Съновник - какво означават нашите сънища

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:10

У

УБЕЖДАВАНЕ, УБЕЖДАВАШ - ли някого в нещо насън, наяве ще изпитваш остро съмнение или недоверие. Тебе ако те убеждават, не бързай да се доверяваш на новите си познати или партньори.
УБЕЖИЩЕ (виж ПОДСЛОН) - ако търсиш насън, безуспешно ще се опитваш да промениш нещо или да наложиш вижданията си. Ако си намерил убежище, ще започнеш нов период от живота си. Ако ти даваш убежище някому, не отказвай на молба за помощ дори ако това ти коства много усилия и разходи. Ако в съня си потърсиш убежище в църква или при духовни лица, ще бъдеш оклеветен.
УБИВАНЕ, УБИЙСТВО, УБИЕЦ, УБИВАШ - ли нарочно някого насън, ще се облагодетелстваш нечестно, ще се замогнеш по непочтен начин. Ако убиеш човек неволно, трябва да бъдеш по-внимателен и въздържан, да обуздаеш нрава си и да контролираш нервите си. Ако видиш убийство в съня си, очаква те промяна, която никак не е по вкуса ти. Ако сънуваш убит, ще постигнеш плановете си. Ако видиш или говориш с убиец, ще се оставиш да се възползват от теб. Ако в съня си убиваш насекоми, трябва сам да се справиш с проблемите си. Друг ако ги убива, можеш да разчиташ на приятелска помощ в работата си. Ако убиваш животни, значи отблъскваш от себе си и приятели, и врагове. Ако убиеш птица, сам ще си навредиш. Ако някой се опитва да те убие в съня ти, ще се радваш на здраве, добра работоспособност и дълъг живот.
УБОЖДАНЕ, УБОДЕШ - ли се с остър предмет насън, наяве ще изпиташ обида или огорчение. Ако потече кръв, ще чуеш неприятна истина за себе си. Ако друг се убоде, незаслужено ще обвиниш или ще наскърбиш някого.
УВАЖЕНИЕ, УВАЖАВАН - че си, ако сънуваш, ще пострадаш от ласкателствата или от интригите на най-близките си. Ако друг е уважаван и почитан, значи нарочно или неволно ще разпространиш неверен слух. Ако изпитваш дълбоко уважение към някого в съня си, ще понесеш изненадващ удар от приятел или роднина.
УВЕДОМЛЕНИЕ (виж ИЗВЕСТИЕ). -
УВЕЛИЧАВАНЕ, УВЕЛИЧЕНИЕ, УВЕЛИЧАВАШ - ли нещо в съня си, чака те подем в работата - ще увеличиш материалните си придобивки, ще заздравиш позициите си и ще постигнеш значителен напредък.
УВЕРЕНИЕ - ако даваш или ти дават насън, ще се опитат да те измамят в документна сделка.
УВЕСЕЛЕНИЕ - ако насън участваш в него, сам ще си създадеш излишни затруднения и неудобства. Наблюдаваш ли градинско увеселение, ще ти хрумнат непочтени идеи. Организираш ли увеселение, ще усложниш нечии действия и начинания.
УВЕЩАВАНЕ (виж УБЕЖДАВАНЕ). -
УВИВАНЕ, УВИВАШ - ли нещо в хартия насън, ще поправяш допуснати грешки. Ако увиваш в найлон или целофан, напразно се опитваш да скриеш нещо.
УВЛЕЧЕНИЕ - ако изпитваш насън, наяве ще постъпиш глупаво или необмислено и това може да ти коства загуби.
УВОД - ако четеш, пишеш или слушаш насън, значи партньорите ти те баламосват, опитват се да хитруват или да печелят време.
УВОЛНЕНИЕ - ако сънуваш за себе си, ще напреднеш в работата си, ще те забележат. Ако ти уволняваш някого, ще претърпиш загуба или злополука.
УВЪРТАНЕ - в съня е свързано с любовни разочарования или с отегчение и загуба на интерес и амбиции в работата.
УГАЖДАНЕ, УГОДНИК, УГАЖДАШ - ли някому в съня си, трябва да имаш повече вяра в собствените си сили. На теб ако ти угаждат, пази се от лесни и бързи победи. Ако сънуваш, че угаждаш сам на себе си, прекалената ти самостоятелност и независимост могат да ти изиграят лоша шега.
УГАР - в съня е обещание за добри печалби в далечно бъдеще. Ако ходиш из нея, ще се разболееш или в дома ти ще царуват бедност и раздор.
УГАРКИ - цигарени или други угарки в съня са знак за намаляване на финансовите средства и за свиване на материалните източници.
УГАСНАЛ, УГАСВАНЕ - насън видиш ли светлина, огън, прожектор и др. да угасват, е сигнал за намаляване на силите, за загуби и щети, за непредвидени проблеми. Угаснал вулкан означава избягната поне за известно време опасност.
УГОВОРКА - ако правиш или спазваш насън, ще постигнеш трудна печалба. Ако я нарушаваш, ще си спечелиш нов враг.
УГОЩЕНИЕ - наблюдаваш ли насън, ще обеднееш. Ако участваш в него, ще делиш имотите и притежанията си с някого.
УГОЯВАНЕ - в съня предсказва материални трудности и финансови загуби.
УГРИЗЕНИЯ - ако изпитваш в съня си, приятелите или колегите ти ще те пренебрегнат или изоставят.
УДАВЯНЕ, УДАВНИК - непознат видиш ли насън, е лош знак: ще се случи някакво нещастие, а ако е познат или близък - чакат те щастие и радост. Ти ако си удавникът, нечия клевета ще ти навреди. Ако спасяваш удавник, някоя работа ще ти коства много усилия и ще ти донесе малко удовлетворение.
УДАР - ако сънуваш, че те удрят, наяве ще те хвалят. Ако ти удряш някого, очаквай критики и мъмрене. Ако получиш сърдечен или мозъчен удар, предстои фалшива тревога - напразно ще се притесняваш за нещо. Друг ако получи удар в съня ти, не вярвай на получената информация.
УДАРЕНИЕ - в съня означава, че някой се опитва да те измести или да отклони вниманието ти от по-важни проблеми.
УДАРНИК - че си, ако сънуваш, друг ще се кичи с успехите ти. Ако друг е ударник, незаслужено ще те хвалят и почитат.
УДИВЛЕНИЕ (виж УЧУДВАНЕ). -
УДОБСТВО - и комфорт ако изпитваш насън, предстои ти спокоен и осигурен живот.
УДОВОЛСТВИЕ - ако сънуваш, че се отдаваш на светски удоволствия, наяве трябва повече да пестиш парите си. Ако търсиш плътски удоволствия, бъди по-дискретен и не споделяй тайните си с околните. Ако насън вършиш някаква работа с удоволствие, ще постигнеш напредък.
УДРЪЖКИ - от заплатата правят ли в съня ти, непредвидено ще спечелиш или ще спестиш пари. Ако ти удържаш част от някаква парична сума, ще ти потърсят сметка за похарчени средства или ще те обвиняват за материални загуби.
УДУШАВАНЕ - в съня предвещава беди и загуби. Тебе ако те удушат, ще се радваш след много страдания.
УЕДИНЕНИЕ - в съня ти предсказва продължителна самостоятелна работа, преосмисляне на позициите или наложителна промяна в личния живот.
УЖАС - изпитваш ли насън, наяве напразно ще се тревожиш. Ако ти всяваш ужас сред околните, ще останеш неразбран или неоценен.
УЖИЛВАНЕ - от насекомо ако сънуваш, наяве ще изпиташ нечия злоба или недобронамереност. Ако ужилването е особено болезнено и с усложнения, ще пострадаш от прекалената си доверчивост.
УЗРЯЛ - зрели плодове или зеленчуци в съня са добър знак: успехите са близо, желанията ти са почти реализирани, интимните отношения са спокойни и уравновесени.
УИСКИ - ако купуваш, наливаш или пиеш насън, сам ще станеш причина за обедняването си.
УКАЗ (виж ЗАКОН) - ако създаваш, четеш или спазваш в съня си, трябва да си готов да се нагърбиш с нови отговорности.
УКАЗАНИЯ - изпълняваш ли насън, пази се от грешки и пропуски в работата си. Ако даваш указания някому, по-добре не давай съвети, когато не ти ги искат.
УКАЗАТЕЛ - азбучен в съня е знак за бавна и трудоемка работа. Телефонен указател предсказва безразборни лични и професионални връзки, пътен сигнализира за безпринципност и липса на последователност, а светлинен е предупреждение за нарушено здраве.
УКОР - ако търпиш насън, наяве ще чуеш добра вест. Ти ако укоряваш някого, пази се от прибързани изводи, заключения и реакции.
УКРАСЕН (виж ГИЗДЕНЕ) - ако видиш дома си насън, грози те опасност. Ако ти го украсяваш, чака те домашна промяна. Ако украсяваш дреха, ще промениш нещо в личния си живот. Украсяване на коледна елха в съня е знак за нова любов.
УКРАШЕНИЕ (виж БИЖУ, НАКИТ, СКЪПОЦЕННОСТ). -
УКРЕПЛЕНИЕ - строиш ли в съня си, страховете и опасенията ти са напразни. Ако се криеш в укрепление, ще търпиш загуби заради нерешителността си.
УКРОТЯВАНЕ (виж ЗВЕРОУКРОТИТЕЛ). -
УЛЕЙ - ако видиш или дълбаеш насън, ще търпиш трудности и лишения, ще се мъчиш да свържеш двата края, да намериш изход от трудна ситуация.
УЛИКА - в съня е предупреждение да пазиш реномето си. Ако срещу теб представят улики, ще дискредитираш някой близък човек.
УЛИЦА - сънуваш ли, избягвай авантюри. Ако вървиш по широка, осветена и оживена улица, ще завържеш много нови познанства и приятелства. Ако е тъмна, тясна и криволичеща уличка, пази се от клюки и интриги. Разкопана или осеяна с дупки улица е знак за трудности и препятствия в работата ти. Познати улици в съня са обещание за приятни изживявания, а непознати и безлюдни улици предвещават неприятни изненади.
УЛИЧНИЦА (виж ***). -
УЛТИМАТУМ - ако поставяш насън, ще се лишиш от важна, доходоносна и особено изгодна възможност или привилегия. Ако на теб ти поставят ултиматум, ще надхитриш враговете си, ще се изплъзнеш от неприятна ситуация.
УМ, УМЕН - подобен сън сигнализира проблеми в интимния или емоционалния ти живот. Обърни повече внимание на близките си.
УМЕНИЕ - ако придобиваш насън, ще постигнеш отдавна мечтан напредък или успех. Ако друг притежава твоите умения, ще имаш добри наследници или последователи.
УМИВАЛНИК (виж МИВКА). -
УМИЛКВАНЕ - в съня е предупреждение да не използваш непочтени методи в работата си и да не злоупотребяваш с гласуваното ти доверие.
УМИРАНЕ, УМЪРТВЯВАНЕ (виж МЪРТВЕЦ, СМЪРТ) - в съня показват скорошно избавление или приключване на някоя стара работа или вражда. Ако гледаш как някой умира, ще тъгуваш по любим човек. Ако умираш ти, може да получиш празни обещания. Умрял човек ако те вика или ти се усмихва, ще се разболееш. Умрял че е възкръснал, ако сънуваш, ще постигнеш добри резултати в работата си. Ако оплакваш умрял, ще получиш добри вести. Ако говориш с умрял, ще научиш за женитба. Ако насън ту умираш, ту се съживяваш, ще водиш скитнически, несигурен живот или пък ще намериш нещо отдавна изгубено.
УМОПОМРАЧЕНИЕ - ако насън изпаднеш в умопомрачение, наяве ще е изключително важно да запазиш самообладанието и решимостта си в труден момент.
УМОРА - изпитваш ли насън, някой ще ти помогне най-неочаквано. Друг ако е уморен, ще направиш услуга някому.
УМРЯЛ (виж МЪРТЪВ, СМЪРТ, УМИРАНЕ). -
УНЕС - в съня съобщава за пропуснат шанс или за избегната опасност.
УНИВЕРСИТЕТ - ако посещаваш насън, ще напреднеш, ще постигнеш голям успех и ще изявиш способностите си. Друг ако посещава университет, ще ти се изплати положен труд. Ако сънуваш, че преподаваш в университет, трябва да бъдеш нащрек за евентуални клопки, които крие работата ти.
УНИЖЕНИЕ - търпиш ли в съня си, наяве ще бъдеш възнаграден или ще получиш желаното признание. Ако ти унижаваш някого, ще дадеш повод за критика в работата си.
УНИФОРМА - ако сънуваш, ще получиш похвала или награда. Ако я носиш, ще се радваш на ухажванията на личност от противоположния пол. Ако я повредиш или загубиш, трябва да бъдеш по-съвестен и стриктен в работата си.
УНИЩОЖАВАНЕ, УНИЩОЖЕНИЕ - в съня са сигнал срещу необмислени действия и крайни решение. Масово унищожение предупреждава за повече внимание - въпреки добрите страни на начинанията ти може да пострадат мнозина.
УНИЯ (виж ОБЕДИНЕНИЕ). -

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:10

У


УПАДЪК - в съня е знак за нещастия, щети, болест, загуба на позициите или провалени надежди.
УПЛАХА, УПЛАШЕН - ако си насън, ще постигнеш изненадващ успех. Друг ако е уплашен, ще пострадаш от доверчивостта си. Ако сънуваш, че успокояваш някой уплашен, ще ти се наложи да разясняваш недоразумение. Ако се опитваш да уплашиш някого, начинанията ти ще доведат до сериозна промяна в живота.
УПОЙКА - ако си под упойка в съня си, значи грешиш в нещо и това може да ти коства загуби. Ако друг е упоен, ще чуеш лоши съвети.
УПОРИТ, УПОРСТВО (виж ИНАТ) - проявяваш ли насън, наяве ще се нуждаеш от повече търпение и дипломатичност. Друг ако е упорит, не рискувай да влагаш средства в непроверени или съмнителни начинания.
УПРАВЛЕНИЕ, УПРАВИТЕЛ (виж НАЧАЛНИК, РЪКОВОДИТЕЛ) - на фирма, стопанство или някаква организация че си, ако сънуваш, значи не си готов да се справиш с поверените ти отговорности. Друг ако е управител, очаквай сериозна конкуренция.
УПРАЖНЕНИЕ, УПРАЖНЯВАШ - ли се насън, в скоро време постоянството, лоялността и професионализмът ти ще бъдат високо оценени и достойно възнаградени. Друг ако се упражнява, значи ще следваш чужд пример или ще се оставиш да те съветват и ръководят.
УПРЕК (виж УКОР). -
УПЪЛНОМОЩАВАНЕ (виж ПЪЛНОМОЩНИК). -
УРАВНЕНИЕ - ако пишеш или решаваш в съня си, предстои ти изпитание, ще ти се наложи да мислиш бързо и да реагираш светкавично. Ако става дума за уравняване на плащания, ще ти търсят сметка в любовта.
УРАГАН - в съня означава, че ти предстоят тежки загуби и че настъпва изключително злощастен период. Избягвай да вземаш важни решения, не предприемай промени и крупни финансови начинания.
УРАН - в съня сигнализира, че ще срещнеш много затруднения и непредвидени пречки в работата и плановете си.
УРВА - видиш ли насън, значи ти предстои да вземеш важно решение. Ако се сгромолясваш в нея, чака те провал, а ако преминеш невредим над нея, ще се измъкнеш от заплетена ситуация.
УРЕДИ (виж АПАРАТИ). -
УРИНА - ако сънуваш, ще преживееш неприятности. Ако ти уринираш, ще се освободиш от някакъв товар или от вътрешно напрежение. Друг ако уринира, ще излееш гнева си. Ако насън ти мирише на урина, наяве ще доказваш силата и властта си. Ако видиш животно да уринира, ще откриеш хитър начин да постигнеш целите си.
УРНА - избирателна в съня е знак за щастливи промени, а погребална урна - за новини, свързани с наследство, имоти или парични въпроси.
УРОД (виж ИЗРОД). -
УРОК - ако насън вземаш уроци, ще се радваш на благоденствие, ще имаш много материални придобивки. Ако даваш уроци, ще ти провърви и ще изпитваш удоволствие от работата си и от постигнатото. Ако учиш урок в съня си, чакат те успехи и напредък.
УРОКИ, УРОЧАСВАНЕ - в съня показва, че си в опасност. Ако си урочасан, ще се справиш с неприятностите си, но ако ти урочасваш някого, ще затънеш в проблеми. Ако разваляш уроки, ще разчиташ на нечия помощ.
УСАМОТЕНИЕ (виж УЕДИНЕНИЕ). -
УСЕТ, УСЕЩАНЕ - в най-общ смисъл приятните усещания в съня ти се свързват с благоприятни предсказания, а неприятните - с проблеми и пречки от всякакво естество. Ако сънуваш, че нямаш усет или че ти липсват адекватни усещания в някаква ярко изразена сетивна ситуация, наяве ще се лишиш от нещо или ще пропуснеш нещо съществено в живота си.
УСИЛИЕ - полагаш ли насън, наяве ще се чувстваш разочарован или измамен.
УСКОРЕНИЕ (виж ИНЕРЦИЯ). -
УСЛОВИЕ - ако поставяш или спазваш в съня си, ще станеш жертва на предразсъдъци, лош съвет, недоразумение или нерешителност.
УСЛУГА, УСЛУЖЛИВ - ако сънуваш, че правиш някому услуга, някой от близките ти ще те обиди или наскърби. Друг ако е услужлив в съня ти, ще се отнесеш грубо или несправедливо към роднина или приятел.
УСМИВКА, УСМИХВАШ - ли се в съня си, чакат те добри новини и голям късмет. Друг ако се усмихва, ще получиш опрощение за някой свой грях или ще те възнаградят за отдавна забравени заслуги.
УСМИРИТЕЛНА РИЗА - ако сънуваш, ще се влюбиш до глупост. Ако те обличат тебе в усмирителна риза, не се вслушвай в съветите на близките си и следвай собствените си убеждения. Ако друг е в усмирителна риза, постарай се да не смесваш работата със сърдечните пристрастия.
УСОЙНИЦА (виж ЗМИЯ) -
УСПЕХ - ако постигаш в съня си, наяве те чакат загуби и разочарования. Друг ако жъне успехи, ще ти дадат шанс да се изявиш.
УСПОКОЕНИЕ, УСПОКОИТЕЛНО - в съня означават, че се самозалъгваш или заблуждаваш в нещо и някого.
УСТА - ако сънуваш устата си, бъди по-умерен и въздържан в приказките и изявленията си. Ако устата ти е прекалено голяма, ще си патиш от ненужни разправии. Отворена уста в съня е знак за недостиг и недоимък, а пълна - за изобилие и богатство. Ако устата ти е зашита или нямаш уста, ще съумееш да спечелиш или да спестиш пари. Уста без зъби означава загуба на приятел.
УСТАВ - ако следваш и спазваш в съня си, с постоянство и търпение ще постигнеш съществено подобрение на материалното или социалното си състояние.
УСТИЕ - на река в съня означава, че скоро ще постигнеш желанията си. Ако навлизаш в устието на реката откъм море или океан, значи ще бягаш от светския живот и ще търсиш усамотение.
УСТНИ - красиви женски устни в съня са знак за съблазън, а мъжки - за неверен приятел. Ако са начервени, не приемай отправените ти твърде примамливи предложения, защото крият много опасности и ще ти струват скъпо. Ако сънуваш собствените си устни, значи не е без значение, какво впечатление правиш на околните. Стиснати или прехапани устни са знак за тайна злоба и завист. Бледи устни предвещават, че ще бъдеш разлюбен. Изцапани устни показват, че някой ще ти навреди с приказките и злословията си.
УСТОЙЧИВ, УСТОЯВАНЕ, УСТОЯВАШ - ли на изпитания или изкушения в съня си, ще ти отвърнат с неблагодарност за сторено добро.
УСТРЕМ - в съня предвещава бърз успех, добра кариера и значителен напредък за кратко време.
УСУКВАНЕ - на прежда, въже и др. в съня означава, че някой умишлено възпрепятства плановете ти.
УСЪРДИЕ - проявяваш ли насън, значи амбициите ти правят лошо впечатление на вишестоящите. Друг ако е усърден, напразно се страхуваш от конкуренцията или съперниците си.
УТЕХА, УТЕШИТЕЛ - ако търсиш или намираш утеха в съня си, ще изпитваш злоба и омраза. Ако ти утешаваш някого, ще те обвинят несправедливо или ще те пренебрегнат. Тебе ако те утешават, ще се злепоставиш.
УТОПИЯ, УТОПИСТ - в съня подсказва, че имаш добри идеи, които могат да ти донесат много пари, ако съумееш да ги представиш и реализираш.
УТРО - ако сънуваш, значи пред теб се разкриват нови възможности и перспективи. Зимно утро предупреждава за пестеливост и умереност, а лятно приканва към по-смели начинания.
УТРОБА - в съня предвещава бедност и сиромашия.
УХАЖВАНЕ, УХАЖОР - че имаш, ако сънуваш, ще ти предложат нова работа. Ако ти ухажваш някого, домогванията, ласкателствата или подкупите не са добър вариант, искаш ли да постигнеш целите си.
УХАНИЕ - усещаш ли насън, ще се чувстваш поласкан от проявяваното към тебе внимание, доверие или приятелско отношение. Ако ти разпръскваш ухание, ще се влюбиш.
УХАПВАНЕ, УХАПЕШ - ли някого насън, ще се скараш с добър приятел. Тебе ако те ухапят, ще ти вземат нещо на заем и няма да ти го върнат.
УХО, УШИ - ако сънуваш едно ухо, ще спечелиш пари, а ако са две - ще научиш какво говорят за теб. Ако са твоите уши, ще се хвалиш напразно. Ако имаш много големи уши в съня си, ще се радваш и ще забогатееш, а ако си с магарешки уши, ще ти се подиграват и ще те обиждат. Ако ушите ти горят, пищят или са почервенели, ще изживееш тайна любов. Болни уши са знак за зависимост от другиго, а животински уши предупреждават да се пазиш от приятелска измяна. Ако дърпаш нечие ухо, предстоят ти любовни терзания. Ако дърпат твоето ухо, сънят ти напомня, че имаш неизпълнени задължения или обещания.
УЧАСТ (виж КЪСМЕТ). -УЧАСТЪК (виж ЗОНА, ОБЛАСТ). -
УЧЕБНИК, УЧЕНИК, УЧИЛИЩЕ, УЧИТЕЛ - че си, ако сънуваш, ще носиш отговорност за чужди грешки и пропуски. Друг ако е учител, не се опитвай да се налагаш и да ръководиш. Ако си ученик, търпението и прилежността ти някога ще бъдат възнаградени. Ако друг е ученик, приготви се за някакво изпитание или проверка. Ако влизаш или си в училище в съня си, предстоят ти радости. Ако носиш или четеш учебници, ще откриеш тайна и умело ще я използваш за свое облагодетелстване. Ако купуваш учебници, ще постъпиш глупаво.
УЧЕНИЕ, УЧИШ - ли се насън, наяве ще постигнеш добри успехи, голям напредък. Друг ако се учи, ще имаш добри приятели и ще се гордееш с постиженията си.
УЧРЕЖДЕНИЕ - в съня е знак, че ти предстои неравностойна битка, силна конкуренция.
УЧТИВ (виж ЛЮБЕЗЕН). -
УЧУДВАНЕ, УЧУДВАШ - ли се насън, наяве ще чуеш невярна информация, ще те подведат или заблудят.
УЮТ - ако сънуваш, че си на уютно място, ще се радваш на добри доходи и материални придобивки.
УЯЗВИМ - че си, ако сънуваш, трябва да бъдеш по-отстъпчив и доверчив. Друг ако е уязвим, ще преодоляваш нечия подозрителност.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:12

Ф


ФАБРИКА - ако видиш или работиш в нея насън, ще постигнеш значителен успех с много труд и постоянство. Ако притежаваш фабрика, значи успехите, които постигаш, не компенсират усилията, които полагаш
ФАБРИКА - ако видиш или работиш в нея насън, ще постигнеш значителен успех с много труд и постоянство. Ако притежаваш фабрика, значи успехите, които постигаш, не компенсират усилията, които полагаш
ФАБУЛА - ако съчиняваш или проследяваш в съня си, ще се оплетеш в собствените си мрежи и капани.
ФАБУЛА - ако съчиняваш или проследяваш в съня си, ще се оплетеш в собствените си мрежи и капани.
ФАВОРИТ - че имаш, ако сънуваш, значи ще съдят работата и поведението ти пристрастно и несправедливо. Ти ако си нечий фаворит, ще се срамуваш от привилегиите или постиженията си
ФАВОРИТ - че имаш, ако сънуваш, значи ще съдят работата и поведението ти пристрастно и несправедливо. Ти ако си нечий фаворит, ще се срамуваш от привилегиите или постиженията си.
ФАГОТ - ако видиш или свириш на него насън, ще изпитваш досада и скука от интимния си партньор.
ФАГОТ - ако видиш или свириш на него насън, ще изпитваш досада и скука от интимния си партньор.
ФАЗА (виж ЕТАП)
ФАЗАН - сънуваш ли, ще имаш неочаквана среща. Ако си на лов за фазани, ще се гордееш с успехите и постиженията си. Ако убиеш фазан, ще постигнеш победа в някаква несигурна работа. Ядеш ли фазан, ще си здрав и работоспособен
ФАЗАН - сънуваш ли, ще имаш неочаквана среща. Ако си на лов за фазани, ще се гордееш с успехите и постиженията си. Ако убиеш фазан, ще постигнеш победа в някаква несигурна работа. Ядеш ли фазан, ще си здрав и работоспособен
ФАЗОМЕР - ако видиш или използваш насън, наяве ще подлагаш на изпитание семейната си половинка.
ФАЗОМЕР - ако видиш или използваш насън, наяве ще подлагаш на изпитание семейната си половинка.
ФАЙТОН (виж КАЛЯСКА, КАРУЦА) - ако сънуваш, че се возиш в него, ще пилееш лесно спечелени пари. Ако го управляваш, ще се отдадеш на флиртове и лек живот. Ако е хубав, нов, със силни коне, ще постигнеш успехи и ще се радваш на уважение. Друг ако управлява твоя файтон, ще изпитваш респект към някого
ФАЙТОН (виж КАЛЯСКА, КАРУЦА) - ако сънуваш, че се возиш в него, ще пилееш лесно спечелени пари. Ако го управляваш, ще се отдадеш на флиртове и лек живот. Ако е хубав, нов, със силни коне, ще постигнеш успехи и ще се радваш на уважение. Друг ако управлява твоя файтон, ще изпитваш респект към някого
ФАКЕЛ, ФАКЛА - ако сънуваш, ще се запалиш по някаква идея. Ако носиш запалена факла, ще те обичат, ще имаш последователи и верни приятели. Много факли са знак за промени и успешни начинания.
ФАКЕЛ, ФАКЛА
ФАКИР (виж ФОКУСНИК)
ФАКИР (виж ФОКУСНИК)
ФАКЛА - ако сънуваш, ще се запалиш по някаква идея. Ако носиш запалена факла, ще те обичат, ще имаш последователи и верни приятели. Много факли са знак за промени и успешни начинания.
ФАКС - в съня показва, че ти предстои дълъг път. Ако получаваш факс, ще имаш скромна печалба. Ако изпращаш факс, ще харчиш или ще даваш някому пари
ФАКС - в съня показва, че ти предстои дълъг път. Ако получаваш факс, ще имаш скромна печалба. Ако изпращаш факс, ще харчиш или ще даваш някому пари
ФАКСИМИЛЕ - в съня е сигнал, че старите ти прегрешения не са напълно забравени.
ФАКСИМИЛЕ - в съня е сигнал, че старите ти прегрешения не са напълно забравени.
ФАКТ - ако насън събираш или обобщаваш факти, работата ти ще е нискодоходна и без удовлетворение.
ФАКТУРА - че издаваш, ако сънуваш, трябва да провериш сметките и финансовото си състояние. Ако на теб ти издават фактура, не се радвай на сегашните си приходи.
ФАКТУРА - че издаваш, ако сънуваш, трябва да провериш сметките и финансовото си състояние. Ако на теб ти издават фактура, не се радвай на сегашните си приходи.
ФАКУЛТЕТ (виж АКАДЕМИЯ, УНИВЕРСИТЕТ). -
ФАЛ (виж ГРЕШКА) - ако си направил насън, ще те повишат или поощрят. Друг ако прави фалове, ще чуеш лъжливи новини.
ФАЛ (виж ГРЕШКА) - ако си направил насън, ще те повишат или поощрят. Друг ако прави фалове, ще чуеш лъжливи новини.
ФАЛИТ (виж БАНКРУТ) - ако сънуваш, че си фалирал, ще се радваш на добър финансов успех. Друг ако фалира, вземи предпазни мерки в бизнеса си и не предприемай рисковани операции.
ФАЛИТ (виж БАНКРУТ) - ако сънуваш, че си фалирал, ще се радваш на добър финансов успех. Друг ако фалира, вземи предпазни мерки в бизнеса си и не предприемай рисковани операции.
ФАЛОС (виж ПОЛОВИ ОРГАНИ, СЕКС). -ФАЛОС (виж ПОЛОВИ ОРГАНИ, СЕКС). -
ФАЛЦЕТ - чуеш ли насън, значи информацията, която получаваш, е преувеличена или неточна. Ако твоят глас звучи фалцетно, ще се съмняват в работата ти.
ФАЛЦЕТ - чуеш ли насън, значи информацията, която получаваш, е преувеличена или неточна. Ако твоят глас звучи фалцетно, ще се съмняват в работата ти.
ФАЛШ, ФАЛШИВ, ФАЛШИФИКАЦИЯ - в съня съобщава за предстоящи разочарования. Не се доверявай на непознати и не поверявай служебните или интимните си дела на съмнителни личности.
ФАЛШ, ФАЛШИВ, ФАЛШИФИКАЦИЯ - в съня съобщава за предстоящи разочарования. Не се доверявай на непознати и не поверявай служебните или интимните си дела на съмнителни личности.
ФАМИЛИЯ (виж ИМЕ, РОД, СЕМЕЙСТВО) - голяма ако видиш или си неин член в съня си, ще имаш печалби и придобивки. Ако става въпрос за фамилно име, ще трябва да носиш отговорност за своите и за чуждите постъпки. Ако сменяш фамилията си, ще загубиш честта си или ще се срамуваш от поведението си.
ФАМИЛИЯ (виж ИМЕ, РОД, СЕМЕЙСТВО) - голяма ако видиш или си неин член в съня си, ще имаш печалби и придобивки. Ако става въпрос за фамилно име, ще трябва да носиш отговорност за своите и за чуждите постъпки. Ако сменяш фамилията си, ще загубиш честта си или ще се срамуваш от поведението си.
ФАНАТИК - че си, ако сънуваш, значи ще бъдеш наказан или ощетен. Друг ако е фанатик, ще си имаш работа с особено неприятна, несговорчива или опасна личност.
ФАНАТИК - че си, ако сънуваш, значи ще бъдеш наказан или ощетен. Друг ако е фанатик, ще си имаш работа с особено неприятна, несговорчива или опасна личност.
ФАНТАЗИЯ, ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИРАШ - ли насън, предстоят ти добри времена. Друг ако фантазира, не бива да губиш надежда или да падаш духом.
ФАНТАЗИЯ, ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИРАШ - ли насън, предстоят ти добри времена. Друг ако фантазира, не бива да губиш надежда или да падаш духом.
ФАНТОМ (виж ПРИЗРАК). -ФАНТОМ (виж ПРИЗРАК). -
ФАНФАРИ - чуеш ли насън, ще получиш добри, радостни новини. Ако свириш на фанфари, ще има с какво да се гордееш и хвалиш.
ФАНФАРИ - чуеш ли насън, ще получиш добри, радостни новини. Ако свириш на фанфари, ще има с какво да се гордееш и хвалиш.
ФАР - ако видиш в съня си през нощта, ще имаш късмет, а ако е денем, е предупреждение да не се впускаш в нови спорове, безсмислени дискусии или препирни. Ако насън се ориентираш по фар, ще трябва да се довериш на приятелите си. Ако видиш несветещ или повреден фар, ще пропадне някое твое пътуване или командировка.
ФАР - ако видиш в съня си през нощта, ще имаш късмет, а ако е денем, е предупреждение да не се впускаш в нови спорове, безсмислени дискусии или препирни. Ако насън се ориентираш по фар, ще трябва да се довериш на приятелите си. Ако видиш несветещ или повреден фар, ще пропадне някое твое пътуване или командировка.
ФАРАОН - сънуваш ли, ще бъдеш потискан и угнетяван от свой колега, от началник или от по-възрастен роднина. Ти ако си фараон, ще постъпиш несправедливо или егоистично. Финансов фараон в съня предупреждава, че трябва да се освободиш от субективните оценки и личните си пристрастия, ако искаш да постигнеш успех.
ФАРАОН - сънуваш ли, ще бъдеш потискан и угнетяван от свой колега, от началник или от по-възрастен роднина. Ти ако си фараон, ще постъпиш несправедливо или егоистично. Финансов фараон в съня предупреждава, че трябва да се освободиш от субективните оценки и личните си пристрастия, ако искаш да постигнеш успех.
ФАРМАЦИЯ, ФАРМАЦЕВТ (виж АПТЕКА). -
ФАРМАЦИЯ, ФАРМАЦЕВТ (виж АПТЕКА). -
ФАРС - в съня съобщава за служебни неуредици и неразбирателство с преките ти сътрудници.
ФАРС - в съня съобщава за служебни неуредици и неразбирателство с преките ти сътрудници.
ФАС (виж УГАРКА) - от цигара сънуваш ли, ще възстановиш връзка с отдавна изгубен приятел или ще подновиш стара любов.
ФАС (виж УГАРКА) - от цигара сънуваш ли, ще възстановиш връзка с отдавна изгубен приятел или ще подновиш стара любов.
ФАСАДА - на хубава сграда ако гледаш насън, ще се стремиш към разкош и изискан живот, а ако е олющена или срутена, предстои ти житейско разочарование, очаквай снижаване на социалния статус.
ФАСАДА - на хубава сграда ако гледаш насън, ще се стремиш към разкош и изискан живот, а ако е олющена или срутена, предстои ти житейско разочарование, очаквай снижаване на социалния статус.
ФАСОН - ако сънуваш, че правиш фасони някому, внимавай - алчността или прекомерните ти амбиции ще бъдат санкционирани. Ако на теб ти правят фасони, недей да съдиш прибързано поведението на хората около теб.
ФАСОН - ако сънуваш, че правиш фасони някому, внимавай - алчността или прекомерните ти амбиции ще бъдат санкционирани. Ако на теб ти правят фасони, недей да съдиш прибързано поведението на хората около теб.
ФАСУЛ (виж БОБ) - ако готвиш или ядеш насън, ще имаш незначителни семейни радости. Ако го консервираш, ще заделяш средства от семейния бюджет.
ФАСУЛ (виж БОБ) - ако готвиш или ядеш насън, ще имаш незначителни семейни радости. Ако го консервираш, ще заделяш средства от семейния бюджет.
ФАСУНГА - ако купуваш или поставяш насън, значи неуспешно ще се опитваш да се подсигуриш в работата или в любовта.
ФАСУНГА - ако купуваш или поставяш насън, значи неуспешно ще се опитваш да се подсигуриш в работата или в любовта.
ФАУЛ, ФАУЛИРАНЕ - в спортна игра ако си извършил в съня си, конкурентите ти ще се обединят срещу теб.
ФАУЛ, ФАУЛИРАНЕ - в спортна игра ако си извършил в съня си, конкурентите ти ще се обединят срещу теб.
ФАУНА - сън за богатството и разнообразието на животинския свят предсказва, че ти предстои интензивен и наситен със събития и срещи делник.
ФАУНА - сън за богатството и разнообразието на животинския свят предсказва, че ти предстои интензивен и наситен със събития и срещи делник.
ФАЯНС - фаянсови плочки, санитарен фаянс или други фаянсови изделия ако купуваш или поставяш в дома си насън, значи напразно се радваш или ще се сблъскаш със студени и лицемерни хора.
ФАЯНС - фаянсови плочки, санитарен фаянс или други фаянсови изделия ако купуваш или поставяш в дома си насън, значи напразно се радваш или ще се сблъскаш със студени и лицемерни хора.
ФЕВРУАРИ - в съня предсказва продължителен период на влошено здраве или тъга и грижи.
ФЕВРУАРИ - в съня предсказва продължителен период на влошено здраве или тъга и грижи.
ФЕЕРИЯ - в съня предупреждава да не се увличаш по красиви или щедри обещания и да проверяваш лично всяка информация, която възнамеряваш да използваш в работата си.
ФЕЕРИЯ - в съня предупреждава да не се увличаш по красиви или щедри обещания и да проверяваш лично всяка информация, която възнамеряваш да използваш в работата си.
ФЕЙЛЕТОН - ако четеш или пишеш насън, ще гледаш на проблемите с леко сърце, ще се отнасяш лекомислено към проблемите си.
ФЕЙЛЕТОН - ако четеш или пишеш насън, ще гледаш на проблемите с леко сърце, ще се отнасяш лекомислено към проблемите си.
ФЕКАЛИИ (виж БОКЛУК, ИЗПРАЖНЕНИЯ, МРЪСОТИЯ). -
ФЕКАЛИИ (виж БОКЛУК, ИЗПРАЖНЕНИЯ, МРЪСОТИЯ). -
ФЕЛДШЕР - че си, ако сънуваш, ще те товарят с много работа, а няма да получиш адекватно заплащане. Друг ако е фелдшер в съня ти, ще харчиш пари за несъстоятелни неща.
ФЕЛДШЕР - че си, ако сънуваш, ще те товарят с много работа, а няма да получиш адекватно заплащане. Друг ако е фелдшер в съня ти, ще харчиш пари за несъстоятелни неща.
ФЕН, ФЕНКЛУБ - имаш ли в съня си, значи имаш много врагове и зложелатели. Ако ти си фен, прямотата, искреността и доверчивостта ти само ще ти навредят.
ФЕН, ФЕНКЛУБ - имаш ли в съня си, значи имаш много врагове и зложелатели. Ако ти си фен, прямотата, искреността и доверчивостта ти само ще ти навредят.
ФЕНЕР - ако видиш или носиш насън, чакат те грижи около семейството си. Ако е с мъждукаща светлина, предстоят ти финансови проблеми, ако е ярка - ще ти завиждат или одумват. Джобно фенерче в съня е знак, че ще търсиш обиколен или хитър начин да се измъкнеш от заплетена ситуация.
ФЕНЕР - ако видиш или носиш насън, чакат те грижи около семейството си. Ако е с мъждукаща светлина, предстоят ти финансови проблеми, ако е ярка - ще ти завиждат или одумват. Джобно фенерче в съня е знак, че ще търсиш обиколен или хитър начин да се измъкнеш от заплетена ситуация.
ФЕНОМЕН - природен сънуваш ли, някой твой проблем ще се реши от само себе си. Ако имаш феноменални способности в съня си, ще търпиш много сериозни хули, обвинения и критики в работата си. Друг ако има феноменални способности, пази се от мошеници.
ФЕНОМЕН - природен сънуваш ли, някой твой проблем ще се реши от само себе си. Ако имаш феноменални способности в съня си, ще търпиш много сериозни хули, обвинения и критики в работата си. Друг ако има феноменални способности, пази се от мошеници.
ФЕОДАЛ - в съня предсказва, че собствеността ти е застрашена от посегателства, разхищение или погубване.
ФЕОДАЛ - в съня предсказва, че собствеността ти е застрашена от посегателства, разхищение или погубване.
ФЕРЕДЖЕ - ако сънуваш, че носиш, трябва да си по-смел и активен в любовта, да покажеш чувствата си. Ако друг носи фередже, не се съмнявай в любовта на интимния си партньор.
ФЕРЕДЖЕ - ако сънуваш, че носиш, трябва да си по-смел и активен в любовта, да покажеш чувствата си. Ако друг носи фередже, не се съмнявай в любовта на интимния си партньор.
ФЕРИБОТ - ако видиш или си на него в съня си, ще имаш зелена улица в работата си, ще получиш желаното одобрение и финансова помощ за проектите и идеите си.
ФЕРИБОТ - ако видиш или си на него в съня си, ще имаш зелена улица в работата си, ще получиш желаното одобрение и финансова помощ за проектите и идеите си.
ФЕРМА - имаш ли насън, ще страдаш от хроничен недостиг на пари. Друг ако е фермер, трябва да пестиш средства за задаващите се бедни дни.
ФЕРМА - имаш ли насън, ще страдаш от хроничен недостиг на пари. Друг ако е фермер, трябва да пестиш средства за задаващите се бедни дни.
ФЕРМЕНТИРАНЕ - в съня е предупреждение, че ако не вземеш мерки, може да се разболееш сериозно.
ФЕРМЕНТИРАНЕ - в съня е предупреждение, че ако не вземеш мерки, може да се разболееш сериозно.
ФЕС - че носиш, ако сънуваш, ще постигнеш съмнителни печалби. Друг ако носи фес, значи си силен само на думи - не се надценявай.
ФЕС - че носиш, ако сънуваш, ще постигнеш съмнителни печалби. Друг ако носи фес, значи си силен само на думи - не се надценявай.
ФЕСТИВАЛ - ако гледаш или участваш в него насън, за младите означава радост и веселие, а за възрастните - финансови трудности.
ФЕСТИВАЛ - ако гледаш или участваш в него насън, за младите означава радост и веселие, а за възрастните - финансови трудности.
ФЕСТОНИ - в съня ти вещаят предстоящи усложнения и неприятни пречки в работата или в интимния ти живот.
ФЕСТОНИ - в съня ти вещаят предстоящи усложнения и неприятни пречки в работата или в интимния ти живот.
ФЕТИШ - че имаш, ако сънуваш, ще загубиш нещо ценно. Друг ако е фетишист, значи си прекалено зависим от незначителни фактори.
ФЕТИШ - че имаш, ако сънуваш, ще загубиш нещо ценно. Друг ако е фетишист, значи си прекалено зависим от незначителни фактори.
ФЕХТОВКА (виж ДУЕЛ) - фехтуваш ли се с някого в съня си, предстоят ти стълкновения с близки хора. Ако гледаш други фехтовчици, някой от доверените ти те предава.
ФЕХТОВКА (виж ДУЕЛ) - фехтуваш ли се с някого в съня си, предстоят ти стълкновения с близки хора. Ако гледаш други фехтовчици, някой от доверените ти те предава.
ФЕЯ - сънуваш ли, ще имаш помощник или посредник в любовните дела. Ти ако си фея, ще пожънеш успехи сред противоположния пол.
ФЕЯ - сънуваш ли, ще имаш помощник или посредник в любовните дела. Ти ако си фея, ще пожънеш успехи сред противоположния пол.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:12

Ф


ФИАСКО (виж ПРОВАЛ). -ФИАСКО (виж ПРОВАЛ). -
ФИБА - ако сънуваш, ще имаш вярна приятелка. Ако носиш фиба в косата си, някой ще те зарадва приятно или ще те изненада с подарък. Ако изгубиш фибата си, наяве ще изгубиш късмета си.
ФИБА - ако сънуваш, ще имаш вярна приятелка. Ако носиш фиба в косата си, някой ще те зарадва приятно или ще те изненада с подарък. Ако изгубиш фибата си, наяве ще изгубиш късмета си.
ФИГУРКИ - ако видиш или правиш насън, ще си намериш доходно занимание или ползотворно хоби. Счупени фигурки означават разочарования и загуби.
ФИГУРКИ - ако видиш или правиш насън, ще си намериш доходно занимание или ползотворно хоби. Счупени фигурки означават разочарования и загуби.
ФИДАНКА - садиш ли в съня си, ще се грижиш за децата си или за по-млади роднини. Ако видиш раззеленени фиданки, скоро ще можеш да се поздравиш с големи успехи и постижения. Прекършена или увехнала фиданка вещае загуби и обезкуражаване.
ФИДАНКА - садиш ли в съня си, ще се грижиш за децата си или за по-млади роднини. Ако видиш раззеленени фиданки, скоро ще можеш да се поздравиш с големи успехи и постижения. Прекършена или увехнала фиданка вещае загуби и обезкуражаване.
ФИДЕ (виж МАКАРОНИ). -ФИДЕ (виж МАКАРОНИ). -
ФИЗИКА (виж ТЯЛО). -ФИЗИКА (виж ТЯЛО). -
ФИЗИКА, ФИЗИК - ако си или се занимаваш с физика насън, наяве ще отдаваш превес на материалната страна от работата си. Друг ако е физик, е предупреждение, че пренебрегваш емоциите и духовното общуване с партньора си.
ФИЗИКА, ФИЗИК - ако си или се занимаваш с физика насън, наяве ще отдаваш превес на материалната страна от работата си. Друг ако е физик, е предупреждение, че пренебрегваш емоциите и духовното общуване с партньора си.
ФИЗИОНОМИЯ (виж ЛИЦЕ). -ФИЗИОНОМИЯ (виж ЛИЦЕ). -
ФИЗКУЛТУРА - ако насън правиш физкултурни упражнения, ще ти потръгне в работата, бизнесът ти ще се стабилизира и ще подобриш материалното си състояние. Друг ако е физкултурник, ще намериш добър партньор или ще установиш стабилно и плодотворно сътрудничество.
ФИЗКУЛТУРА - ако насън правиш физкултурни упражнения, ще ти потръгне в работата, бизнесът ти ще се стабилизира и ще подобриш материалното си състояние. Друг ако е физкултурник, ще намериш добър партньор или ще установиш стабилно и плодотворно сътрудничество.
ФИКУС - ако сънуваш, ще те подлагат на изпитание или ще те ревнуват. Ако го поливаш или бършеш листата му, в любовта ще се чувстваш използван или самотен.
ФИКУС - ако сънуваш, ще те подлагат на изпитание или ще те ревнуват. Ако го поливаш или бършеш листата му, в любовта ще се чувстваш използван или самотен.
ФИЛАТЕЛИЯ (виж КЛАСЬОР, МАРКА). -
ФИЛАТЕЛИЯ (виж КЛАСЬОР, МАРКА). -
ФИЛЕ (виж МЕСО). -ФИЛЕ (виж МЕСО). -
ФИЛИАЛ - в съня съобщава, че други ще се кичат с лаврите на твоя труд и ще ползват благата на придобивките ти .
ФИЛИАЛ - в съня съобщава, че други ще се кичат с лаврите на твоя труд и ще ползват благата на придобивките ти .
ФИЛИЗ (виж КЛОН). -ФИЛИЗ (виж КЛОН). -
ФИЛИЯ (виж ХЛЕБАР, ХЛЯБ) - ако насън режеш хляб на филии, ще делиш успехите или богатствата си с приятели и познати. Ако ядеш филия хляб, ще бъдеш пестелив или пък дълго и бавно ще се наслаждаваш на придобивките си. Ако мажеш филия хляб с масло или мед, ще се радваш на голяма слава, ще те обичат и уважават.
ФИЛИЯ (виж ХЛЕБАР, ХЛЯБ) - ако насън режеш хляб на филии, ще делиш успехите или богатствата си с приятели и познати. Ако ядеш филия хляб, ще бъдеш пестелив или пък дълго и бавно ще се наслаждаваш на придобивките си. Ако мажеш филия хляб с масло или мед, ще се радваш на голяма слава, ще те обичат и уважават.
ФИЛМ - ако гледаш насън, ще срещнеш нови хора и ще посетиш нови места. Ако участваш във филм, ще получиш някакво предимство. Ако снимаш филм, ще напреднеш, ще успееш да реализираш някое свое желание. Любовен филм в съня е знак, че ще отстояваш позициите си, криминален - че няма да си доволен от резултатите си или от сегашното положение на нещата, екшън - че ти предстои много работа, фантастичен филм - че ще се заемеш с нови дела, а филм на ужасите - че те чакат веселия и празненства. Ако насън проявяваш или копираш фотофилм , ще имаш богат и разнообразен живот. Ако си във филмова студия или на снимачна площадка, възможно е изцяло да промениш досегашния си начин на живот.
ФИЛМ - ако гледаш насън, ще срещнеш нови хора и ще посетиш нови места. Ако участваш във филм, ще получиш някакво предимство. Ако снимаш филм, ще напреднеш, ще успееш да реализираш някое свое желание. Любовен филм в съня е знак, че ще отстояваш позициите си, криминален - че няма да си доволен от резултатите си или от сегашното положение на нещата, екшън - че ти предстои много работа, фантастичен филм - че ще се заемеш с нови дела, а филм на ужасите - че те чакат веселия и празненства. Ако насън проявяваш или копираш фотофилм, ще имаш богат и разнообразен живот. Ако си във филмова студия или на снимачна площадка, възможно е изцяло да промениш досегашния си начин на живот.
ФИЛОСОФИЯ, ФИЛОСОФ - ако се занимаваш с философия в съня си, чака те немотия. Ако си известен философ, ще те въвлекат в срамна афера. Друг ако е философ, предстоят ти неприятности и разноречия с важни личности.
ФИЛОСОФИЯ, ФИЛОСОФ - ако се занимаваш с философия в съня си, чака те немотия. Ако си известен философ, ще те въвлекат в срамна афера. Друг ако е философ, предстоят ти неприятности и разноречия с важни личности.
ФИЛХАРМОНИЯ (виж ОРКЕСТЪР) - в съня показва, че ще постигнеш успехи само ако работиш в екип. Ако свириш във филхармония, значи се задават добри дни за теб и близките ти.
ФИЛХАРМОНИЯ (виж ОРКЕСТЪР) - в съня показва, че ще постигнеш успехи само ако работиш в екип. Ако свириш във филхармония, значи се задават добри дни за теб и близките ти.
ФИНАЛ - на художествено произведение ако гледаш насън, ще съумееш да изплатиш дълговете си или да изпълниш обещанията си в срок. Ако стигаш до финал на спортно състезание, ще успееш да се наложиш като авторитет в работата си.
ФИНАЛ - на художествено произведение ако гледаш насън, ще съумееш да изплатиш дълговете си или да изпълниш обещанията си в срок. Ако стигаш до финал на спортно състезание, ще успееш да се наложиш като авторитет в работата си.
ФИНАНСИ - в съня ти са знак за напразни тревоги или сигнал за пренапрежение. Нуждаеш се от почивка или ваканция.
ФИНАНСИ - в съня ти са знак за напразни тревоги или сигнал за пренапрежение. Нуждаеш се от почивка или ваканция.
ФИРМА (виж ТАБЕЛА) - ако създаваш или управляваш насън, ще се стремиш към самостоятелност в личния си живот. Ако работиш в известна фирма, ще се сродиш с изтъкнати или заможни хора.
ФИРМА (виж ТАБЕЛА) - ако създаваш или управляваш насън, ще се стремиш към самостоятелност в личния си живот. Ако работиш в известна фирма, ще се сродиш с изтъкнати или заможни хора.
ФИТИЛ - ако видиш или палиш насън, готви се за победа. Ако фитилът угасне, чакат те неуспехи.
ФИТИЛ - ако видиш или палиш насън, готви се за победа. Ако фитилът угасне, чакат те неуспехи.
ФИТНЕС - в съня показва, че може да имаш здравословни проблеми или че скоро ще се почувстваш твърде уморен. Ако видиш или посещаваш фитнесзала, трудно ще се приспособиш в нова обстановка.
ФИТНЕС - в съня показва, че може да имаш здравословни проблеми или че скоро ще се почувстваш твърде уморен. Ако видиш или посещаваш фитнесзала, трудно ще се приспособиш в нова обстановка.
ФИШ (виж ФОРМУЛЯР) - за тото ако попълваш или пускаш насън, значи в работата си се надяваш на повече, отколкото може да получиш.
ФИШ (виж ФОРМУЛЯР) - за тото ако попълваш или пускаш насън, значи в работата си се надяваш на повече, отколкото може да получиш.
ФИШЕК - ако видиш или правиш в съня си, показва, че пестеливостта ти е напразна.
ФИШЕК - ако видиш или правиш в съня си, показва, че пестеливостта ти е напразна.
ФЛАГ (виж ЗНАМЕ) - развят сънуваш ли, ще постигнеш задоволителни успехи. Ако издигаш флаг на пилон, ще се замогнеш. Ако гледаш как се спуска флаг, ще претърпиш незначителни загуби. Много разноцветни флагчета в съня са знак за триумф сред противоположния пол.
ФЛАГ (виж ЗНАМЕ) - развят сънуваш ли, ще постигнеш задоволителни успехи. Ако издигаш флаг на пилон, ще се замогнеш. Ако гледаш как се спуска флаг, ще претърпиш незначителни загуби. Много разноцветни флагчета в съня са знак за триумф сред противоположния пол.
ФЛАМИНГО - ако видиш в съня си, предстоят ти изненади. Ако лети, ще имаш приятни екзотични изживявания. Ако е кацнало, екстравагантностите ти ще ти костват значителни суми.
ФЛАМИНГО - ако видиш в съня си, предстоят ти изненади. Ако лети, ще имаш приятни екзотични изживявания. Ако е кацнало, екстравагантностите ти ще ти костват значителни суми.
ФЛАНЕЛА - че купуваш или носиш, ако сънуваш, значи ще спечелиш пари. Ако е памучна, чакат те развлечения, ако е вълнена - трябва да се потрудиш.
ФЛАНЕЛА - че купуваш или носиш, ако сънуваш, значи ще спечелиш пари. Ако е памучна, чакат те развлечения, ако е вълнена - трябва да се потрудиш.
ФЛЕЙТА - ако видиш или чуеш звука й насън, ще изживееш младежко, неразумно увлечение. Ако свириш на нея, ще си лишен от любовно щастие.
ФЛЕЙТА - ако видиш или чуеш звука й насън, ще изживееш младежко, неразумно увлечение. Ако свириш на нея, ще си лишен от любовно щастие.
ФЛИРТ - имаш ли насън, ще се злепоставиш в очите на важна особа. Ако е с познат, щетите от влошения ти имидж ще имат обществен резонанс, а ако е с непознат, укорите ще дойдат от близки хора. Ако друг флиртува с теб, ще чуеш ласкателства или ще узнаеш за нечии користни цели.
ФЛИРТ - имаш ли насън, ще се злепоставиш в очите на важна особа. Ако е с познат, щетите от влошения ти имидж ще имат обществен резонанс, а ако е с непознат, укорите ще дойдат от близки хора. Ако друг флиртува с теб, ще чуеш ласкателства или ще узнаеш за нечии користни цели.
ФЛОРА - сън за богатството и разнообразието на растителния свят предсказва, че ти предстои интересно прекарване у дома или с близки приятели.
ФЛОРА - сън за богатството и разнообразието на растителния свят предсказва, че ти предстои интересно прекарване у дома или с близки приятели.
ФЛОТА, ФЛОТИЛИЯ - ако видиш насън, предстои ти напредък. Ако е в боен ред и готовност, ще научиш тревожни новини за близък човек.
ФЛОТА, ФЛОТИЛИЯ - ако видиш насън, предстои ти напредък. Ако е в боен ред и готовност, ще научиш тревожни новини за близък човек.
ФЛЬОНГА (виж ПАНДЕЛКА). -
ФЛЬОНГА (виж ПАНДЕЛКА). -
ФОАЙЕ (виж АНТРЕ, КОРИДОР, ПРИЕМНА). -ФОАЙЕ (виж АНТРЕ, КОРИДОР, ПРИЕМНА). -
ФОЙЕРВЕРКИ - в съня са знак за благоприятни, но за жалост краткотрайни или измамни благоприятни новини и за временно добро стечение на обстоятелствата.
ФОЙЕРВЕРКИ - в съня са знак за благоприятни, но за жалост краткотрайни или измамни благоприятни новини и за временно добро стечение на обстоятелствата.
ФОКУС, ФОКУСНИК - сънуваш ли, значи предстоят промени в живота ти. Ти ако си фокусник, чакат те разочарования и финансови проблеми. Ако наблюдаваш фокуснически номера, ще позволиш да те измамят.
ФОКУС, ФОКУСНИК - сънуваш ли, значи предстоят промени в живота ти. Ти ако си фокусник, чакат те разочарования и финансови проблеми. Ако наблюдаваш фокуснически номера, ще позволиш да те измамят.
ФОЛИО - ако видиш или използваш насън, предстои ти трудна и отговорна задача. Ако фолиото е лъскаво, метално или блестящо, възложената работа ще цели да те изпита или провери. Ако е прозрачно, някой наблюдава отблизо дейността ти.
ФОЛИО - ако видиш или използваш насън, предстои ти трудна и отговорна задача. Ако фолиото е лъскаво, метално или блестящо, възложената работа ще цели да те изпита или провери. Ако е прозрачно, някой наблюдава отблизо дейността ти.
ФОНД, ФОНДАЦИЯ - в съня ти съобщават за непреодолими пречки или проблеми в работата ти.
ФОНД, ФОНДАЦИЯ - в съня ти съобщават за непреодолими пречки или проблеми в работата ти.
ФОНОТЕКА - разглеждаш ли насън, ще получиш полезна информация от добри приятели. Ако събираш или прослушваш записи от фонотека, ще трупаш важен опит, който ще ти бъде от полза в бъдеще.
ФОНОТЕКА - разглеждаш ли насън, ще получиш полезна информация от добри приятели. Ако събираш или прослушваш записи от фонотека, ще трупаш важен опит, който ще ти бъде от полза в бъдеще.
ФОНТАН - ако видиш насън, ще имаш приток на сили, средства и възможности. Ако докосваш водата му, ще се радваш на дребни удоволствия.
ФОНТАН - ако видиш насън, ще имаш приток на сили, средства и възможности. Ако докосваш водата му, ще се радваш на дребни удоволствия.
ФОРМА (виж КОНТУРИ, ОЧЕРТАНИЕ) - безформени предмети или фигури в съня са знак за объркване или за неизяснени желания и амбиции. Кръгла или овална форма предсказва, че лесно ще решаваш проблемите си. Ако е ъгловата или ръбеста, ще срещнеш трудности и пречки.
ФОРМА (виж КОНТУРИ, ОЧЕРТАНИЕ) - безформени предмети или фигури в съня са знак за объркване или за неизяснени желания и амбиции. Кръгла или овална форма предсказва, че лесно ще решаваш проблемите си. Ако е ъгловата или ръбеста, ще срещнеш трудности и пречки.
ФОРМУЛА - математическа или физична ако изписваш или използваш в работата си насън, значи ще се справиш с изключително трудна професионална задача, ще откриеш решение за сериозен проблем. Химическа формула съобщава, че ще пожънеш успех в личния живот или ще имаш ярка индивидуална изява.
ФОРМУЛА - математическа или физична ако изписваш или използваш в работата си насън, значи ще се справиш с изключително трудна професионална задача, ще откриеш решение за сериозен проблем. Химическа формула съобщава, че ще пожънеш успех в личния живот или ще имаш ярка индивидуална изява.
ФОРМУЛЯР - че попълваш, сънуваш ли, ще се занимаваш с ненужни подробности и ще си губиш времето в излишни условности.
ФОРМУЛЯР - че попълваш, сънуваш ли, ще се занимаваш с ненужни подробности и ще си губиш времето в излишни условности.
ФОСФОР, ФОСФОРЕСЦИРАЩИ ПРЕДМЕТИ - в съня показват, че някое старо приятелство или разрушена любов все още имат шанс да бъдат възстановени.
ФОСФОР, ФОСФОРЕСЦИРАЩИ ПРЕДМЕТИ - в съня показват, че някое старо приятелство или разрушена любов все още имат шанс да бъдат възстановени.
ФОТОГРАФ, ФОТОГРАФИЯ (виж СНИМКА) - ако сънуваш, че си фотограф, ще имаш много приятели. Друг ако е фотограф, предстоят ти нови запознанства. Ако те фотографират, значи се опитват да те оклеветят. Черно-бяла фотография издава отношение към личните, семейните или интимните дела, а цветна - към работата, отношенията с колеги и външните контакти. Ако насън разглеждаш собствената си фотография, ще живееш дълго и щастливо. Ако гледаш снимка на чужд или непознат човек, ще се скараш с приятел или ще се разделиш с близък. Фотография на познат човек е знак за сърдечна раздяла. Ако разглеждаш фотоизложба или албум с фотографии, напразно се тревожиш за някого.
ФОТОГРАФ, ФОТОГРАФИЯ (виж СНИМКА) - ако сънуваш, че си фотограф, ще имаш много приятели. Друг ако е фотограф, предстоят ти нови запознанства. Ако те фотографират, значи се опитват да те оклеветят. Черно-бяла фотография издава отношение към личните, семейните или интимните дела, а цветна - към работата, отношенията с колеги и външните контакти. Ако насън разглеждаш собствената си фотография, ще живееш дълго и щастливо. Ако гледаш снимка на чужд или непознат човек, ще се скараш с приятел или ще се разделиш с близък. Фотография на познат човек е знак за сърдечна раздяла. Ако разглеждаш фотоизложба или албум с фотографии, напразно се тревожиш за някого.
ФОТЬОЙЛ - ако видиш или седиш в него насън, значи ще те уважават и ще ценят мнението ти. Друг ако седи във фотьойл, ще имаш респект от началниците си.
ФОТЬОЙЛ - ако видиш или седиш в него насън, значи ще те уважават и ще ценят мнението ти. Друг ако седи във фотьойл, ще имаш респект от началниците си.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:13

Ф


ФРАЗА - ако насън чуеш или произнасяш известна фраза, ще се чувстваш несигурен в постиженията си и ще търсиш защита от авторитети или влиятелни личности. Повтаряне на една и съща фраза е сигнал за предстояща опасност или за сериозни проблеми. Ако става въпрос за музикална фраза, ще се съмняваш в любовта си.
ФРАЗА - ако насън чуеш или произнасяш известна фраза, ще се чувстваш несигурен в постиженията си и ще търсиш защита от авторитети или влиятелни личности. Повтаряне на една и съща фраза е сигнал за предстояща опасност или за сериозни проблеми. Ако става въпрос за музикална фраза, ще се съмняваш в любовта си.
ФРАК - ако видиш или носиш насън, ще се съобразяваш с нечии изисквания, ще спазваш обичаи или ще се влияеш от общественото мнение. Друг ако е облечен във фрак, ще те поканят на прием. Ако сънуваш много мъже, облечени във фракове, светските ти контакти ще бъдат затруднени или възпрепятствани.
ФРАК - ако видиш или носиш насън, ще се съобразяваш с нечии изисквания, ще спазваш обичаи или ще се влияеш от общественото мнение. Друг ако е облечен във фрак, ще те поканят на прием. Ако сънуваш много мъже, облечени във фракове, светските ти контакти ще бъдат затруднени или възпрепятствани.
ФРАКТУРА - в съня ти е едновременно сигнал за опасност и обещание за печалба.
ФРАКТУРА - в съня ти е едновременно сигнал за опасност и обещание за печалба.
ФРАКЦИЯ (виж ПАРТИЯ) - ако основаваш или си неин член в съня си, значи няма да намериш подкрепа за амбициите или идеите си.
ФРАКЦИЯ (виж ПАРТИЯ) - ако основаваш или си неин член в съня си, значи няма да намериш подкрепа за амбициите или идеите си.
ФРАНЗЕЛА (виж ХЛЯБ). -
ФРАНЗЕЛА (виж ХЛЯБ). -
ФРЕЗА, ФРЕЗМАШИНА, ФРЕЗИСТ - в съня означават опасности, не предприемай нищо рисковано и не тръгвай на път, освен ако не е крайно наложително.
ФРЕЗА, ФРЕЗМАШИНА, ФРЕЗИСТ - в съня означават опасности, не предприемай нищо рисковано и не тръгвай на път, освен ако не е крайно наложително.
ФРЕСКА - в съня предсказва недостижима или невъзможна любов или пък неосъществимо желание.
ФРЕСКА - в съня предсказва недостижима или невъзможна любов или пък неосъществимо желание.
ФРИЗЕР (виж ХЛАДИЛНИК) - ако сънуваш, вещае болест. Ако видиш замръзнали продукти във фризер, ще научиш за нечия смърт. Ако купуваш фризер, предприел си някаква рискована промяна. Ако ти си във фризер, ще получиш тъжна вест, която впоследствие може да се окаже фалшива.
ФРИЗЕР (виж ХЛАДИЛНИК) - ако сънуваш, вещае болест. Ако видиш замръзнали продукти във фризер, ще научиш за нечия смърт. Ако купуваш фризер, предприел си някаква рискована промяна. Ако ти си във фризер, ще получиш тъжна вест, която впоследствие може да се окаже фалшива.
ФРИЗУРА, ФРИЗЬОРКА (виж КОЗМЕТИКА) - ако си на фризьор в съня си, нещо в живота ти ще се промени към по-добро. Ако ти си фризьор, значи си на път да извършиш непоправима грешка в живота си.
ФРИЗУРА, ФРИЗЬОРКА (виж КОЗМЕТИКА) - ако си на фризьор в съня си, нещо в живота ти ще се промени към по-добро. Ако ти си фризьор, значи си на път да извършиш непоправима грешка в живота си.
ФРИШОП - “ако насън пазаруваш в него, наяве ще направиш несполучлива покупка или инвестиция; ще похарчиш или ще загубиш пари.”
ФРИШОП - “ако насън пазаруваш в него, наяве ще направиш несполучлива покупка или инвестиция; ще похарчиш или ще загубиш пари.”
ФРОНТ - ако сънуваш, че си на фронта, ще преживееш труден период, ще изпиташ някои от най-големите си страхове и тревоги. Ако друг е на фронта, чакай обезпокояващи вести.
ФРОНТ - ако сънуваш, че си на фронта, ще преживееш труден период, ще изпиташ някои от най-големите си страхове и тревоги. Ако друг е на фронта, чакай обезпокояващи вести.
ФРУКТИЕРА - видиш ли в съня си, чака те приятна изненада. Ако е пълна с разнообразни плодове, приятели ще те навестят или ще те зарадват с нещо.
ФРУКТИЕРА - видиш ли в съня си, чака те приятна изненада. Ако е пълна с разнообразни плодове, приятели ще те навестят или ще те зарадват с нещо.
ФУГА - ако слушаш или изпълняваш в съня си, ще се занимаваш със сложни и отговорни дела, в ръцете ти е нечия съдба.
ФУГА - че запълваш, ако сънуваш, ще се мъчиш да свързваш двата края, ще търсиш начини да закърпваш бюджета си.
ФУГА - ако слушаш или изпълняваш в съня си, ще се занимаваш със сложни и отговорни дела, в ръцете ти е нечия съдба.
ФУГА - че запълваш, ако сънуваш, ще се мъчиш да свързваш двата края, ще търсиш начини да закърпваш бюджета си.
ФУКАНЕ, ФУКНЯ (виж ХВАЛБА). -
ФУКАНЕ, ФУКНЯ (виж ХВАЛБА). -
ФУНИЯ - видиш ли насън, ще говориш празни приказки. Ако наливаш нещо през фуния, ще те одумват. Ако гледаш или говориш през фуния, ще ти се присмиват.
ФУНИЯ - видиш ли насън, ще говориш празни приказки. Ако наливаш нещо през фуния, ще те одумват. Ако гледаш или говориш през фуния, ще ти се присмиват.
ФУРОР - в съня е предсказание за бурен период от живота ти, чакат те силни емоции, разнообразни събития, многобройни запознанства и пр.
ФУРОР - в съня е предсказание за бурен период от живота ти, чакат те силни емоции, разнообразни събития, многобройни запознанства и пр.
ФУСТА (виж БЕЛЬО, ДРЕХА, ПОЛА). -ФУСТА (виж БЕЛЬО, ДРЕХА, ПОЛА). -
ФУТБОЛ - ако наблюдаваш насън, някой твой близък ще пожъне голям успех. Ако играеш футбол, вместо теб ще се облагодетелства някой друг.
ФУТБОЛ - ако наблюдаваш насън, някой твой близък ще пожъне голям успех. Ако играеш футбол, вместо теб ще се облагодетелства някой друг.
ФУТЛЯР (виж КАЛЪФ). -ФУТЛЯР (виж КАЛЪФ). -
ФУЧЕНЕ - чуеш ли в съня си, някой ще ти се разгневи или ще ти се заканва. ФУЧЕНЕ - чуеш ли в съня си, някой ще ти се разгневи или ще ти се заканва. ФЪРТУНА (виж ВИХРУШКА). -
ФЪРТУНА (виж ВИХРУШКА). -
ФЪСТЪК - ако сънуваш фъстъци, ще срещнеш дребни пречки и трудности по пътя си. Ако печеш или ядеш фъстъци, чакат те многобройни главоболия, неуредици, изхабени нерви.
ФЪСТЪК - ако сънуваш фъстъци, ще срещнеш дребни пречки и трудности по пътя си. Ако печеш или ядеш фъстъци, чакат те многобройни главоболия, неуредици, изхабени нерви.
ФЪФЛЕНЕ, ФЪФЛИШ - ли насън, наяве ще изпаднеш в заблуда или ще се объркаш. Друг ако фъфли, значи си на грешен път.
ФЪФЛЕНЕ, ФЪФЛИШ - ли насън, наяве ще изпаднеш в заблуда или ще се объркаш. Друг ако фъфли, значи си на грешен път.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:14

Ц


ЦАЙТНОТ (виж ШАХ, ШАХМАТ) - в съня предупреждава да не взимаш прибързани решения и да не се влияеш от странични фактори при определяне на окончателното си мнение по важни въпроси.
ЦАПАНЕ (виж МРЪСЕН). -
ЦАР, ЦАРИЦА, ЦАРСТВО, ЦАРЕДВОРЕЦ - сънуваш ли действителен цар, значи амбициите ти са неоснователни и неизпълними. Ако е приказен цар, ще те повишат в работата. Ти ако си цар, ще те обвиняват или обиждат. Ако насън видиш царица, ще изживееш любовна заблуда. Ти ако си царица, пази се от измами в любовта. Ако притежаваш или управляваш царство в съня си, ще съумееш да осъществиш плановете си. Ако насън видиш царедворец, ще понасяш несправедливости и унижения.. Ако ти си царедворец, значи си заобиколен от нечестни или безскрупулни хора.
ЦАРЕВИЦА (виж ПУКАНКИ) - ако видиш насън, наяве ти предстои плодотворна работа. Нива със зелена царевица предсказва, че успехите ти са на път. Ако сънуваш ронена царевица или я рониш, ще увеличиш богатствата си. Ако я сееш, копаеш и пр., ще се радваш на благополучие и берекет. Ако ядеш варена царевица, ще намериш разбиране и подкрепа от страна на близки хора. Ако купуваш, готвиш или ядеш царевично брашно, чакат те семейни радости или скромни празници. Ако сънуваш царевична коса или шума, успехите и придобивките ти ще са привидни или нетрайни. Царевичен кочан обещава успехи в любовта.
ЦАРИГРАДСКО ГРОЗДЕ - ако видиш, береш или ядеш в съня си, ще преживееш любовно разочарование.
ЦАЦА - сънуваш ли, ще си навлечеш неприятности, а ако я ловиш, ще настроиш някого срещу себе си. Ако ядеш цаца, ще водиш спор за незначителни неща.
ЦВЕКЛО - ако садиш, вадиш или видиш насън, наяве ще станеш жертва на сплетни и интриги. Ако го ядеш, ще се разболееш.
ЦВЕТАР, ЦВЕТАРНИК, ЦВЕТАРНИЦА, ЦВЕТЕ (виж БУКЕТ) - видиш ли много, различни и
разцъфнали цветя насън, предстоят ти радостни дни. Ако са увехнали или изпочупени, чакай неприятности и проблеми. Ако садиш, береш, продаваш или подаряваш цветя, ще имаш любовно щастие. Ако ги купуваш или ти ги подаряват, ще извършиш някаква добрина. Ако насън миришеш цветя, ще тъгуваш по скъп човек.
ЦВИЛЕНЕ - ако чуеш насън, ще чуеш вест за сватба или годеж.
ЦВЯТ (виж ШАРЕН) - тълкуването на съня зависи от конкретните обстоятелства, но в най-общ смисъл белият цвят предсказва чистота, наивност, скрита опасност, черният - страх, радост, премеждие, червеният - страст, истина, раздразнение, синият - спокойствие, надежда, отчуждение, зеленият -работа, добър шанс, измама, жълтият - ревност, учение, умора, оранжевият - авантюри, лековерност, разбирателство, розовият - любов, болест, нови начинания, лилавият - амбиции, власт, завист, кафявият - трезвост, пестеливост, перверзност, сивият - уравновесеност, самота, мъдрост.
ЦЕВ - на пушка сънуваш ли, е предупреждение за опасност - не започвай нов бизнес и се откажи от дългосрочните инвестиции. Рязана цев в съня показва, че неприятностите са близо.
ЦЕДИЛКА, ЦЕДКА - ако видиш или използваш в съня си, трябва многократно да проверяваш всеки детайл или етап от работата си, за да не допуснеш неприятна грешка.
ЦЕЛИНА - ако видиш, садиш, береш или ядеш насън, ще бъдеш здрав и уважаван.
ЦЕЛОФАН - в съня означава измамени надежди, лъжливи приятели или предателство от страна на позната жена.
ЦЕЛУВАМ, ЦЕЛУВКА - ако насън видиш други да се целуват, чака те сърдечна тъга. Тебе ако те целува непознат, ще получиш неочаквана помощ. Ако те целува жена, ще се чувстваш окрилен за някакво смело начинание. Ако те целува мъж, ще чуеш изгодно предложение. Ако сънуваш, че целуваш непозната жена, ще изневериш или ще измамиш някого. Ако целуваш непознат мъж, значи си се заел с несигурни работи. Целувка от близък или от роднина е знак за тайна подкрепа, целувка от любим човек предсказва раздяла, целувка от вдовец или вдовица вещае болест, а целувка от мъртвец - смърт.
ЦЕЛУЛИТ - в съня е знак, че трябва да се освободиш от влиянието или присъствието на някои досадни хора.
ЦЕНА, ЦЕНОРАЗПИС - ако насън питаш за цена на стока, ще се съмняваш в любимия си. Ако плащаш цена, ще се скараш с интимния си партньор. Ако определяш цена, ще защитаваш семейството си. Ако разглеждаш ценоразпис, ще се колебаеш между няколко любовници.
ЦЕНЗОР, ЦЕНЗУРА - в съня предвещава загуби и щети, а ако ти си цензор, ще срещнеш трудности и пречки в работата си.
ЦЕНТРАЛА - електро, топло или телефонна централа в съня показва, че си изтощен и имаш нужда от повече почивка.
ЦЕНТРОФУГА - в съня означава, че ще вложиш максимум усилия в някаква работа и това ще изсмуче силите ти докрай.
ЦЕНТЪР - в съня предупреждава, че ще ти се наложи да балансираш между противоположни страсти.
ЦЕПЕЛИН - сънуваш ли, ще преживееш лъжлива или несподелена любов.
ЦЕПЕНИЦА, ЦЕПИШ - ли дърва насън, успехите ти ще са трудни или направо невъзможни. Ако сънуваш цепеница, ще срещнеш пречки и проблеми в работата си.
ЦЕПКА, ЦЕПНАТИНА (виж ДУПКА, ПРОЛУКА) - ако видиш в съня си, ще откриеш алтернативна възможност за изява.
ЦЕРЕМОНИЯ - участваш ли в някаква тържествена церемония насън, наяве ще получиш така желаното признание и подкрепа от околните.
ЦЕХ - ако сънуваш, ще се мъчиш да се отървеш от досадна работа. Ако работиш в цех, някой ще ти прехвърли и своите задължения.
ЦИГАНИН, ЦИГАНКА, ЦИГАНЧЕ - видиш ли насън, предвещава болест. Ако си в цигански катун, пази се от кражба или друга загуба. Цигански думи, музика, дрехи или танци в съня са знак за измама.
ЦИГАРА, ЦИГАРЕ - ако видиш или използваш насън, наяве ще се отдадеш на безделие и харчлък.
ЦИГЛА - в съня означава, че ще направиш дълг или ще вземеш пари на заем, които не можеш да изплатиш.
ЦИГУЛКА - ако видиш или чуеш в съня си, ще чакаш любовни новини. Ако свириш на цигулка, ще се радваш и ще преуспееш.
ЦИКЛАМА - в съня е знак, че ще те изпреварят: пази се от съперниците или конкуренцията.
ЦИКЛОН - в съня предупреждава да избягваш всякакви рискове през следващите шест месеца.
ЦИКОРИЯ - ако видиш, береш или използваш в съня си, ще преживееш полезно разочарование, ще придобиеш сила след някое изпитание.
ЦИКЪЛ (виж ЕТАП, СЕРИЯ). -
ЦИЛИНДЪР - ако видиш или носиш насън, наяве ще скриеш нещо от близките си, ще пазиш тайна, която не можеш да споделиш.
ЦИМЕНТ - ако видиш, бъркаш или използваш в съня си, ще получиш бърза и незаменима помощ от приятелите си.
ЦИНИЗЪМ, ЦИНИЧЕН - ако насън чуеш цинизми, поведението ти ще бъде изтълкувано неправилно. Ако ти говориш цинизми, ще се срамуваш от постъпките си.
ЦИНК - в съня е знак за възход на финансовите ти дела и за благополучна развръзка на проблемни отношения.
ЦИП - сънуваш ли, ще научиш тайна. Ако е повреден, недискретността може да ти коства загуби.
ЦИПА - ако видиш, белиш или късаш в съня си, между теб и партньора ти има твърде много тайни или неизяснени неща.
ЦИРЕЙ - че имаш, ако сънуваш, ще научиш някоя тайна. Друг ако има цирей, очаква те нечиста печалба.
ЦИРК - ако насън водиш деца на цирк, чакат те бърз напредък и добър късмет в работата. Ако работиш в цирк, внимавай какво говориш и с какво се захващаш.
ЦИРКОН - ако видиш или ти го подаряват насън, пази се от непочтените домогвания на ласкатели и ухажори.
ЦИРОЗА - в съня е знак, че повечето неща в живота ти се нуждаят от преосмисляне или промяна.
ЦИСТЕРНА - сънуваш ли, ще се осланяш на чуждо благоразположение или ще разчиташ на нечия помощ. Ако я пълниш, ще похарчиш спестяванията си.
ЦИТАДЕЛА - ако видиш в съня си, не бива да отказваш помощ на някой близък.
ЦИТАТ - ако чуеш или произнасяш насън, ще имаш тайнствен или влиятелен покровител. Друг ако цитатничи, конкурентите ти набират значителна преднина и имат влиятелни връзки.
ЦИТРА - в съня показва, че предстои период на отмора и почивка.
ЦИТРУСОВИ ПЛОДОВЕ - ако видиш или ядеш насън, ще се радваш на уреден бит и добри доходи. Ако са неузрели, материалното ти състояние ще претърпи лек спад. Фруктиера с различни цитрусови плодове предсказва неочаквани приходи.
ЦИФЕРБЛАТ - в съня е предупреждение за повече внимание и гъвкавост, защото се задава период на бързи промени и нестабилност.
ЦИФРА (виж ЧИСЛО). -
ЦИЦИ (виж ГЪРДИ). -
ЦИЦИНА - че имаш, сънуваш ли, очаква те голяма печалба. Друг ако има цицина, ще се радваш на нечий успех или ще се гордееш с нечии постижения.
ЦУГТРОМБОН - ако видиш или чуеш, ще отблъснеш нечия любов. Ако свириш на цугтромбон, ще търпиш подигравки и присмех от страна на противоположния пол.
ЦУКАЛО - сънуваш ли, ще се радваш на семеен уют и разбирателство у дома.
ЦУПЕНЕ, ЦУПИШ - ли се в съня си, ще претърпиш загуби заради ината или лекомислието си. Друг ако се цупи, не споделяй проблемите си с вятърничави приятели.
ЦЪКАНЕ - ако чуеш насън, погрижи се за здравето си - нуждаеш се от медицински преглед.
ЦЪРВУЛ - ако сънуваш, чака те път. Ако носиш цървули, ще ти завиждат. Друг ако е с цървули в съня ти, ще завиждаш или ще ревнуваш. Ако видиш стари и скъсани цървули, ще скърбиш или ще се ядосваш от несполука.
ЦЪРКВА - сънуваш ли, ще намериш успокоение и задоволство. Ако се молиш в нея, желанията ти ще се сбъднат. Ако влизаш в църква или излизаш от нея, ще имаш неприятности. Ако строиш църква, ще се радваш на богатства и почести. Ако зографисваш църква, ще се опълчиш срещу явна несправедливост.
ЦЪФТЕЖ, ЦЪФНАЛ - цъфнали дървета или цветя в съня са добър знак: чакат те радостни дни и много успехи в работата ти.
ЦЯР (виж ЛЕКАРСТВО). -

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:15

Ч


ЧАВКА - ако видиш или чуеш насън, наяве напразно губиш времето си с неосъществими планове и неизпълними амбиции.
ЧАДЪР - сънуваш ли, ще търсиш сигурност, ще се стремиш към нечии протекции. Ако носиш чадър, ще имаш незначителни проблеми в любовта или в работата. Ако е разтворен, ще се нуждаеш от помощ, ще се боиш сам да предприемеш решителната крачка. Чадър за слънце в съня показва, че си излишно предпазлив и резервиран към околните. Плажен чадър е знак за влиятелна подкрепа. Счупен или скъсан чадър предупреждава за опасност - не си толкова защитен, колкото си мислиш.
ЧАЙ, ЧАЙНИК - приготвяш ли чай насън, ще се грижиш за семейното щастие. Ако пиеш чай, ще се издигнеш в очите на околните. Пълен чайник предсказва приятни изненади, а празен - семейно неразбирателство. Чай на пакетчета обещава постепенно увеличаване на материалните придобивки, а насипен - че много ще печелиш, но и много ще харчиш.
ЧАКАЛ - ако видиш насън, тези, които се опитват да ти навредят, на практика ще ти помогнат. Ако убиеш чакал, ще се отървеш от нещо, което те е измъчвало или гнетяло. Много чакали означават в съня непочтени приятели.
ЧАКАЛНЯ - ако сънуваш, че си в чакалня на гара, надеждите ти за промяна трябва да почакат. Ако е чакалня на летище, издигането ти в службата ще се забави. Чакалня в болница или в някакво учреждение е знак за бюрократични спънки в работата.
ЧАКАНЕ, ЧАКАШ - ли някого или нещо насън, някоя твоя мечта или амбиция няма да се изпълни. Ако те чакат тебе, бъди по-внимателен и търпелив с околните.
ЧАКЪЛ - в съня предсказва препятствия и трудности. Ако вървиш по него, трябва да положиш допълнително усилия в работата си. Ако караш кола по чакъл, усложненията и проблемите бързо ще се разсеят. Ако носиш, посипваш или заглаждаш чакъл, сам си създаваш неприятности и трябва да преосмислиш поведението си.
ЧАЛГА - ако слушаш или изпълняваш в съня си , ще се злепоставиш на обществено място. Чалгаджийска музика или танци са и знак за здравословни проблеми.
ЧАЛМА - ако видиш или носиш насън, ще се добереш до важна истина, която може да промени живота ти.
ЧАМ - чамов материал или предмети в съня са знак за семейно разбирателство, здраве и дълголетие.
ЧАНТА - сънуваш ли, ще таиш някаква надежда. Ако я носиш, предстоят ти грижи и отговорности. Ако я изгубиш, ще те порицаят. Ако намериш чанта, ще се изявиш, ще те забележат. Ако сънуваш дамска чанта, ще трябва да се пребориш с интрига, ако е мъжка, проблемите ти ще опират до пари или материални придобивки. Ученическа чанта е знак за добри възможности, които пропиляваш от небрежност.
ЧАПЛА - ако видиш насън, ще се нуждаеш от такт и дипломатичност в работата си.
ЧАР - общуваш ли с чаровен човек в съня си, социалното ти положение ще се подобри, ще се издигнеш в обществото. Ако ти си чаровен, ще използваш непочтени методи, за да спечелиш симпатиите на началниците си или да извлечеш служебни облаги.
ЧАРДАК (виж БАЛКОН, ВЕРАНДА). -
ЧАРДАШ - ако чуеш или изпълняваш в съня си, ще се радваш на сексуални успехи и на обожание от противоположния пол.
ЧАРК (виж ЕЛЕМЕНТ). -
ЧАРШАФ - сънуваш ли, ще постигнеш незначителни успехи. Ако шиеш чаршаф, ще се гордееш. Ако го переш или избелваш, някой ще се разболее. Стар и скъсан чаршаф е знак за тревоги и неприятности . Ако си покрит с чаршаф, някой крои интриги срещу теб. Ако се завиваш или си омотан в чаршафи, нещо в семейните отношения не е наред. Мокри чаршафи в съня показват опасност.
ЧАС - ако насън знаеш с точност колко часа е или колко време е изтекло, значи уверено държиш нещата в свои ръце, взел си правилното решение или вървиш във вярна посока.
ЧАСОВИ, ЧАСОВОЙ (виж КАРАУЛ) - че си, ако сънуваш, ще се гордееш с успехите си. Друг ако е часови или часовой, ще имаш верен приятел, можеш да разчиташ на близките си.
ЧАСОВНИК, ЧАСОВНИКАР - видиш ли часовник насън, чакат те притеснения. Ако е стенен, скоро ще се реши голям и важен проблем, ако е ръчен, ще се страхуваш за текущите си дела. Пясъчен часовник означава, че си губиш времето в неплодотворни усилия, а пеещ предупреждава, че те използват и баламосват. Будилник в съня съобщава, че ти предстои неприятна работа. Повреден или спрял часовник сигнализира, че си на път да допуснеш непростими грешки. Ако поправяш часовници, ще се състезаваш за завоюване или отстояване на позициите си. Друг ако поправя часовници, ще се боиш от конкурентите си. Тиктакане на часовник в съня е сигнал за опасност и здравословни проблеми, звън на будилник или часовникова аларма предвещава парични загуби, а биене на часовник - че си изправен пред важен проблем, предстои ти изпитание.
ЧАСТ - от цяло ако отделяш, ще постъпиш несправедливо към децата си или към подчинените си. Ако сглобяваш нещо от отделни части, значи правиш добри инвестиции, трудолюбието ти ще бъде възнаградено.
ЧАТ, ЧАТГРУПА - в съня е предупреждение, че допускаш грешки в работата си, които няма да останат ненаказани. Не разчитай на помощ или застъпничество от колеги или приятели.
ЧАША - стъклена сънуваш ли, щастието ти е крехко и нетрайно. Ако е винена, ще се отдадеш на празненства и гуляи, ако е ракиена, е знак за добро здраве и чепат характер, ако е за чай или кафе, обещава приятелско събиране, а водна чаша означава болест. Ако насън счупиш стъклена чаша, ще се разболееш, а ако е порцеланова, ще се скараш с някого. Ако миеш чаши, чакай гости. Ако купуваш чаши, ще чуеш добри новини. Златна или сребърна чаша в съня е предсказание за благоденствие, повишение в службата, увеличаване на имота или на членовете на семейството ти.
ЧВОР - в съня предсказва, че незначителен проблем може да се окаже решаващ или фатален. Не пренебрегвай и най-малките трудности.
ЧЕВЕРМЕ (виж БАРБЕКЮ). -
ЧЕИЗ - че имаш, сънуваш ли, значи си твърде взискателен и придирчив в любовта. Ако събираш чеиз за някого, по-добре не се меси в чужди интимни отношения.
ЧЕК - ако попълваш или изплащаш насън, не бива да се доверяваш дори на близките си. Ако получаваш или осребряваш чек, трябва да ограничиш разходите си до минимум.
ЧЕКИЯ (виж НОЖ). -
ЧЕКМЕДЖЕ - видиш ли насън, ще проявиш любопитство. Ако го отваряш, някоя от рискованите ти постъпки ще бъде оправдана и възнаградена. Празно чекмедже в съня означава загуби и пропилян късмет, а пълно - щастие и придобивки.
ЧЕКРЪК - в съня предвещава, че ти предстои труден и тежък период, чака те изморителна работа.
ЧЕЛИК (виж СТОМАНА). -
ЧЕЛО - ако сънуваш, че челото ти е голямо, високо, чисто и бяло, ще се радваш на почит и уважение от страна на непознати или на конкуренти. Ако е смръщено или сбръчкано, трябва да си по-внимателен и предпазлив в общуването с околните. Чело с много бръчки показва, че ще постъпиш умно и справедливо. Ако сънуваш, че нямаш чело, ще загубиш доверието на приятелите си.
ЧЕЛО (виж ВИОЛОНЧЕЛО). -
ЧЕЛЮСТ - болки в челюстта насън са предсказание за удар под пояса, за предателство или за обида от страна на близък човек. Ако сънуваш челюстите си прекалено големи, значи роднините ти имат прекалено голямо влияние върху тебе или са от изключително значение за теб. Счупена челюст в съня показва, че ще имаш емоционални проблеми, оголени или раззинати челюсти - че предстоят опасности, а стиснати челюсти - че ще търпиш последствията от отминали неприятности. Животински челюсти са сигнал, че допускаш грешки в любовта.
ЧЕНГЕ (виж ПОЛИЦАЙ). -ЧЕНГЕЛ (виж КУКА). -
ЧЕНЕ - че носиш, ако сънуваш, успехите ти ще са привидни. Друг ако носи чене, ще се излъжеш в доверието си към близък човек или ще чуеш неверни новини.
ЧЕП - ако видиш или поставяш насън, ще получиш добри вести, а и семейството ти ще се радва на благополучие и придобивки.
ЧЕПИК (виж ОБУВКА). -
ЧЕПКА - грозде в съня е знак за реализирано желание. Ако е черно грозде, няма да ти донесе удовлетворение, ако е бяло - ще имаш наслади. Чепка сухо грозде означава, че успехът ти е дошъл твърде късно и вече не се нуждаеш от него.
ЧЕПКАНЕ, ЧЕПКАШ - ли вълна насън, наяве ще проявиш голяма изобретателност за спечелване на пари.
ЧЕРВЕЙ - ако сънуваш, значи имаш големи възможности. Ако видиш много дъждовни червеи, приятелите ти са неверни или користни. Ако късаш или мачкаш червеи, пари и материални блага щедро ще се изсипят в дома ти. Ако използваш червеи за ловене на риба, ще поставяш на изпитание късмета си.
ЧЕРВЕН - цвят в съня е знак за бурни страсти и любовни завоевания. Ако носиш червени дрехи, ще научиш истина. Червени предмети показват, че ти предстоят ядове и раздразнения.
ЧЕРВИЛО - ако видиш, купуваш или използваш насън, ще постъпиш нечестно или несправедливо. Ако друг е с червило на устните си, ще ти кажат истина, от която ще те заболи. Петно от червило е знак за измама или изневяра.
ЧЕРВО - ако сънуваш черва на заклано животно, наяве ще излезе дълго скривана истина. Ако видиш измити и изсушени черва, ще постигнеш успехите и напредъка, за които от толкова време се трудиш и стараеш. Ако пълниш черва за луканка или суджук, значи трупаш разочарования и обиди. Ако насън видиш собствените си черва, ще трябва да понесеш отговорността за постъпките си. Болки в червата са знак, че ще те измъчва някакъв проблем.
ЧЕРГА - видиш ли насън, ще търпиш фалш и преструвки. Ако тъчеш черга, погрижи се за семейството си. Ако купуваш или постилаш черга, интимният партньор ще те лъже или ще ти изневерява. Скъсана, мокра, кърпена или изгоряла черга в съня показват, че отношенията с любимия са непоправимо влошени.
ЧЕРЕН - цвят в съня предупреждава за опасности и премеждия, но и обещава скорошно освобождаване от тегло или мъка.
ЧЕРЕН ДРОБ - болки в черния дроб насън обещават временен възход на материалното ти състояние. Ако купуваш, готвиш или ядеш черен дроб, ще се разболееш. Друг ако го яде, ще се радваш на здраве.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:16

Ч


ЧЕРЕП - ако видиш насън, е добър знак: ще постигнеш рядък успех или ще направиш голямо откритие.
ЧЕРЕША - сънуваш ли, ще намериш любов. Ако е цъфнала, ще се сбъднат надеждите ти. Ако береш череши, чакат те щастие, печалби и радост в семейството, ако ги ядеш, ще търпиш загуби или ще бъдеш замесен в интрига и съперничество. Ако насън видиш неузрели череши, ще ти се случат неприятности или ще се ядосваш заради несполуките си.
ЧЕРКВА (виж ЦЪРКВА). -
ЧЕРНИЦА - видиш ли насън, околните ще узнаят за твой семеен или интимен проблем. Ако береш или ядеш черници, ще даваш неприятни обяснения, ще се оправдаваш. Ако сънуваш бели черници, ще ти простят провинение или прегрешение.
ЧЕРПАК - ако видиш или използваш насън, ще се проявиш като деспотичен и тираничен съпруг, родител или началник.
ЧЕРПЕНЕ, ЧЕРПИШ - ли насън, богатствата ти ще се умножат. Тебе ако те черпят, предстоят ти непредвидени разходи. Ако черпиш сведения или блага от източник, значи играеш рискована игра и най-дребното отклонение от нормите може да ти коства сериозни загуби.
ЧЕРТА (виж ЛИНИЯ или ХАРАКТЕР). -
ЧЕРТАЕНЕ, ЧЕРТЕЖ, ЧЕРТОЖНИК - в съня ти предсказват успехи в семейството или в интимния живот. Ако гледаш чертеж, ще решаваш домашни проблеми, а ако го чертаеш, ще си негласен лидер сред роднините си.
ЧЕРУПКА - на орех или други плодове ако сънуваш, ще разбереш, че си избягнал опасност или си успял да решиш важен проблем. Ако събираш черупки, ще търсиш грешките си. Черупки от яйца показват, че радостта ти е напразна, а успехите - измамни.
ЧЕСТ (виж ДОСТОЙНСТВО). -
ЧЕСТВАНЕ (виж ПРАЗНЕНСТВО, ЮБИЛЕЙ) - ако насън организираш или участваш в честване на годишнина, ще живееш в мир и разбирателство с роднини, комшии и колеги. Ако наблюдаваш честването, ще те уважават и почитат.
ЧЕСТИТКА (виж КАРТИЧКА). -
ЧЕСТНОСТ - в съня означава, че ще се съмняваш в лоялността и способностите на партньорите си.
ЧЕСТОЛЮБИЕ, ЧЕСТОЛЮБИВ - че си , сънуваш ли , несправедливо ще обидиш някого. Друг ако е честолюбив, чака те унижение.
ЧЕСЪН - ако сънуваш, ще имаш добро здраве и спортни успехи. Ако ядеш чесън, ще участваш в безсмислен спор. Друг ако яде чесън, ще те одумват. Пресен чесън в съня е знак за ядове, а отделни скилидки чесън - за множество дребни проблеми.
ЧЕТВОРКА - в съня показва, че всичко ще ти се удава лесно - с лекота ще печелиш пари и бързо ще осъществяваш плановете си.
ЧЕТВЪРТЪК - в съня е добър знак: предстои ти успешна изява, която ще ти отвори много врати в бъдеще.
ЧЕТЕНЕ, ЧЕТЕШ - ли книга насън, наяве ще се радваш. Ако друг чете, предстои ти весело прекарване с добри приятели. Ако четеш на глас, ще се хвалиш с постиженията си. Ако не можеш да прочетеш или да разчетеш нещо написано, ще срещнеш проблеми в начинанията и стремежите си.
ЧЕТИНА - ако видиш или пърлиш насън, ще пропилееш възможностите си или ще похарчиш спестяванията си.
ЧЕТКА - за обувки ако видиш или използваш насън, някой ще те измами и ще заграби богатствата ти. Ако е четка за дрехи, очаквай изневяра. Бояджийска четка предсказва измяна на приятел. Четка за зъби предупреждава да се погрижиш за здравето си.
ЧЕХЪЛ - сънуваш ли, ще имаш семейни проблеми. Ако изгубиш чехлите си, чака те развод. Нови чехли ако купуваш или носиш, ще се жениш или ще ходиш на сватба.
ЧЕШЕНЕ, ЧЕШЕШ - ли се насън, предстои промяна на финансовото ти състояние. Ако се чешеш по гърба, означава, че внезапно ще спечелиш голяма сума пари, по носа - че няма да вземеш важно решение, а по главата - че ще претърпиш загуби. Ако някой друг се чеше в съня ти, ще ти измъкнат печалбата изпод носа ти. Ако ти чешеш някого, ще даваш подкупи.
ЧЕШМА - ако сънуваш, чакат те напредък, служебно издигане, повишение на заплатата. Ако е пресъхнала или от нея не тече вода, е лош знак: ще претърпиш загуби.
ЧИГА (виж ДЕКОР). -
ЧИЗМИ (виж БОТУШИ). -
ЧИМШИР - ако видиш или береш насън, ще имаш здраве и дълъг живот.
ЧИН - ученически сънуваш ли, предстои ти още много да се трудиш и да се учиш, за да постигнеш добри резултати в работата си. Ако седиш на него, ще обучаваш или ще тренираш някого. Счупен чин в съня показва, че повече от това няма да успееш да напреднеш.
ЧИН (виж ПОСТ, РАНГ) - ако насън те повишават в чин, ще си спечелиш уважението и завистта на околните. Ако те понижават, ще срещнеш фалшиво съчувствие. Другиго ако повишават, ще страдаш от неосъществени амбиции, а ако го понижават, излишно е да проявяваш мъжество или солидарност.
ЧИНАР - видиш ли насън, значи си се нагърбил със задачи и отговорности, които не можеш да изпълниш.
ЧИНЕЛИ - ако сънуваш, бъди по-дискретен и не споделяй плановете си с никого. Ако чуеш звук на чинели или удряш по тях, някоя сделка ще се провали или ще се отложи заради шума, който се е вдигнал около нея.
ЧИНИЯ - сънуваш ли, ще таиш големи амбиции. Ако е пълна, ще имаш всички шансове да ги реализираш, ако е празна, чакат те загуби. Ако миеш чинии, ще се отърсваш от разочарования и ще преодоляваш несполуките си. Ако счупиш чиния, навреме ще се откажеш от губеща идея. Сателитна чиния в съня е предсказание за скорошни новини.
ЧИНОВНИК - видиш ли насън, ще се срещнеш или ще общуваш с неприятни хора. Себе си ако сънуваш като чиновник, ще изпитваш раздразнение и неудовлетвореност от работата си.
ЧИП - компютърен или друг вид чип ако сънуваш, е сигнал, че пропускаш нещо изключително важно в работата или в личния си живот.
ЧИПОНОС - ако си в съня си, ще се радваш на незаслужена почит и симпатии. Ако друг е чипонос, все ще се влюбваш в неподходящи личности.
ЧИРАК - че си, ако сънуваш, ще постигнеш успех в любовта. Ако имаш или обучаваш чирак, чака те наследство или внезапна печалба.
ЧИРОЗ - ако видиш или ядеш насън, ще ти припомнят стар дълг или ще поискат от тебе да се отплатиш за услуга.
ЧИСЛО - конкретните числа в съня имат различно тълкуване: 1 е знак за успехи и победи, 2 сигнализира скорошни промени и приканва към дипломатичност и гъвкавост, 3 показва, че силата е на твоя страна, но трябва да я използваш умело, 4 предсказва лесни пари и бърз напредък, 5 вещае семейно щастие, 6 обещава успехи в работата, 7 означава, че развоят на събитията е в твои ръце, 8 е сигурен белег за материален възход, 9 предупреждава да не взимаш крайни решения и да се пазиш от прибързани действия, а 10 символизира постигнатото щастие. Ако от съня си запомниш някаква комбинация от числа, тя вероятно е от голямо значение за тебе - можеш да залагаш или да играеш тото с нея, да я използваш като код или да я включиш в работата и плановете си.
ЧИСТ, ЧИСТОТА - в съня означава, че ще се радваш на здраве. Ако друг е чист в съня ти, ще се грижиш за близък или роднина.
ЧИСТАЧ, ЧИСТЕНЕ, ЧИСТИШ - ли насън, е добър знак: ще постигнеш успехи. Друг ако чисти, е предупреждение срещу всякакви я или непочтени постъпки.
ЧИФЛИК (виж ФЕРМА). -
ЧИЧО - си ако сънуваш, ще ти потръгне, ще реализираш добри печалби. Ако имаш чичо в съня си, някой неочаквано ще ти помогне финансово. Ти ако си нечий чичо, ще те молят за помощ, спонсорство или застъпничество.
ЧЛЕН, ЧЛЕНУВАНЕ, ЧЛЕНУВАШ - ли в някаква организация насън, предстоят ти разочарования наяве, ще се обезнадеждиш и обезкуражиш. Друг ако е член, ще те пренебрегнат в работата или любовта.
ЧОВЕК - непознат в съня означава потенциална опасност, а познат - че ще срещнеш някого, когото отдавна не си виждал, или че ще получиш изненадващи вести. Болен човек в съня е предупреждение за забавяне на делата ти и за пречки в работата. Възрастен човек показва, че ще усвояваш знания или умения, млад - че ще постъпиш прибързано, млада жена - че ще те одумват, стара - че ще те сватосват.
ЧОВЕКОЯДЕЦ (виж КАНИБАЛ). -
ЧОВКА (виж КЛЮН). -
ЧОП (виж ЖРЕБИЙ). -
ЧОРАП - ако сънуваш, предстои ти пътуване. Ако купуваш или обуваш чорапи, ще се грижиш за здравето си. Ако събуваш чорапите си, ще обезоръжиш неприятел, а ако подаряваш чорапи, ще спечелиш съюзник. Ако видиш чорапите си скъсани, чакат те срам и безчестие. Ако кърпиш чорапи, ще обеднееш. Плетеш ли чорапи, ще спестяваш пари. Ако си обул различни чорапи, предстои ти любовно недоразумение. Ако чорапите ти са шарени, ще се веселиш, а ако са едноцветни, ще водиш монотонен живот. Памучни чорапи в съня означават временно подобрение на финансовите дела, а вълнени - трайно материално замогване. Дълги чорапи са знак за дълъг живот, къси - за кратки ангажименти, дамски - за интимни завоевания, мъжки - за ново запознанство, детски - за семейна радост.
ЧОРАПОГАЩИ, ЧОРАПОГАЩНИК - ако видиш или носиш насън, чака те тайна любовна среща. Ако чорапогащите ти се скъсат, изневярата или скритата ти връзка ще излезе наяве.
ЧОРБА (виж СУПА). -
ЧОРЛАВ (виж РОШАВ). -
ЧУБРИЦА - ако видиш, береш, сушиш или използваш като подправка в съня си, ще успееш да издържиш на някакво изпитание, ще устоиш на изкушение.
ЧУВАЛ - сънуваш ли, ще се грижиш за семейството и за бюджета си. Ако е празен, може да обеднееш, да загубиш състоянието си. Ако е пълен, в дома ти ще цари изобилие. Пробит чувал означава, че някой тайно харчи от парите ти или пречи на печалбите ти. Нов чувал е предсказание за нов бизнес, а стар и протрит - за изконсумиране на добрите идеи.
ЧУВАНЕ, ЧУВАШ - ли ясно насън, наяве ще станеш жертва на любопитството си. Ако не можеш да чуеш нещо, ще загубиш нещо ценно или ще се разделиш с приятел.
ЧУВСТВЕНОСТ, ЧУВСТВИТЕЛНОСТ, ЧУВСТВО - в съня е предупреждение срещу прекалена доверчивост, прибързаност и прекомерно разточителство.
ЧУГУН - в съня означава, че ще страдаш от непредпазливостта си.
ЧУДАК, ЧУДАТ - човек ако срещнеш насън, трябва да промениш нещо в своя живот или стил на работа. Себе си ако сънуваш като чудак, ще те потърсят за помощ, съвет или съдружие.
ЧУДО - видиш ли насън, наяве ще останеш разочарован.
ЧУДОВИЩЕ - ако сънуваш, значи криеш нещо, страхуваш се да кажеш истината или се боиш да не би околните да разберат тайните ти.
ЧУЖБИНА, ЧУЖДЕНЕЦ - заминаваш ли за чужбина насън, предстои ти важна промяна, а връщаш ли се - ще научиш за настъпили промени. Ако си чужденец в съня си, ще се впуснеш в рискована авантюра, друг ако е чужденец, предстоят ти нови запознанства, установяване на полезни връзки или разширяване на бизнеса.
ЧУК, ЧУКАЛО - ако видиш или използваш насън, ще победиш враговете си. Друг ако използва чук, ще се присъединиш към печелившата страна. Чукало и хаванче ако видиш или използваш насън, значи избързваш с хвалбите или с радостта от постигнатото.
ЧУКАНЕ, ЧУКАШ - ли на врата в съня си, ще молиш за заем или снизхождение. Ако насън чуеш почукване, не отхвърляй протегнатата за помощ ръка на някой непознат.
ЧУМА - в съня е знак за любовни проблеми - неразбирателство или скарване между влюбени, промяна на чувствата и на партньора.
ЧУПЕНЕ, ЧУПЛИВИ, ЧУПИШ - ли орехи или други черупчести плодове насън, ще постигнеш успехи, ще се справиш с трудни проблеми. Ако чупиш вещи, плановете ти ще се провалят, ще претърпиш неуспех. Ако чуеш звук от чупене на нещо, ще научиш обезпокояващи новини. Чупливи предмети в съня предупреждават, че трябва да бъдеш предпазлив, внимателен и толерантен към околните.
ЧУРУЛИКАНЕ - ако чуеш насън, ще научиш добри новини, чакай радостни вести.
ЧУЧЕЛО (виж ПЛАШИЛО) - сънуваш ли, ще разбереш, че са те измамили в някоя сделка, или ще чуеш лъжа. Ако някой твой познат е чучело, ще научиш за провала на свой приятел или партньор. Себе си ако сънуваш като чучело, ще успееш да надхитриш противниците си.
ЧУЧУЛИГА - ако видиш или чуеш в съня си, предстои ти бърз възход, ще реализираш мечтите и плановете си.
ЧУШКА (виж ПИПЕР) - ако насън видиш или ядеш зелени чушки, значи усилията ти отиват на вятъра. Ако са червени, ще се срамуваш от постъпките си. Ако ги режеш, измушваш, пълниш или готвиш, ще поправяш чужди грешки. Люти чушки в съня са предупреждение, че се намесваш в опасни дела, които ще ти донесат само загуби и разочарования.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:17

Ш


ШАБЛОН - ако видиш или използваш в съня си, ще си неспособен да осъществиш някое свое желание или да изпълниш поставената ти задача и с това ще се злепоставиш пред началниците си.
ШАДРАВАН (виж ФОНТАН). -
ШАЙБА - на телефон сънуваш ли, ще пропуснеш важно събитие или интересна новина. Ако е хокейна шайба, с хитрост и умело лавиране ще осъществиш целите си. Мебелна или машинна шайба в съня предсказва дребни пречки в работата.
ШАЙКА (виж БАНДА, ПРЕСТЪПНИК) - ако насън участваш в шайка, бъди по-умерен и внимавай на кого се доверяваш.
ШАЛ - сънуваш ли, ще търсиш защита или протекции. Ако го носиш на главата си, ще получиш подкрепа от любимия си. Ако си се загърнал с плетен шал, ще претърпиш финансова загуба. Друг ако носи шал, ще се разболееш. Ако изгубиш шала си, ще изгубиш покровител. Ако плетеш, получаваш или си купуваш нов шал, ще се радваш, че някой се грижи за тебе. Копринено шалче в съня предвещава успех и приятни мигове в интимния живот, а шал с ресни обещава плодотворна работа.
ШАЛВАРИ - ако носиш насън, ще изгубиш обичта и доверието на най-близките си. Друг ако носи шалвари, ще разлюбиш някого.
ШАЛТЕ (виж ПОКРИВКА, ЮРГАН). -
ШАЛТЕР - сънуваш ли, използвай разумно и мъдро властта си. Ако спираш или включваш електрически шалтер, значи си започнал рисковани маневри.
ШАМАН (виж БАЯЧ, ВЕЩЕР, ВЪЛШЕБНИК, ГАДАТЕЛ, ЗАКЛИНАТЕЛ, МАГЬОСНИК, ПРОРОК) - ако
насън видиш шаман, който извършва заклинания, чакат те опасности и проблеми. Ако ти си шаман, неблагоприятно стечение на обстоятелствата ще попречи на работата или на любовните ти дела.
ШАМАНДУРА - сънуваш ли, целите ти са измамни. Ако поставяш шамандура и отбелязваш някакво място с нея, ще заблуждаваш противниците си, ще правиш лъжливи, подвеждащи ходове спрямо конкурентите си. Ако се държиш за шамандура, значи разчиташ на нестабилни опори, залъгваш се с временни успехи.
ШАМАР - удряш ли някому в съня си, ще бъдеш измамен. Ако на тебе ти ударят шамар, ще се изненадаш или ще те хванат неподготвен.
ШАМПАНСКО - ако купуваш или отваряш насън, ще пилееш спечеленото, ще прахосваш спестяванията си. Ако пиеш шампанско, ще се радваш в приятелска компания.
ШАМПИОН - че си, сънуваш ли, значи излишно ще се хвалиш. Друг ако е шампион, скоро няма да постигнеш значим напредък в работата си.
ШАМПОАН - ако видиш или използваш насън, пази се от клюки и завист. Друг ако се мие с шампоан, опитай се да ограничиш разходите си.
ШАНС (виж КЪСМЕТ) - че ти дават, сънуваш ли, трябва да проявиш повече старание и ентусиазъм в работата си.
ШАНСОН - ако слушаш или изпълняваш насън, ще разчиташ повече на известното си име, на миналите си познанства или на старите си успехи и слава, отколкото на настоящите си способности.
ШАНТАЖ (виж ИЗНУДВАНЕ) - шантажират ли те насън, наяве напразно ще търсиш пропуски или дефекти в поведението и работата на конкурентите си. Ако ти шантажираш, собствените ти дела не са безупречни и лесно можеш да станеш обект на критика.
ШАНЦА (виж СКИ, СКИОР) - ако сънуваш ски-шанца, работата, с която си се заел, крие огромен риск. Ако се спускаш по ски-шанца, застрашен си от фалит.
ШАПКА - видиш ли насън, ще се радваш на придобивка. Ако носиш шапка на главата си, ще се замогнеш, ще подобриш финансовото си състояние. Ако носиш много шапки на главата си, грижите ти ще се умножат. Ако шапката ти падне, откраднат ти я или вятърът я духне от главата ти, ще изпуснеш печалба или ще загубиш доверието на приятелите си. Ако държиш шапката си в ръце, вместо да я носиш на главата си, ще те унижават. Ако сънуваш неудобна шапка или насън шапката ти е прекалено голяма или прекалено малка за главата ти, ще изживееш голямо разочарование. Ако си сменяш шапката с някого, значи ще се опитваш да надхитриш съдбата си. Ако шапката ти е стара и скъсана, ще търпиш лишения и загуби. Ако си купуваш нова шапка, ще започнеш нова и по-доходна работа. Дамска шапка сънуваш ли, е обещание за любов. Мъжка шапка е знак за ползотворна работа. Вълнена шапка означава здраве, памучна - приятелска подкрепа, сламена - измъкване от трудна ситуация, а копринена - издигане в обществото. Шапка с пера, цветя или панделки ако носиш насън, ще постъпиш глупаво.
ШАРЕН, ШАРКА (виж БОЯ, ЦВЯТ) - ако сънуваш, ще се оставиш да те измамят, ще се предовериш или ще чуеш лъжливи слухове. Ако носиш шарени дрехи, ще се радваш.
ШАРЖ (виж КАРИКАТУРА). -
ШАРКА - ако насън си болен от шарка, наяве ще спечелиш дребна парична сума или ще имаш някакви незначителни материални придобивки.
ШАРЛАТАНИН (виж ИЗМАМНИК) - в съня предупреждава да се пазиш от прибързани приказки и коментари.
ШАСИ - в съня е знак, че вече си постигнал най-трудното в работата си.
ШАТРА - видиш ли в съня си, чака те далечен път. Ако влизаш в нея, предстои ти да се справиш с трудна, непривична или непозната ситуация.
ШАФЕР, ШАФЕРКА - ако сънуваш, ще се радваш на чужди успехи. Ти ако си шафер или шаферка, ще срещнеш трудности в работата си.
ШАХ, ШАХМАТ - играеш ли насън, изходът на проблемите ти още не е ясен. Ако гледаш други да играят шах, ще имаш временни затруднения, които ще ти изглеждат непреодолими. Ако се учиш да играеш шах, няма да успееш да реализираш желанията си. Ако сънуваш празна шахматна дъска, бъди по-предпазлив в действията си. Шахматни фигури са знак, че твърде много хора са замесени в плановете ти .
ШАЯК - ако насън носиш шаячна дреха, ще си здрав и имотен. Ако шиеш нещо от шаяк, успехите ти ще са трайни и неоспорими.
ШЕВ - на дрехата си правиш ли, ще постигнеш разбирателство и мир с роднините си. Ако разпаряш шев, значи сам търсиш конфронтация с по-силните от теб.
ШЕВИЦА - ако сънуваш, ще се гордееш с постиженията си.
ШЕГА (виж ВИЦ) - правиш ли с някого, ще постигнеш лесна победа. Ако с тебе се шегуват, ще те излъжат или ще ти скроят номер.
ШЕЗЛОНГ - ако видиш в съня си, ще имаш спокоен и охолен живот. Ако лежиш на него, ще ти завиждат дори за най-незначителните успехи.
ШЕЙНА - сънуваш ли, опитите ти да контролираш развоя на събитията са предварително обречени. Ако теглиш натоварена шейна, ще извлечеш най-изгодното от дадена ситуация. Ако се возиш в шейна, ще разчиташ изцяло на чужди средства, усилия или грижи. Ако се спускаш с шейна, ще си изгубиш акъла, ще се влюбиш, ще извършиш нещо неразумно.
ШЕЙХ - в съня е знак за заможен и щедър партньор. Ако сънуваш себе си като шейх, ще ти направят изгодно предложение.
ШЕПА - ако насън видиш шепите си протегнати и празни, няма да получиш обещаната ти помощ или награда. Ако загребваш от нещо с шепа, бъди по-пестелив и умерен във всичко. Ако пиеш вода от шепите си, ще обеднееш.
ШЕПНЕНЕ, ШЕПОТ, ШЕПНЕШ - ли насън, ще станеш жертва на заговор или измама. Ако чуеш шепот, е предупреждение, че някой ти мисли злото. Ако други си шепнат, ще прибегнеш до нечестни методи в работата си.
ШЕРИФ - че си, ако сънуваш, ще имаш проблеми с официалните власти. Ако друг е шериф, въздържай се от твърде смели изяви и изказвания.
ШЕСТ - това число в съня обещава успехи в служебния и личния живот и предупреждава да не се отнасяш толкова строго и взискателно към колегите и близките си.
ШЕСТВИЕ - гледаш ли насън, очакват те тревожни промени. Ако участваш в него, ще имаш стълкновения с колегите си.
ШЕФ (виж НАЧАЛНИК). -
ШИБОЙ - ако видиш или береш насън, предстоят ти радости. Ако е увехнал, ще тъгуваш по някого.
ШИВАЧ - че си, сънуваш ли, ще имаш много успехи и придобивки. Друг ако е шивач, ще ти потръгне в работата, ще постигнеш напредък. Ако видиш или шиеш с шевна машина, ще намериш щастие, ще осъществиш желанията си.
ШИКАЛКИ - ако видиш в съня си, ще се разболееш. Ако ги събираш, ще харчиш пари за лекарства и лекари.
ШИЛО - сънуваш ли, ще те наклеветят. Ако го използваш, чакат те загуби и неуспехи. Ако се нараниш с него, грози те опасност.
ШИМПАНЗЕ (виж МАЙМУНА). -
ШИНЕЛ - ако видиш или обличаш насън, предстои ти неприятно пътуване. Друг ако е облечен в шинел, ще разбереш за своя победа или ще научиш, че си постигнал успех в нещо.
ШИП - страдаш ли от шипове насън, наяве грижите и проблемите ти ще са свързани с роднини.
ШИПКА - ако сънуваш, ще се скараш с любимия. Ако се закачиш на шипка, ще търпиш критики и укори в интимния си живот. Ако береш или ядеш шипки, любовните ти отношения ще са бурни, неустановени и неспокойни.
ШИРИТ - в съня е знак, че някой държи на тебе. Ако е вързан на възел, трайно ще се обвържеш.
ШИРОК - носиш ли прекалено широки дрехи в съня си, значи надценяваш силите си. Ако носиш широки обувки, ще харчиш свръх възможностите си.
ШИФЪР - че разгадаваш, ако сънуваш, ще откриеш, че някой те предава. Ако шифроваш съобщение, ще подлагат на проверка лоялността ти.
ШИШ - видиш ли шиш насън, ще постигнеш любовни успехи. Ако набучваш нещо на шиш, ще победиш конкурентите си.
ШИШАРКА - ако сънуваш, ще присъстваш на сватбено тържество, ще научиш за годеж или самият ти ще мислиш за женитба.
ШИШЕ (виж БУТИЛКА). -
ШИЯ (виж ВРАТ) - дълга и красива имаш ли насън, наяве ще имаш много ухажори.
ШКАФ - ако правиш, купуваш или местиш в съня си, ще срещнеш трудности в работата си или ще общуваш с несговорчиви, мудни и недобронамерени хора. Ако изпразваш шкаф от съдържанието му, ще осъществиш решителни промени в личния и служебния си живот. Ако пъхаш разнородни вещи в шкаф, значи бягаш от отговорност и отлагаш решаването на важни проблеми. Старинен шкаф в съня е предупреждение, че съществуват фактори, които не са ти известни.
ШКЕМБЕ - имаш ли насън, животът ти ще е подсигурен. Ако друг е с шкембе, ще допуснеш компромиси в работата или в личния си живот. Ако сънуваш шкембе на животно, някоя твоя не съвсем почтена постъпка ще излезе наяве. Ако ядеш шкембе, чака те компромисна печалба.
ШКОЛА (виж АКАДЕМИЯ, УЧИЛИЩЕ). -
ШКУРКА - ако видиш или използваш в съня си, ще преодоляваш дребни препятствия и ще балансираш между противоречивите претенции на близки или колеги.
ШЛАГЕР - ако слушаш или изпълняваш насън, ще ти липсват любов и романтични изживявания.
ШЛАЙФМАШИНА - в съня е знак, че имаш сериозен конкурент или съперник: някой се справя по-добре от теб с работата ти и е на път да те измести.
ШЛЕЙФ - ако сънуваш, че носиш рокля с дълъг шлейф, сегашните ти действия и работа ще имат дълготрайни последствия. Друг ако носи дреха с шлейф, ще следваш нечий пример.
ШЛЕМ (виж КАСКА) - носиш ли в съня си, ще прикриваш слабостта си зад гръмки думи. Друг ако носи шлем, ще се чувстваш несигурен и объркан след промените, които ти предстоят.
ШЛИФЕР - ако видиш или носиш насън, успехите ти ще са скромни, но достатъчни. Ако шлиферът ти е стар и скъсан, ще загубиш или ще пропилееш и малкото, което си постигнал.
ШЛОСЕР - сънуваш ли, очаква те тежка работа. Ти ако си шлосер, ще имаш заслужени печалби и придобивки.
ШМИРГЕЛ - в съня предупреждава да не проявяваш излишно любопитство и да се въздържаш от нетактични постъпки.
ШНИЦЕЛ - ако приготвяш или ядеш насън, ще общуваш с притворни, користни или безсърдечни хора. ШНОЛА (виж ФИБА). -
ШНУР (виж ВРЪВ, ВЪЖЕ) - в съня е знак за перспективни връзки и добри взаимоотношения с колеги и роднини. Ако видиш нещо, привързано с шнур, предстоят ти сигурни печалби. Електрически шнур в съня е сигнал за стаено напрежение между партньори. Скъсан или повреден шнур предупреждава за загуби и неудовлетворение от общуването с определени личности.
ШОК - емоционален в съня обещава изненадващи промени и сюрпризиращи новини в личния или интимния живот. Електрически шок е сигнал за надвиснала опасност.
ШОКОЛАД - ако видиш, купуваш или ядеш насън, ще имаш добро здраве и много радости.
ШОПАР (виж ПРАСЕ, СВИНЯ). -
ШОРТИ - ако видиш или носиш в съня си, ще ти отнемат нещо, пази се от неприятни загуби или дребна кражба.
ШОРТТРЕК (виж КЪНКИ, ЛЕД, ПЪРЗАЛКА, СПОРТ). -ШОУ (виж СПЕКТАКЪЛ). -
ШОФЬОР - че си, сънуваш ли, ще имаш напредък, ще ти потръгне в работата, в учението или в личния живот. Друг ако е шофьор, предстоят ти промени - ще подобриш материалното си положение и ще се устроиш в битов или семеен план.
ШПАГА - ако видиш или използваш в съня си, ще имаш любовни и сексуални завоевания. Ако те ранят с шпага, обектът на ухажванията ти ще отхвърли любовта ти. Ако ти раниш или убиеш някого с шпага, ще нараниш нечии нежни чувства. Ако ти отнемат шпагата, ще отстъпиш пред съперник. Счупена шпага в съня е знак за любовен провал.
ШПАГАТ - че правиш, сънуваш ли, ще направиш невъзможното, ще вложиш всичките си усилия в предварително обречено на неуспех начинание. Друг ако прави шпагат, ще ти поставят непосилни изисквания или неизпълними условия.
ШПАЛИР - ако насън минаваш покрай шпалир, знай, че трябва да бъдеш изряден в работата си -всяка твоя стъпка се следи под лупа.
ШПЕРЦ - че използваш, ако сънуваш, ще намериш универсално решение на много от проблемите си. Друг ако използва шперц, трябва по-ревниво да пазиш тайните си.
ШПИОНАЖ, ШПИОНИН, ШПИОНИРАШ - ли някого насън, наяве ще се възползваш от примамливо, но непочтено предложение. Ако тебе те шпионират, бъди по-скромен и въздържан, защото прекомерната ти мнителност и склонността ти към интриги може да ти изиграят лоша шега.
ШПИОНКА - ако гледаш през шпионка в съня си, наяве ще извършиш нещо забранено, неморално или незаконно.
ШРИФТ - дребен ако видиш или използваш насън, успехите ти ще останат скрити и тайни. Ако шрифтът е едър и удебелен, ще ти приписват неверни заслуги.
ШУБА - носиш ли в съня си, предстои ти безполезно пътуване. Ако си шиеш или купуваш шуба, ще харчиш пари напразно. Ако изгубиш шубата си, ще извършиш глупост.
ШУМ - странен или твърде остър ако чуеш насън, предстоят ти неприятности вкъщи. Ако се събудиш след сънувания шум, нещата около тебе ще се променят към по-добро.
ШУМА - ако сънуваш, че газиш в шума, ще имаш самотна старост и много грижи. Свежа шума е знак за любовни радости.
ШУНКА - ако видиш, купуваш или ядеш в съня си, ще се радваш на късмет в бизнеса и щастливи събития в дома си.
ШУРЕЙ - че имаш, сънуваш ли, с неохота ще делиш нещо ценно с другиго. Ако ти си нечий шурей, значи претенциите ти са неоснователни. Ако сънуваш шурея си, ще имаш допълнително отговорности или задължения.
ШУТ - шутираш ли при спортна игра насън, наяве ще нанесеш съкрушителен удар на неприятелите си.
ШУТ - ако видиш или имаш в съня си, действията и намеренията ти ще бъдат изтълкувани погрешно. Ти ако си шут, трябва да смениш обкръжението си.
ШУШОНИ - че обуваш, ако сънуваш, пази се от болести. Ако събуваш или изгубиш шушоните си, ще избегнеш опасност.
ШУШУЛКА - в съня предсказва, че няма да оценят или да възнаградят работата и старанието ти, ще те пренебрегнат и ощетят.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:17

Щ


ЩАБ - ако видиш или работиш в него насън, наяве ще се разочароваш от колегите си или ще си недоволен от резултатите на работата си.
ЩАВЕНЕ, ЩАВИШ (виж КОЖА) - ли в съня си, ще укрепнеш финансово, ще устроиш дома и семейството си. Друг ако щави, ще получиш изгодно предложение за работа.
ЩАЙГА - сънуваш ли, ще имаш разправия с опасна жена. Ако е пълна с плодове или зеленчуци, правото е на твоя страна, ако е счупена, никой няма да те защити или подкрепи.
ЩАМПА, ЩЕМПЕЛ - върху нещо ако поставяш насън, наяве ще успееш да се наложиш в работата си, ще постигнеш завиден успех. Друг ако щампова, ще те сочат за пример и ще те търсят за съвет и помощ.
ЩАНГА, ЩАНГИСТ - че си, сънуваш ли, ще успееш да докажеш на околните, че на тебе може да се разчита, че умееш да се справяш с трудности. Друг ако е щангист, приятели ще те подкрепят в начинанията ти. Ако насън не успееш да вдигнеш щанга, ще се провалиш, ще се пречупиш пред някоя трудност.
ЩАНД (виж МАГАЗИН, ПОКУПКА) - ако откриваш, посещаваш или купуваш нещо от него, значи усилията и средствата ти отиват напразно, трудът ти е безрезултатен. Ако си щандистка, престани да пропиляваш способностите си, трябва да се заемеш с нещо по-сериозно в живота си.
ЩАСТИЕ, ЩАСТЛИВ - ли си насън, наяве ще имаш разочарования и неволи. Друг ако е щастлив, ще осъществиш желанията си.
ЩАТ - щатски тип управление в съня ти е знак за неувереност в силите и позициите ти. Ако си в някой щат, ще си изпатиш от липсата на актуална информация по някой въпрос или от изгубена връзка с добър приятел или съдружник.
ЩАТ (виж НАЗНАЧЕНИЕ, ПОСТ). -
ЩАФЕТА - ако наблюдаваш в съня си, ще разчиташ на семейството си да ти помогне в трудна ситуация. Ако участваш в щафета, ще подпомагаш член на фамилията в начинанията му.
ЩЕДРОСТ - проявяваш ли насън, ще ти се отблагодарят за сторено добро. Ако към тебе са щедри, значи си длъжник някому.
ЩЕКА - ако насън видиш, имаш или използваш щеки, предстоят ти приятни срещи, приятелски събирания, веселба и интересни запознанства. Счупена щека означава, че няма да те ценят в собствената ти компания или приятелски кръг.
ЩЕПСЕЛ (виж КОНТАКТ) - сънуваш ли, ще те използват за посредник или ще ти възложат куриерска мисия.
ЩЕРКА (виж ДЪЩЕРЯ). -
ЩЕТА - търпиш ли щети насън, наяве ще бъдеш изцяло компенсиран за положените усилия. Друг ако е ощетен, постарай се да зарадваш приятел или да изненадаш приятно свой роднина.
ЩИГЛЕЦ - ако видиш или чуеш в съня си, ще откриеш, че някой е тайно влюбен в тебе. Щиглец в клетка означава наранена любов.
ЩИК - ако видиш или носиш насън, ще имаш любовни успехи. Ако те прободат с щик или загубиш щика си, ще претърпиш сексуално поражение.
ЩИПАЛКА - сънуваш ли, зложелател ще се опита да ти навреди. Ако те ощипе, ще откриеш, че напразно си се гневил и ядосвал предварително.
ЩИПЕШ - ли някого насън, ще чуеш клевета или лоши думи. Ако тебе те щипят, ще плетеш интриги срещу някого. Други ако се щипят в съня ти, чакай сплетни и слухове.
ЩИПКА - ако видиш насън, значи ти готвят капан. Ако защипваш нещо с щипка, ще се предпазиш от опасност, ще взимаш превантивни мерки.
ЩИПЦИ - сънуваш ли, значи някой е двуличен към теб. Ако ги използваш, значи си прекалено самоуверен, мислиш, че никой не може да ти навреди.
ЩИР - ако видиш, отглеждаш или поливаш насън, ще се грижиш за любимия човек.
ЩИТ - ако видиш или носиш в съня си, ще постъпиш страхливо, ще избягаш от отговорностите си. Друг ако се брани с щит, ще трябва да се справяш с женски хитрини и лукавство.
ЩОРА - ако видиш или купуваш насън, ще обграждаш личния си живот с мълчание и загадъчност. Ако спускаш щори, ще се страхуваш от съперници и конкуренти. Ако вдигаш щори, готов си да споделиш интимния си свят с някого. Ако друг спуска щори, ще откриеш тайна, а ако ги вдига, ще те поканят на среща.
ЩРАКАНЕ, ЩРАКАШ - ли с пръсти насън, ще загубиш състояние. Друг ако щрака с пръсти, значи някой харчи твоите пари. Щракане на метални предмети в съня е сигнал за приближаваща опасност.
ЩРАУС - сънуваш ли, чакат те изненади. Ако го гониш, значи се увличаш по празни и безперспективни начинания и ще загубиш инвестициите си. Ако го яздиш, ще успееш в изключително рисковано предприятие. Ако видиш ферма за щрауси, ще намериш съмишленици и подкрепа за някоя причудлива идея. Щраусово яйце в съня е знак за безплодни идеи. Ако ядеш щраусово месо, ще се простиш с илюзиите си. Щраусови пера са знак, че лежиш на стара слава и се кичиш с преувеличени успехи.
ЩРИХ, ЩРИХИРАНЕ - в съня е знак, че все още не успяваш да се справиш с работата си или пък че се отнасяш повърхностно и пренебрегваш съществени подробности в личния си живот.
ЩРИХКОД (виж БАРКОД). -
ЩРУДЕЛ - ако приготвяш или ядеш насън, ще имаш изтънчени удоволствия. Друг ако яде щрудел, ще се срещнеш с добри познати, с изтъкнати или известни личности.
ЩУКА - че ловиш, сънуваш ли, предстоят ти спорове и разправии с началниците. Ако ядеш щука, ще се разболееш от треска, ще вдигнеш температура.
ЩУРЕЦ - ако сънуваш, чакат те бедност и глад. Ако го чуеш, ще останеш без работа. Ако ловиш щурци, ще преследваш неосъществима цел. Ако си уловил щурец, ще покориш сърцето на труднодостъпен партньор. Много щурци в съня са знак за веселие и безгрижни дни.
ЩУРМ (виж АТАКА) - в съня е знак, че ще постигнеш успехите си след много премеждия и перипетии.
ЩУРОТИЯ - вършиш ли насън, може да изпаднеш в заблуда. Друг ако върши щуротии, въздържай се от необмислени действия и прибързани постъпки.
ЩЪРКЕЛ - ако видиш насън, пази се от загуби и кражби. Ако кацне на къщата ти, ще се задомиш или ще имаш бебе. Ако си хванал щъркел, ще живееш с човека, когото обичаш. Ако щъркели кръжат над тебе, ще постигнеш желанията и копнежите си. Ловиш ли щъркели насън, ще си търсиш любовник или любовница. Щъркели в гнездо с малки щъркелчета са знак за много семейни радости. Ако сънуваш, че щъркел хвръкне от гнездото си, ще загубиш любовта на някого. Мъртъв или убит щъркел в съня е знак за загуба на имущество или на домашно разбирателство. Празно щъркелово гнездо е предсказание, че скоро някой близък ще замине или ще напусне семейството.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:18

Ъ


ЪГЪЛ (виж РЪБ) - на къща, на улица или на стая сънуваш ли, наяве ще извоюваш предимство, преднина пред съперниците си. Ако видиш себе си в ъгъла на стая, значи противниците ти ще те уважават и ще се страхуват от тебе. Ако се криеш в ъгъла, ще чуеш лъжливо любовно признание. Стая без ъгли в съня означава, че не бива да се доверяваш на никого. Ако чертаеш или мериш ъгли, ще защитаваш позициите си от чужди посегателства.
ЪПГРЕЙД - на компютъра си правиш ли насън, наяве добре ще инвестираш, ще повишиш шансовете си за успех и печалба.
ЪПЕРКЪТ - ако нанасяш или получаваш в съня си, ще ти се наложи да водиш изтощителни борби с най-близките си.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:18

Ю


ЮБИЛЕЙ, ЮБИЛЯР - ако честваш на някого или ако ти си юбиляр в съня си, ще се радваш на почит и уважение от околните, с чест и достойнство ще доживееш дълбоки старини.
ЮГ, ЮЖЕН - сънуваш ли, че пътуваш на юг, скоро ще се почувстваш сигурен и защитен. Ако насън си в южна страна, предстоят ти горещи страсти. Ако духа южен вятър, пази се от остри заразни болести.
ЮДА - себе си ако сънуваш в тази роля, ще те предаде някой от близките ти. Ако в съня ти по някакъв начин присъства образът на Юда, значи си прекалено недоверчив, а е по-добре да се вслушаш в съветите на доверените си.
ЮЗДА (виж ВПРЯГ, КОН) - купуваш ли насън, ще напуснеш родината си. Ако държиш юзди в ръцете си, няма да се справиш с работата си достатъчно успешно. Ако слагаш юзда на животно, ще те натоварят с работа, която не ти е по сърце, но ще натрупаш полезен опит.
ЮЗИНА - в съня ти е знак за скрити дарби или способности, които трябва да изявиш и да използваш.
ЮЛАР (виж КОН) - ако носиш в съня си, наяве ти предстоят сериозни пречки и трудности. Ако успееш да го сложиш на кон, ще преодолееш препятствията и спънките по пътя си.
ЮЛИ - месец в съня предвещава дълго приятелство с наскоро срещнат човек.
ЮМРУК - че свиваш или удряш някого с юмрук, сънуваш ли, наяве ти предстои скарване, кавга. Ако насън те ударят с юмрук, неоснователно ще се разсърдиш на приятел. Ако гледаш юмручен бой, ще имаш затруднения в работата си, може да загубиш пари заради необмислени постъпки.
ЮНАК (виж ГЕРОЙ) - ако видиш в съня си, ще получиш изгодно предложение, ще се радваш на успех. Ако ти си юнак, най-вероятно ще претърпиш сериозен финансов удар, ще преживееш критичен период.
ЮНГА (виж МОРЕ, МОРЯК) - ако си насън, предстои ти пътешествие. Ако видиш юнга, ще се влюбиш в непознат/а.
ЮНЕЦ, ЮНИЦА - да сънуваш, е добър знак: ще се радваш на добро здраве и на многобройни успехи, защото моментът е подходящ да се изявиш и да докажеш способностите си. Ако галиш юнец или юница в съня си, ще имаш добри и верни приятели. Ако животното умре или ако го колиш, ще се провалиш в някаква работа.
ЮНИ - месец в съня ти е обещание за извънредни постижения в работата ти. Ако обаче природата или обстоятелствата не са такива, каквито обикновено са през юни, значи ти предстои дълъг период на сърдечна тъга. Ако сънуваш месец юни през зимата, скоро ще се впуснеш в необмислена любовна авантюра.
ЮНКЕР (виж КАДЕТ) - ако се сънуваш, напразно ще похабиш силите и енергията си в безсмислени пререкания и свади. Ако насън видиш юнкер, ще обидиш приятел с недоверието си или с несдържани думи и прибързани реакции.
ЮНОША (виж МЛАД, МОМЧЕ) - сънуваш ли се, ще чуеш добри думи за себе си. Ако видиш юноши в съня си и им завиждаш за младостта, наяве ще се опиташ да подновиш старите си занимания или да съживиш отдавна изоставени планове.
ЮПИТЕР - в съня е знак, че предстоят недоразумения и конфликти, предизвикани изцяло от добри намерения, които по стечение на обстоятелствата ще се превърнат в непреодолими препятствия.
ЮРГАН - ако сънуваш, чакат те приятни изненади, успехи и радости. Ако е стар и мръсен, ще имаш проблеми в дома и семейството си. Ако юрганът ти гори, може да загубиш голямо състояние. Ако купуваш или шиеш юрган, ще сключиш изгодна сделка. Ако переш или изтупваш юргана си, значи сам пропъждаш щастието си.
ЮРДЕК, ЮРДЕЧКА (виж ГЪСКА, ПАТИЦА) - в съня предвещават парични печалби. Ако птиците те нападат, ще имаш дребни парични разходи или загуби. Ако плуват, ще се радваш на финансово спокойствие, ако летят - ще получиш повишение, а ако сънуваш юрдек и юрдечка с малки юрдечета, ще се радваш на разбирателство и берекет в семейството.
ЮРИСТ, ЮРИСКОНСУЛТ (виж АДВОКАТ, ПРАВО, ПРАВИСТ) - в съня са предупреждение за повече внимание във финансови дела, при боравене с пари или скъпоценности.
ЮТА (виж ВЛАКНА, ВЪЛНА, КОНОП, ПАМУК, ТЪКАН) - видиш ли насън, ще се заемеш с непривична или слабо позната работа, със задачи, които не са по специалността, уменията или способностите ти.
ЮТИЯ - да видиш насън, е знак за успех в трудна или опасна работа. Ако гладиш с нея, ще се набъркаш в чужди дела. Ако се опариш от нея, чака те раздяла. Ако изгориш нещо с ютия и много се ядосваш в съня си, наяве ти предстои благоприятна промяна, бизнесът ти ще потръгне.
ЮФКА - че купуваш, точиш, печеш, готвиш или ядеш, сънуваш ли, наяве ще успееш без чужда помощ в работата си. Ако някой ти дава юфка, ще потърсиш съвет или сътрудничество.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Schatzе on Сря 18 Юни 2008, 11:19

Я


ЯБЪЛКА - “да видиш в съня, си е добър знак: обикновено се свързва със сексуални преживявания. Ако я ядеш, ще се радваш на здраве и щастие. Ако ядеш червена и сладка ябълка, предстои ти дръзка любовна авантюра, а ако е кисела или неузряла - кавги и неразбирателство в семейството или с любимия. Ябълки береш ли, ще натрупаш опит и познания, крадеш ли ги, ще те преследва стар любовник/любовница. Ако купуваш ябълки, ще се сдобиеш с добри приятели, а ако ги продаваш, ще ухажваш някого. Ако насън ти дават ябълка, ще се сгодиш; ако е неузряла, ще сключиш брак по сметка. Ако сънуваш узрели ябълки на дървото, ще имаш сплотено и многочислено семейство. Ако белиш ябълки, ще се простиш с някаква любовна надежда. Ако ядеш печени ябълки, чакат те много радости, благополучен брак, разбирателство. Ако изтървеш или загубиш ябълка, ще загубиш приятел или любим. Ако насън видиш цъфнало ябълково дърво, предстои ти чиста, невинна, платонична любов. Ако се качваш на ябълково дърво, ще си придирчив, ще поставяш много високи изисквания пред бъдещия си любим/любима.”
ЯВКА (виж СРЕЩА). -
ЯВЛЕНИЕ, ЯВЯВАНЕ - ако нещо или някой твърде неочаквано, необяснимо или нелогично ти се яви насън, ще чуеш важна новина или ще срещнеш важен човек. Значението, тълкуването и последиците на подобно явяване зависят от съпътстващите подробности на съня.
ЯВОР - ако видиш или докоснеш насън, наяве ще се влюбиш или ще се ожениш. Ако го отсечеш, ще страдаш от несподелена любов, ще пропадне бракът ти.
ЯГОДА - сънуваш ли ягоди, чака те неимоверно щастие. Ако ги береш и ядеш, ще изживееш истински наслади в любовта. Ако са горски ягоди, предстои ти голям късмет. Ако са гнили или развалени, старо приятелство ще се помрачи или ще охладнеят чувствата ти към отдавнашен интимен партньор. Ако садиш, поливаш или плевиш ягоди, ще имаш многобройни грижи, няма да получиш това, което очакваш или са ти обещали, и ще се тревожиш за по-стари хора. Ако береш зелени ягоди, чакат те незначителни неприятности. Ако купуваш ягоди, ще имаш успешни търговски сделки. Ако насън ядеш сладко или компот от ягоди, предстои ти женитба. Цъфнали ягоди са знак за предстояща тежка болест.
ЯГУАР - ако сънуваш, наяве някой близък човек тъгува по теб. Ако убиеш ягуар или видиш мъртво животно в съня си, чувствата на този човек към тебе ще охладнеят, ще бъдеш разлюбен.
ЯД, ЯДОСАН - ли си насън, чакат те неприятности в дома или работата си. Ако изпитваш силен яд, ще те измамят в предстоящи сделки, ще имаш врагове.
ЯДЕНЕ, ЯДЕШ (виж ХРАНА) - ли насън, означава благополучие в работата ти. Ако ядеш с апетит, ще успееш в започнатото, ако яденето е с нежелание или без апетит, наяве ще срещнеш трудности и спънки в делата си. Ако сънуваш как други ядат, ще трябва да се постараеш повече в службата. Ако видиш маса, отрупана с храна, значи чрез упорита работа ще постигнеш успехите си.
ЯДЕЦ - в съня ти е предсказание за изненадваща придобивка или печалба. За комарджиите, авантюристите и любителите на риска предстои добро време, изпълнено с успехи и вълнуващи преживявания. Ако хващаш на ядец, съдбата е на твоя страна във всичките ти начинания.
ЯДКА - ако ядеш ядки насън, наяве ще постигнеш рядък успех, ще подобриш рекорд или ще се добереш до значителни висоти в работата си. Ако чупиш черупкови плодове и вадиш ядките им, ще се радваш на изключително здраве или ще оздравееш (за болните).
ЯДОВЕ - имаш ли насън, наяве те очаква безгрижен, необременен и спокоен живот.
ЯДРО, ЯДРЕН РЕАКТОР, ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ - в съня е знак, че си се захванал с опасна работа, която може да ти навлече сериозни неприятности, шансовете ти за успех са незначителни.
ЯЗ (виж ВИР). -
ЯЗВА - че имаш, ако сънуваш, дълго време ще те човъркат съмнения и подозрения. Ако тялото ти е покрито с язви, трябва да си признаеш, че над главата ти са надвиснали сериозни проблеми и е време да се заемеш с тях.
ЯЗДИШ (виж ЕЗДА) - ли насън, чакат те успехи, благополучие, охолен живот. Колкото по-силен, бърз и отбран е конят в съня ти, толкова по-бързо и шеметно ще постигнеш славата си.
ЯЗОВЕЦ - в съня обещава бавен, но сигурен напредък в работата и личните дела.
ЯЗОВИР - да видиш насън, е знак, че ти предстои огромно количество работа. Ако ходиш по язовирната стена, ще намериш лесен начин да се справиш с работата си или ще впрегнеш някой друг да ти я свърши. Ако сънуваш празен, пресъхнал язовир, ще останеш без работа. Ако е препълнен или прелива, ще изтървеш нещата от контрола си.
ЯЙЦЕ (виж БЕЛТЪК, ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА, ГНЕЗДО, ЖЪЛТЪК, МЪТЕНЕ) - ядеш ли насън, ще имаш печалба. Ако купуваш яйца, значително ще се издигнеш в работата или ще подобриш положението си. Ако ги продаваш, чакат те нови придобивки. Ако даваш или ти дават яйце, ще откриеш, че някой е влюбен в тебе. Ако мътиш яйца, тревогите ти ще са напразни. Ако сънуваш кокошка да снася яйце, ще чуеш добри новини. Ако носиш здрави яйца, предстои ти страстна любовна връзка, но ако са счупени, ще имаш проблеми на любовния фронт или пък похожденията ти ще донесат неприятни последици. Ако видиш яйца в гнездо, изненадващо ще спечелиш пари (от лотария, хазарт, наследство). Ако готвиш ястие с яйца, личност от противоположния пол ще прояви специален интерес към теб. Ако видиш как се излюпват пиленца от яйца, радостите и любовта в семейството ти ще са безчет. Ако насън счупиш едно яйце, предстои ти спор, ако счупиш много яйца - загуба. Ако видиш счупени яйца или гледаш как някой чупи яйца, ще те излъжат в любовта, чака те сърдечна тъга. Ако сънуваш развалени яйца, бъди нащрек за измамници. Ако в съня ти те замерват с яйца, ще си навлечеш лоша слава. Ако ти замерваш някого с яйца, ще загубиш имущество, състояние или пък ще отблъснеш нечия искрена любов. Ако крадеш яйца, придобивките ти ще са със съмнителен произход, с неясна трайност и с не особено приятни последици. Яйчени черупки в съня означават, че напразно ще се радваш на печалбите или любовното си щастие. Ако стъпваш по яйчени черупки, ще водиш охолен, но празен, безцелен живот.
ЯЙЧНИЦИ (виж ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ, ПОЛОВИ ОРГАНИ, СЕКС) - ако сънят ти е свързан с
болни или възпалени яйчници, значи изпитваш известна несигурност, страх или сексуален дискомфорт със сегашния си интимен партньор.
ЯК, ЯКОСТ - ако най-характерното в съня ти са изненадата и учудването от якостта на нещо или на някого, ще се чувстваш слаб и безпомощен в елементарна ситуация, няма да смееш да вземеш самостоятелно решение.
ЯКА - ако шиеш или гладиш, а също ако закопчаваш яката на дрехата си насън, ще присъстваш на светско събиране. Ако носиш дреха без яка, ще попаднеш сред непознати. Мъжка яка в съня е знак за запознанство с мъж, а дамска якичка - за приятелство с жена. Петно на яката си сънуваш ли, ще бъде опетнено доброто ти име.
ЯКЕ (виж ВРЪХНИ ДРЕХИ, ДРЕХА). -
ЯЛОВ (виж СТЕРИЛЕН) - сънят е знак за неуспешни дела, за липса на късмет и резултати в работата, за провал на плановете, но също така може да предвещава скорошно зачеване, предстояща бременност.
ЯМА - копаеш ли насън, наяве таиш лоши намерения. Ако я прескачаш или заобикаляш, ще прескочиш или ще заобиколиш трудности и препятствия в работата си. Ако паднеш в яма, ще попаднеш в капан, ще имаш неприятности и проблеми. Ако затрупваш или покриваш с нещо ямата, трябва да се пазиш, защото лесно може да се поддадеш на измама.
ЯМУРЛУК - че носиш, сънуваш ли, ще се радваш на спокойствие, разбирателство с околните и почит в семейството. Ако купуваш нов ямурлук, ще започнеш нова престижна и доходна работа. Ако загубиш ямурлука си, ще загубиш доверието и уважението на близките си. Ако спиш с ямурлука си или го сгъваш и пъхаш в торба, значи те чака път.
ЯНТАР (виж КЕХЛИБАР). -
ЯНУАРИ - месец да сънуваш през лятото, е знак, че ще изпаднеш в заплетена ситуация. Ако сънят е през януари, в следващите дни ще си обкръжен от неприятни или нелюбими хора.
ЯПОНИЯ, ЯПОНЕЦ, ЯПОНКА - в съня е предупреждение да се пазиш от непознати, слабо познати или прекалено любезни хора.
ЯРЕ - ако видиш или галиш насън, предсказва, че скоро ще се сприятелиш с влиятелен човек.
ЯРЕБИЦА - да сънуваш, е предупреждение за двулични хора в най-близкото ти обкръжение. Ако уловиш яребица с голи ръце, любимият /любимата или съпругът/съпругата ще ти изневери или ще те напусне. Ако убиеш яребица в съня си, значи ще простиш изневяра или предателство. Ако стреляш по яребици, но все не улучваш, значи ще ревнуваш. Ако ядеш яребица, тебе ще те ревнуват и това ще ти коства много разочарования.
ЯРЕМ - в пряк смисъл сънят предсказва предстояща трудна, но положителна промяна в общественото ти положение. Ако теглиш ярем, е знак, че често други вземат решение вместо тебе.
ЯРКОСТ, ЯРКА СВЕТЛИНА - ако в съня ти предметите и хората са в ярки цветове или облени от ярка светлина, е знак, че предстоящите събития ще са изключително динамични, полюсни, емоционални и краткотрайни като последици.
ЯРОСТ - изпитваш ли насън, е предупреждение да се пазиш от прибързани действия, да не се поддаваш на емоциите си в работата и сериозно да обмисляш всяка следваща крачка.
ЯСЕН - ако видиш или докоснеш ясеново дърво насън, ще се занимаваш с несериозни работи или ще загубиш време в разговори с безперспективни хора.
ЯСЕН ДЕН - в съня ти е обещание за щастие, разбирателство, хармоничен живот и безхаберие.
ЯСЛА, ЯСЛИ - празни в съня не са добър знак: чакат те бедност и сиромашия. Ако са пълни, ще натрупаш пари или имоти, може да купиш нова къща или да попълниш сметката си в банката.
ЯСЛИ (детски) - ако насън водиш дете в детски ясли или работиш там, ще те въвлекат в мошенически дела, ще шмекеруваш, ще погодиш някому номер или на тебе ще ти погодят номер, ще участваш в някаква дяволия.
ЯСНОВИДЕЦ, ЯСНОВИДКА, ЯСНОВИДСТВО (виж ГАДАЕНЕ, ГАДАТЕЛ, ПРОРОК) - ако сънуваш, че си ясновидец или посещаваш ясновидец, за да ти предскаже съдбата, ще се опиташ по непочтен начин да спечелиш или да преминеш изпитание. Ако жена сънува себе си като ясновидка или че е женена за ясновидец, значи ще се колебае между двама ухажори. Ясновидство, гадаене и пророкуване в съня ти са свързани с много и разнообразни неблагоприятни обстоятелства в работата или социалното положение.
ЯСПИС (виж СКЪПОЦЕНЕН КАМЪК) - ако видиш, купуваш, подаряваш или ти подаряват насън, наяве ти предстои дълго приятелство или споделена любов.
ЯСТИЕ - хубаво и вкусно сготвил ли си насън, е обещание за печалба или успех в работата. Ако гледаш различни ястия или опитваш от тях, ще водиш разнообразен и охолен живот.
ЯСТРЕБ - да сънуваш високо в небето, е предупреждение да не се доверяваш дори на най-близките си приятели и да не рискуваш в хазартни игри. Ако каца на ръката ти, внезапно ще получиш голяма сума пари или ще ти се отвори рядка възможност за преуспяване в работата. Ако ястребът е стиснал в ноктите си плячка, е предупреждение да се пазиш, защото е възможно злонамерени колеги или нелоялни партньори да измъкнат изпод носа ти най-изгодните ти сделки или да ти отнемат работата. Ако насън стреляш по ястреб, ще се съревноваваш с достоен и почтен съперник. Ако го застреляш, ще набедиш невинен човек. Ако браниш деца или дребни животни от ястреб, значи ще се сражаваш, за да защитиш интересите си.
ЯТАГАН - да видиш или да носиш насън, значи, че ще участваш в рискован бизнес със слаби изгледи за успех и печалба, и предупреждава да не се намесваш в чужди опасни, доста изострени отношения.
ЯТАК - че си, ако сънуваш, наяве ще се захванеш с работа, която ще криеш от другите, ще се отдадеш на тайно хоби или ще се впуснеш в извънбрачна авантюра. Ако имаш ятак, значи ще разчиташ на чужда помощ, сводничество, сватовничество или ще потърсиш услугите на съмнителен посредник.
ЯТО - ако в съня ти ятото се приближава, ще научиш наистина важни вести. Ако се отдалечава, ще пропуснеш важно съобщение или ще се разминеш с дългоочакван гост. Ако сънуваш ниско кръжащо на едно и също място ято, значи да изчакаш - нито да приемеш, нито да отхвърлиш отправените ти предложения. Ако видиш няколко различни ята, опитай се да получиш информация за настоящата ситуация и за положението на нещата около тебе от няколко независими източника.
ЯХАНЕ, ЯХАШ - ли хубав кон насън, ще се радваш на успехи и обществено признание. Ако яхаш магаре или катър, репутацията ти ще пострада.
ЯХНИЯ (виж ХРАНА, ЯДЕНЕ) - гореща ако ядеш насън, ще имаш сериозни проблеми и ядове в работата си. Ако готвиш яхния, ще диктуваш волята си в семейството.
ЯХТА (виж КОРАБ, ЛОДКА, ПАЛУБА, ПЛАТНО и др.) - да видиш насън, предвещава радост. Ако пътуваш с нея, е символ на финансови успехи. Ако яхтата е с издути бели платна, ще успееш да реализираш мечтите и желанията си. Ако си на яхта и морето е бурно, може внезапно да загубиш пари. Ако правиш, поправяш или купуваш яхта, ще сключиш изгодна сделка и съдбата ще покровителства финансовите ти операции и сделките с недвижими имоти. Ако яхтата е поела курс в открито море, постарай се да стоиш далеч от вихъра на събитията, потърси спокойствие и усамотение. Състезание с яхти ако гледаш в съня си, моментът е подходящ за съставяне на дългосрочни планове, а ако участваш в регата, имаш реални шансове да победиш конкурентите си. Ако насън яхтата е на пристанище, ще се занимаваш с обзавеждане на жилище.

_________________
1*Обмислете, Структурирайте, Помислете добре какво е вашето питане!
2*Опишете ПОДРОБНО, какво желаете да се случва, НО НЕ РАЗБИРАЕМО САМО ЗА ВАС! ПОЗДРАВИ!!!
3*Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.
4*Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове от форума или други лица.
5*Забранява се публикуването на всяка нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането и чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Schatzе
Schatzе
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

alert Re: Съновник - какво означават нашите сънища

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите