Мама Завинаги форум
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

+15
styyni
silvenaiv
petia_18
galea
mimi_dani
maggi
Мисис *Здраве*
desimon
Lindzi
Dani
mamazavinagi
gerito_81
cvetiiv
teqnstal
Schatzе
19 posters

Страница 3 от 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by Lindzi Пон 08 Юни 2009, 16:06

Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by Lindzi Сря 10 Юни 2009, 14:13

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 21
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 22
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 23


КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 25


КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 27
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 28
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 29







КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 11
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 12
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 13
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 14
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 15
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 16
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 17
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 18
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 19
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 20
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 1



КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 3
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 4
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 5

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 7
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 8
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 9
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 10
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Лебеди в малиново езерце с карамелена клетка

Писане by Lindzi Сря 08 Юли 2009, 11:23

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Thumb_1246387678
Продукти:

За пареното тесто

1 ч. чаша прясно мляко или вода
щипка сол
1 с. лъжица захар
2 с. лъжици масло
2 ч. чаши брашно
4 яйца

За пълнежа

1 и ½ чаша прясно мляко
1 ч. чаша захар
4 жълтъка
1 к. чаша брашно
1-2 лъжици масло
1-2 пакетчета ванилия

За клетката

1 ч. чаша захар
2-3 лъжици вода

За малиновия сос

200 гр. пресни или замразени малини
100 гр. сладко от малини
1 к. чаша захар


Начин на приготвяне:

Сложете млякото в дълбока тенджера на умерен котлон.
Добавете солта, захарта и маслото, когато се разтворят, добавете брашното, може наведнъж.

Оставете за малко на котлона, за да се сгъсти тестото, трябва да има консистенцията на мек пластелин.

Сложете в блендер и разбийте за две минути, след това добавете яйцата. Разбърквайте, докато стената на хомогенна смес.
Изсипете тестото в шприца.
Оформете телцата на лебедите.
С помощта на по-малък шприц или отрязаното връхче на найлонова торбичка оформете главите и шиите на лебедите.

За крема за пълнежа

Сложете млякото на котлона в подходящ съд.
Разбийте брашното и жълтъците в дълбоко купа, добавете топлото мляко и разбъркайте добре, за да не станат бучици.
След това върнете на котлона, за да не мирише брашното на сурово.
Варете минута-две. Когато се поохлади, добавете маслото и бъркайте докато сместа го поеме. Накрая добавете ванилията. Може да замените с бита сметана. Оформете лебедите.
Клетката направете по следният начин.

Сложете 1 чаша захар и малко вода на котлона, така ще се карамелизира постепенно.
Вземете една голяма купа и я намаслете.
Върху нея, на тънка нишка „Изплетете” клетката.

Пригответе соса от малини в блендер, като разбиете добре продуктите захарта, пресните малини и малиновото сладко, по желание, може да прецедите, за да не остават зрънца.

Аранжирайте десерта, като в голям поднос сложите на дъното малиновият сос, върху него подредите лебедите, а отгоре поставите карамелената клетка.

http://vkusnotiiki.net
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Желирани яйца

Писане by mimi_dani Пон 20 Юли 2009, 12:41

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 R11359UBABYN74447КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 R11359UBABYN63387КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 R11359UBABYN66912КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 R11359UBABYN18431Автор:BABY


Необходими продукти:
* 10 бр. яйца
* по 1 бр. червена и жълта чушка
* шунка или колбас по избор
* 6-7 бр. маслини
* царевица
* грах или кисели краставички
* 2 с.л. желатин
* 400 мл бистър пилешки бульон или друг на вкус
* магданоз

Начин на приготвяне:

Желатина се залива със 100 мл хладка вода. Яйцата се пробиват от по-широкия край малко и оставяме вътрешността на яйцето да изтече, след което внимателно изплакваме черупките с вода. Чушките се нарязват на много ситно, маслините, шунката и киселите краставички също. Магданоза се накъсва на листа и във всяко яйце се слага по 1 или 2 листенца и от останалите продукти по малко. В горещия бульон се прибавя накиснатия желатин и във всяко се яйце се слага от бульона, докато се напълни. Оставят се в хладилника или на студено за 1 нощ, след което се маха черупката.


Източник
mimi_dani
mimi_dani
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Картофени рози

Писане by mimi_dani Пон 20 Юли 2009, 15:29

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 R8243ubabyn16402.thКАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 R8243ubabyn43965d.thКАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 R8243ubabyn99639n.thКАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 R8243umagi71n73584.thАвтор:BABY
Необходими продукти:
картофи
олио за пържене
сол
клечки за зъби

Начин на приготвяне:
Картофите се измиват с четка и се нарязват на много тънки филийки с кората като за чипс. Посоляват се и се оставят за половин час да омекнат. Поставят се на кухненска кърпа да се отцедят. Взема се едно по-малко кръгче и се свива на фунийка. Още едно кръгче върху него, като средата на второто да попада върху съединението на първото. По същия начин трето кръгче. Използват се от 3 до 5 резенчета картофи. С клечка за зъби се хващат в долния край с промушване. Когато всички рози са готови се пускат в загрялата мазнина с отворените листенца надолу. След 15-20 секунди се обръщат. Вадят се на хартия да поеме мазнината и се изваждат клечките. Розите могат да се поднесат с рулца от пресни краставици, пълни с картофено пюре и майонеза или млечна салата.

Източник
mimi_dani
mimi_dani
спечелен за каузата
спечелен за каузата


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by maggi Чет 17 Сеп 2009, 14:40

Lindzi написа:Красотии в чинии! - това е албумче със снимки на една дружка, която сама ги прави! Можем да взимаме идеи!
Ето това ме вдъхнови много и си направих и аз албум с моите вкуснотийки:

ВКУСОТИИТЕ НА МАГИ
maggi
maggi
Администратор
Администратор


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by Lindzi Съб 10 Окт 2009, 14:26

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Showimg.php?filename=cb_513812
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1160280
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 006364499
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 1185893911_13656
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362422КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362424
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362423КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362428
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362425КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362432
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362430КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362429КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 004362431
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 1161556800_6155

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 2006_0415bunnyinacup0002

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 34257395232327Ffp463Dot3E2323A3D968

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Kugu

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Cilekwp

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Chocolate20Ganache20Tart203

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 008-2

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Tartelettes3

Интересен начин за поднасяне на палачинка:
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 B24c3693
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Украса за торти

Писане by Lindzi Вто 13 Окт 2009, 23:53

Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Трансфер

Писане by Lindzi Вто 13 Окт 2009, 23:57

как се прави трансфер: http://community.webshots.com/album/111071540UEhrpE

Маслен крем - подходящ за трансфер:

1/2 чаша твърд маргарин
1/2 чаша масло
1с.л ванилия
4 чаши пресята пудра захар
2 с.л. прясно мляко

С
миксер се разбиват маслото и маргарина. Прибавя се ванилията и
постепенно се прибавя захарта - чаша по чаша. Бие се на средна степен,
като е добре да разбърквате покрай стените и на дъното. Когато захарта
е добре разтворена, сместа изглежда доста суха. Тогава прибавяме 2
лъжици мляко и отново разбиване докато стане пухкава и гладка сместа.
Покрива се с навлажнена кърпа, до използването. Ако няма да използвате
веднага, съхранявайте в хладилник(макс. 2 седмици). Преди използване
разбийте отново. Може да се оцвети по желание.
Това е рецептата за основен маслен крем взета от Cake central!

Това
обаче което използват тук е глазура, която се прави от еднакво
количество крем и царевичен сироп(мисля че може да се замести с течна
глюкоза). Разбърква се внимателно и консистенцията, трябва да е подобна
на мед. след това се пълни фунийка и се използва.

Човека пише, че е необходимо много малко количество. За червените части е използвал около 2 с. лъжици.

Трансфер
може да се направи за по-лесно и само с шоколад. Като при разтапянето
на тъмният шоколад прибавете малко масло, но при белия само топло
прясно мляко.


Ето по-подробно описано за трансфера:

Копирате
си картинка от Интернет(най-добре черно-бяла и в подходяща големина),
принтирате, пъхвате я в канцеларски джоб. Мазвате му малко масло или
маргарин(колкото да не залепне шоколада) и с разтопен на водна баня
тъмен шоколад + малко масло, правите контурите. Те не трябва да са
много тънки, нито много дебели. Пълните фунийка от хартия за печене и
внимателно обкантвате всички черни линии на картинката(колкото е
по-малко детайлна картинката, толкова по-добре). Гледайте да не
прекъсвате линията и да остава плътна линия. Слагате в хладилника за да
се стегне и си подготвяте белия шоколад за запълване на картинката. Аз
разтопявам на най-ниската степен на микровълновата, като от време на
време разбърквам, докато се получи гладка глазура. Не използвайте
гелови бои(при тях няма наситеност на цветовете, когато се смесят с
шоколада), а само на прах, които сте разтворили в няколко капки топло
мляко. След това пълните пак фунийка, но ако детайлите са по-големи
няма нужда от малко отворче, режете направо около 1 см. Внимателно
изпълвате всички детайли на картинката с различните цветове оцветен
шоколад, като внимавате да е равномерно и не много тънко и да не
остават незапълнени дупчици.( Не се притеснявайте ако зацапате тъмния
шоколад - картинката от другата страна си остава хубава, вие гледате
работната страна) След това оставяте в хладилника да се
стегне(най-добре поне 4-5 часа). Правите си тортата и я покривате или с
крем, или с някакво захарно покритие и когато е готова или внимателно
отлепяте картинката и я обръщате върху тортата(забележете, трябва да е
нагоре страната, която е била залепена за фолиото) или направо с
фолиото обръщате, махате и готово. После доукрасявате както искате.

Важно за шоколадовия трансфер:
1. Шоколадовия трансфер най-лесно се отделя когато е правен върху пекарска хартия
2.
На белия шоколад е добре да не се добавя нищо, но ако се наложи се
слага малко топло мляко (! Не прекалявайте с млякото, защото от него
шоколада не стяга и трансфера няма да ви се отлепи добре)
3.
Винаги рисувайте в/у огледалния образ на избраната картинка, за да
стане същата като оригинала, когато се обърне в/у тортата.

Шоколадов трансфер директно върху тортата:
http://www.kagekonen.webbyen.dk/vishjemmeside_privat.asp?mode=top_frame&id=631470&side=&webside=4234688

На
подложка от марципан(в случая) или някакъв подобен чаршаф, прилагаш
рисунката и с карфичка започваш да правиш дупчици в картинката и
марципана(така се свалят кройки). После без да махаш картинката,
поръсваш с какао, махаш внимателно картинката и на марципана се
обявяват кафявите точки. Внимателно минаваш с разтопен черен шоколад и
трансфера ти е готов. Не знам само, какво използват за запълване, но
сигурно е пак оцветен шоколад. Но май там има рецепта за запълващата
смес. След това запълваш и слагаш в хладилника да се стегне. Така
транфера е готов и го слагаш на тортата.

Ето и линкове с картинки подходящи за трансфер:

http://www.peppitext.de/WiCo1/index.html
http://www.coloring-page.com/
http://www.coloring.ws/coloring.html
http://www.snally.de/malvorlagen.htm
http://www.nicoles-funworld.de/windowcolor/malvorlagen.php
http://www.nicci.de/wico-disney.htm
http://www.kubesova.cz/omalovanky_odkazy
http://www.basteln.machtspass.com/wico_malvorlagen.htm
http://cathycreatif.free.fr/modeles.php
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Фигурки от цветя за торти и сладка

Писане by Lindzi Вто 13 Окт 2009, 23:59

Цветя

Разни цветя
Фрезия
Лилиум
Момина сълза
Арум Лилия и Кала
Карамфил
Теменужки
Лале
Теменужка
Цвете-лилиум
Желатинови цветя

http://www.womanshobby.net/forum/index.php?showtopic=4456 - 3 начина за изработка на розички
http://www.ladycakes.com/fondant_rose.htm - изработка на розичка (En)
http://www.meilleurduchef.com/cgi/mdc/l/fr/recettes/rose_ill.html (Fr)- как се правят рози
http://www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=2883 - рози от шоколад (Rus)
http://www.cook-talk.com/forum/index.php?showtopic=2458&st=0&p=37333&#entry37333 - листенца на лилия (трябва регистрация) (Rus)
http://www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=1193 - изработка на цветя и кошница от маслен крем (Rus)
Ваза

Видеа:

Орхидеи-видео
http://www.wilton.com/decorating/basic/rose_video_56.cfm - видео за правене на розички от маслен крем (Rus)
http://uk.youtube.com/watch?v=XdX2LHCRYjg&feature=relatedЗахарните орхидеи на Scott Clark Woolley
http://uk.youtube.com/watch?v=dN_kpoRXX3c&feature=relatedТропически цветя от Scott Clark Woolley
http://uk.youtube.com/watch?v=yaBnwLZEpQgЦветя от Scott Clark Woolley
http://uk.youtube.com/watch?v=F16zIlOC_a4 Градински цветя от Scott Clark Woolley
http://uk.youtube.com/watch?v=Q80PrMjhn64Демо на тичинки и цветя от Scott Clark Woolley
http://uk.youtube.com/watch?v=Ka-2RgcjU-AДемо на цветя от Scott Clark Woolley
http://uk.youtube.com/watch?v=gUDlc23TqLE&feature=relatedРозички от фондан – 1 част
http://uk.youtube.com/watch?v=oUHRiJGxwNY&feature=relatedРозички от фондан – 2 част
http://uk.youtube.com/watch?v=c6teAcewmZY&NR=1Розичка с формичка-цвете от фондан
http://uk.youtube.com/watch?v=Iyuhk1oJifMДръжки и листа от фондан
http://uk.youtube.com/watch?v=3ioopqzPiQY&NR=1Оцветяване на готови цветя от фондан
http://uk.youtube.com/watch?v=xKNgdQBTmiUЛиста от фондан – Изработка и оцветяване.
http://uk.youtube.com/watch?v=ntXHIiU3VPI&feature=related Малки цветя от фондан
http://uk.youtube.com/watch?v=mcIdjT5J2oY&feature=relatedЦветя от фондан.
http://uk.youtube.com/watch?v=C2MIavkldzo&feature=related Кала от фондан
http://uk.youtube.com/watch?v=z14OOtF1VoA&feature=relatedКоледна звезда от крем.
http://uk.youtube.com/watch?v=nRDIBwiwugM&feature=related Маслени рози с ПОШ/шприц
http://uk.youtube.com/watch?v=I1x2pkILr_g&feature=related Маслени рози
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by galea Сря 25 Ное 2009, 22:44

всичко е много хубаво
galea
galea
начинаещ
начинаещ


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by Lindzi Чет 26 Ное 2009, 16:25

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 029_food++%D0%9D%D0%90%D0%A7%D0%90%D0%9B%D0%9EКАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 031_food++II+PO+REDКАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 025_food++AКАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 024_food++A
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by petia_18 Пон 30 Ное 2009, 13:56

Скоро гледах в новините един майстор по карвинг,беше направил супер неща-елхи,звезди и др.работиТози който го може за мен е уникален талант. dance
petia_18
petia_18
упорит
упорит


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by silvenaiv Пон 30 Ное 2009, 15:33

Момичета, показахте страхотни неща ......супер идеи......за предстоящите хубави празници ще са ни добре дошли... КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 65084 КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 465484 КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 465484 КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 465484
silvenaiv
silvenaiv
VIP- персона
VIP- персона


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Миши яйца

Писане by Lindzi Пон 04 Яну 2010, 10:01

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Thumb_1261467425

яйца колкото ви трябват - от 1 яйце излизат 2 мишки
черен пипер
парченца салам или обелки от краставици (за оформяне на уши и опашка)

Яйцата се сваряват и се разрязват на половинки на дълго. Зърната черен пипер се използват за очи а от другите продукти се оформят уши и опашка.
http://vkusnotiiki.net
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Калинки от чери домати

Писане by Lindzi Пон 04 Яну 2010, 10:02

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Thumb_1261468448

чери домати
маслини
черен пипер

Разрязвате доматите на половинки. От маслините се оформят главите, а от черния пипер-точките. Използват се за украса на салати или сандвичи.
http://vkusnotiiki.net
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Бързи рози за неочаквани гости

Писане by Lindzi Пон 04 Яну 2010, 10:04

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Thumb_1261468291

брашно
сода
сол
водичка колкото ви трябва - това е в зависимост колко тесто ви трябва според гостите
някакъв салам

От брашното, содата и солта се замесва меко тесто. Разточва се и се нарязва на ленти с широчина около 2 см. Салама се нарязва на полумесеци (тънки) и се слага на малки разстояния по лентата. Навива се и се притиска леко да се запечата. Пекат се в умерена фурна. Сервират се върху листа от зелена салата.
http://vkusnotiiki.net
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Къщичката на Хензел и Гретел

Писане by Lindzi Нед 17 Яну 2010, 19:27

Първо се правят шаблони:

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070351После тестото:

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070348

Необходимите продукти за тестото са:
5 чаени чаши брашно
3 яйца
3 ч.ч.мед мед
1/2 ч.чаша кафява захар
1/2 ч.ч. олио или разтопено масло
1 ч.л.сода
сок от половин лимон и малко настъргана лим.кора
канела
млян карамфил
джинджифил
кардамон
От всяка от подправките по около 1-2 ч.л., според вкуса ви.
Изсипва
се содата в меда и едно по едно яйцата, захарта, ост.съставки и накрая
брашното - пресято през сито. Омесва се тестото. Може да се ползва
веднага, а може и да си чака реда в хладилника....
После изрязвате шаблоните от разточеното тесто - разточва се дебела кора върху
добре набрашнена повърхност до получаване лист с дебелина половин см.
Режете медените стени направо върху хартията за печене и с нея ги пренесете в тавата...

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070358

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070363

Изпечените стени на къщата:

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070368

И
дойде ред на най-трудното - конструирането и слепването на къщата.... с
айсинг. С пош намажете ръбовете на стените и постройте къщата,
като я подпирате с чаши до стягането на айсинга.

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070377j
Тук се поставя покрива:

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070381g

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070390

Оставете за час-два да стегне напълно и направете снега по покрива:

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070456
После оформете прозорци и пътечка:

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070498

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070494

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070497


А тук снежен човек:

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070490

елхички :

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070517

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070482

еленчета :

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070545

Сега
вече, къщата е красиво украсена, ухае на канела, мед, кокос, бадеми и
джинджифил, ....Коледата вече е добре дошла !

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 P1070483
Източник
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by Lindzi Чет 28 Яну 2010, 15:30

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 AHR0cDovL3d3dy5pbnN0cnVjdGFibGVzLmNvbS9maWxlcy9kZXJpdi9GVVYvWlJSUy9HNEpOUkM1VS9GVVZaUlJTRzRKTlJDNVUuTUVESVVNLmpwZw==
Lindzi
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Детски сандвичи

Писане by styyni Съб 13 Мар 2010, 12:22

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 519x519КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 519x519КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 519x519КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 519x519КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 519x519КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 519x519КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 519x519
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by styyni Съб 13 Мар 2010, 13:53

Кренвирши - октоподи
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Index.php?action=dlattach;topic=696

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Index.php?action=dlattach;topic=696КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Index.php?action=dlattach;topic=1564
Кравички
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 J1КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 I1

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 A1КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 B1КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 C1КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 D1КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 E1КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 F1КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 G1КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 H1
КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 A4a85d203750
styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by styyni Чет 08 Апр 2010, 08:34

styyni
styyni
властелина на форума
властелина на форума


Върнете се в началото Go down

КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия - Page 3 Empty Re: КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите