Ястия със свинско месо
+4
Lindzi
mamazavinagi
teqnstal
Dani
8 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Друсан кебап
Порции: 4
Необходимо време: 20мин.
Продукти:
Свинско месо от бут - 1 кг.
4 големи глави кромид лук
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Приготвянето е изключително лесно и бързо , а резултата е невероятен.
Първо нарязвате месото на хапки, изпържвате го, като след като се изпържи го слагате в една тенджера, в която предварително сте нарязали лука на дребно. Разбира се не е задължително главите лук да се 4, може и една, това си е лично предпочитание. След като изпържите месото и сте го добавили към лука сте почти на финалната права. Добавяте сол и черен пипер на вкус и слагате тенджерата да се позапържи, най - много 5 мин, не повече. Даже ако питате мен и 5 са много 1-2 минутки. Следва кулминацията. Взимате капака на тенджерата и я захлупвате. Хващате я за двете дръжки , като с палеца притискате капака и започвате да я друсате или ако повече ви харесва да я тръскате нагоре - надолу. Повторете това десетина пъти. С това приготвянето завършва.
Източник!
Необходимо време: 20мин.
Продукти:
Свинско месо от бут - 1 кг.
4 големи глави кромид лук
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Приготвянето е изключително лесно и бързо , а резултата е невероятен.
Първо нарязвате месото на хапки, изпържвате го, като след като се изпържи го слагате в една тенджера, в която предварително сте нарязали лука на дребно. Разбира се не е задължително главите лук да се 4, може и една, това си е лично предпочитание. След като изпържите месото и сте го добавили към лука сте почти на финалната права. Добавяте сол и черен пипер на вкус и слагате тенджерата да се позапържи, най - много 5 мин, не повече. Даже ако питате мен и 5 са много 1-2 минутки. Следва кулминацията. Взимате капака на тенджерата и я захлупвате. Хващате я за двете дръжки , като с палеца притискате капака и започвате да я друсате или ако повече ви харесва да я тръскате нагоре - надолу. Повторете това десетина пъти. С това приготвянето завършва.
Източник!
styyni- властелина на форума
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|