Злокобно предсказание на Нострадамус! Падне ли Крим, почва Трета световна война

Go down

Злокобно предсказание на Нострадамус! Падне ли Крим, почва Трета световна война Empty Злокобно предсказание на Нострадамус! Падне ли Крим, почва Трета световна война

Писане by Schatzе on Сря 05 Мар 2014, 23:55

Злокобно предсказание на Нострадамус! Падне ли Крим, почва Трета световна война 15zp0kh

След като само преди няколко месеца се твърдеше, че Нострадамус предсказал, че Третата световна война ще започне от Сирия, сега става ясно, че великият астролог е пророкувал кръвопролития и сблъсъци на Кримския полуостров! Това разкриват руски и френски учени, разтълкували негови думи по нов начин след събитията в Украйна.
Оказва се, че в писанията на гадателя от Средновековието е описано, че в земите по северното крайбрежие на Черно море ще се разрази конфликт между народите и много насилие. Когато това стане, щяла да започне Трета световна война, Европа да избухне в пламъци и да се обезлюди заради непозната чума, която щяла да бъде ползвана като оръжие в конфликта.
По времето на Нострадамус Крим е под османско владичество след като кримските ханове стават подчинени на Високата порта от 1447 г. чак до 1774 г. После попадат под руско влияние, което също било описано от легендарния астролог, сочат и френски учени. Тяхното тълкувание е, че според пророка в земите на Кримския полуостров се криела много силна, но зла извънземна енергия, която щяла да предизвика конфликтите и избухването на войната, да отрови съзнанието на хората и да се разпространи по целия свят.
Подобни прозрения в писанията на пророка Мишел дьо Нострадам откри наскоро и украинският изследовател Александър Лазарев. Той разтълкува, че в стиховете на астролога е описано как през 2014 г. ще бъдат извършени покушения срещу четирима министър-председатели и това щяло да предизвика международни конфликти, които ще подпалят Трета световна война. Първо щели да се използват конвенционални оръжия, след това – химически и биологически, а накрая - ядрени. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания и от рак. Европа ще бъде обезлюдена до 2016 г. Кошмарът ще продължи до 2025 г.
Лазарев не е единственият, който разчита в пророчествата на средновековния френски астролог избухване на световен конфликт. Учените от Франция тълкуват негова прогноза, че месианска личност ще се роди в наши дни на Изток, в Корея. Ако човечеството не го приеме и не осъзнае и последва неговите напътствия, ще започне световна война до края на 2014 г.

Източник

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Злокобно предсказание на Нострадамус! Падне ли Крим, почва Трета световна война Empty Пророчицата е предсказала, че войната ще започне от Сирия

Писане by pumpal21 on Чет 06 Мар 2014, 10:42

Баба Ванга е видяла началото на третата световна война.
Всички предсказания на Ванга се сбъдват Според близките й, пророчицата е видяла войната в Сирия и е твърдяла, че през 21 век на земята ще започне глобален конфликт, след който ще настъпи 1000 годишен мир, пише senzacia.net.
Според близки на Ванга, когато тя е питана кога ще настъпи световния мир, е отговаряла, че това ще се случи след като падне Сирия.
Според пророчицата първо ще настане война, която ще остави милиони жертви след себе си. Войната ще свърши през 2014 година, но тогава Европа вече няма да е същата.
След края й всички държави ще обезлюдят, а оцелелите ще страдат от ужасни болести заради ядреното оръжие.
Ясновидката казва, че след това всички религии ще се обединят и на Земята ще настъпи мир.
Някои от последователите на баба Ванга смятат, че войната всеки момент ще започне, защото конфликта между Сирия и Турция е ясно изразен, а пророчицата е била категорична, че всичко ще започне просто като едно неразбирателство, което ще прерасне в нещо ужасно.
Според нея първоначално войната ще прилича на конфликт, но след това ще бъде използвано и атомно оръжие.
След края на третата световна война, оцелелите ще се обединят своите религии и ще започнат живота си на чисто.
Това ще бъде началото на 1000 годишен мир.

_________________
Злокобно предсказание на Нострадамус! Падне ли Крим, почва Трета световна война 1779787
pumpal21
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите