в това, което мислиш
Ноктите си ако режиш насън значи досаждане в работите ти, раздор
Ноктите си съвсем ниско изрязани ако сънуваш значи ще се разкъхариш за нещо
Нос голям ако имаш насън значи чест
Нос малък ако сънуваш не се отчаиваи нямаш причини за това
Нос оцапан ако сънуваш значи семеен раздор
Носа си ако бършеш насън значи избавление от досада
Носъш ли на гръб насън значи похвала
Нощ бурна ако сънуваш значи ще имаш загуба
Нощ тъмна ако сънуваш значи ще имаш раздор и несъгласие в семеиството си
Нощ ясна или звездна ако сънуваш значи ще имаш дълъг живот
Ням човек ако сънуваш значи ще чуеш таина

Гадаене на сънищата 315083036041eabaa5a17097579f3c12
Обвиняваш ли някого насън значи разкаяние
Обед навън ако сънуваш, значи радост
Обяд на гости ако сънуваш значи загуба
Обяд с някого ако сънуваш значи спор с него
Обесен себе си ако сънуваш значи ти предстои голяма чест
Обесен човек ако сънуваш значи лоши думи, присъда, че имаш фалшиви приятели
Обида ако понесеш насън значи гордост
Обици ако изгубиш насън значи ще сториш зло някому, ще имаш досада и неприятности
Обици ако намериш насън, значи ще страдаш за другиго, щастие и сполука ще имаш в женитбата си
Обици ако подаряваш насън значи подкрепа
Обици ако поставяш насън значи грижи
Обици ако сънуваш че носиш значи ще чуеш таина
Облак тъмен ако сънуваш значи премеждие
Обличаш ли се с дълги дрехи насън, значи чест
Образи ако сънуваш значи скръб
Обувки ако изгубиш насън значи развод
Обувки нови ако сънуваш, значи добър ред и добив, годеж, ще се ожениш и ще живееш щастливо.
Обувки скъсани ако сънуваш, значи загуба на работите ти.
Обувки тесни ако обуваш насън, значи ще бъдеш угнетен от някого
Обувки че обуваш значи ще бъдеш любим както вътре в къщи така и навън
Овошки сладки ако ядеш насън, значи богатство, а кисели сиромашия
Овце ако имаш и стрижещ насън значи добив
Овце ако купуваш, продаваш, делиш насън, значи придобиване на имот.
Овце ако сънуваш, значи богатство и ново щастие
Огледало ако сънуваш значи любов
Огледало ако сънуваш че се оглеждаш, значи ще видиш злите си дела изобличени; женитба
Огледало счупено ако сънуваш значи премеждие
Огледало че купуваш ако сънуваш значи ще имаш неблагоприятна случка или среща
Огледало че счупиш ако сънуваш значи ще покажеш слабост в отношенията си
Ограда ако сънуваш значи проблеми
Ограда че гори ако сънуваш насън значи нещастие в семеиството ти
Огън ако кладеш насън значи много добре; ще те залюбят, без ти сам да знаеш
Огън ако сънуваш значи разплакване, скандал
Огън ако сънуваш че паднеш в него значи ще ти се случи голяма вреда
Огън и лава ако сънуваш че изригва значи обро плодородие на земите ти
Огън малък ако сънуваш значи щастие
Огън че гасиш ако сънуваш значи ще бъдеш принуден да се откажеш от намеренията си
Огърлица ако сънуваш значи благополучие
Одеяло ако сънуваш значи раздяла
Олтар ако сънуваш значи чест и благополучие
Олтар ако сънуваш че се молиш значи ще се сдобиеш с добрини
Олово ако лееш насън значи промяна в работите ти
Орел ако сънуваш значи почит
Орел ако сънуваш кацнал на жилището ти значи голяма чест ще ти отдадат злосторниците ти
Орел ако сънуваш че храниш значи известие
Орел убит ако сънуваш значи опасност
Орел че хвърчи нависоко значи ще имаш напредък в работите си
Орехи ако береш насън значи радост
Орехи ако сънуваш значи придобиване
Орехи ако трошиш насън значи охолност
Орехи зелени ако сънуваш значи разпра
Орехи че брулиш ако сънуваш значи добро имане
Ориз ако сънуваш значи печалба, вест
Оръжие ако сънуваш значи неприятност
Оръжие че носиш и стреляш с него, значи лошо ще си изпиташ поради някоя лудория
Ос в съня е знак, че се стремиш да подчиниш всичко на собствените си интереси.
Осавсъняемноголош знак, освен ако не я убиеш. Ако пъдиш оса, щестрадашотмързеласи.Ако видиш ято оси, ще търпиш загуби. Ако теужилиоса,чакайпредателствоот съмишленик или приятел.
Осветен, осветление в съня е знак за надежди и добър шанс за осъществяване на начинанията ти.
Освещаване ако правиш насън, ще бъдеш благословен, ще ти потръгне в работата и в любовта.
Освобождаване ако насън успееш да се освободиш, ще избегнеш опасност, ще преодолееш трудност или препятствие.
Осем това число в съня е добър знак: ще спечелиш пари или ще натрупаш имот.
Осигуровка плащаш ли насън, ще плащаш за нечии грехове. Ако я получаваш, ще бъдеш възмезден за полаганите грижи.
Осиновител че си, ако сънуваш, ще срещнеш човек, комуто си задължен. Ако имаш осиновител, не забравяй старите си длъжници.
Основи на сграда че изливаш, ако сънуваш, предстои ти крупна промяна в индивидуален план или в професионално отношение.
Основоположникчеси,акосънуваш,ще трябва да защитаваш придобитото. Другакоеосновоположник, щеоспорвашзаповедите на началниците си и товащетикоства загуби.
Оставкаподавашли насън, ще се издигнешвслужбата,ще те повишат или поне щегледат спо-добро око наработатати. Другако подава оставка, трябва даподсигуришбъдещето сиоще отсега.
Останки човешки или животински в съня са знак за голяма скръб. Ако сънуваш хранителни останки, чака те бедност.
Острие в съня е знак за опасни успехи и за сексуални подвизи.
Острилкааковидишилиизползвашнасън, ще имаш стълкновения за праватаизадълженията си.Другако яизползва, ще ти отнемат някоя привилегия.
Островакосесънувашсам нанеобитаем остров, ще имаш пречки и трудностивработата сиили вобщуванетос околните. Ако посещавашекзотиченостров, значи щепридобиешопит внякаква работа, ще сеусъвършенствашв уменията си.
Остроумен че си, ако сънуваш, ще ти се подиграват и присмиват. Друг ако е остроумен, ще имаш забавен и обаятелен приятел.
Осъден че си, ако сънуваш, не се поддавай на изкушения и съблазни. Друг ако е осъден, чака те радост, ще се отървеш от опасност.
Охкане насън ако сънуваш значи радост и утеха
Оцет ако сънуваш значи скръб
Очи късогледи че имаш насън ако сънуваш, значи ще имаш недостиг на пари
Очи светли че имаш, значи чест и повишение
Очи сини че имаш ако сънуваш значи ти предстои гореща любов
Очи слепи че имаш ако сънуваш значи ще чуеш радостна новина
Очила ако сънуваш значи спор, хитрина

Гадаене на сънищата 9d2941ddc1054bda965418bc144ecc59
Падаш ли насън значи загуба
Падаш ли от дърво значи ще те охулят
Падаш ли насън от стръмна височина, значи нещастие, смърт
Падаш ли насън от стълба значи унижение
Паднеш ли насън във вода, значи избавление от зли намерения
Палачинки ако сънуваш значи болест
Памук ако предеш насън значи придобиване
Панахида ако посещаваш насън значи спор
Панахида ако правиш насън значи вест
Параход ако сънуваш значи пътешествие
Пари ако сънуваш значи неочаквани разходи
Пари ако намериш насън значи да се пазиш да не ти напакостят
Пари ако сънуваш че печелиш значи ще имаш щастие в любовта
Пари книжни ако сънуваш значи радост
Пари на заем ако вземаш значи досада
Пари от злато ако сънуваш значи големи работи
Пари че имаш ако сънуваш значи ще се възгордееш
Пари че изгубиш ако сънуваш значи несполука в една работа
Патерица, бастун ако сънуваш че носиш значи ще имаш здраве и благодат
Патица ако убиеш насън значи имотна придобивка
Патица ако ядеш насън значи пари
Паун ако сънуваш значи добра надежда
Паяк ако сънуваш , значи отношенията ще заемат благоприятно направление
Паяк че убиваш насън значи победа над врага ти
Паяци ако сънуваш значи неспокоиствие
Паяжина ако сънуваш че метеш и изчистваш от къщата си значи добро домакинство
Пеене на църковни песни ако слушаш ще чуеш похвали и благополучие
Пееш ли насън със сладък глас значи достигане на желание
Пееш ли с лош глас значи нещастие и сиромашия
Пера ако сънуваш значи неочаквана беда
Пера бели от птички че имаш на шапката си значи ще създадеш страх у някого
Пердета вътрешни ако сънуваш значи твоите секрети не ще се узнаят
Пердета дебели, завеси ако сънуваш значи ще скриеш нещо от хората
Песен от женски глас ако чуеш насън значи доволство и спокоиствие
Песен от хор ако чуеш - благополучие и славни дела
Песни ако чуеш - всичко ще бъде добре извършено според мечтите ти и желанието ти
Песни мъжки - щастие, женски - неприятности
Печат ако сънуваш значи благополучие
Пещера ако сънуваш че влизаш в нея - промяна на досегашните възгледи
Пиво (бира) - радост
Пиеш ли вино - сила
Пиеш ли вода - мир и тишина
Пиеш ли насън от чешма значи забравяне
Пеленка ако сънуваш значи радост
Пипер лют че ядеш - враг
Пипер сладък - здраве
Писмо ако пишеш насън значи дар и нова вест
Писмо ако получиш - повишение
Пити ако сънуваш че ядеш - благополучие
Пиян ако сънуваш - болка
Пиян ако сънуваш, че си - срам и болест
Плаваш ли бързо с лодка или нещо друго значи ще отидеш в далечна страна
Плаваш ли по море насън - сиромашия
Пламък ако сънуваш - пари, печалба от имот, подарък
Планина ако изкачваш - победа
Планина по която да има и равнини - значи скоро ще имаш печалба
Планина че гледаш пред себе си близко значи ще срещнеш препятствие по пътя си
Плач ако сънуваш значи радост
Плаче ли някои друг насън значи скоро ще се утешиш
Плет ако сънуваш значи веселба
Плодове ако сънуваш значи ще имаш щастлив процес
Плодове сладки ако сънуваш-богатство и щастие
Плодове узрели на дърво - предвещава добро
Плуваш ли насън - здраве; неволи
Плуваш ли в бистра вода - благополучие
Плуваш ли в мътна вода - отчаяние
Погребение ако сънуваш - лоша вест
Подарък ако сънуваш - веселие
Подарък че вземаш - ще чуеш една лъжа, ще имаш неприятности.
Подарък че даваш, значи те очаква радост
Подиграват ли ти се насън значи притеснение
Подпис свои ако даваш, значи новини, угощение
Поле ако сънуваш значи неприятна изненада
Поле зелено - това за което мечтаеш ще го постигнеш
Поле, ливада с детелини - щастие изпълнено с надежда
Поле опустошено - ще се разболееш
Поле, че обработваш значи скоро ще забогатееш
Полумесец - скоро ще добиеш приятелство
Поляна - означава приятелство
Поп - радост
Портокал - подарък, успех
Портокали - неприятности
Портокали, че иадеш - ще изпиташ забранени наслади
Портрет че рисува ниакои - ще спечелиш тленно богатство
Портрета си ако сънуваш насън, значи раждане на брат или сестра, ще поправиш грешките си
Портфеил - ще откриеш някаква таина
Предеш ли насън - благополучие
Преминаваш ли през град насън, значи ще ти се случат грижи, досада и безпокоиство
Преплуваш ли вода насън - избавление
Приказка ако разказваш ще чуеш клюки
Прозорец, че гледаш навън през него, ще закъснееш с посещението си или ще го оставиш за друг път
Прозорец че се надвесиш и паднеш от него, значи отиваш срещу опасността
Прозорец че затваряш, ще те преследват таини мечти
Прозорец, че отваряш - ще срещнеш любовника си
Пръста си ако порежеш насън, значи да се пазиш от загуба
Пръста си ако отрежеш поради операция, ще претърпиш вреда
Пръстите си ако сънуваш, че кършиш, значи улеснение и полза
Пръстът ти че бере и те боли много, ще прекараш душевна мъка
Пръстите ако чистиш насън, значи полза
Пръстен ако изгубиш - лоша случка, раздяла в семеиството - смърт или развод
Пръстен ако сънуваш - добиване на дете, чест, печалба, женитба
Пръстен, гердан или други украшенииа със скъпоценни камъни че носиш, слава, почит и трудолюбие.
Пръстен железен - усилия
Пръчка, че те бият с нея, значи да се защищаваш
Пръчка или тояга ако сънуваш, значи да се пазиш от наказание и глоба
Птички ако ловиш насън значи придобивка
Птички ако сънуваш - благополучие и чест
Птички че хвърчат - чест и добро здраве
Птички малки че храниш, милваш - милосърдие
Птички готвени ако ядеш - надяваи се за гостенин или добив
Пушка ако гръмне - вест, зло
Пушка ако носиш, значи скръб
Пушка ако сънуваш значи вест или писмо
Пчели - предвещава добро
Пчели, че хвърчат - неприятности с приятелите ти или ще имаш близо нещастие
Пчели че те жилят - някои ще те обиди кръвно, от което ще се разтревожиш
Пъпеш - ще добиеш приятели
Път крив - заблуда
Път надолен - унижение
Път непроходим ако преминеш - ще защитиш с успех своето право
Път прав - благополучие
Път равен - успех
Път тесен - ще претърпиш изкушение
Път широк - значи безпрепятствено ще достигнеш голямо щастие
Пътека - ще се притесняваш от нещо
Пътуваш ли с автомобил - ще направиш благополучни предприятия
Пясък - неочакваност; в къщи ще имаш несъгласие
Пясък че насипваш и пръскаш, ще ти се случат досадни неща

Гадаене на сънищата 4fba494401b0f31d21f6b9b357865b64
Работиш ли насън значи ще постигнеш желанията си
Равнина - радост в къщи
Радио - слух, клюки
Радостен ако си - осветление на работите ти, сълзи
Раждане - препирня за нещо
Раждаш ли насън, ако си мъж - трудности, ако си жена - избавление
Разбоиници ако гониш и надвиеш - мечти за наличност
Разбоиници - печалба
Разбоиници че те гонят - лоши работи
Развалина - богатство
Развод - значи нови роднини ще придобиеш
Разговор - прение
Разговор по телефон ако сънуваш значи неприятна вест
Раздаваш ли някому пари, дрехи, обувки и др. срещу свят ден ще заслужиш слава, чест, похвали
Разхождаш ли се в гора насън значи ти предстои щастлива женитба
Ракия ако пиеш - добри последици
Рани от биене ако сънуваш - срам
Раниш ли някого с нож насън - благополучие
Раци че ядеш ще придобиеш имане или добър път
Редиш ли мебелите си насън - здраве
Режеш ли насън - загуба
Река разлята ако сънуваш - препятствия
Река че паднеш в нея - нещастен случаи
Река бистра - голямо щастие
Река мътна - лоши времена
Река пълна с риба - богато наследство
Река че те завлича, голямо премеждие
РЕКА че шуми силно, ако сънуваш, значи ще чуеш клевета за себе си.
РЕЦЕПТА ако сънуваш, значи благоприятна вест.
РЕШЕТО ако сънуваш, значи празен труд.
РЕШИШ ли се с гребен насън, значи ще те похвалят.
РИБА ако сънуваш, значи оскъдност.
РИБА ако сънуваш, че храниш, значи отдалечаваш враговете си.
РИБА ако ядеш насън, значи болест.
РИБА варена ако сънуваш, значи загуба.
РИБАварена,пържена, ако сънуваш, че ядеш или готвиш, значи разваляне наважнаработа или скръб; ще запушиш устите на враговете си.
РИБА във вдоа ако сънуваш, значи чрез хитрост ще постигнеш целта си.
РИБА голяма ако сънуваш, че ядеш, значи загубя.
РИБА голяма, едра ако сънуваш, значи голям добив ще имаш.
РИБА малка ако сънуваш, значи ще получиш неблагодарност.
РИБА много ако сънуваш, че имаш, знаги богатство.
РИБА много дребна ако сънуваш, значи ще чуеш лоши приказки.
РИБА наготвена с масло, чесън, оцет ако сънуваш, че ядеш, значи ще добиеш желаното.
РИБА с въдица ако сънуваш, че ловиш, значи скръб.
РИБА солена ако сънуваш, значи беда.
РИБА че вариш, ако сънуваш, значи ще си устроиш уютно огнище.
РИБАчеловиш,акосънуваш,за мъжете значи, че ще спечелят благоволениетонадамите,зажените значилеко раждане, а за момите - победанадсъперницитеси;печалба; измама.
РИБА че ловят с мрежа, ако сънуваш, значи да се пазиш от мрежите на неприятелите си.
РИБА че убиваш или разсичаш, ако сънуваш, значи ще умре неприятелят ти.
РИБИ много ако сънуваш, значи придобивка.
РИЗА ако сънуваш, значи надежда, писмо.
РИЗА бяла ако обличаш насън, значи добра надежда.
РИЗА кърпена ако сънуваш, значи болест.
РОБИ ако сънуваш, значи ще придобиеш имане.
РОГАТО животно ако сънуваш, значи внезапност.
РОГОВЕ ако сънуваш, значи дръзновение.
РОГОВЕ че имаш, ако сънуваш, значи ще придобиеш знание.
РОДИЛКА ако сънуваш, значи измама.
РОДИНАТА си ако сънуваш, значи тъга.
РОДИТЕЛИ умрели ако сънуваш, значи си забравил.
РОДИТЕЛИ ако сънуваш, значи щастие.
РОДНИНИ умрели ако видиш насън, значи ти се явяват да не ги забравиш.
РОЗА ако закачиш насън, значи веселие и удоволствие.
РОЗА ако поставиш насън на гърдите си с цвета нагоре, значи веселие.
РОЗА ако поставиш насън на гърдите си с цвета надолу, значи тъга.
РОЗИ много ако натрупаш по главата, ушите, гърдите насън, показва, че не си възпитан.
РОЗИ червени ако видиш насън в градината си, значи щастие.
РОКЛЯ изгорена ако сънуваш, че имаш, значи небрежност.
РОКЛЯбялачеимаш,акосънуваш, значи радост и любов; червена - задомяване;синя-добив надеца;зелена - младост; сива - радост; черна - скръб.
РОКЛЯ скъпа ако сънуваш оцапана, значи нехайство.
РОМ ако пиеш насън, значи веселие.
РОСА ако сънуваш, значи сълзи.
РУСАЛКА ако сънуваш, значи опасност.
РУЧЕЙ ако сънуваш, значи радост.
РЪЖ ако сънуваш, че жънеш, значи благополучие; суша.
РЪЖ ако сънуваш, че сееш, значи печалба.
РЪЖ ако сънуваш, че събираш, значи достойнство; успех.
РЪЖ насън ако държиш в ръката си, значи скръб.
РЪЖ на снопи ако сънуваш, известява ти победа над враговете.
РЪЖ че вършееш насън, значи благополучие.
РЪЖДА ако сънуваш, значи скръб.
РЪЖЕНО семе, ако събираш насън, значи досаждане и мъки.
РЪКУВАШ ли се насън, значи срам.
РЪКА без труп ако сънуваш, значи неочаквана болест.
РЪКА черна ако сънуваш, значи беда.
РЪКА чиста ако сънуваш, значи печалба.
РЪКАВИЦИ бели ако сънуваш, значи щастие, черни - болест.
РЪЦЕ бели, прилични, окичени с гривни, пръстени ако сънуваш, че имаш, значи наклонност към лукавство.
РЪЦЕ големи ако сънуваш, че имаш, значи недостойнство.
РЪЦЕ изкълчени, счупени или променени ако имаш насън, значи ти предстои беда.
РЪЦЕ космати ако имаш насън, значи имаш голям късмет, ще спечелиш от лотария.
РЪЦЕ красиви, женски ако сънуваш, че имаш, значи мечтаеш за хубава работа.
РЪЦЕ много ако сънуваш, известява ти едно придобиване голямо и с благодарение.
РЪЦЕ мръсни ако сънуваш, значи пари.
РЪЦЕ хубави, без украшения ако сънуваш, че имаш, значи благополучни работи, чест и надежда.
РЪЦЕ чисти ако сънуваш, че имаш, показва ти благополучен край на работата.
РЯПА ако сънуваш и ядеш насън, значи ще добиеш имот; срам.
РЯПА мезе ако сънуваш, че ядеш, значи лекота.

Гадаене на сънищата B19c9496ca8a78f97e52061fb273afac
САКСИЯ ако сънуваш, значи пари.
САЛАТА ако правиш насън, значи болест
САЛАТА ак осънуваш, че ядеш, значи лоша разправия.
САМОВАР ако сънуваш, че кипи, значи болест и съжаление.
САМОДИВИ ако сънуваш, значи напразни надежди.
САНДЪК ако сънуваш, значи черен труд; празен живот.
САПУН ако сънуваш, значи веселие; гост.
СВАДА ако сънуваш, значи ще се прибереш в къщи.
СВАДБА ако сънуваш и играеш в нея, значи загуба, ако ли не играеш скръб; бой.
СВАДБА ако сънуваш, че правиш, значи забрана на работите ти или ще ти се случи нещастие.
СВЕЩ ако ти запалят насън, значи ще се влюбиш до уши.
СВЕЩ ако сънуваш, ти показва любов, а понякога премеждие; любов към родината.
СВЕЩ ако сънуваш, че гори, показва ти любов от лукав човек до премеждие; ще те поласкаят
СВЕЩ ако палиш насън, значи болен ще оздравее; добър приятел ще си намериш; предстои ти радост и любов.
СВЕЩ на другиго ако запалиш насън, значи някой ще се запали от любов по тебе.
СВЕЩ, че гасиш, ако сънуваш, значи ще се откажеш от едно познанство.
СВЕЩ че палиш в черква, ако сънуваш, значи ще те унижат като лицемер и ласкател.
СВЕЩТА ти ако угасне насън, значи болният ще умре.
СВИНЕ ако сънуваш, че имаш в къщата си, показва ти здраве
СВИНСКА мас ако сънуваш, значи горчилка.
СВИНЯ ако сънуваш, значи ще имаш досада; гуляй; ще имаш нужда или неприятна случка.
СВИНЯ мършава, ако сънуваш, че гледаш и я гониш, значи препятствие в работите ти.
СВИРЕНЕ ако сънуваш, значи тревога.
СВИРНИ от уста, ако чуеш насън, значи ужас.
СВИРНИ от флейта ако чуеш насън, значи ужас или нова вест.
СВИРНИ от хармоника, музика и др. весели гласове ако чуеш насън, значи наслаждение и любов.
СВИРНИ от цигулка или тамбура или от друго нещо ако сънуваш значи щастие.
СГОВОР ако сънуваш, значи радост.
СЕЛЯНИН или селянка ако сънуваш, значи досада.
СЕНО ако гледаш насън значи нещастие.
СЕНО ако гледаш насън, че го косиш, сушиш, прибираш, значи добив.
СЕСТРА си ако сънуваш, значи раздяла с домашни.
СИНДЖИР ако сънуваш, значи почит и благополучие.
СИНДЖИР златен ако сънуваш, че носиш през рамо или на ръце, значи тежест и робство.
СИПАНО ако сънуваш, че ядеш значи скръб.
СИРЕНЕ ако сънуваш, значи печалба; веселба
СКАНДАЛ ако сънуваш, значи пиянство
СКОРПИОН ако сънуваш значи радост
СКЪСАНО ВЪЖЕ ако сънуваш значи съкращение на работите и нещастие, а ако е ново, значи победа
СЛАДКО ако сънуваш, значи развод.
СЛЕПЕЦ ако сънуваш, значи ще имаш препятствие и спиране на работите ти.
СЛЕПЕЦ, че водиш, ако сънуваш, значи ще преживееш приключение в пътуването си.
СЛЕПЕЦ че си, ако сънуваш, значи те чака опасност.
СЛИВИ ако ядеш - болест.
СЛИЗАШ ли надолу насън, значи загуба, а нагоре - добрина.
СЛОН ако сънуваш значи вест
СЛЪНЦЕ затъмнено ако сънуваш, значи ще се почерниш със загуба на имот или друга загуба.
СЛЪНЦЕ под облак ако сънуваш, значи ще ти се случи препятствие в работите и пътя.
СЛЪНЦЕ светло ако сънуваш, значи щастие.
СЛЪНЦЕ ясно ако сънуваш, значи милостиня.
СМЕЕШ ли насън, значи сълзи.
СМОК, че те гони - значи ще те сполети беда.
СМЪРТ ако сънуваш - дълъг живот; радост
СНАХА - значи лукавство.
СНОПИ ако сънуваш, значи щастие, пари.
СНЯГ ако сънуваш, значи смях
СНЯГ без време - грозна работа.
СНЯГ на големи преспи - ще те огорчат.
СНЯГ с време ако сънуваш, че пада - плодородие.
СНЯГ, че газиш - ще изпаднеш в затруднено положение.
СНЯГ, че вали, ако сънуваш, ще прекараш лека болест.
СНЯГ, че правиш на топки и се биеш с тях, ще те занимават с глупави постъпки.
СНЯГ че те затисне, значи ще се притесниш много, но после ще се зарадваш.
СНЯГ, че ядеш - значи да станеш от леглото си и да пиеш нещо малко.
СОЛ ако сънуваш - ядове, досади, гонения; болест.
СОЛ ако сънуваш, че носиш, продаваш или даваш някому, значи тежест.
СОЛ че разпиляваш, значи ще имаш досада.
СОЛ че ядеш, ако сънуваш, значи беда, от която ще се избавиш.
СРАЖЕНИЕ ако сънуваш, значи беда, от която ще се избавиш.
СРЕБРО ако сънуваш, значи радост, похвала.
СРЕБРО, сребърни съдове и украшения ако сънуваш, че купуваш или си намерил, значи благополучие и повишение в работата ти.
СРЕЩА с войска ако сънуваш, значи ако си болен ще оздравееш, а ако си здръв - благополучие в работата ти.
СТАДО ако сънуваш значи неволя.
СТАР калугер ако сънуваш, че пее божествени песни, значи ще те славят.
СТАР калугер ако те срещне насън без да те погледне или заговори, значи проклятие.
СТАРОСТ ако сънуваш, значи мъдрост, поумняване.
СТАЯ мебелирана, че си наел, ако сънуваш значи ще трябва да бъдеш по-порядъчен човек.
СТАЯ приемна, хубаво украсена, асо сънуваш значи ще приемаш гости.
СТАЯ обикновена ако сънуваш, значи ти предстои скромно щастие.
СТАЯ, че метеш - не се труди да оправяш чуждите работи.
СТРЕЛБА ако сънуваш, значи новина; придобивка
СТРЕЛИ ако хвърляш насън, значи досаждане
СТРЕЛЯШ ли по зайци насън, значи ти предстои щастие
СТРЕЛЯШ ли с пушка насън, значи придобиване и благополучие
СТРИЖЕШ ли добитък насън, значи благополучие
СТРИЖЕШ ли коса на жена - омраза.
СТРИЖЕШ ли някого - загуба.
СТУД ако сънуваш значи грижа
СТЪКЛО ако сънуваш, значи ярост и досаждане; избавление
СТЪКЛО или стъклен предмет ако сънуваш, че си счупил, значи да си внимателен и да се пазиш от нещастие.
СТЪЛБА ако сънуваш, значи усилия
СТЪЛБА нагоре ако сънуваш значи успех
СТЪПАЛА ако сънуваш, значи пречка
СУЧЕШ ли насън, значи ще имаш деца
СЪВЕТВАШ ли се насън, значи досада
СЪДИЛИЩЕ ако сънуваш значи разпра с жена
СЪДИЛИЩЕ ак осънуваш и че имаш там работа, значи ще се разправяш с някого
СЪДОВЕ нови ако сънуваш, значи радост
СЪКРОВИЩЕ ако намериш насън, значи радост
СЪЛЗИ, че друг рони, ако сънуваш ще се радваш заедно с този, който плаче
СЪЛЗИ, че рониш - ненадейна радост
СЪНЛИВ ако си насън - препятствие на работите ти.
СЪРЦЕ кърваво ако сънуваш, ще те обиди някой
СЪРЦЕ, че бие силно - обграждат те фалшиви приятели
СЯДАШ ли насън между другари, значи добро

Гадаене на сънищата 435af1ffb9969508fef1b1cdfa269c1d
ТАБУРЕТКА ако сънуваш, значи таина скръб
ТАЛИСМАН ако сънуваш, значи успех
ТАМБУРА ако сънуваш значи неприятност
ТАМЯН ако сънуваш значи хитрост
ТАМЯН че вземаш от някого ако сънуваш значи приятелство, благополучие
ТАНТЕЛА ако сънуваш значи усилия
ТАНЦ ако сънуваш значи измама
ТАНЦУВАТ ли други насън, значи ще те залюбят
ТАНCУВАШ ли насън, значи веселие, ще се влюбиш
ТАРАЛЕЖ ако сънуваш значи разговор с лъжец
ТЕАТРАЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ако гледаш насън, значи задоволство
ТЕАТЪР ако сънуваш, че ти участваш в него, значи ще тържествуваш над завистниците си.
ТЕАТЪР че посещаваш ако сънуваш, значи ще имаш особена среща с някого
ТЕЛ ако сънуваш, значи ще има да се бориш с грижи и несгоди
ТЕЛ ако сънуваш, че обвиваш с него предмет, значи ще имаш голямо щастие и пари
ТЕЛ ако сънуваш че развиваш, значи ще имаш неприятни парични сделки
ТЕЛЕНИ изделия ако сънуваш значи ядове
ТЕЛЕФОН ако сънуваш значи раздяла
ТЕМЕНУГИ ако сънуваш че сееш или имаш в градината си и се любуваш на тях, значи добив и среща с любимите ти хора
ТЕМЕНУГА бяла ако сънуваш значи мир
ТЕМЕНУГА жълта ако късаш насън, значи удоволствие
ТЕМЕНУГА синя ако късаш насън, значи удоволствие
ТЕМЕНУГА червена ако късаш насън и се кичиш, значи благополучие и радост
ТЕМЕНУГА че късаш ако сънуваш значи радост
ТЕНДЖЕРА ако сънуваш значи кражба
ТЕТРАДКА ако сънуваш значи радост
ТИГЪР ако сънуваш значи ще добиеш непримирим враг
ТИКВА ако сънуваш значи ще добиеш приятел; ядове
ТОПКА ако сънуваш, значи ще те подиграят пред жена
ТРЕВА ако береш значи страх и неволя
ТРЕВА зелена ако сънуваш, значи радост
ТРЕВА зелена, че късаш ако сънуваш значи полза и радост
ТРЕВАмлада,зелена и буина ако сънуваш че седиш на нея, значи ще се ползвашотразположението и симпатиите на жените или на мъжете
ТРЕВА отровна че търсиш на полето ако сънуваш значи ще имаш загуба
ТРЕВА росна ако сънуваш, значи тъга
ТРЕВА, че търсиш ако сънуваш значи ще имаш ново наследство
ТРЕВА че ядеш, ако сънуваш, значи ще живееш дълъг живот
ТРЕВИ, билки ако сънуваш че късаш,береш значи си разстроен и търсиш лекарство
ТРЕСКА ако сънуваш, значи бедност
ТРИОН ако сънуваш значи неприязън
ТРЪБА ако свири, значи нова вест
ТРЪН ако сънуваш значи болест, омраза
ТРЪНИ че те убодат, ако сънуваш, значи ще изгубиш службата си
ТУXЛА ако сънуваш, значи късмет, успех
ТЪГА, че си замислен ако сънуваш, значи ще подредиш работите си
ТЪМНИНА ако сънуваш значи оплакване
ТЪПАН, барабан, тарамбука или даире ако чуеш насън, значи ти предстои безпокоиство и грижи
ТЪРГОВСКИ помощник или водач, които познава местните хора, ако сънуваш че си, значи ще чуеш лъжа от някого
ТЪРГУВАШ ли с нещо насън, значи богатство
ТЮТЮН ако сънуваш, че е висок и го копаеш, значи достигане на желаното
ТЮТЮН ако сънуваш че сееш, разсаждаш, значи ще ти се създаде голяма надежда
ТЮТЮН, че береш ако сънуваш значи радост
ТЮТЮН че пушиш насън, значи чест
ТЯЛО че имаш по-голямо отколкото е, ако сънуваш, значи чест и богатство
ТЯЛОТО си голо ако сънуваш, значи бедност; облечено - богатство
ТЯЛОТО си голямо ако сънуваш, значи богатство
ТЯЛОТО си или чуждо тяло тлъсто ако сънуваш, значи ще добиеш кредит и богатство
ТЯЛОТО си много дебело ако сънуваш, значи голям добив, богатство
ТЯЛОТО си неправилно или сакато ако сънуваш, значи ще претърпиш нещастие.
Гадаене на сънищата 52d19b777639f849533ff7f10ace05e7
УБИИСТВО ако извършиш насън, значи лоша мълва за теб ще се чуе.
УБИИСТВО ако сънуваш, значи ще пострадаш от клевета
УДАВНИК ако сънуваш значи нещастие
УМИРА ли друг човек насън, значи ще се радваш
УМИРАШ ли насън, показва, че не ти достига много от имането; щастие; ще получиш празни обещания
УМРЯЛ ако сънуваш - женитба
УМРЯЛ ако те улови насън, значи таина
УМРЯЛ ако ти дава дрехи, значи болест
УМРЯЛ ако те поздрави насън, значи сполука
УМРЯЛ възкръснал ако видиш насън и разговаряш с него, значи благополучие и миропомазване
УМРЯЛА рожба, че е добита, ако сънуваш, значи зли намерения
УМРЯЛ че е друг човек, които е още жив, ако сънуваш, значи ще изгубиш процес
УМРЯЛ че изпращаш, погребваш, значи милосърдие
УМРЯЛ че оплакваш насън, значи ще получиш радостна вест и ще видиш жив човек
УМРЯЛ че поздравяваш ако сънуваш значи ще се ожениш; ще имаш щастие в предприятията
УМРЯЛ че си и пак се съживиш, ако сънуваш, значи ще живееш скитнически живот, ще ти се възвърне загубеното
УРАГАН ако сънуваш значи промяна
УСМИВКА ако сънуваш значи мечтаят за теб
УСТА голяма ако сънуваш, значи разпра
УСТАТА си крива ако сънуваш значи зло някому ще причиниш
УТЕXА ако сънуваш значи омраза
УТРОБА изпразнена или разпрана ако сънуваш недоволство е и сиромашия
УXО ако сънуваш значи пари
УШИ ако сънуваш, че ти растат значи ще се влюбиш
УШИ големи и хубави, че имаш ако сънуваш, значи ти предстои голямо щастие
УШИ магарешки ако сънуваш, че имаш значи ще станеш зависим от другиго
УШИ на някое диво животно ако сънуваш че имаш значи ще бъдеш предаден от неверен приятел
УЧАСТВУВАШ ли в лотария, значи ти предстои щастие
УЧЕНИК с бели дрехи ако сънуваш значи разкошен живот
УЧЕНИК с обикновени дрехи ако видиш насън, значи скромност, покорност ученичка на училище ако сънуваш значи занятие
УЧЕНИЧКА че те държи под ръка ако сънуваш значи тъга и скръб
УЧЕНИЧ,КА че те среща и поздравява ако сънуваш значи щастие и благодарност
УЧИЛИЩЕ ако сънуваш - щастие
УЧИТЕЛ ако сънуваш че преглежда дневника и се взира в теб, значи слабо учение
УЧИТЕЛ груб ако сънуваш че те изпитва и гълчи значи отличие и добър напредък
УЧИТЕЛ изпитва ли те насън и отговаряш ли му насън, значи приготовление
УЧИТЕЛ че те поглежда често ако сънуваш значи лукавство
УЧИШ ли се в училище насън, значи откритие на някоя таина.

Гадаене на сънищата 2a8b7772d5d20cbc2bf988a962f23443
XАЗАИКА ако сънуваш, значи ненавист
XАИВЕР ако сънуваш че ядеш, значи благоприятност
XАИВЕР разбит на гъста каша ако сънуваш, че ядеш, значи сиромашия
XАИВЕР чер ако сънуваш че ядеш значи чест и богатство
XАИДУТИ разбоиници ако сънуваш, че те гонят и се плашиш, значи си неспокоен от наличност; ако ги гониш - мечтаеш за богатство.
XАЛВА с топъл хляб ако сънуваш, че ядеш значи благоприятност
XАМАЛИН че си и носиш някаква тежест, значи тежест в поминъка ти.
XАМБАР празен и развален ако сънуваш, че имаш, значи нещастие и сиромашия
XАМБАР сито че имаш насън, значи богатство
XАМУТИ нови ако имаш, купуваш, значи избавление от нещастие
XАРМАН ако сънуваш значи глад
XВАЛБА ако сънуваш значи ходатаиство
XВYРЧИШ ли насън значи ще се гордееш
XИМИЯ че учиш насън, значи достоинство и чест
XИНИН хапове че гълташ насън, значи разстроиство, треска, простуда
XЛАДИНА че желаеш, ако сънуваш значи разстроиство
XЛЕБАРКА ако сънуваш значи досада
XЛЕБАРКИ ако сънуваш значи неприятност; пари
XЛЯБ ако сънуваш значи богатство; чест
XЛЯБ ако приемаш насън, значи добро
XЛЯБ ако ядеш насън, значи омраза
XЛЯБ готов опечен ако сънуваш, на трудещите се добро, а на празноскитащите - зло
XЛЯБ топъл и сирене ако ядеш насън, значи надежда
XЛЯБ хубав че ядеш, ако сънуваш значи ще имаш верни приятели; печалба
XЛЯБ че даваш някому, ако сънуваш, значи благодеяние, богатство и добър ред
XЛЯБ че изгориш насън значи нещастие
XЛЯБ че печеш насън значи ще имаш щастие в предприятията си
XЛЯБ че рониш и хвърляш насън, значи беда
XОДЕНЕ по мост ако сънуваш, значи опасност
XОДИШ ли по кални пътища, значи огорчение от наи-близките ти
XОДИШ ли по поле насън, значи зло
XОДИШ ли на път насън, значи щастие
XОДИШ ли насън през блато, значи огорчение
XОРА много ако сънуваш, значи лоши клевети, лоши думи
XОРО ако сънуваш, значи смърт на близък роднина
XОРО, веселие ако гледаш насън и не играеш, значи тъга; ако играеш - значи радост и добив
XОМОТ нов ако сънуваш, значи благополучие
XОМОТ счупен ако сънуваш, значи ще имаш нещастие
XРАНИ добри ако сънуваш, че имаш на полето, значи щастие и добив
XРАНИЛО че приготовлиаваш за добитъка си насън, значи грижливост и труд.
XРYТКА ако сънуваш, значи страдание, зараза
XУДОЖНИК, че си ако сънуваш и работиш в областта на изкуството, значи напредък.

Гадаене на сънищата 32cb28e534932e838a7d9be6271ab206
ЦАР ако сънуваш, значи ще те повишат в по-горен чин; благополучие
ЦАР ако сънуваш, че разговаряш с него, значи чест и повишение на делата ти; щастливо обстоятелство ще подобри положението ти.
ЦАР И ЦАРИЦА ако сънуваш, значи ти предстои голямо щастие
ЦАРИЦА сама ако сънуваш, значи ще се сгодиш
ЦАРСКИ РАЗГОВОР ако сънуваш - напредък
ЦАРСКО семеиство ако посрещаш насън, значи благословия и път
ЦАРЕВИЦАакосънуваш,чеимаш на нивата си, значи благополучие, богатство;родена акое иприбранав хамбар, значи щастие от наследство
ЦВЕКЛО ако ядеш насън, значи болест
ЦВЕКЛО червено, жълто захарно, кръмно и др. каквото и да е ако сънуваш, че сееш, копаеш, значи добив и увеличаване на капитала.
ЦВЕТЯ че късаш ако сънуваш значи те чака любовно щастие
ЦВЕТЯ ако сънуваш, значи радост, добрина, невинност
ЦВЕТЯ много ако сънуваш, значи скоро ще се сгодиш
ЦВЕТЯ цъфнали ако сънуваш, значи ще преживееш много радости
ЦВЕТЯ че редиш в букети, ако сънуваш значи скоро ще се сгодиш
ЦВЕТЯ че садиш, ако сънуваш, значи ще имаш пари и чест
ЦВЕТЯ че скубиш насън, сам ще си разрушиш щастието
ЦВЕТЯ че ти подаряват, ако сънуваш, значи хората ти желаят доброто
ЦВЕТОВЕ бели ако късаш насън, значи радост
ЦЕЛУВА ли се двоика насън, значи скръб
ЦЕЛУВАТ ли се други насън, значи ще направиш решителна стъпка
ЦЕЛУВАШ ли вдовица насън, значи очакване и нещастни срещи
ЦЕЛУВАШ ли девица насън, значи скръб
ЦЕЛУВАШ ли насън мъртви, известява ти една таина
ЦЕЛУВАШ ли някого насън или ако те целуват, значи добро щастие
ЦЕЛУВАШ ли обичния си приятел насън или той тебе, значи сбогуване и ще се разделиш от работа
ЦЕЛУВАШ ли се насън с домашните, значи промяна на работите
ЦЕЛУВКА ако дадеш насън, значи ще си заловиш нов любовник; ако си женен - ще измениш на жена си.
ЦЕЛУВКА ако получиш от някого насън, значи ще се помириш с неприятеля си или с любовника си.
ЦЕЛУВКА на любовницата си или на жена си ако дадеш насън, значи ще се скараш с тях
ЦЕЛУВКА на хубаво момиче ако даваш или получаваш, значи те чака истинска радост
ЦИГАНИН ако сънуваш значи ще те излъжат
ЦИГАНКА ако сънуваш значи болест
ЦИГАРА ако сънуваш значи скука
ЦИГАРА, лула, наргеле, че пушиш ако сънуваш значи приятна случка ще те изненада
ЦИГУЛКА ако сънуваш значи почит
ЦИЦИ големи ако сънуваш - доволство
ЦИЦИНА ако сънуваш, значи печалба
ЦYРВУЛИ нови ако сънуваш че носиш, значи завист; път
ЦYРВУЛИТЕ си скъсани ако сънуваш, значи скърбиш за несполука

Гадаене на сънищата C289dfc875588f10a9e360e184f8b478
ЧАДЪР за дъжд че носиш, ако сънуваш, значи ще бъдеш по-предпазлив
ЧАДЪР за слънце ако сънуваш, значи ще получиш подкрепа от голям човек
ЧАИ ако пиеш насън, значи радост
ЧАНТА ако сънуваш, значи надежда; възмущение
ЧАРШАФ ако сънуваш значи успех
ЧАСОВНИК ако изгубиш насън значи измама
ЧАСОВНИК ако намериш насън значи грижа
ЧАСОВНИК ако сънуваш значи съкращение
ЧАСОВОИ ако сънуваш значи чест
ЧАША ако сънуваш значи достоинство; напразно ходатаиство, нещастие
ЧАША вода ако сънуваш, че пиеш значи ще ти доидат гости
ЧАША за вино ако сънуваш, значи ще получиш добро известие
ЧАША за вода ако сънуваш, значи ще се разболее твои познат
ЧАШАзлатна,сребърнаи друга ако сънуваш и пиеш от нея вино, вода, но неракия,значище теповишат в работа или чин; ако е ракия, значиобратното
ЧАША че чупиш ако сънуваш, значи ще се скараш с някого поради несъгласие
ЧАШИ ако сънуваш че миеш значи гости
ЧЕ ЖЕЛАЕШ да умреш ако сънуваш, значи ти предстои добро здраве
ЧЕМШИР ако сънуваш значи дълъг живот
ЧЕРВА ако сънуваш значи ти предстои любовна радост
ЧЕРВА сухи за суджук ако сънуваш значи ще имаш неприятни случки
ЧЕРВАТА ти че куркат ако сънуваш значи ще имаш грижи за хранене
ЧЕРВЕИ ако сънуваш, значи ще те наклеветят за нещо
ЧЕРВЕИ ако сънуваш значи пари
ЧЕРГА ако сънуваш значи женска преструвка
ЧЕРГАТА ти ако изгори насън значи измяна от жена
ЧЕРЕШИ ако сънуваш значи щастие
ЧЕРЕШИ узрели ако сънуваш, че са на дървото, значи ще имаш печалба
ЧЕРЕШИ че береш ако сънуваш, значи те очаква радост
ЧЕРЕШИ че гледаш на пазара, ако сънуваш, значи ще ти се случат разни неприятности
ЧЕРЕШИ,че ядеш ако сънуваш значи ще бъдеш забъркан в препирня
ЧЕРКВА ако гледаш отстрани насън, значи ще отблъснеш ненавистните удари
ЧЕРКВА ако сънуваш значи безопасност
ЧЕРКВА ако сънуваш и се намираш в нея, значи скоро ще намериш утеха на страданииата си
ЧЕРКВА ако сънуваш че влизаш вътре, значи ще имаш неприятности и борене със съвестта
ЧЕРКВАакосънувашчесе молиш в нея, значи ще имаш щастие, веселоразположение надухаинапредък във всичко; висота, мъдрост и похвала
ЧЕРНИCИ че имаш и береш от тях листа за буби, значи ще увеличиш имане
ЧЕТЕНЕ ако сънуваш значи радост
ЧЕТКА ако сънуваш значи измяна
ЧЕXЛИ ако изгубиш насън значи развод
ЧЕXЛИ ако купуваш насън значи женитба
ЧЕШМА ако сънуваш значи пари, богатство
ЧОВЕК ако сънуваш значи ще изгубиш свободата си
ЧОВЕК болен ако сънуваш и му даваш помощ, значи ще ускориш работата си за свършване, ако не му помагаш - ще се протака
ЧОВЕК здрав ако срещнеш насън значи ще ти се прекъсне заговора за женитба от хули
ЧОВЕК непознат ако сънуваш, значи одумвания
ЧОВЕЦИ много ако сънуваш и говориш с тях, значи ще имаш нужда от упътване
ЧОВЕШКА ГЛАВА ако сънуваш значи ще изгубиш някого от близките си
ЧОРАП дълъг ако сънуваш значи път
ЧОРАПИ ако сънуваш значи гавра
ЧОРАПИ вълнени че обуваш значи ти предстои добро бъдеще
ЧОРАПИ къси ако сънуваш значи запознанство
ЧОРАПИжълтиакосънуваш-достиганена мечти и желания; червени - любов;зелени-благодарност; пембени -любовен поздрав; бели - годеж; черни -скръб
ЧОРАПИ скъсани ако обуваш очаква те срам, позор и безчестие
ЧОРАПИ че събуваш ако сънуваш значи ще подобриш отношенииата си
ЧУК ако сънуваш значи победа

Гадаене на сънищата D383fda8598cbd287ffdbd75cf89235a
ШАЛ ако купуваш насън значи нещастие
ШАЛ ако наплиташ насън значи годеж
ШАЛ ако сънуваш че губиш значи нещастие
ШАЛ копринен че носиш насън показва богатство; семпъл-покорство
ШАМАР ако ти ударят насън значи изненада
ШАМАР ако удариш насън значи ще бъдеш изигран
ШАМПАНСКО ако пиеш насън значи ще попаднеш в знатен кръг
ШАПКА ако намериш насън значи щастие
ШАПКА ако сънуваш показва радост
ШАПКА нова и хубава, че носиш ако сънуваш значи ще имаш добив щастие и увайение
ШАПКАпростаакосънувашче носиш на главата си значи благополучие радост;ако имацветя -глупост;семрла-мъдрост; червена - прекаленост; синя-доволност; жълто-покорност; бяла - почит; розова - любов
ШАПКА скъсана ако имаш значи ще изпаднеш в неприятни отношения или ще се лишиш от нещо
ШАПКА че я грабне вятарът ако сънуваш значи ти предстои подходяща печалба, вярност
ШАПКАТА ако ти падне насън, значи премеждие
ШАПКИ много ако сънуваш че имаш на главата си известява ти много грижи и работи
ШАРЕНА гаида, писана с маниста, нанизана, ако видиш насън, значи ще се веселиш
ШАРЛАТАНИН ако те срещне насън и разговаряш с него значи ще си измамиш
ШЕГУВАТ ли се с теб насън, значи измама
ШЕГУВАШ ли се насън, значи победа
ШЕКСПИРОВИТЕ съчинения ако четеш насън, значи ще владееш науката с успех
ШЕПНЕШ ли насън някому, значи лукавство и измама
ШЕТАШ ли насън из къщи, двора, дюкяна, значи старание към богатство и удоволствие
ЧИЕШ ли насън каквото и да е, значи трудни печалби - дълъг път
ШИКАЛКИ ако сънуваш, значи болест
ШИЛО ако сънуваш, значи клевета
ШИНЕЛ дълъг ако имаш насън, значи ще бъдеш победител
ШИРОКИ гърди че имаш насън, значи сила
ШИРОКИ дрехи ако имаш насън, показва слабост и заболяване
ШИТКАШ ли насън на някого да се обърне и да те види, ако е мъж е благополучие, ако е жена - укор
ШКАФ ако сънуваш, значи тъга
ШОКОЛАД ако сънуваш, значи радост
ШОПИ ако гледаш насън и викаш "ура", предсказва воина
ШОП ако сънуваш, значи лукавство
ШУБА ако сънуваш, значи ще извършиш глупост

Гадаене на сънищата F8d56e9dc881340d278c21b33b9d8abb
ЩАСТИЕ ако сънуваш, значи неволя
ЩИПЕШ ли някого насън, значи клетва, клевета
ЩИПCИ ако сънуваш, значи двуличие
ЩРАКАШ ли с празна пушка насън, значи умение
ЩУКА риба ако сънуваш, известява ти треска; караница с началника
ЩУКИ риби ако сънуваш че ловиш, значи нещастие
ЩУРАШ ли се из кюшетата на уликата насън, значи ще прекараш премеждие
ЩУРЕЦ ако сънуваш,значи глад; щурки - веселие
ЩУРCИ много ако сънуваш че има, значи опасна година

Гадаене на сънищата 64d24108b9669e647c1dd8115b973aa2

ЪГЪЛ ако сънуваш, че си се скрил зад него, значи ще ти предложат таина среща и обяснение в любов, с цел да те измамят
ЪГЪЛ или някое скришно място, ако сънуваш, значи да се доверяваш само на твоите близки

Гадаене на сънищата 6e7c9f25ef2a34a347bb6756a9883102
ЮБИЛЕИ че си празнуваш насън, значи ще останеш честен до дълбока старост
ЮТИЯ ако сънуваш, значи раздяла

Гадаене на сънищата F52440c7483af28f9d1947e55b6dfe5b
ЯБЪЛКИ ако сънуваш, значи здраве и радост
ЯБЪЛКИ зелени ако ядеш насън и даваш някому, значи ще се ожениш не по волята ти
ЯБЪЛКИ кисели ако сънуваш че ядеш значи ти предстоят неприятности
ЯБЪЛКИ неузрели ако сънуваш, че ядеш значи насилие и скръб
ЯБЪЛКИ печени ако сънуваш, че ядеш значи ще имаш заболяване на гърлото
ЯБYЛКИ печени в огън или варени ако сънуваш че ядеш показва радост
ЯБЪЛКИ сладки ако сънуваш, че ядеш значи ще ти се случи радостно произшествие
ЯБYЛКИ узрели ако сънуваш, че са на дървото значи с голиам род ще се сбереш
ЯБЪЛКИ, че белиш ако сънуваш значи ще унищожиш наи-хубавите си надежди
ЯБЪЛКИ че береш ако сънуваш значи ще те преследва някои
ЯБЪЛКИ че купуваш значи ще добиеш добри приятели
ЯБЪЛКИ че ти дават ако сънуваш значи ще се сгодиш
ЯГОДИ ако сънуваш показва щастие
ЯГОДИ ако сънуваш че ядеш значи старост; няма да придобиеш обещаното; грижи или нещастие
ЯГОДИ че береш значи ще имаш полза
ЯДЕШ ли насън значи благополучие; добър напредък; полза
ЯДЕШ ли насън без апетит значи разстроиство, болест
ЯДЕШ ли насън каквото и да е с апетит, значи ще успееш
ЯДОВЕ ако сънуваш значи безгрижие
ЯДОСВАШ ли се насън значи вражда
ЯЗДИШ ли насън значи благополучие
ЯЙЦА ако сънуваш че продаваш значи добив
ЯЙЦА счупени ако сънуваш, че продаваш значи загуба
ЯЙЦА че имаш в къщи ако сънуваш значи ще имаш печалба и семеино миролюбие
ЯЙЦА че купуваш значи ще подобриш положението си
ЯЙЦА червени ако сънуваш, значи щастие
ЯЙЦА че ядеш значи ще си намериш скромен и щастлив годеник, сила
ЯМА да копаеш насън, значи зли намерения
ЯСТИЕ ако сънуваш, значи надежда
ЯСТИЕ събрано ако сънуваш че даваш на домашни животни, значи доход
ЯСТИЕ че готвиш, сипваш и ядеш, ако сънуваш, значи доволност от богатство
ЯСТИЕ че даваш някому, ако сънуваш значи сиромашия
ЯXНАЛ че си на кон ако сънуваш значи чест и слава
ЯXТА ако сънуваш значи радост
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

Гадаене на сънищата Empty Re: Гадаене на сънищата

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите