Xerox GlossMark предлага нови нива на защита на документите

Go down

Xerox GlossMark предлага нови нива на защита на документите Empty Xerox GlossMark предлага нови нива на защита на документите

Писане by bambolina on Сря 01 Апр 2009, 21:54

Xerox GlossMark предлага нови нива на защита на документите 219511
Корпорация Xerox пуска на пазара нов софтуерен пакет - GlossMark plus Creation Suite 1.3. Комплектът включва инструменти за възпроизвеждане на различни печатни ефекти, които могат да бъдат използвани както за защита на важни документи, така и за създаване на уникални дизайнерски печатни продукти. Новият софтуерен пакет разширява предлагания спектър софтуерни инструменти за печат на специални ефекти с машини от индустриалния клас.

Специалистите в Xerox в течение на няколко години разработват технологии, които позволяват повишаване степента на защита на документите без значително увеличение на разходите за печат. GlossMark plus Creation Suite включва Xerox технологиите GlossMark, CorrelationMark и InfraredMark.

Технологията GlossMark позволява отпечатване на защитни изображения, наподобяващи холограмните, без да са необходими специален тонер или хартия. Благодарение на промяната на пречупване на светлината в повърхностния слой на изображението се създава специален визуален ефект - скрито изображение, което се забелязва само при промяна на ъгъла на светлината. Подобно на водния знак, ефектът GlossMark може да се види без употребата на допълнителни устройства, но пък е невъзможно да бъде изтрит или премахнат, нито да бъде сканиран или копиран.

CorrelationMark е технология за защита на документи срещу фалшифициране. Отпечатаните с нея текст и други графични изображения могат да бъдат видяни само с помощта на специален прозрачен ключ-матрица. Ефектът може да бъде постигнат с помощта и на цветно и на монохромно Xerox оборудване.

InfraredMark позволява отпечатването на текст или изображение, невидими при дневна светлина, които се проявяват само при излагане на инфрачервена лампа или наблюдаване през уеб-камера. Ефектът може да бъде постигнат с помощта на стандартен тонер.
Създадените с помощта на GlossMark plus Creation Suite специални ефекти спомагат за бързото идентифициране на оригинални документи и предотвратяването на тяхното фалшифициране чрез съвременно оборудване (скенери или копири). Съчетаването на няколко ефекта за защита надеждно гарантира уникалността на пропуски, билети, сертификати, ваучъри, сертификати, квитанции, дипломи, застрахователни полици и други ценни документи. Специалните ефекти за печат на Xerox помагат за привличане на допълнително внимание към маркетингови материали или документи за пряко разпространение, които значително се отличават от конкурентните с ефектно графично оформление. Влагането на специални ефекти не налага допълнителни обработки след отпечатване и не повишава себестойността на документа.

Софтуерният пакет GlossMark plus Creation Suite, програмиран за дигитални принтери и индустриални Xerox машини, е съвместим с операционните системи Windows XP и Vista. Комплектът се интегрира напълно и с инструменталния набор за печат на променливи данни Xerox FreeFlow VI Suite. Бързият, семпъл и степенуван работен процес, съчетан с интуитивен интерфейс, позволява на потребителите да създават лесно разнообразни печатни и маркетингови материали със специални ефекти.

Xerox GlossMark предлага нови нива на защита на документите 5b8557f332


www.actualno.com
bambolina
bambolina
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите