ПО КАФЕТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

Go down

ПО КАФЕТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ Empty ПО КАФЕТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

Писане by Lindzi on Чет 18 Авг 2011, 12:33

ПО КАФЕТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ Img_70864_420795_b

Еспресо пият педанти, капучиното е за нежни души

Обичащите го горчиво са кариеристки

Една-единствена чаша кафе и не ви е нужен психоаналитик. Домашно, турско, със захар или без, еспресо или капучино, с мляко или без мляко. Предпочитанията ви към горчивата напитка издават не само характера, но и навиците ви. Обърнете внимание какво кафе пие партньорът ви сутринта и така ще научите нещо, което не ви е известно за него. Според учените изборът на кафе недвусмислено определя характера. Заключенията обаче са различни за дамите и кавалерите - мъжете, които обичат еспресо, са педанти, а жените със същите навици са доминиращи личности.

Ако той пие късо еспресо, най-вероятно е амбициозен, педант, зубрач и на първо място за него е работата. Той е бърз, както и кафето му, обича всичко да е навреме и с презрение се отнася към закъснението. Към дамата си е нежен, но има моменти, в които е по-добре да не сте пред очите му.
Мъжът, който пие дълго кафе, е безупречно облечен, никъде не ходи без часовник и чадър, възпитан е и знае какво иска. В любовните отношения той е непредсказуем и забавен и компанията му никога не досажда. Въпреки това не остава сляп за красотата на другите жени и поддържането на връзката ви ще изисква много търпение.
Капучиното пък е любимо на непоправимите романтици. Те са нежни, внимателни, с музикално настроение. Техният живот е като пяната на кафето и привличат вниманието, където и да се появят. Любителят на капучино е това, за което всяка жена мечтае. Той е провокативен и е запазил детето в себе си. Този тип мъже обаче много лесно внася безпокойство в женското сърце и не е добър избор, ако търсите вечната любов.
Ако пие кафе с мляко, без съмнение е меланхолик с намалено ниво на тестостерон, твърдят експертите. Нежен и чувствен, той непрекъснато търси сродната душа. Понякога обаче е прекалено пасивен, няма инициатива, затова и много от дамите го смятат за скучен.
Кафето с алкохол разкрива художествената душа при мъжете. Мъжът, който пие този вид кафе, е оригинален, с изтънчен вкус, естет с открит поглед към живота. Много често обаче той има тежък характер, променливо настроение и не е леко да му се угоди.
Учените обаче предупреждават дамите да избягват мъжете, които не пият кафе. Много често те са песимисти, винаги друг им е виновен и техният свят е черно-сив.

Ако жената пие късо кафе без захар, има много голяма вероятност да сте попаднали на предател. За нея кариерата и успехът са първостепенни. Бавно, но сигурно ще превзема контрол във връзката ви и ще е доминираща, независимо от това, дали ви харесва или не. Ще иска от вас да се променяте и приспособявате към нейните планове. Ако изоставате и не можете да следите нейния ритъм, ще ви захвърли като стари обувки и ще ви сложи етикет на неудачник.
Ако пие дълго еспресо или турско кафе, трябва да сте наясно, че сте на сигурно място. Дамата, която пие този вид кафе, никога няма да ви тормози. Тя е нежна, обича голямо семейство, къща с баща и много деца. Въпреки че с такава жена понякога може да ви е скучно, това няма прекалено да ви пречи, защото е невъзможно да не я обичаш. Ще бъдете щастлив, доволен и обичан мъж.
Ако си пада по кафе с мляко, бъдете сигурни, че тя робува на детството си. Тя е мечтателка, живее в своя малък приказен свят и не трябва да я събуждате. Ако искате да прекарате живота си със затворени очи, да не обръщате внимание на проблеми, тя е идеалната за вас.
Жената, която пие турско кафе със захар, е стабилна и смирена. Почти няма да я видите да крещи и изпада в истерии, но затова и на всички останали полета е сравнително студена. При нея има ред, ако искате от нея да бъде страстна, значи сте сгрешили. Тя не показва чувствата си в никакви ситуации и най-подходящ за нея е доминантен мъж, който да я води в живота.
Ако жената не пие кафе, значи е страдала от липса на любов и непрекъснато иска нови доказателства за привързаност. Често е нещастна и много трудно може да я развеселиш, смятат учените.

Петя Бояджиева - в. "Стандарт"
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите