Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и!

Go down

Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и! Empty Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и!

Писане by Schatzе on Сря 13 Авг 2014, 16:04

Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и! Wqodqp
Уникално изследване на експерти по фонетика показва, че първата буква от името ни, която се възприема като доминираща, показва специфичните любовни предпочитания на всякажена.
А – тези жени искат едновременно агресия и нежност. Жените, чието име започва с тази буква, обикновено са много енергични. Те имат нужда от силни емоции и изненади, а монотонното ежедневие ги кара да бягат надалеч.
Б – жените, чието име започва с буквата Б, се влюбват много трудно. Те са предпазливи и дълго изпитват мъжа преди да го допуснат до леглото си. Тези жени търсят спокойствие и уравновесеност в една връзка, като скандалите са това, което най-много ги плаши.
В – това са страстни жени със силни инстинкти. Жените с начална буква В в името си обичат силните мъже от типа мачовци. Те се разочароват много лесно от мъжете, но за сметка на това не страдат дълго след края на една връзка, а бързо си намират утеха.
Г – тези момичета искат пълно обвързване. Жените с тази буква са склонни да се отдадат напълно в една връзка и очакват същото и от своята половинка. Те бързо наказват либералното поведение, но в същото време не позволяват на мъжете да ограничават свободата им.
Д – това са мили и романтични жени. Те са много нежни създания, които преживяват тежко любовните разочарования. От един мъж те очакват отдаденост, любезност и грижовност. Жените с тази буква са лесно раними.
Е – тези жени са упорити и свободолюбиви. Ако името ви започва с тази буква, означава, че в една връзка търсите авантюризъм и ексцентричност. Жените с тази буква не обичат самотата, но и никога не биха поддържали връзка със скучен мъж.
Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и! Dm5tw6
Ж – сантиментални и лоялни дами. Това са жени, които изискват доверие и уважение от партньорите си. Те са много искрени и очакват същото от мъжа до себе си, като не са съгласни да прощават предателства и лъжи.
З – амбициозни момичета, които винаги изпъкват. Тези жени са пълни със живот и обичат разнообразието, като един мъж трудно може да задържи вниманието им за дълго. Те обичат подаръците и скъпите екскурзии.
И – тези жени имат нужда от мили, дребни жестове. Жените с буквата И в началото на името обичат половинките им всекидневно да им доказват любовта си чрез малки жестове, които могат да ги направят наистина щастливи.
Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и! 2zzqgw9
Й – егоистки. Тези жени са много глезени и постоянно изискват от партньорите си пълно обожание, така че да се чувстват центъра на Вселената.
К – имат нужда от постоянни доказателства за любов. Жените с първа буква К непрестанно се лутат между любовта и съмнението, че тя съществува. Затова тези жени имат нужда половинките им постоянно да им доказват любовта си.
Л – любвеобилни натури със склонност към зависимости като алкохол, цигари и хазарт. Тези жени имат крехка психика и имат нужда от мъж, който ще им бъде стабилна опора.
М – тези жени лесно се привързват. Жените с тази буква обичат импулсивните действия и са склонни да се влюбят още на първата среща. Те обичат романтичните жестове.
Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и! Qzlr94
Н – скрита уязвимост. Тези жени изглеждат като костеливи орехи, но всъщност под черупката си крият крехки и раними души. Те търсят смели мъже, които да им помагат с трудностите в живота.
О – мечтателки, за които само любимият човек е от значение. Тези жени не обичат шумните заведения и големите компании, като предпочитат да се забавляват само с половинката си. Те са домошари, които търсят уюта в една връзка.
П – тези жени имат нужда от мистериозност и опасност. Характерно за жените с първа буква П е, че често се забъркват с женени мъже и „лоши“ момчета. Те се привличат от забраненото и когато усетят, че един мъж им е в кърпа вързан, бързо се отдръпват.
Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и! 2lc4h9y
Р – добри и много отстъпчиви жени. Тези жени са склонни на големи компромиси, а търпението им няма граници. Те не се нуждаят от много, за да бъдат щастливи, но ги отблъскват мъжете, които прекаляват с добрината им.
С – красавици и естети. Обикновено тези жени копнеят за любов – както да дават, така и да получават. За да бъдат щастливи, им е нужно само взаимност на чувствата. Те бягат от студените мъже.
Т – това са много магнетични жени. Жените с първа буква Т в името обичат секса и флирта, но са много наивни. Те имат нужда от мъже, които постоянно да ги уверяват, че са красиви и умни.
Каква е жената в любовта зависи от първата буква на името и! Jjbsl2
У – обичат дългите и спокойни връзки. Тези жени ценят високо спокойствието и избягват агресивните и избухливи партньори.
Ф – тези жени често си сменят настроенията. Жените с първа буква Ф в името с могат да бъдат едновременно много избухливи и мили. Те търсят бурни връзки, които да съответстват на характера им.
Х – имат усет за правилно и грешно. Тези жени са материалистки и си търсят амбициозни и богати мъже, които да удовлетворяват нуждите им.
Ц – трябва да обградите тези жени с обожание без да ограничавате свободата им. Жените с тази буква търсят златната среда в една връзка, а крайните мъже не са подходящи половинки за тях.
Ш – трудно е да бъдат разбрани. Жените с тази буква трудно се адаптират и вписват в непозната среда, за тях е изключително важно да бъдат обичани безусловно.

Ю – страхуват се от отговорностите на връзката. Тези жени се страхуват от обвързване и имат нужда от точен мъж, които непрекъснато да им показва чувствата си.
Я – тези жени са истински пожар. Жените с тази буква са смели и дръзки затова имат нужда от партньор, който притежава голямо търпение и разбиране, понеже тези жени могат да бъдат болезнено откровени./езине.бг

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите