Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
+13
mavi
desi borisova
zornica.gencheva
malkata_v87
Dani
vilijov
ment
lusien
Tiny
maggi
Ванчето
Lindzi
styyni
17 posters
Страница 6 от 7
Страница 6 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Бени, заповядай рецептата за варени гевреци със сусам.
Варени гевречета със сусам
- Първо сложи тенджера с вода и 2-3 л мед да завира.
Около 400 г брашно (може и повече, докато стане твърдо тестото), сол-1 ч.л., мая суха 1 ч.л. и около 250-300 мл. вода. Разтваряш маята със солта и топлата вода и после замесваш твърдо тесто Оформяш гевречета и веднага ги пускаш в кипящата вода с 2-3 с.л. мед. От меда във водата стават като гланцирани...И чакаш да се вдигнат (понякога се лепват на дъното и с лъжица ги отлепваш). 2-3 мин на повърхността и после в печката. Можеш да ги намажеш с жълтък и поръсваш със сусам.Стават страхотни.
Варени гевречета със сусам
- Първо сложи тенджера с вода и 2-3 л мед да завира.
Около 400 г брашно (може и повече, докато стане твърдо тестото), сол-1 ч.л., мая суха 1 ч.л. и около 250-300 мл. вода. Разтваряш маята със солта и топлата вода и после замесваш твърдо тесто Оформяш гевречета и веднага ги пускаш в кипящата вода с 2-3 с.л. мед. От меда във водата стават като гланцирани...И чакаш да се вдигнат (понякога се лепват на дъното и с лъжица ги отлепваш). 2-3 мин на повърхността и после в печката. Можеш да ги намажеш с жълтък и поръсваш със сусам.Стават страхотни.
silvenaiv- VIP- персона
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Бени, извинявай за забавения отговор маце, чак сега погледнах в др тема че си питала за моето пиле по провансалски. Рецептата е супер лесна и мн вкусна.
Пилето може да бъде от еднородни порции - примерно бутче или плешка, но аз го направих с половин пиле нарязано на порции.
Пилето се овкусява със суха марината - Пикантина имат за пиле , аз добавих и розмарин.
Пилето се нарежда в тавичката за печене или в гювеч, между месото се нареждат моркови и тиквичка на ивици, по-големи лукчета целички и гъби. налива се 1 каф чашка вода и 1 каф чашка бяло вино, 1-2 сл зехтин и се завива с фолио.Пече се до готовност с фолиото, после се маха за да се получи коричка на пилето.
Аз не слагах допълнително сол, защото в пикантината има достатъчно . Между впрочем ми остана от сухата марината и поръсих подготвените зеленчуци с нея и те също се овкусиха. Абе бързо, лесно и вкусно.
И не забравяйте розмарина. Пропуснах само скилидките чесън/има ги в оригиналната рецепта/
Пилето може да бъде от еднородни порции - примерно бутче или плешка, но аз го направих с половин пиле нарязано на порции.
Пилето се овкусява със суха марината - Пикантина имат за пиле , аз добавих и розмарин.
Пилето се нарежда в тавичката за печене или в гювеч, между месото се нареждат моркови и тиквичка на ивици, по-големи лукчета целички и гъби. налива се 1 каф чашка вода и 1 каф чашка бяло вино, 1-2 сл зехтин и се завива с фолио.Пече се до готовност с фолиото, после се маха за да се получи коричка на пилето.
Аз не слагах допълнително сол, защото в пикантината има достатъчно . Между впрочем ми остана от сухата марината и поръсих подготвените зеленчуци с нея и те също се овкусиха. Абе бързо, лесно и вкусно.
И не забравяйте розмарина. Пропуснах само скилидките чесън/има ги в оригиналната рецепта/
Tiny- спечелен за каузата
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Тини, копвам си тази хубава рецепта да си я приготвя! Мерси!
maggi- Администратор
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Кекс /сладкиш/ с ябълки и орехи
Продукти: 3 яйца, една чаша пълна захар, половин кофичка кисело мляко в което е разтворена една лъжичка сода, олио на око /май е някъде около четвърт чаена чаша/, две чаши и половина брашно в което се слага един бакпулвер и една лъжица канела, 4-5 ябълки нарязани на тънки лентички, орехи по желание около половин или повече чаена чаша.
Преди да започнете да забърквате сместта си включете фурната да загрява, моята е на 180 градуса.
В поредността в която съм написала продуктите се разбива всичко, като всеки продукт се добавя след като добре е разбита сместа със предходния продукт. Когато е разбито добре всичко се прибавят нарязани на тънко пръчици от около 4-5 ябълки /ако са големи може и три/. Аз сложих доста защото става много вкусно. Не ги стържете защото се изгубват във сместа, по добре нарязави на тънки лентички. И счукани орехи по желание за количеството, ако обичате повече слагайте повече, ако не тогава колкото имате. Ако не обичате може и без орехи. Разбърквате всичко само с дървена лъжица и слагате в намаслена и набрашнена кексова форма, или обикновена тавичка. Печете в умерена фурна /на моята това е 180 градуса/, вие си знаете вашите. Идеята е да не се пече бързо, но и да не е много бавно. КОгато е готов вадите от формата, оставяте да изстине и нападате. Да ви е сладко! Ето го и кекса в готов вид:
Продукти: 3 яйца, една чаша пълна захар, половин кофичка кисело мляко в което е разтворена една лъжичка сода, олио на око /май е някъде около четвърт чаена чаша/, две чаши и половина брашно в което се слага един бакпулвер и една лъжица канела, 4-5 ябълки нарязани на тънки лентички, орехи по желание около половин или повече чаена чаша.
Преди да започнете да забърквате сместта си включете фурната да загрява, моята е на 180 градуса.
В поредността в която съм написала продуктите се разбива всичко, като всеки продукт се добавя след като добре е разбита сместа със предходния продукт. Когато е разбито добре всичко се прибавят нарязани на тънко пръчици от около 4-5 ябълки /ако са големи може и три/. Аз сложих доста защото става много вкусно. Не ги стържете защото се изгубват във сместа, по добре нарязави на тънки лентички. И счукани орехи по желание за количеството, ако обичате повече слагайте повече, ако не тогава колкото имате. Ако не обичате може и без орехи. Разбърквате всичко само с дървена лъжица и слагате в намаслена и набрашнена кексова форма, или обикновена тавичка. Печете в умерена фурна /на моята това е 180 градуса/, вие си знаете вашите. Идеята е да не се пече бързо, но и да не е много бавно. КОгато е готов вадите от формата, оставяте да изстине и нападате. Да ви е сладко! Ето го и кекса в готов вид:
Мисис *Здраве*- упорит
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Маги, ето:
Запеканка с праз лук, сирене и яйца
Задушавам нарязан праз лук с мазнинка(с масълце става по-вкусно ) и малко водичка.
Разбивам 3-4 яйца, сирене(колкото повечко- толкова по-добре ),1ч.чаша кисело мляко с 1/2ч.лъжичка сода и 1с.лъжица брашно.
Смесвам задушеният лук със сиренето и яйцата, изсипвам в тава и пека....
Бързо, лесно и много вкусно
Запеканка с праз лук, сирене и яйца
Задушавам нарязан праз лук с мазнинка(с масълце става по-вкусно ) и малко водичка.
Разбивам 3-4 яйца, сирене(колкото повечко- толкова по-добре ),1ч.чаша кисело мляко с 1/2ч.лъжичка сода и 1с.лъжица брашно.
Смесвам задушеният лук със сиренето и яйцата, изсипвам в тава и пека....
Бързо, лесно и много вкусно
silvenaiv- VIP- персона
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
vilijov написа:
Имам една питанка към Бебо - каква е тази запеканка,изглежда супер!
Виле, запеканката я направих така: в йенска тенджера сложих маргарин, майонеза малко, предварително сварено пиле и обезкостено, царевица, запържени гъби, ако имаш салам. За мен запеканката е изчистване на хладилника. Вътре сложих настърган кашкавал, подправки. И залях с прясно мляко и яйца. Запекох около час и нещо докато стане златиста коричка или изкипи млякото. Ако правиш запеканката в тава, слагаш фолио иначе слагаш капака и махаш накрая само за 10-на мин.
Lindzi- SPAMMER
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Мога да кажа само наздраве,изглежда страшно вкусно!
Мерси,ще опитам!
Мерси,ще опитам!
vilijov- спечелен за каузата
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Бени, заповядай....
Фунийки с крем
ПРОДУКТИ:
За тестото:
2 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. кис. мляко
1 ч.л. сода(аз слагам 1 амонячна сода)
1/2 ч.ч. олио
ванилия
брашно-колкото поеме за да се разточи тънка кора(около 600-700гр.)
За крема:
900 мл. прясно мляко
2-3 яйца
6 с.л. брашно
1 ч.ч. захар(аз слагам малко по-малко)
1 с.лкраве масло
ванилия
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Продуктите за тестото се разбиват последователно.Меси се меко тесто.Разточва се на тънка кора и се изрязват ленти с широчина 1,0-1,5см.Навиват се върху фунийката.(Мойте фунийки съм си ги направила от по-дебело фолио).Пекат се на 180 градуса до златисто розово.По-желание се намазват с жълтък за блясък.
Приготвяме крема като жълтъците от яйцата разбиваме със захарта, добавяме малко топла водичка и прибавяме брашното-получава се гъста кашичка.
Това разбъркваме внимателно с млякото, добавяме маслото и ванилията и бъркаме докато се сгъсти малко.Накрая прибавям разбитите бълтъци и крема става много пухкав.
Преди да пълним фунийките го оставяме да изстине. Крема се сгъстява.
Вече напълнените фунийки ръсим с пудра захар. Или топим в орехи-по желание
Фунийки с крем
ПРОДУКТИ:
За тестото:
2 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. кис. мляко
1 ч.л. сода(аз слагам 1 амонячна сода)
1/2 ч.ч. олио
ванилия
брашно-колкото поеме за да се разточи тънка кора(около 600-700гр.)
За крема:
900 мл. прясно мляко
2-3 яйца
6 с.л. брашно
1 ч.ч. захар(аз слагам малко по-малко)
1 с.лкраве масло
ванилия
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Продуктите за тестото се разбиват последователно.Меси се меко тесто.Разточва се на тънка кора и се изрязват ленти с широчина 1,0-1,5см.Навиват се върху фунийката.(Мойте фунийки съм си ги направила от по-дебело фолио).Пекат се на 180 градуса до златисто розово.По-желание се намазват с жълтък за блясък.
Приготвяме крема като жълтъците от яйцата разбиваме със захарта, добавяме малко топла водичка и прибавяме брашното-получава се гъста кашичка.
Това разбъркваме внимателно с млякото, добавяме маслото и ванилията и бъркаме докато се сгъсти малко.Накрая прибавям разбитите бълтъци и крема става много пухкав.
Преди да пълним фунийките го оставяме да изстине. Крема се сгъстява.
Вече напълнените фунийки ръсим с пудра захар. Или топим в орехи-по желание
silvenaiv- VIP- персона
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Силве, благодаря за рецептата за запеканката! Ама и финийките са супер!
Страхотна си
Страхотна си
maggi- Администратор
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Бени, заповядай!
Пай с картофи и пилешко месо
* 1 кг картофи
* 500 г пилешко филе
* 1/2 ч.ч. прясно мляко
* 250 г гъби
* 50 г масло
* 1 глава лук
* 3-4 скилидки чесън
* 2 с.л. олио
* сол, черен пипер
* 50 г кашкавал
* магданоз
Пай с картофи и пилешко месо
* 1 кг картофи
* 500 г пилешко филе
* 1/2 ч.ч. прясно мляко
* 250 г гъби
* 50 г масло
* 1 глава лук
* 3-4 скилидки чесън
* 2 с.л. олио
* сол, черен пипер
* 50 г кашкавал
* магданоз
Картофите се обелват и сваряват. Половината от тях се нарязват на колелца. Останалите картофи се пасират и с млякото и маслото се прави пюре, което се овкусява. Пилешкото се нарязва на малки парченца. Заедно с лука и чесъна се задушава десетина минути. Прибавят се нарязаните гъби и се овкусяват. В тавичка намазана с олио се редят нарязаните картофи, така че да не остава празно място. Нарежда се и по стените. Изсипва се пилешкото. Отгоре се разпределя пюрето. Слагат се парченца масло и настърган кашкавал. Запича се 20 минути на 200 С.
Източник!
maggi- Администратор
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Маги ми беше поискала рецептата за салата Табуле - в нета има безброй варианти на тази салата, аз ще кажа моята вариация сле половин ден четене на рецепти.
Булгур - от ситния - 100 грама, залива се с 200-250 мл вряла вода, захлюпва се и се оставя така около 40 мин
След това се изцежда и се разтила на памучна кърпа или салфетка да попие излишната вода.
Така приготвения булгур се смесва с 1 домат изчистен от семките и нарязан на ситно, с половин краставичка също наситно, може и зелена пиперка.
Спорен е въпроса за количеството на магданоза - то варира от 1-2 връзки до 10. Въпрос на поносимост към магданоза. Аз сложих само 1 връзка.
Салатата се залива с дресинг от сока на 1 лимон, 2 сл зехтин, 1-2 скилидки счукан чесън, обърква се добре и се оставя за 1 час в хладилника.
Преди поднасяне се посолява
Булгур - от ситния - 100 грама, залива се с 200-250 мл вряла вода, захлюпва се и се оставя така около 40 мин
След това се изцежда и се разтила на памучна кърпа или салфетка да попие излишната вода.
Така приготвения булгур се смесва с 1 домат изчистен от семките и нарязан на ситно, с половин краставичка също наситно, може и зелена пиперка.
Спорен е въпроса за количеството на магданоза - то варира от 1-2 връзки до 10. Въпрос на поносимост към магданоза. Аз сложих само 1 връзка.
Салатата се залива с дресинг от сока на 1 лимон, 2 сл зехтин, 1-2 скилидки счукан чесън, обърква се добре и се оставя за 1 час в хладилника.
Преди поднасяне се посолява
Tiny- спечелен за каузата
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Тини, благодаря ти! То рецепти има, но когато е споделена от някой, който я е правил лично си е друго!
maggi- Администратор
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Абе Маги, я да те питам аз тебе как ги правиш тия пилешки яхнии?
Че мн хубаво изглеждат
Че мн хубаво изглеждат
Tiny- спечелен за каузата
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Tiny написа:Абе Маги, я да те питам аз тебе как ги правиш тия пилешки яхнии?
Че мн хубаво изглеждат
Благодаря ти! Научила съм ги от бабите ми, то май всички покрай мене все хубаво готвеха - баби, лели, майка ми също.
Иначе принципа е един и същ, само основния продукт е различен - пиле, кюфте...Задушавам лук - хубаво е поне 2 глави да са, с морков и после добавям червен пипер, домата, нарязана чушка, и подправки. По-късно наливам вода, слагам малко ориз/може и без него/ и месото, сварено преди това. Доливам още вода ако е необходимо и накрая сгъстявам с брашно, размито с вода.
Това е
maggi- Администратор
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Благодаря ти Маги,
точно по този начи никога не съм правила пиле, само да си изровя пилешкото от фризера/съвсем изключих в кое чекмедже съм го прибрала /, веднага го правя и ще докладвам за отзиви.
точно по този начи никога не съм правила пиле, само да си изровя пилешкото от фризера/съвсем изключих в кое чекмедже съм го прибрала /, веднага го правя и ще докладвам за отзиви.
Tiny- спечелен за каузата
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Бени много лесно и вкусно а и малкия я харесвa.
Каша със сирене и яйца
2 с.л брашно
1с.л червен пипер
200гр сирене
3 яйца
В около половин кафяна чаша олио се запържавт брашното и червения пипер. Разрежда се с 1литър вода и се оставя да заври. КАто заври се прибавя натрошеното сирене и яйцата разбити. Бърка се до готовност на яйцата . Поръсва се с чубрица и малко черен пипер.
2 с.л брашно
1с.л червен пипер
200гр сирене
3 яйца
В около половин кафяна чаша олио се запържавт брашното и червения пипер. Разрежда се с 1литър вода и се оставя да заври. КАто заври се прибавя натрошеното сирене и яйцата разбити. Бърка се до готовност на яйцата . Поръсва се с чубрица и малко черен пипер.
cveteto- Глобален Модератор
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Благодаря, изглежда наистина вкусно, и ще го направя довечера.
Lindzi- SPAMMER
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
maggi написа:Бени, заповядай!
Пай с картофи и пилешко месо
* 1 кг картофи
* 500 г пилешко филе
* 1/2 ч.ч. прясно мляко
* 250 г гъби
* 50 г масло
* 1 глава лук
* 3-4 скилидки чесън
* 2 с.л. олио
* сол, черен пипер
* 50 г кашкавал
* магданозКартофите се обелват и сваряват. Половината от тях се нарязват на колелца. Останалите картофи се пасират и с млякото и маслото се прави пюре, което се овкусява. Пилешкото се нарязва на малки парченца. Заедно с лука и чесъна се задушава десетина минути. Прибавят се нарязаните гъби и се овкусяват. В тавичка намазана с олио се редят нарязаните картофи, така че да не остава празно място. Нарежда се и по стените. Изсипва се пилешкото. Отгоре се разпределя пюрето. Слагат се парченца масло и настърган кашкавал. Запича се 20 минути на 200 С.Източник!
Благодаря, сега я видях и си я принтирах, много е хубава.
Lindzi- SPAMMER
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Да споделиш после резултатаLindzi написа:Благодаря, изглежда наистина вкусно, и ще го направя довечера.
cveteto- Глобален Модератор
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Картофена пица
1 кг. картофи
1 гл. лук
4 с. л. зехтин
300 гр. стерил. домати
пол ч. л. сух босилек
1 щ. захар
3-4 с. л. галета
50-100 гр. маслини без костилки
2 кис. краставички
150 гр. кашкавал
сол на вкус
Картофите нарязани на кубчета се сваряват в подсолена вода. (може да се прибавят към тях 2 бульона гъбени и пресен магданоз).
Лукът нарязан на колелца се запържва в 3 с. л. зехтин за 3 мин. Доматите се пасират и добавят, варят се на тих огън ок. 15 мин. и се подправят с босилек, сол и захар. Варят се още 2 мин и се оттеглят от огъня.
Сварените картофи се пресоват, овкусяват се със сол и 1 с. л. зехтин и се размесват.
В намазнена тавичка, се поръсва с галета, вкл. и стените. Картофеното пюре се разстила, изсипва се отгоре доматената плънка, гарнира се с нарязаните маслини, наситнените краставички и настърганият кашкавал. Пече се в загрята до 220 градуса фурна за около 20-30 мин.
Източник: Бон Апети
Но аз мисля, че може да се добави и шунка, сирене или кой каквото му дойде на ум, вкл. и гъби.
1 кг. картофи
1 гл. лук
4 с. л. зехтин
300 гр. стерил. домати
пол ч. л. сух босилек
1 щ. захар
3-4 с. л. галета
50-100 гр. маслини без костилки
2 кис. краставички
150 гр. кашкавал
сол на вкус
Картофите нарязани на кубчета се сваряват в подсолена вода. (може да се прибавят към тях 2 бульона гъбени и пресен магданоз).
Лукът нарязан на колелца се запържва в 3 с. л. зехтин за 3 мин. Доматите се пасират и добавят, варят се на тих огън ок. 15 мин. и се подправят с босилек, сол и захар. Варят се още 2 мин и се оттеглят от огъня.
Сварените картофи се пресоват, овкусяват се със сол и 1 с. л. зехтин и се размесват.
В намазнена тавичка, се поръсва с галета, вкл. и стените. Картофеното пюре се разстила, изсипва се отгоре доматената плънка, гарнира се с нарязаните маслини, наситнените краставички и настърганият кашкавал. Пече се в загрята до 220 градуса фурна за около 20-30 мин.
Източник: Бон Апети
Но аз мисля, че може да се добави и шунка, сирене или кой каквото му дойде на ум, вкл. и гъби.
Lindzi- SPAMMER
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Заповядяй Маги....
Баница с извара
за тестото:
Прясно мляко- стайна температура 27градуса С - 1 и 1/4ч.ч(може половината да е прясно мляко, половината вода)
Яйце – 1бр. + 1 белтък(жълтъка за намазване отгоре)
олио - 1с.л.
захар - 1с.л
сол - 1ч.л
брашно – 4ч.ч
мая - 1с.л
1ч.ч - 240мл
за плънката:
извара-около 1/2 кг.
3 яйца
Разточвам кора, ръся с олио или разтопено масло и слагам от плънката. Навивам на руло и режа на охлювчета
След като втаса, намазвам с жълтък, поръсих и сусам и се пече на 190 С.
Става сполучлива
Баница с извара
за тестото:
Прясно мляко- стайна температура 27градуса С - 1 и 1/4ч.ч(може половината да е прясно мляко, половината вода)
Яйце – 1бр. + 1 белтък(жълтъка за намазване отгоре)
олио - 1с.л.
захар - 1с.л
сол - 1ч.л
брашно – 4ч.ч
мая - 1с.л
1ч.ч - 240мл
за плънката:
извара-около 1/2 кг.
3 яйца
Разточвам кора, ръся с олио или разтопено масло и слагам от плънката. Навивам на руло и режа на охлювчета
След като втаса, намазвам с жълтък, поръсих и сусам и се пече на 190 С.
Става сполучлива
silvenaiv- VIP- персона
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
silvenaiv,ето рецептата за Кокосовите бонбони ,,Рафаело,,
1ч.ч.-240мл
3 1/2 ч.ч. кокосови стърготини
1(396гр.) кутийка сладко кондензирано мляко
кокосови стърготини за овалване
В тенджерка на слаб огън размесваме млякото и стърготините.Бъркаме непрекъснато около 4-5минути.Оставяме малко да поизстине и след това оформяме малки топчета ,които овалваме в кокосови стърготини.Оставяме в хладилник да се охладят.
Излизат около 60 бонбона
източник http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg45236.html#msg45236
На мен ми излезе с по-малко кокос.
1ч.ч.-240мл
3 1/2 ч.ч. кокосови стърготини
1(396гр.) кутийка сладко кондензирано мляко
кокосови стърготини за овалване
В тенджерка на слаб огън размесваме млякото и стърготините.Бъркаме непрекъснато около 4-5минути.Оставяме малко да поизстине и след това оформяме малки топчета ,които овалваме в кокосови стърготини.Оставяме в хладилник да се охладят.
Излизат около 60 бонбона
източник http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg45236.html#msg45236
На мен ми излезе с по-малко кокос.
vilijov- спечелен за каузата
Re: Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
Маги,
много лесно - първо правя картофеното пюре. Ако не ти се занимава, може и с полуфабриката от магазина, но все пак с прясно мляко става по-хубаво.
След това овалвам в панировка - яйце и галета, като предварително съм ги направила на топчета. Става ефектно за гарнитура при гости.
много лесно - първо правя картофеното пюре. Ако не ти се занимава, може и с полуфабриката от магазина, но все пак с прясно мляко става по-хубаво.
След това овалвам в панировка - яйце и галета, като предварително съм ги направила на топчета. Става ефектно за гарнитура при гости.
Lindzi- SPAMMER
Страница 6 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 6 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|