Как да свършите заедно

Go down

heart Как да свършите заедно

Писане by pumpal21 on Сря 10 Ное 2010, 16:57

Това, че успявате да плувате в ритъм във водите на страстта, е прекрасно! Още по-страхотно би било обаче, ако се научите да прекосявате едновременно финалната чувствена линия, защото така ще грабнете о-о-олимпийския медал на удоволствието! Ето една дисциплина, в която си струва да потренирате като за световно!
Защо мъжете отключват сърцата си след порция хубав секс и са готови да ти споделят доста секретна информация, дори да те познават от няколко часа – факт, пределно ясен от времето на Мата Хари насам? Ами, защото оргазмът провокира организма ни да произвежда специфични вещества, които усилват усещането за близост с партньора. Чисто физиологична хитринка, с която природата ни помага да образуваме двойки по-лесно. Тъкмо затова е добре другарчето ти по легло да се постарае и ти да достигнеш края и е направо прекрасно, ако успеете да финиширате заедно, понеже така ще се потопите във въпросното еуфорично-интимно усещане едновременно. Нещо повече: установено е, че чудодейното въздействие на дружния оргазъм е толкова голямо, че е в състояние да „поправи“ ефекта от средна или направо мижава в качествено отношение похотлива сесия, като изтрие подробностите около героичните еротични напъни по време на самия секс и запази единствено спомена за нирваната постфактум, тоест посторгазъм.
А ако всичко си е било супер... е, тогава вече считай, че сте затегнали връзките на връзката си по категоричен начин. При това положение не си ли струва да хвърлиш малко труд, за да слееш крайните ви точки? Не твърдим, че е фасулски просто, но сме убедени, че всяко положено усилие в тази посока ще ти се услади. И така, ако искаш да вкусиш този су-у-упер сладък еротичен сценарий, продължи да четеш. За да научиш кои са евентуалните пречки нагоре по пътя към страстната синхронна кулминация и как да ги отстраниш с лека ръка... след което, докато си лежите в облака споделена наслада, да го подложиш на кръстосан разпит какво точно се случи по време на последния му тиймбилдинг!
Пречка 1
Ти финишираш главно по орален път
Дали ще ти послужи като някаква форма на утешение фактът, че още 58% от жените, участвали в международна анкета на Cosmo, са признали, че са на същото дередже, като част от тях са посочили за алтернативен оргазмен източник ръчните автоласки? Не че е кой знае какъв принципен проблем (и си е направо бял кахър на фона на жените, които въобще не могат да стигнат връхна точка!), особено ако имаш късмета да си с мъж, който се старае да задоволи и твоите чувствени нужди всеки път, независимо от конкретния развой на еротичните събития. И все пак... все пак е добре да направиш нещо по въпроса с т. нар. вагинален оргазъм, ако ще да е от гледна точка на чистото предизвикателство! Естествено, че е далеч по-лесно да финишираш по време на кунилингус предвид факта, че тогава се получава пряка стимулация на външната ти точка на удоволствието, която скорострелно покачва похотливите градуси. Съвсем различно е усещането обаче, когато епицентърът на кулминационната вълна на удоволствието е вътре в тялото ти и усетиш как вибрираш около любимия си. Да не говорим, че няма как да изпитате насладата от общия финал, ако ти кулминираш само по орален път, освен ако не ограничите чувственото си меню единствено до позата 69. Не че тази похотлива конфигурация е лоша, просто рано или късно ще ви дойде до гуша от нея. Ако все пак решите за начало да експериментирате достигането на синхронна крайна точка в нея, най-добре ти мини отгоре. Така ще имаш максимален контрол над положението. И ще можеш всеки път, когато усетиш, че половинката ти се приближава към финала, а ти още не си готова, рязко да прекъснеш порцията си ласки или да намалиш темпото. И обратно – ако ти си доста по-напред с кулминационния материал, просто да повдигнеш таза си нагоре, за да го отдалечиш от устния обват на твоя човек. След като успеете да изпитате насладата от общия финал по този начин, е време да включите и „същинската” (особено от гледна точка на мъжете) част. Тоест, проникването.
Пречка 2
Притесняваш се да включиш нужните ти ръчни ласки
Пред него. Разбираемо е, че е далеч по-трудно да се отпуснеш в присъствието на друг човек, та бил той и любимото ти същество, и да предприемеш онези ръчни маневри на удоволствието, които си позволяваш само насаме. Но ако точно те ще ти помогнат да достигнеш кулминационна точка, защото едното проникване не ти е достатъчно, в никакъв случай не бива да се лишаваш от помощта им, още повече когато си решила да усвоиш майсторлъка на синхронната крайна точка. Нужно е само да положиш малко усилия, да проявиш малко търпение и... ще видиш, че в крайна сметка ще останеш супер (за)довол(е)на! Най-лесно ще ти бъде, ако в началото избереш конфигурация, в която да си с гръб към него, защото така ще ти е най-комфортно да преодолееш притесненията си. Кучешката е идеална в това отношение, тъй като ти дава достатъчно еротично уединение и в присъствие на гаджето ти. Ще видиш, че когато схване, че комбинираният подход на вътрешно-външни ласки особено ти допада, той ще поиска да изземе и ръчната инициатива. И един вид ще свърши сам цялата работа. Е, винаги го има вариантът той също да се притеснява и да чака знак от теб, за да предприеме ръчна активност. И ако пък теб те е срам да му го кажеш, ще има да си чакате доста дълго нещата да се случат по максимално удовлетворяващия начин. А всъщност всичко е адски просто - хвани ръката му, насочи я в съответната посока и гарантираме, че адски бързо ще схване намека и няма да ти се наложи даже да си отвориш устата, освен ако не става дума за стонове от удоволствие, разбира се.
Внимание: единственото условие за успех, независимо дали ти се самодокосваш, или го прави той, е външната стимулация да се прилага на порции, защото ако тече нонстоп, има опасност в един момент тялото ти да претръпне и да се получи ефектът на пресищането и „претриването”. Стремете се с времето и броя на опитите да намалявате процента ръчно участие, докато не го сведете до минимум (тоест, само когато усетиш, че твоят човек е на финалната права и трябва да го настигнеш). След като успеете да свършите по този начин, вече сте готови да опитате да минете на следващо чувствено ниво... и да откриете прелестите на синхронния оргазъм с участието на твоята G-точка.
Пречка 3
Фокусът с G-точката не ти се получава
За начало извикай в паметта си усещанията на гореща наслада, които те спохождат по време на ръчно-оралната стимулация или сладката нирвана последния път, когато финишира, докато той се движеше в теб и на финалната права протегна ръка към скута ти... Колкото и да не ти се вярва, тази игра на похотлив театър в мозъка ти ще успее да „зарази“ тялото ти и да го издигне за кратки срокове на върха на страстната вълна. Все пак съвсем неслучайно се твърди, че ерогенната зона номер 1 в човешкото тяло се намира между ушите. Когато се настроиш на гореща вълна по този начин (нищо не ви пречи да включите и малко френски ласки в любовното интро), си готова да преминеш към „същинската” част. Помоли половинката ти да сте в ездачката и да започнете в бавно темпо и с полупроникване, като по-късно увеличите скоростта и дълбочината по твой сигнал. След като държиш юздите на действието в свои ръце, целта ти е да изпробваш различен ъгъл на проникване, като извиваш таза си в различни посоки (привет, прословути чупки в кръста!), за да установиш кой тип контакт ти действа най-разгорещяващо. След като веднъж откриеш ъгъла на проникване, който те възпламенява (и който де факто стимулира G-точката ти), ще успееш да го постигнеш във всички останали пози, като извадиш транспортира и линийката и... добре де, шега, просто става по усет. Оттук насетне ти остава единствено да увеличиш скоростта. С малко повече практика по този начин ще достигнеш крайната точка без усилия и без задължителната доскоро ръчно-орална стимулация. Сега ви остава да напаснете чувствените си часовници.
Пречка 4
Крайните ви времена се разминават
Четиридесет и два процента от участничките в цитираната по-горе международна анкета на Cosmo признават, че обикновено успяват да финишират по някое време на същинския акт, обаче не и едновременно с половинката си. И въпросното стечение на еротичните обстоятелства си е напълно в реда на нещата. Работата е там, че на тази сексфаза мъжете могат да стигнат кулминация в скорострелно кратки срокове и това, както знаем, води до не една и две конфузни ситуации. Ето защо те се стремят да отлагат колкото се може по-дълго финала, за да блеснат в твоите очи. Което е действително похвално, защото по време на героичните им газ-спирачка усилия ти постепенно пъплиш нагоре към чувствения връх и в един етап успяваш да достигнеш оргазмено ниво. Въпросът е какво се случва в този доста хлъзгав пряко и преносно момент. Вариант 1: Tи успяваш да измърмориш: „Не спирай” - и прекосяваш финала, което по принцип е прекрасно. Не и ако искаш да свършите заедно обаче, защото той все още е в режим на съзнателно въздържане и ще му трябва още малко време, за да кулминира. Вариант 2: Точно тогава половинката ти прави пауза, ти не измърморваш: „Не спирай” - и цялата ти палава настройка заедно с неговия труд отиват по дяволите.
За да избегнеш тези разминавания, бъди винаги една похотлива стъпка напред. Дръж си на еротичната увертюра и извлечи максимума от нея, за да се впуснеш във фазата „по същество” в пълна чувствена готовност и с докрай разпалени страстни обороти. И когато усетиш, че наближаваш заветния пик, просто го кажи на половинката си и увеличи темпото и ласките, така че да го насърчиш да отпусне юздите на еротичното си въздържание. Дори това да значи да поставите рекорд по скорострелен секс. Продължителността наистина няма значение, стига и двамата да достигнете крайната нирвана. И обратно - ако усетиш, че твоят човек се приближава към финала, а ти не си готова, трябва да се изместиш така, че проникването да бъде супер плитко и да забавиш темпото. Ако той е съвсем на ръба, изцяло прекъснете контакта и внимателно притисни главата на пениса му за около пет секунди, защото така възпрепятстваш притока на кръв към зоната и намаляваш ерекцията му. Какво да правиш, ако все пак той свърши първи? Не се предавай или вбесявай, дори нещата да не се получат... за пети път. Не спирайте с опитите и рано или късно ще успеете да се потопите в синхронната чувствена идилия.
Източник:Тук!

_________________
Как да свършите заедно 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

heart Re: Как да свършите заедно

Писане by styyni on Сря 10 Ное 2010, 18:02

Как да свършите заедно File4616

Едно от най-хубавите неща на връзките е възможността да правиш интензивен
чувствен секс с чувства. И единствената цел, която се изисква да
положите усилия, за да превърнете еротичните си преживявания в още
по-изпепеляващи, е да постигнете съвместен оргазъм. Финиширането ви с
разлика от няколко секунди е възможно най-разтърсващото усещане, което
можеш да си доставиш чрез секс, защото всеки допир и всяка целувка
стават все по-осезаеми, когато им се наслаждавате в тандем.
Само,че както знаеш хубавите неща обикновено се случват трудно. Затова
попитахме читателките на Cosmo кои са най-честите препятствия, пред
които са изправени и се превръщат в проблем, за да достигнат върха
заедно с половинките си. Ако искаш да разбереш кои са най-важните
компоненти, необходими, за да изпиташ това невероятно еротично
преживяване, чети надолу. Ние ще ти разкрием какво се изпречва на пътя
ти към съвместния финал, за да те насочим как да го преодолееш.
ПРЕПЯТСТВИЕ 1: Достигаш до оргазъм само чрез орална/ръчна стимулация.
Петдесет и осем процента от читателките на Cosmo, които изпитват трудности
обикновено достигат до оргазъм, но не и чрез същински секс.
За да постигнеш двоен оргазъм трябва първо да се научиш да свършваш по
време на секс. Може би ти е по-лесно да го постигнеш чрез орална или
ръчна стимулация, защото всички усещания са концентирани в К-точката. В
много от позите не можеш да постигнеш клиторна стимулация стига да не
положиш съзнателни усилия да създадеш необходимия контакт. А докато те
докосва можеш да го насочваш към правилните зони от тялото си или
просто да вземеш нещата в свои ръце.
За да получиш оргазъм по
време на същинската част просто трябва да пресъздадеш усещанията, които
ти носят оралната и ръчната стимулация. Използвай повече лубрикант, за
да пресъздадеш топлината и влажността на устата му. Започнете бавно.
Позволи му да проникне в теб само наполовина в началото, за да ти
напомни усещането от плиткото проникване на устата или ръцете му.
Докато влиза по-дълбоко си помогни с ръце, за да усетиш стимулация както
отвътре, така и отвън. С малко повече практика оргазмът по време на
същинската част ще дойде от само себе си. Когато си достатъчно
подготвена, за да изпробваш двойния оргазъм, прочети следващата точка.
ПРЕПЯТСТВИЕ 2: Просто моментът не е подходящ.
Четиридесет и два процента от читателките на Cosmo, които изпитват трудност да
свършат с половинката си, обикновено изпитват оргазъм по време на секс,
но не в същия момент, когато партньора им.
Как да свършите заедно?
Момчетата обикновено са по-скорострелни от нас (на повечето жени
са нужни от 10 до 20 минути, за да достигнат оргазъм по време на секс;
а повечето мъже имат нужда от две...). Затова започнете с орален секс.
Позволи му да те стимулира с ръцете или езика си поне 10 минути, за да
се възбудиш максимално и да бъдеш добре подготвена за това, което ти
предстои.
Щом си подготвена за проникване най-добре се спри на
поза, в която ти си отгоре и можеш да диктуваш ритъма. Масажирай
клитора си с кръгообразни движения, за да улесниш притока на кръв към
него. Ако усетиш, че той е на път да те изпревари на финалната права се
отдръпни, така че само главичката на пениса му да бъде в теб и започни
да правиш повърхностни движения. Това леко понижава нивата на възбудата
му, докато ти се наслаждаваш на мощна К-стимулация.
Ако той е на секунди от върха преустановете заниманията си за известно време и нежно
стисни главичката на пениса му за около пет секунди. Това пристисване
възпира притока на кръв към нея и отслабва възбудата му.
Ами,ако въпреки всичко пак се изкачи на върха преди теб? Не се отказвай или
отчайвай, ако нещата не се получат от първия или дори от петия път.
Колкото по-често правите опити да свършите заедно, толкова по-лесно ще
се случва занапред.

Източник!
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

heart Писна ли ти да e Скорострелко?

Писане by pumpal21 on Вто 30 Ное 2010, 00:37


За момчетата са необходими много по-малко време и усилия, за да се озоват в страната на оргазмите (гадни късметлии!). Но за щастие има как да се синхронизирате. Последвай нашите дяволски палави съвети и… нека купонът започне сега!
Как да свършите заедно File6781
Време е най-после да догониш Зайо Байо.
Целувки
Ускори своето темпо
Шията ти е заредена с множество нервни окончания, а често остава пренебрегната. За сметка на това съвсем малко секси маневри могат така да те разгорещят както устните на твоя човек върху нея. Дръпни косата си назад, докато го целуваш и гризни ухото му, за да превърнеш врата си в мишена. Ако не схване намека, прошепни му: „М-м-м… обожавам, когато целуваш врата ми”.
Забави неговото темпо
Избягвай „ваденето на сливици” за сметка на деликатни целувки по устните и леко подразване с език. Проучванията предполагат, че размяната на слюнка взривява възбудата му, защото слюнката ти съдържа хормони, които допринасят за палавото му настроение.
Предигра

Ускори своето темпо
За да направиш всичко възможно да свършиш преди или заедно с него, го накарай да стимулира К-точката ти възможно най-скоро! Капни няколко капки от любимия си и доказано ефективен лубрикант върху пръстите му и ги насочи по верния път между краката си. Според експертите най-ефективна е стимулацията с кръгообразни движения, които започват бавно и постепенно се ускоряват.
Забави неговото темпо
Докато държиш долното му приятелче с ръце, нека допирът бъде нежен, а ласките – по-близо до основата, където е най-малко чувствителен. Разнообразявай движенията си: толкова много ще му харесат променливите усещания, че няма да забележи, че избягваш устойчивото триене, което ще го докара до върха.
Орален секс

Ускори своето темпо
Накарай го да вмъкне показалеца и средния си пръст във вагината ти, докато дланта му сочи нагоре, а след това да облегне брадичката си върху нея. В тази поза може да стимулира G-точката ти с пръсти, докато дразни клитора ти с език. Взривяваща комбинация!
Забави неговото темпо
За да му запалиш фитила, но без да предизвикаш експлозия, целувай и ближи пениса му, но не засмуквай (в противен случай усещането много напомня на това да бъде в теб). Ако демонстрираш малко любов на тестисите му също ще му доставиш страхотно удоволствие, без да премине границата, за която е все още рано.
Същинска част

Ускори своето темпо
Ездачката ти осигурява абсолютния контрол над скоростта, ъгъла и дълбочината на проникване, така че тя е най-добрият избор за ускоряване на оргазма. Вместо да местиш бедрата си нагоре-надолу и по този начин да му помогнеш да достигне върха по-бързо, плъзгай тялото си напред назад, за да стимулираш клитора си в лонната му кост. Не се притеснявай да променяш дълбочината и скоростта, напрежението ще му хареса…
Забави неговото темпо
Дългото проникване е най-добрият приятел на мъжкия оргазъм, затова го намали до минимум. Вече знаеш какво да правиш, докато си в поза ездачката (погледни вляво). Но, ако искаш да изпробваш мисионерската, сключи крака около талията му, за да не може да избяга много далеч или сграбчи дупето му с две ръце и го придърпай дълбоко в себе си, за да постигнеш същия ефект.
Точно преди да свършиш

Ускори своето темпо
Впрегни въображението си и насочи вниманието си към някоя от най-палавите си, категорично мръснишки фантазии и си я припомняй всеки път, когато си на ръба да свършиш, но имаш нужда от още малко стимул. Започни със сцени от филми, които са те разгорещявали и ги дообогатявай с нови детайли, за да създадеш подобрена версия, която е още по-палава и точно по твой вкус.
Забави неговото темпо
Ако усетиш, че наближава върха (тялото му се напряга, дъхът му се учестява и прониква в теб по-ритмично) сменете позата или преустановете всякакво действие и започнете да се целувате за един дъ-ъ-ълъг миг. Наистина не се сдържа? Ами, тогава се добери с ръка до мъжкото му достойнство и с помощта на палеца и показалеца си образувай пръстен около основата на пениса и пристегни захвата. Това може да действа като маневра за спешни случаи, която ти дава още време, за да стигнеш до върха.

Източник!

_________________
Как да свършите заедно 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

heart Re: Как да свършите заедно

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите