Телешка или агнешка чорба
Страница 1 от 1
Телешка или агнешка чорба
Продукти: | |
500 г месо (телешко или агнешко) 1 к.ч. олио 1 к.ч. ориз или фиде половин кофичка кисело мляко 1 яйце 1 морков магданоз черен пипер сол 1 с.л. лимонов сок или оцет | |
Начин на приготвяне: | |
Измитото и нарязано месо се залива с хладка вода и се оставя да ври, докато месото поомекне. Прецежда се бульона и се пуска е него месото, добавят се нарязаният морков, черен пипер, сол и олио и пак се оставя да ври до сваряването на на месото, след това се добавя измития ориз, като омекне се прави застройка от разбитото яйце в киселото мляко и лимоновия сок. Ръси се с магданоз. |
http://vkusnotiiki.net
sa6ito- упорит
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|