Иде годината на Водната змия

Go down

Иде годината на Водната змия Empty Иде годината на Водната змия

Писане by pumpal21 on Вто 01 Яну 2013, 20:38

Иде годината на Водната змия C6df01d1fbab

Според китайския календар тази е годината на Черната водна змия. Тя започва на 10 февруари, малко след новолуние във Водолей. А още през 2011 година звездобройците бяха категорични: през 2013 година за всички нас ще има повече късмет и успех.


Новата 2013-а е Година на змията,
според китайския календар. Тя настъпва на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до 31 януари 2014 г.
Символ е на годините 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013. Космическият й елемент е вода, а цветът й - черен. Съответства на знака Дева в западния зодиак.
Талисман на годината е черната водна змия,
която води до промени и нестабилност. Затова астролозите съветват през тази година да сме внимателни и наблюдателни и да планираме бъдещите си действия от рано.
Човекът, който се е родил в Годината на змията, е загадъчен и мъдър. Очаква го кариера на философ, политик или финансист.
Змиите са сложни личности, често неразговорливи, но решителни и целеустремени.
На Изток Змиите се считат не само за мъдри, но и за красиви, и често ги сравняват с жените.
През тази година ще се наложи внимателно се да обмислят всички решения - Змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават.
Най-успешна ще бъде годината за хора, които се занимават с умствена дейност - учени, анализатори, учители, политици и т.н.
По-труден ще бъде животът на хора с активна гражданска позиция, при които всеки ден кипи енергична дейност.
Не забравяйте, че стопанката на годината е разсъдлива, а не прибързана, но тя е способна и на резки движения. Хороскопът за 2013 г. на Змията предразполага към качествено и философско развитие на личността. Основното нещо през годината на Змията е да изберете правилната тактика.
Змията води аскетично съществуване, затова тя не обича тези, които харчат напразно. Тя е студена и пресметлива, затова не очаквайте през нейната година бурни, любовни страсти, но пък годината на Змията
дава шанс да срещнем сродна душа веднъж и завинаги,
за цял живот, а също така и узаконяване на отношенията. Тези, които лекомислено се отнасят към връзките, Змията няма да ги толерира. Ако вие срещнете своя съпруг/съпруга в годината на Змията, то заедно със сериозните намерения, ви очакват красиви романтични мигове.
Иде годината на Водната змия C3a6eb9fc3bc
Годината на Змията благоприятства създаването на трайни съпружески отношения.
В началото на годината на Змията всеобщото внимание ще бъде фокусирано върху потребностите на държавата. При много хора ще се появят проблеми от битов характер, недостиг на основни неща, необходимост от подобряване и преустройство на жилищата. При много от тях на хоризонта няма да се вижда повишаване на материалното благосъстояние, но пък перспективи за израстване в кариерата ще зарадва болшинството от работещите хора. Годината не е подходяща за бързо забогатяване и натрупване на материални блага. Не е добре да се влага чуждестранни банки.
В началото на годината на змията може да се обострят хронични или периодични заболявания.
Имайте в предвид и вземете мерки, лекарства, профилактика и т.н
От месец февруари 2013 г. на Змията не обещава успех за любителите на случайните печалби и за хората със свободни професии и безработните. В обществото може да се получат значителни размествания и появата на нова прослойка. В чиновническите среди се очакват кадрови размествания. В държавните управляващи органи ще бъдат приети нови реформи и национални проекти. При много от лидерите се очаква нарастване на авторитарността, стремеж към властта, към почитта и уважението.
От месец март се очаква едно след друго възход и падания в правителствените върхове.
Препоръчва се на управляващите да се заемат с решаването на неотложните проблеми, които изискват детайлно разглеждане или упорита работа. Звездите ще бъдат благосклонни към тези хора, които внимателно ще планират времето си, предвиждайки потенциалните проблеми и обмисляйки всяка стъпка във всичко, което ще правят. В противен случай последствията, дори в най-простите решения, може да има необратими последици.
Болести, които сте самолeкували, ще се подновят, ще възникнат проблеми със здравето при тези хора, които са забравили за упражненията за подобряване работата на гръбначния стълб, гръбначните нерви и лечението на остеохондроза.
Годината на Змията ще носи здраве само за тези, които ще го следят отблизо, ще се пазят от инфекции
и ще прочистят организма си cлед края на зимата от натрупаните в него токсини.
След около три месеца след новата година трябва да промените вида на дейността, или да изградите своя дейност по един съвсем нов начин, ако не направите това, лошият късмет ще ви придружава навсякъде. Внимавайте за хората от вашето обкръжение, за да не може те със собствените ви аргументи да ви поставят под свое влияние и зависимост. Змията счита, че всеки трябва да има собствено мнение и собствена правда. Да живее в хармония и равновесие.
Към средата на годината започва най-ползотворният период.
Всички ще започват да бързат и да работят добре. Важна работа предстои на хората на ръководни постове, на тях ще им се наложи да организират задружен, приятелски работен колектив, който да работи по нов начин, ако не направят това, работата на предприятието е обречена на провал.
Годината на Змията не е подходяща за околосветско пътуване и туристически приключения,
тъй като тя е вярна на традициите си и на своя дом в дупката си. Пазете сърцето и гръбначния стълб. През пролетта може да похарчите много пари, които не са ваши. Затова, не взимайте кредити нито от приятели, нито от банки, тези пари няма да ви бъдат от полза.
С няколко думи, в годината на Змията бъдете пестеливи, пресметливи, добре планирайте и се грижете за здравето, обърнете внимание на дома си и не пътувайте излишно.
ИЗТОЧНИК

_________________
Иде годината на Водната змия 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

Иде годината на Водната змия Empty Огън и вода се борят в годината на змията

Писане by pumpal21 on Вто 01 Яну 2013, 20:42

2013 г. е годината на змията според китайския хороскоп. Макар тя да не настъпва на 1-ви януари, а на 10-ти февруари, мнозина си задават въпроса какво ще ни донесе змията - повече късмет и добро или не чак толкова. Изключително важно обаче е при тълкуването на новата година да се вземат предвид петте елемента от китайската астрология – метал, вода, дърво, огън и земя.

2013 –та е годината на водната змия. Според китайската астрология цветът на елемента вода е черен, затова може да се срещне и че 2013-та е година на черната змия. Змията притежава основно елемента огън, което означава, че през тази година се сблъскват водата и огъня. Поради тази причина много хора ще имат смесен късмет – от добър до лош в различните периоди.

Змията е срамежлива, предпазлива и кротка според китайския хороскоп. Тя няма да атакува никого, освен ако не я нападнат. Затова и годината се очаква да е по-спокойна.

С края на 2012 г. идва и краят на периода на дървото. Годината на змията поставя началото на цикъла на огъня, който ще продължи и през годината на коня и овцата. Затова и хората, които са имали голям успех в предходните години, ще се радват на по-малко късмет.

Хороскопът показва, че годината ще е много добра за започване на нова работа, защото змията има много енергия. Освен това тя се смята за лечител на тялото, което предвижда духовно извисяване през тази година.

ИЗТОЧНИК!

_________________
Иде годината на Водната змия 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

Иде годината на Водната змия Empty Re: Иде годината на Водната змия

Писане by mandyna on Пет 01 Фев 2013, 19:50

НА мен ми се пада, че ще е най-страхотната.
Сега чакам да видя с какво ще започне. Януари мина - нищо, само преумора Иде годината на Водната змия 66484
mandyna
mandyna
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Иде годината на Водната змия Empty Годината на водната змия - да я посрещнем тихичко и с вкусна храна

Писане by Barborinka on Нед 03 Фев 2013, 12:32

Черната Водна Змия е символ на динамиката и внезапните обрати, подобно на спираловидния начин, по който се вие, когато плува в реките. По принцип според китайците тя е добра поличба за дома - змия в къщата означава, че семейството няма да търпи лишения и глад.

Годината на Змията трябва да посрещнете в чиста къща, в никакъв случай обаче не чистете в дните около самата Нова година, за да не изхвърлите с метлата и късмета на дома.

Поканете гости, като предварително украсите прозорците и стените в червено - цветът на щастието според китайците. Задължително сервирайте на масата китайски ястия, като между тях спокойно може да има и насекоми (ако ги обичате, разбира се). Препоръчват се също пилешко и заешко месо, цели риби, яйца и мляко - любимите храни на змията. Направете хляба и бисквитите във формата на змия или просто ги навийте като спирали.
Облечете се в черно - нейния цвят (може и в лъскав син или зелен сатен), сложете си сребърни или златни накити (като люспите й), може и рубини или гранати (като хипнотизиращите й очи). Ако имате накити във формата на змия, трябва да ги носите много пестеливо и внимателно само по наистина важни поводи (например на Нова година), защото нейната бляскава опашка може във всеки миг да се отплесне и да ви зашлеви с някоя неочаквана трудност.

Не палете огън - тя не го харесва (дори и свещите), приглушете светлината, слушайте приятна тиха музика, но в никакъв случай не се отдавайте на бурни танци, крясъци и викове, за да не изгоните донесеното от Змията щастие в дома си. В този ден не бива да повишавате тон на децата или да плачете - това ще ви донесе раздори през годината.


ИЗТОЧНИК


Последната промяна е направена от Barborinka на Нед 03 Фев 2013, 12:34; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : излишни символи при опит за центриране)
Barborinka
Barborinka
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

Иде годината на Водната змия Empty Re: Иде годината на Водната змия

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите