Правила за поверителност и политика за защита на личните данни на mama-zavinagi.com

Go down

Правила за поверителност и политика за защита на личните данни на mama-zavinagi.com Empty Правила за поверителност и политика за защита на личните данни на mama-zavinagi.com

Писане by mamazavinagi on Нед 15 Юли 2018, 13:10

Правила за поверителност

Форумът MAMA-ZAVINAGI спазва неприкосновеността на личния живот на потребителите, затова събираме само данните, които са необходими за правилното функциониране на услугите. Тази политика за поверителност обяснява целите на обработката и как да упражнявате правата си.


Контролер на данни


Обработката на вашите лични данни се извършва въз основа на Вашето съгласие, освен когато данните са необходими за изпълнение на договор или да се спазват законови задължения. В случаите, когато подобна обработка се основава на Вашето съгласие, можете да оттеглите вашето съгласие по всяко време, за да го спрете. Оттеглянето на съгласието не засяга законността на обработката въз основа на съгласието преди оттеглянето му.


Събрани данни

Използването на услугите, предоставяни от mama-zavinagi.com, изисква събирането на някои лични данни, по-специално при създаване на форум, регистриране или участие в една от дискусиите. Повечето от тези данни не са лични данни по смисъла на Регламент (UE) 2016/679, т.нар. Общ регламент за защита на данните (GDPR). Някои обаче наистина са лични данни и се ползват със специална защита.

Това събиране на данни се извършва чрез информацията, която ни предоставяте (по същество потребителско име, имейл адрес и парола) или чрез използването на самите услуги за технически данни, необходими за правилното функциониране на форума (информация, свързана с вашето устройство, IP адрес и т.н.).


Събраните данни ще се съхраняват, докато ползването на услугите изисква и за някои от тях минимален период, наложен със закон и регулация.

Цел на събирането на данни

Цялата информация, която събираме, е полезна за работата на услугата, включително за подобряване на потребителския ви опит, подобряване на показването и работата на страницата и, където е уместно, за осигуряване на персонализирани резултати от рекламата. Някои от тези данни могат да се използват, ако сте изрично съгласни, по-специално за получаване на бюлетини от форумите, на които сте се регистрирали.

Абонирайки се за нашите услуги, приемате, че някои от тези данни се споделят автоматично при създаването на форум или профил във форум, с нашия партньор Servimg.com, безплатен хостинг на изображения. Можете да изтриете този профил по всяко време, като влезете в него.

Ние може да споделяме нелична информация в колективна форма с трети страни. Когато използваме трети лица, за да обработваме вашата лична информация, ние гарантираме, че те спазват нашата политика за поверителност, както и всички подходящи мерки за конфиденциалност и сигурност.

В допълнение вашите лични данни се съхраняват и могат да бъдат съобщени на публичните власти по тяхно искане и в съответствие с приложимите закони и разпоредби. Поради това някои от вашите лични данни трябва да се съхраняват, за да може да се идентифицира всеки, който е допринесъл за създаването на съдържание.

Достъп, промяна и изтриване на вашите данни

Можете да откажете да ни предоставите лична информация, но това може да повлияе на функционирането на определени услуги.

Съгласно закона и Общия регламент за защита на данните (GDPR) имате право на достъп, промяна, коригиране и изтриване на събраните от вас лични данни, както и правото да подадете жалба в надзорен орган. Това право на изтриване на вашите лични данни може да бъде отменено в съответствие с Общия регламент за защита на данните, за да се спази правно задължение или ако такива данни са необходими за установяването, упражняването или защитата на законни права.

За да упражните тези права, вие разполагате с различни начини:

Промяна на информацията, събрана при регистрацията ви във форума: можете по всяко време да променяте данните, свързани с профила си, директно във форума, като влезете в профила си и получите достъп до него. Тази страница също ви позволява да промените предпочитанията си за имейли.
Заличаване на информацията, събрана при регистрацията ви във форум: можете по всяко време да изтриете акаунт, създаден във форум мама-завинаги, чрез изданието на потребителския ви профил в този форум или чрез формуляра на тази страница.

Отписване на бюлетини: можете да променяте избора си на избор на бюлетин по всяко време чрез влизане в системата
mamazavinagi
mamazavinagi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите