Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и!

Go down

Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и!

Писане by Schatzе on Сря 13 Авг 2014, 16:04


Уникално изследване на експерти по фонетика показва, че първата буква от името ни, която се възприема като доминираща, показва специфичните любовни предпочитания на всякажена.
А – тези жени искат едновременно агресия и нежност. Жените, чието име започва с тази буква, обикновено са много енергични. Те имат нужда от силни емоции и изненади, а монотонното ежедневие ги кара да бягат надалеч.
Б – жените, чието име започва с буквата Б, се влюбват много трудно. Те са предпазливи и дълго изпитват мъжа преди да го допуснат до леглото си. Тези жени търсят спокойствие и уравновесеност в една връзка, като скандалите са това, което най-много ги плаши.
В – това са страстни жени със силни инстинкти. Жените с начална буква В в името си обичат силните мъже от типа мачовци. Те се разочароват много лесно от мъжете, но за сметка на това не страдат дълго след края на една връзка, а бързо си намират утеха.
Г – тези момичета искат пълно обвързване. Жените с тази буква са склонни да се отдадат напълно в една връзка и очакват същото и от своята половинка. Те бързо наказват либералното поведение, но в същото време не позволяват на мъжете да ограничават свободата им.
Д – това са мили и романтични жени. Те са много нежни създания, които преживяват тежко любовните разочарования. От един мъж те очакват отдаденост, любезност и грижовност. Жените с тази буква са лесно раними.
Е – тези жени са упорити и свободолюбиви. Ако името ви започва с тази буква, означава, че в една връзка търсите авантюризъм и ексцентричност. Жените с тази буква не обичат самотата, но и никога не биха поддържали връзка със скучен мъж.

Ж – сантиментални и лоялни дами. Това са жени, които изискват доверие и уважение от партньорите си. Те са много искрени и очакват същото от мъжа до себе си, като не са съгласни да прощават предателства и лъжи.
З – амбициозни момичета, които винаги изпъкват. Тези жени са пълни със живот и обичат разнообразието, като един мъж трудно може да задържи вниманието им за дълго. Те обичат подаръците и скъпите екскурзии.
И – тези жени имат нужда от мили, дребни жестове. Жените с буквата И в началото на името обичат половинките им всекидневно да им доказват любовта си чрез малки жестове, които могат да ги направят наистина щастливи.

Й – егоистки. Тези жени са много глезени и постоянно изискват от партньорите си пълно обожание, така че да се чувстват центъра на Вселената.
К – имат нужда от постоянни доказателства за любов. Жените с първа буква К непрестанно се лутат между любовта и съмнението, че тя съществува. Затова тези жени имат нужда половинките им постоянно да им доказват любовта си.
Л – любвеобилни натури със склонност към зависимости като алкохол, цигари и хазарт. Тези жени имат крехка психика и имат нужда от мъж, който ще им бъде стабилна опора.
М – тези жени лесно се привързват. Жените с тази буква обичат импулсивните действия и са склонни да се влюбят още на първата среща. Те обичат романтичните жестове.

Н – скрита уязвимост. Тези жени изглеждат като костеливи орехи, но всъщност под черупката си крият крехки и раними души. Те търсят смели мъже, които да им помагат с трудностите в живота.
О – мечтателки, за които само любимият човек е от значение. Тези жени не обичат шумните заведения и големите компании, като предпочитат да се забавляват само с половинката си. Те са домошари, които търсят уюта в една връзка.
П – тези жени имат нужда от мистериозност и опасност. Характерно за жените с първа буква П е, че често се забъркват с женени мъже и „лоши“ момчета. Те се привличат от забраненото и когато усетят, че един мъж им е в кърпа вързан, бързо се отдръпват.

Р – добри и много отстъпчиви жени. Тези жени са склонни на големи компромиси, а търпението им няма граници. Те не се нуждаят от много, за да бъдат щастливи, но ги отблъскват мъжете, които прекаляват с добрината им.
С – красавици и естети. Обикновено тези жени копнеят за любов – както да дават, така и да получават. За да бъдат щастливи, им е нужно само взаимност на чувствата. Те бягат от студените мъже.
Т – това са много магнетични жени. Жените с първа буква Т в името обичат секса и флирта, но са много наивни. Те имат нужда от мъже, които постоянно да ги уверяват, че са красиви и умни.

У – обичат дългите и спокойни връзки. Тези жени ценят високо спокойствието и избягват агресивните и избухливи партньори.
Ф – тези жени често си сменят настроенията. Жените с първа буква Ф в името с могат да бъдат едновременно много избухливи и мили. Те търсят бурни връзки, които да съответстват на характера им.
Х – имат усет за правилно и грешно. Тези жени са материалистки и си търсят амбициозни и богати мъже, които да удовлетворяват нуждите им.
Ц – трябва да обградите тези жени с обожание без да ограничавате свободата им. Жените с тази буква търсят златната среда в една връзка, а крайните мъже не са подходящи половинки за тях.
Ш – трудно е да бъдат разбрани. Жените с тази буква трудно се адаптират и вписват в непозната среда, за тях е изключително важно да бъдат обичани безусловно.

Ю – страхуват се от отговорностите на връзката. Тези жени се страхуват от обвързване и имат нужда от точен мъж, които непрекъснато да им показва чувствата си.
Я – тези жени са истински пожар. Жените с тази буква са смели и дръзки затова имат нужда от партньор, който притежава голямо търпение и разбиране, понеже тези жени могат да бъдат болезнено откровени./езине.бг

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
avatar
Schatzе
Администратор
Администратор


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите